Találatok a következő kifejezésre: A 9. mien fűzetek, (2 db)

A 9. osztályba mien fűzetek, kellékek szűkségesek?

Az iskolába azt mondták, hogy nem adnak erröl listát.

Legjobb válasz: veszel vgay 3-3 zsugor spirál füzetet, négyzetráccsosból meg vonalasból oszt csá

veszel vgay 3-3 zsugor spirál füzetet, négyzetráccsosból meg vonalasból oszt csá
1 CS vel :)
Semmi különös nem kell , itt már nem érdekli a tanárokat hogy vonalas vagy sima füzetbe irsz e , nekik olyan mind1 , a letöbb helye még gimnáziumban is , a lényeg hogy leirdd é s megtanuuldd . kellékek közül megsemmi különös szövegkiemelõt azt vegyél dögivel hogy kitudd jelölni a fontosdolgokat nekem 13 normál méretû fogyott ki tavaly mikor 9.-es voltam ! de ne izguljj semmi extra nem kell
Én spirál füzeteket használtam már gimnáziumban... sokat kellett jegyzetelni. De te döntöd el, olyat veszel, ami neked tetszik. Azárt célszerû irodalomra, nyelvtanra, törire vonalasat venni, arra azért ne vegyél simát. De ha neked az lenne a jó, akkor sem hiszem, hogy nagy baj lenne belõle :-)
Mindenképp helyesírási szabályokról szóló könyv.
Szótárfüzetnek örülnek a nyelvtanárok ha van, énekre egy kottafüzet(ha van éneked , nekem A/4es kell ), matekra spirál füzet, magyarra szintén, többi nem nagyon érdekli a taárokat, de az elsõ hét úgyis arról fog szólni, ki mit javasol.
Ha nem spirált veszel, hanem azt a vékonyabb nagyalakút, akkor vegyél többet is, mert hamar betelik, és dühítõ mindig a papírboltba szaladgálni újat venni.:)
Simát énekre?? Az érdekes lesz...:D
Nem mondták meg suliban?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :D mindenkit felpontoztam
jaj basszus nem simát hanem kottás füzetet vagy mi a szart :D elírtam na ...
Én 9.ben mindenbõl spirált vettem bnõmmel, olyan nehéz volt a táskánk, hogy nekem egész évbe fájt a hátam, bnõmnek meg leszakadt a táskája... Azután mindig olyat vettem, ami nagy, tehát A4-es, de NEM SPIRÁL...A spirálfüzet látványától is rosszul vagyok, komolyan mondom :S
hát én mindegyikre nagy spirált vettem. :) kivéve ének füzet mert abból kicsi simát (mert ugye abból nincs spirál)
Matek, irodalom, nyelvtan, nyelvek, töri: vastagabb, A4. (Spirálos lenne a legjobb, de én azt nem szeretem.) A többi tantárgyhoz pedig elég a vékonyabb A4-es. Ének: elég a kisebb.
A kérdező hozzászólása: jajj bocsi véletlen rossz helyre írtam nem vettem észre am még nem
elsõ nap viszel magaddal tollat, papírt és megmondják, mert tanára válogatja(nem szereti a spirált vagy csak a nagy füzet jó pl.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!