Találatok a következő kifejezésre: A 9 késés után megjött (3 db)

A 9 nap késés után megjött a mensim, de nem a megszokott az állaga. Menjek orvoshoz?

Nem olyan mint szokott olyan mintha "nyúlna", akkor most mit tegyek elmenjek megint orvoshoz?

Legjobb válasz: A terhesse´gem elött nekem is volt ilyen.de csak az elsö 1-2 napban.Lehet,hogy nem tudott bea´gyazódni a petesejt,vagy elhalt aze´rt "olyan".Lehet,hogy ele´g ha felhívod az orvosod e´s elmondod,hogy mi a hejzet.

A terhesse´gem elött nekem is volt ilyen.de csak az elsö 1-2 napban.Lehet, hogy nem tudott bea´gyazódni a petesejt, vagy elhalt aze´rt "olyan".Lehet, hogy ele´g ha felhívod az orvosod e´s elmondod, hogy mi a hejzet.
Tesztet csináltál?Mert azt nem irod hogy terhes vagy-e késni meg mástól is késhet a mensid.Ha tudod hogy terhes vagy akkor menj dokihoz, ha még nem tudod akkor gyõzõdj meg róla minél elõbb!

7 nap késés után tegnap megjött, de eddig soha nem késett. A múlt héten hétfőn, kedden a hőm 36, 9 volt ez a késés 1-2 napja volt, aztán volt két naponta barnás foltom, majd ugye megjött tegnap, csináltam ma egy tesztet de nem értékelhető, most mivan?

Lehet még baba a dologban? Ha mensi van akkor tuti negatívot mutat a teszt? Próbáljam egy másik tesztel? (a mostani maria romed volt)

Legjobb válasz: Mennyi most a hõd? Ha nem esett le, lehet baba, akkor próbálj másik tesztet. Drukkolok!

Mennyi most a hõd? Ha nem esett le, lehet baba, akkor próbálj másik tesztet. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: nem tudom nem mértem:( az mérvadó ha most megmérem??

Peteérés vagy baba? Dec 9-én megjött a mensim 2 nap késés után, de csak egy napig volt meg, de az sem volt erős. Utána két napig csak barnáztam.

Ma elkezdett szurkálni a bal petefészkemnél. (általában mindig a bal szurkál) kb 3 nap múlva lenne elvileg a peteérésem. Lehet baba, vagy ez már a következ? peteérés jele?

Legjobb válasz: Szerintem baba lesz, ugyanis nem feltétlenül marad el a mensi, ha terhes vagy. Hallottam már olyat, hogy valaki egész terhessége alatt minden hónapban napra pontosan mensit produkált, sõt olyan esetrõl is olvastam, hogy a teherbeesés után jön meg az utolsó mensi de sokkal kevesebb mennyiségben és csak 1-2 napig art. De a teszt mindent megmagyaráz!

Szerintem baba lesz, ugyanis nem feltétlenül marad el a mensi, ha terhes vagy. Hallottam már olyat, hogy valaki egész terhessége alatt minden hónapban napra pontosan mensit produkált, sõt olyan esetrõl is olvastam, hogy a teherbeesés után jön meg az utolsó mensi de sokkal kevesebb mennyiségben és csak 1-2 napig art. De a teszt mindent megmagyaráz!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! Remélem tényleg baba van a dologban, mert már nagyon várjuk. De ha mégsem, akkor sem keseredem el, új év új remény. Kellemes Karit és Boldog Új Évet kívánok Neked!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!