Találatok a következő kifejezésre: A 9. mien fűzetek, kellékek (1 db)

A 9. osztályba mien fűzetek, kellékek szűkségesek?

Az iskolába azt mondták, hogy nem adnak erröl listát.

Legjobb válasz: veszel vgay 3-3 zsugor spirál füzetet, négyzetráccsosból meg vonalasból oszt csá

veszel vgay 3-3 zsugor spirál füzetet, négyzetráccsosból meg vonalasból oszt csá
1 CS vel :)
Semmi különös nem kell , itt már nem érdekli a tanárokat hogy vonalas vagy sima füzetbe irsz e , nekik olyan mind1 , a letöbb helye még gimnáziumban is , a lényeg hogy leirdd é s megtanuuldd . kellékek közül megsemmi különös szövegkiemelõt azt vegyél dögivel hogy kitudd jelölni a fontosdolgokat nekem 13 normál méretû fogyott ki tavaly mikor 9.-es voltam ! de ne izguljj semmi extra nem kell
Én spirál füzeteket használtam már gimnáziumban... sokat kellett jegyzetelni. De te döntöd el, olyat veszel, ami neked tetszik. Azárt célszerû irodalomra, nyelvtanra, törire vonalasat venni, arra azért ne vegyél simát. De ha neked az lenne a jó, akkor sem hiszem, hogy nagy baj lenne belõle :-)
Mindenképp helyesírási szabályokról szóló könyv.
Szótárfüzetnek örülnek a nyelvtanárok ha van, énekre egy kottafüzet(ha van éneked , nekem A/4es kell ), matekra spirál füzet, magyarra szintén, többi nem nagyon érdekli a taárokat, de az elsõ hét úgyis arról fog szólni, ki mit javasol.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit lehet érettségin 5. tantárgynak választani?

A kötelező matekot,magyart,törit,és egy nyelvből megcsinálom (pl. német), akkor 5. tárgynak választhatok nyelvet(pl. angolt, vagy az nem lehet?

5

Valaki jó fizikás?

Holnap írunk fizikából és nagyon nem akar menni. Vannak pl feladataim,amik számomra nagyon magasak. Aki segítene,az írhon privit! Előre is jöszönöm, :))

27

Valaki lefordítaná németre?

Nagyon megköszönném, mert félévi jegyem múlik rajta, meg a karácsonyi ajándékom

3

Ismeri valaki a wc tartályban nyitási nyomás meghatározásának és/vagy a víz hálózati nyomásának meghatározásának képletét?

0

Mekkora egy órának az óra;perc;másodperc mutatójának végpontján lévő pont periódusa és sebessége, ha a mutató hossza 1;1, 2 és 1;4cm?

Ezt kaptuk fizika házinak de órán nem csináltunk számolást és nem igazán tudom hogy kell.

1

Milyen hatásai lehetnek a Teliholdnak?

2

Tudnátok segíteni?

Kaptam egy olyan feladatot amelyben egy foglamazást kell írni: "Hogyan tervezem sikeres jövőmet?" címmel. Az már megvan hogy mit fogok bele írni de sehogysem tudom elkezdeni. Mit írjak a bevezetésbe?

0

Jól csináltam meg az egyenlőtlenséget?

8-14x+4>x-2-18x

1

Angolból az a házim hogy a barátságrol kell irnom, és bele kell foglalnom hogy milyennek látok egy igazi barátot. Valaki nem irna nekem erről 10 sort? , mindegy hogy mit.

2

Hogyan kell kiszámolni?

Ez egy munka ajánlat ahol brutto alap bért adtak meg,és rájönnek a kötelező tulórák + a műszakpotlékok

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!