Találatok a következő kifejezésre: A 9 fél (416 db)

9 hetes terhesen derült ki hogy pajzsmirigy alulműködésem van. Azóta szedem ráa thyroxin-t, de előtte a 9 hétig- mivel nem derült akkor még ki- nem szedtem rá semmit. Baja lehet ezért a babámnak? Félek! 10 hetes kismama

Legjobb válasz: Mennyire magas a TSH-d? Mert ha nem annyira, akkor lehet, hogy simán csak a terhesség vitte fel a TSH-t, és így más minden oké lesz gyógyszerrel! Igazából az lenne a lényeg, hogy a fogantatáskor ne mûködjön alul. Nekem 6 volt a TSH-m, mikor megfogant, ez csak 6 hetesen derült ki, onnantól szedek gyógyszert. Nekem valószínû emiatt nem fejlõdött jól, és én 9 hetesen elvetéltem... :( De ez kétesélyes, mint minden más, minidg vannak kivételek, nem is kevés. Sajnálom, hogy nem tudtalak igazán megnyugtatni!

Mennyire magas a TSH-d? Mert ha nem annyira, akkor lehet, hogy simán csak a terhesség vitte fel a TSH-t, és így más minden oké lesz gyógyszerrel! Igazából az lenne a lényeg, hogy a fogantatáskor ne mûködjön alul. Nekem 6 volt a TSH-m, mikor megfogant, ez csak 6 hetesen derült ki, onnantól szedek gyógyszert. Nekem valószínû emiatt nem fejlõdött jól, és én 9 hetesen elvetéltem... :( De ez kétesélyes, mint minden más, minidg vannak kivételek, nem is kevés. Sajnálom, hogy nem tudtalak igazán megnyugtatni!
Szia, Nekem is ez a gondom.Beszeltem neten egy pajzsmirigy szakemberrel.Nekem 6.19 volt a tsh-m.A 12 hetig nem szedtem ra gyogyszert csak utanna.A doki azt mondta hogy a babara ez semmilyen hatassal nem volt es nem lesz.A 12 hettol ugyanis maganak termeli.Az elott pedig annyi a kockazat ha nem szedtel gyogyszert hogy no a veteles kockazata 3%-rol 10%-ra.De ha mar szedet a gyogyszert akkor ne aggodj be fog allni normalra es nem lesz semmi gond.Nekem azota 3 havonta kell mennem vervetelre es azota miota szedem 2 alatt van a tsh.Csak szed vegig a gyogyszert es miutan megszulsz beszeld majd meg a belgyogyasszal hogy hogyan tovabb!Szoval ne aggodj!!!!!A babanak nem lesz semmi baja!!!!Mi 29 hetesek vagyunk!!!!Jol van a nagylany!!!!Mocorog, ficankol!!!!!!Ha gondolod irj es elokeresem a doki email cimet es irj neki ha meg aggodnal!!!!!! Minden jot nektek!!!!!!

Hogyan öltöztessem fel a 9 hónapos lányomat?

Csüt -szombatig napi 1x lázas volt , és ezért kérdezem ,nehogy most meg megfázzon. Vasárnap láztalan volt ! Ez a 3 napos láza volt

Legjobb válasz: Kisfiam is hétvégén lázas volt torokgyulladása van, ma már csak hõemelkedése volt. Délelõtt hosszú ujjú body volt rajta rövid kertész nadrág meg zokni vékony sapi a fején. Nem fázott. Szerintem Te is öltöztesd fel hasonlóan, nem lesz gond belõle. 9 hónapos kisfiú anyukája

Kisfiam is hétvégén lázas volt torokgyulladása van, ma már csak hõemelkedése volt. Délelõtt hosszú ujjú body volt rajta rövid kertész nadrág meg zokni vékony sapi a fején. Nem fázott. Szerintem Te is öltöztesd fel hasonlóan, nem lesz gond belõle. 9 hónapos kisfiú anyukája

6 és fél hónapos kisfiam gyakran a 9 órai lefekvés után fél óra múlva felébred, és úgy csinál mint aki kialudta magát. Ha hagyom, képes éjfélig fent lenni. Hogy értessem meg vele, hogy éjszaka van és aludni kell?

Hagyjam sírni és majd álomba sírja magát? Vagy ez kegyetlenség? A foga is most jön. Adjatok tanácsot!

Legjobb válasz: Nem tudod a 9 órai lefekvést késõbbre tenni,húzni kicsit?

Nem tudod a 9 órai lefekvést késõbbre tenni, húzni kicsit?
Szerintem játszatok még egy kicsit, lefekvés elõtt, fárasszátok kicsit. Akkor talán jobban tud majd aludni, és nem kel fel. Vagy hagyd, hagy játszon magának, úgy hogy nem szólsz hozzá, hátha akkor visszaalszik. Kinek mi válik be, ki kell tapasztalni. Ami jó az eggyiknek, az nem feltétlenül jön be a másiknál. De sírni ne hagyad semmiképpen, ne hagyd, hogy úgy érezze nem számíthat rád. sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy általában 5 és 6 között alszik utoljára, és 9-nél tovább már nem tudom ébren tartani.Max.negyed 10, de akkor is felkel fél óra múlva.Volt, hogy 10-kor aludt el, de ugyan ezt játszotta el fél óra múlva.


A kérdező hozzászólása: *9 és fél hét
Betty Blue! (37, 5 le matin) nagyon jó film, és keféléssel kezdõdik, vagy a Sárkány bosszúja. (mondjuk házisárkány) Nem tudom emlékszel-e volt egy könyv, a Nõk elsárkányosodásáról, nagyon jó volt.
Mr és Mrs Smith
Majd akkor tartok Valentin napot , mikor az amcsik busójárást. Erotikus film: Szép asszonyok egy gazdag háznál.
A legalkalmasabb film a Harry Po.., ja nem, a Kék Lagúna, az nagyon jó
Film: 2 girls 1 cup Zene: Rammstein - Pussy Ajándék: vegyél egy lovat

Milyen a közbiztosnág a Margitszigeten, este 8-9 fele?

Nem mélyen a szigeten, hanem a 4-6os villamoshoz közel.

Legjobb válasz: Ilyenkor nyáron rengetegen vannak, egyáltalán nem kihalt a sziget belseje sem. Éjjel nem mernék végigsétálni rajta egyedül, de 8-9 felé nem lesz gond, fõleg a megállónál. Nagyon sok futó, sétálgató ember lesz kint.

Ilyenkor nyáron rengetegen vannak, egyáltalán nem kihalt a sziget belseje sem. Éjjel nem mernék végigsétálni rajta egyedül, de 8-9 felé nem lesz gond, fõleg a megállónál. Nagyon sok futó, sétálgató ember lesz kint.
A kérdező hozzászólása: Akkor jól gondoltam, de azért biztosra mentem. Köszi!:)

Kivinnétek magatokkal este 7-től fél 9-ig a 9 hónapos babátokat?

Nagy vásár lesz pénteken és szombaton,(egész napos)és azért mennék ilyenkor mert akkor tudnánk közlekedni babakocsival.nappal képtelenség,ahhoz pedig nehéz hogy kézben cipeljük végégi több km-en keresztül.Köszi a válaszokat el?re is.

Legjobb válasz: Vagy kenguru vagy babakocsi de én kimennék nappal is. az emberek majd arrébb mennek nehogy Te legyél "sündisznó" azért mert gyereketek van.

Vagy kenguru vagy babakocsi de én kimennék nappal is. az emberek majd arrébb mennek nehogy Te legyél "sündisznó" azért mert gyereketek van.
Mi rendszeresen ilyenkor sétálunk apával. Fél 9 fele van fürdés, vacsi, alvás. Ja, páran azért hülyének néznek minket, mert pár vaskalapos ember azt hiszi, egy gyerek 7-kor már fürdik és alszik. :)
simán.
Igen. Egyébként én voltam úgy, hogy januárban a legnagyobb hidegben is kénytelen voltam 1, 5-2 órát kint lenni a kisfiammal (õ is 9 hós volt), ugyanis csak babakocsiban a levegõn volt hajlandó aludni. Semmi baja nem lett, nagyon fel volt öltöztetve épp csak az orrahegye volt kint:) és hatalmasat aludt. Én közben kockára fagytam.:) Nyugodtam menjetek, semmi baja nem lesz! Jó vásárlást!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Még azért gondolkodom mert elég hideg van este.
igen
Igen!
Szia! Én biztos elmennék nappal, amikor szép az idõ. Járok piacra babakocsival, mindig rengetegen vannak, de török magunknak utat. :) Ha este viszed, nagyon jól öltözteds fel, mert könnyen megfázik ilyen hidegben.
Miért ne?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszát!Azt hiszem megyünk.Barátnõmék is mennek, az õ fiúk egyidõs a mienkkel.Egyébként Simon-Júdás Napi vásár lesz.

Asztalon nyugvó testhez vízszintes kötéllel egy csigán keresztül 16 kg tömegű, talaj felett lógó testet kapcsolunk, aminek hatására a rendszer 5.9 m/s2 gyorsulással a talaj felé mozog?

Mekkora az asztalon lévő test tömege kg-ban? (A kötél nyújthatatlan. ) Nem jön ki sehogyse:(, valaki tud segíteni ebben a feladatban?

Legjobb válasz: Tegnap volt ugyanez - más számokkal. :D (m+16)*5,9 = 16*g

Tegnap volt ugyanez - más számokkal. :D (m+16)*5, 9 = 16*g
A kérdező hozzászólása: Ezer köszönet!!!!!!:)
A kérdező hozzászólása: Moodle-ben?:D

6db, 9 wattos, energiatak. Spotot szerelek fel 20 m2-es konyhába. A 9 W energiatakarékos 35 W normálnak felel meg a doboz szerint. Hallottam, h az energiatak. égők halványabban égnek, alig csinálnak fényt. Igaz ez? LEhet, h nem elég 6 lámpa?

Legjobb válasz: Nem, hacsak nem 200ft-os kínait veszel. Én dbját 1000-ért vettem, jóval világosabb, mint u.akkora fogyasztású körte. Kb 1 perc alatt éri el a normál fényerejét.

Nem, hacsak nem 200ft-os kínait veszel. Én dbját 1000-ért vettem, jóval világosabb, mint u.akkora fogyasztású körte. Kb 1 perc alatt éri el a normál fényerejét.
Ezzel a vásárral csak az eladó járt jól, nem te. Azt persze elfelejtik rá írni hogy a 9W az csak a fény energia, ami az elõ állításához kell az meg valahogy lemaradt róla, adj hozzá még kb 12W-ot.A normál izzónál meg a 35W az se több se kevesebb.Vegyél inkább halogén betétes izzót ott a 70W-os sugároz annyit mint a normál 100W-os izzó. Nem rongálja, irritálja a szemed, és teljesen jó a szín visszaadása. Villszer.
Nálunk szinte mindenfelé 11W-os energiatakarékos izzók vannak, ami kb. 55 W-nak felel meg, ha jól emlékszem. Látszatra nagyjából reális, a 60-as villanykörte sem ad több fényt.
Várj egy kicsit amíg bemelegednek. Nekünk 5w-os van kb 1-2 perc után már rendesen világít! Csak be kell melegednie
W=F*s=25000*9=225000 P=W*t=225000*30=6750000W=6750kW
Csak majdnem jó a megoldás... P=W/t nem pedig W·t
tényleg, azt benéztem..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!