Találatok a következő kifejezésre: A 9 késés után megjött a (3 db)

7 nap késés után tegnap megjött, de eddig soha nem késett. A múlt héten hétfőn, kedden a hőm 36, 9 volt ez a késés 1-2 napja volt, aztán volt két naponta barnás foltom, majd ugye megjött tegnap, csináltam ma egy tesztet de nem értékelhető, most mivan?

Lehet még baba a dologban? Ha mensi van akkor tuti negatívot mutat a teszt? Próbáljam egy másik tesztel? (a mostani maria romed volt)

Legjobb válasz: Mennyi most a hõd? Ha nem esett le, lehet baba, akkor próbálj másik tesztet. Drukkolok!

Mennyi most a hõd? Ha nem esett le, lehet baba, akkor próbálj másik tesztet. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: nem tudom nem mértem:( az mérvadó ha most megmérem??

Peteérés vagy baba? Dec 9-én megjött a mensim 2 nap késés után, de csak egy napig volt meg, de az sem volt erős. Utána két napig csak barnáztam.

Ma elkezdett szurkálni a bal petefészkemnél. (általában mindig a bal szurkál) kb 3 nap múlva lenne elvileg a peteérésem. Lehet baba, vagy ez már a következ? peteérés jele?

Legjobb válasz: Szerintem baba lesz, ugyanis nem feltétlenül marad el a mensi, ha terhes vagy. Hallottam már olyat, hogy valaki egész terhessége alatt minden hónapban napra pontosan mensit produkált, sõt olyan esetrõl is olvastam, hogy a teherbeesés után jön meg az utolsó mensi de sokkal kevesebb mennyiségben és csak 1-2 napig art. De a teszt mindent megmagyaráz!

Szerintem baba lesz, ugyanis nem feltétlenül marad el a mensi, ha terhes vagy. Hallottam már olyat, hogy valaki egész terhessége alatt minden hónapban napra pontosan mensit produkált, sõt olyan esetrõl is olvastam, hogy a teherbeesés után jön meg az utolsó mensi de sokkal kevesebb mennyiségben és csak 1-2 napig art. De a teszt mindent megmagyaráz!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! Remélem tényleg baba van a dologban, mert már nagyon várjuk. De ha mégsem, akkor sem keseredem el, új év új remény. Kellemes Karit és Boldog Új Évet kívánok Neked!

A 9 nap késés után megjött a mensim, de nem a megszokott az állaga. Menjek orvoshoz?

Nem olyan mint szokott olyan mintha "nyúlna", akkor most mit tegyek elmenjek megint orvoshoz?

Legjobb válasz: A terhesse´gem elött nekem is volt ilyen.de csak az elsö 1-2 napban.Lehet,hogy nem tudott bea´gyazódni a petesejt,vagy elhalt aze´rt "olyan".Lehet,hogy ele´g ha felhívod az orvosod e´s elmondod,hogy mi a hejzet.

A terhesse´gem elött nekem is volt ilyen.de csak az elsö 1-2 napban.Lehet, hogy nem tudott bea´gyazódni a petesejt, vagy elhalt aze´rt "olyan".Lehet, hogy ele´g ha felhívod az orvosod e´s elmondod, hogy mi a hejzet.
Tesztet csináltál?Mert azt nem irod hogy terhes vagy-e késni meg mástól is késhet a mensid.Ha tudod hogy terhes vagy akkor menj dokihoz, ha még nem tudod akkor gyõzõdj meg róla minél elõbb!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!