Találatok a következő kifejezésre: A 9-dik hasi (3 db)

A 9-dik héten hasi vagy hüvelyi ultrahanggal nézik meg hogy van-e szivhang?

Legjobb válasz: Szerintem kórház függõ. Nekem az elejétõl hasi UH van.

Szerintem kórház függõ. Nekem az elejétõl hasi UH van.
Nekem a Máv kórházban hüvelyi uh volt a 12.hétig. Most az Sztk-ba mentem, és ott hasi uh-ot csináltak. Vicces nem?
Nekem is hasi UH volt csak már a 8. héttõl sztk-ban illetve 4D-s UH-on is. Szerintem is hely függõ.
Nekem a szívhangot hüvelyivel nézték, az elsõ hasi Uh a 10. héten volt.
Én úgy tudom csak a 12 hetes uh-n csinálnak hüvelyit, de azt sem mindenhol. Van ahol végig sima uh-t végeznek. Szerintem erre készülj! Üdv:20 hetes kismami
Nekem 1-szer csináltak eddig hüvelyit, a 11. héten. Azt mondta az orvosom, hogy nem is lesz több, hacsak nincs valami gond. 22 hetes kismami

Ma vagyok a 9-dik napomon . gőrcsől a hasam mi lehet ez?

Legjobb válasz: Minek a 9. napján?

Minek a 9. napján?
A kérdező hozzászólása: peteérés nap elõõtt 9 napján
Szerintem semmi lényeges- A peteérés elõtti 9. nap még túl korai egy esetleges terhességhez. Vagy esetleg hamarabb történt meg a tüszõrepedés, és azt érezheted.
Hát akkor egy nagy gratula, és vigyázz magatokra, pihenj sokat! Nagyon boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: A hõm 37, 2 ez mit jelenthet?
Szia nem akarok hülyeséget irni de szerintem korán teszteltél nagyon kb még 1 hét mire + lesz a teszt ha van babó én ugy tudom fogamzástol 14 napra mutat jó eredményt a teszt.Mivel Te pontosan tudod mikor történt igy kb még 6 nap a tesztelésig. Sok sikert drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Igen tudom, csak már annyira türelmetlen vagyok:)
az jo ha a höd igy fenn van, de tényleg kellene még várni 6 napot. valahogy bird ki, mert csk magadat idegeled. nagyon drukkolok. lombik volt? ird majd meg lett, drukkolok 32
Szia! Ha jól tudom, akkor a beültetés után a 2. hétre hívják vissza a anyajelölteket a meddõségibe (Budai Meddõségi Centrum). Itt vérbõl nézik. Biztos, hogy ilyen korán még fals eredményt mutathat a teszt. Drukkolok neked! majd írd meg, ha sikerült!! :)
Hát, én is csak azt tudom ajánlani, légy türelemmel, mert a teszteleés még korai. Addig is szoritok, és ird meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek szombat éjjel észrevettem hogy valami barnás van a betéten, és tegnap is volt egy kevés meg erõsen görcsöltem, feküdtem egész nap mert nagyon megijedtem. Ma reggel már semmi, és teszteltem egyet. +lett!! Annyira örülök, de még azért nem akarom elkiabálni. Majd csütörtökön megyek vérvételre és akkor majd kiderül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!