Találatok a következő kifejezésre: A 9 amerikai (11 db)

Amerikai csatornáknál milyen időpontot takar a 9/8c?

Kilenc óra nyolc perc? Vagy mi?

Legjobb válasz: Az USÁ-ban több idõzóna van, c=central, tehát 8-kor central time zone szerint, 9-kor pedig eastern time zone szerint.

Az USÁ-ban több idõzóna van, c=central, tehát 8-kor central time zone szerint, 9-kor pedig eastern time zone szerint.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Mit jelent az amerikai sorozat dátumozás? Mi pl a 9/8c? (ez most vasárnap a walking dead)

Legjobb válasz: Azt hogy keleti idõ szerint (eastern time) 9 órakor adják, középidõ szerint (central time) pedig 8-kor. Ugyanis amerikán belül több idõzóna is van és így adják meg a tévék, hogy melyik idõzónában mikor vetítik a mûsort.

Azt hogy keleti idõ szerint (eastern time) 9 órakor adják, középidõ szerint (central time) pedig 8-kor. Ugyanis amerikán belül több idõzóna is van és így adják meg a tévék, hogy melyik idõzónában mikor vetítik a mûsort.
Holnap :D Previously on The Walking Dead
Previously on AMC's The Walking Dead

Nektek is feltűnt, hogy 10-ből 9 amerikai filmben előkerül a fű, vagy egyéb drog?

Holott azt próbálják az emberbe sulykolni, hogy az milyen káros és persze az is sok más dolog mellett persze. Tehát nem értem, hogy az USA pl. miért nem hoz törvényt a filmben történő droghasználat tiltására. Más: Dohányreklámra a Mad men c. sorozat ötcsillagos ötlet volt. Elkezdtem nézni és a közepe felé jöttem rá, hogy az egész arról szól, hogy a dohányzást reklámozzák, mivel más úton már nem tudják megtenni. Én egyébként koca bagós vagyok, de sokszor van, ha nézem a részeket rám jön a dohányzás. Ezt csak úgy megjegyeztem.

Legjobb válasz: Legalább amerika ebben a témában nem álszenteskedik, mint oly sok mindenben.

Legalább amerika ebben a témában nem álszenteskedik, mint oly sok mindenben.
Ettõl még életszerûbbek a filmek.. :/
A kérdező hozzászólása: Ok, van igazság abban, amit írtok. Csak hát sok fiatal lehet, aki azt hiszi, hogy ez menõ, és ezért próbálja vagy akarja kipróbálni. Ez viszont már nagyon nem jó.
Gyorsan csekkoltam, hogy milyen amerikai filmeket láttam az elmúlt hónapokban...drogról egyikben sem esett szó.
A kérdező hozzászólása: hány filmet csekkoltál. 10-bõl egyben tuti van. kérem a címeket! :p
na akkor lássuk az utolsó tíz amerikai filmem: az ítélet nulladik óra A nagy Gatsby Beavatás A király és én szökés alcatrazból Willy WOnka és a csokigyár Murder by television Tom Jones ebbõl emlékeim szerint a Nulladik órában füveznek, a többiben szó sem esik a drogokról. Szóval igazad volt, 10/1. De az akkor sem 10/9 :D
Szerintem ez azért van mert a fimes szakmában, és lehet, hogy már az egész USA-ban annyira elterjedt a drogok használata, hogy ezzel akarjákják hétköznapi ténnyé elfogadtatni mindenkivel a drogokat. Lehet a cenzúrát alkalmazó, gyakorló hatóságok fejesei is a drogokból élnek, , ,
A kérdező hozzászólása: ezekre szoktam én is gondolni, utolsó válaszoló.
A kérdező hozzászólása: 6#-oskám (kedvességbõl csak), nagy Getsby, és beavatásban nekem eléggé rémlik a cucedli. :p

A 9 hónapos amerikai bulldogom egyik rossz szokása, hogy megeszi a saját ürülékét. Ez természetes, vagy valahogyan le lehet róla szoktatni, vagy milyen vitamint adhatnék neki, hogy ne legyen vitaminhiánya?

Gondolom az ürülék evése vitaminhiány miatt van, ezért talán vitaminra van szüksége.

Legjobb válasz: Szia!!! Az tényleg igaz hogy a kutya megeszi saját ürülékét,az én kutyám is megette egy idõben de aztán leszoktattam róla,nem lesz semmi baja a kutyádnak tõle.

Szia!!! Az tényleg igaz hogy a kutya megeszi saját ürülékét, az én kutyám is megette egy idõben de aztán leszoktattam róla, nem lesz semmi baja a kutyádnak tõle.
Szerintem ezt minden kutya megteszi, és nem azért mert vitamin hiánya van hanem mert ez õsi kutya szokás.Ez nekünk undorítónak tûnik, de nekik nem az!Minden ürülékben találnak meg nem emésztett részeket, és kutya ösztönbõl megeszik.Errõl csak úgy tudod leszoktatni, ha az ürüléket rendszeresen eltakarítod, ha pedig rajtakapod a kutyát már szaglás közben, azonnal erélyes "fúj"-jal elviszed onnan.Tanítani kell rá, hogy ez nem jó dolog.Sok sikert, következetességgel sikerülni fog.
Nehéz kérdés. Ez általában viselkedészavar, de valóban jelenthet hiánybetegséget is. ( Jó volna tudni mit eszik. ) Elsõ körben próbáljatok Felicavit-ot adni neki, ez nem drága és csak kalcium és foszfor van benne. Ha nem oldja meg egy hét alatt akkor irány az állatorvos. Legegyszerûbben úgy lehetne kideríteni, hogy hiánytünet-e a székletevés, ha kizárólagosan valamilyen prémium kutyatápot etetnétek vele egy darabig. ( Pl. Royal canin - giant juniort ) De ezek sajnos nagyon drágák.

Mit jelent amerikai sorozatoknál, hogy pl. : 9/8c vagy 8/7c a dátumnál?

pl dr house, the big bang theory

Legjobb válasz: Azt, hogy melyik idõzónában hánykor kezdõdik. Ami 9 az a keleti parton 9-kor kezdõdik, az eggyel arrébb lévõ idõzónában (c mint central time) 8-kor kezdõdik. Hangsúlyozom a 9/8c ugyanazt a pillanatot jelöli, a mûsort egyszerre látják mindenhol, csak más az idõ.

Azt, hogy melyik idõzónában hánykor kezdõdik. Ami 9 az a keleti parton 9-kor kezdõdik, az eggyel arrébb lévõ idõzónában (c mint central time) 8-kor kezdõdik. Hangsúlyozom a 9/8c ugyanazt a pillanatot jelöli, a mûsort egyszerre látják mindenhol, csak más az idõ.

9 hónapja vagyok itthon ezelõtt Amerikában éltem de nem vagyok Amerikai állampolgár csak van zöldkártyám. Leraktam a jogsit Floridában és hogy hazajöttem megkérdeztem és nem tudták honosítani viszont honosítás nelkül használhatom?

Van egy haverom aki kinnt rakta le és itt él azzal vezet de õ állampolgár szóval azzal mutatja. Ha igazoltatáskkor felmutatom a zöldkártyával akkor úgy elfogadják ?Amugy idén novemberben töltöm a 17-et és nagyon szeretném hogy használhassam a jogsim!

Legjobb válasz: Magyarországon 17 éves kor alatt egyébként sem lehet autót vezetni. Ha van jogosítványod, akkor sem.

Magyarországon 17 éves kor alatt egyébként sem lehet autót vezetni. Ha van jogosítványod, akkor sem.
Ráadásul én úgy tudom, hogy külföldi jogosítvány amúgy is csak nagykorú (tehát 18+) személy használhat, még akkor is ha amúgy elfogadnák.
Szerintem a rendõr azt se tudja hogy hogy néz ki egy zöldkártya vagy egy amerikai jogsi XD Ha betöltöd a 17-et akkor leteheted a jogsit de a kreszt már most is elkezdheted. Amúgy a helyedben nem jöttem volna haza Amerikából.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 17 éves korod elõtt nem kaphatod meg a magyar jogsit! A honosításról: "A harmadik ország hatósága által kiállított vezetõi engedély honosítása iránti eljárás 2013. január 01-jétõl kizárólag a KEKKH Központi Okmányirodánál (Budapest, Visegrádi u. 110-112.) kérelmezhetõ, illetve folytatható le!! Más EGT állam hatósága által kiállított vezetõi engedély cseréje továbbra is kérelmezhetõ bármely okmányirodánál. A külföldi hatóság által kiállított vezetõi engedély cseréje: Az ügyintézéshez szükséges iratok: - érvényes személyazonosításra alkalmas okmány (érvényes személyazonosító igazolvány, érvényes útlevél) - lakóhely, tartózkodási hely vagy szálláshely igazolására alkalmas okmány (pl. lakcímet igazoló hatósági igazolvány, szálláshely bejelentõlap) - magyar orvos által kiállított orvosi alkalmassági vélemény - külföldi hatóság által kiállított vezetõi engedély eredetben - az eljárás illetékköteles, melynek illetéke 62. életév alatt 4000 Ft., 62. életév felett 1500 Ft. Az illetéket csekken a helyben mûködõ postán vagy eljáró ügyintézõnél bankkártyával is meg lehet fizetni. A kérelem benyújtásakor az okmányirodába postázandó vezetõi engedély megérkezésérõl elektronikus értesítés kérhetõ."

Miért olyan rohadt drágák az Amerikai egyetemek? 9 meg 10 millió forintok évente. Vagy ez a pénz összeg csak itthon hangzik soknak?

Kint ez teljesen átlag pénz?

Legjobb válasz: kinek sok, kinek kevés a tanulás egy befektetés, olyan mint bármely más biznisz 3 évre kifizetsz 30 milliót, cserébe van rá esélyed hogy olyan állásod legyen, ahol évente megkeresed ezt az összeget

kinek sok, kinek kevés a tanulás egy befektetés, olyan mint bármely más biznisz 3 évre kifizetsz 30 milliót, cserébe van rá esélyed hogy olyan állásod legyen, ahol évente megkeresed ezt az összeget
kinti 20 000 eurós évi fizetésekhez /+többhöz/ képest csak nekünk sok.
A kérdező hozzászólása: Fasz kivan hogy az embernek el van baszva az élete csak mert Magyarországon született ..ez az ország siralmas
nincs elb*szva senkinek se az élete csak azért mert ide született mindenki magának szúrja el azzal, hogy nem tanult eleget, nem dolgozik eleget, és nem él a lehetõségeivel viszont akkor a megközelítésed alapján, a harmadik világban mindenki dõljön a kardjába? ahol napi 100 forint a fizetés... na akkor nekik mennyire van elszúrva az életük?
Szia. Nincs semmi problema hogy Magyarorszagra szulettel, ha tanulsz rendesen lehet eselyed akarhova. En kemenyen tanultam evekig, kimaradtam mindenbol, viszont most palyakezdokent evi 22 ezer fontot keresek. Forintba atszamitva havonta tobb mint 500 ezer forintot kapok kezhesz. Attol hogy nem Magyarorszagon elsz, meg ugyanugy szeretheted a hazadat. Rengeteg eselyed van Magyarorszagrol kijutni akarhova, tervezz meg mindent, allits fel realis celokat es tegyel erte. En szeretem Magyarorszagot, nem az orszaggal van bajom, hanem az azt iranyito politikusokkal es a gazdasagi rendszerrel. Udv Londonbol.
Vannak átlagos életû amcsi rokonaink, és õk is gyûjtenek az egyetemre évek óta, mert ez nagy kiadás. Sõt, a gyerekek a nagyszülõktõl is erre kapnak pénzt. Szóval ez nekik sem kis összeg!
Skóciában ingynesek az egyetemek és van amelyik bent van a világ 50 legjobb egyetemében.

Vemhes Amerikai Staffordshire Terrieremnek most 37.9 a hõje.37.5 alatt indul meg a fialás. Milyen gyorsan megy le 37.5 alá? 1-2 nap? Vagy még annyi sem?

Legjobb válasz: Majd megtudod ha normális tenyésztõ leszel. Imádkozz, hogy ne harcoltassák a keverékeidet.

Majd megtudod ha normális tenyésztõ leszel. Imádkozz, hogy ne harcoltassák a keverékeidet.
Ja igen persze, tudod hányszor hallottam ezt? Igen, én vagyok a nagy állatbarát, mert én megyek segíteni a menhelyre, én fogalkozom az olyan kutyákkal akik olyan "hobbyszaporítók" kölykei voltak mint TE, õket is "ellenõrizhetõ helyre" adták, és tessék. Ott pusztulnak a menhelyen egy ketrec mögött. Azok az emberek akiknek most kell, szépen el fognak tûnni, marad majd 1, max. 2. Tudom, akkor majd megtartod õket, de mi van ha 10-12 kölyök lesz? És mondjuk allergiásak, diszpláziásak, ilyen-olyan betegségekre hajlamosak? És mit mondasz azz új gazdának amikor kijön az általa állítólag annyira várt kölykön valami olyan örökletes betegség amit szûrésekkel el lehetett volna kerülni? Vagy az téged már nem érdekel ha neki kell az orvosnál több százezret hagynia hogy életben maradjon a kölyök? FELELÕTLEN SZAPORÍTÓ VAGY!
És imádom az ilyen "nekem van szívem (amúgy hosszú í-vel de tök mindegy)" dumákat, ha lenne szíved BEMENNÉL EGY MENHELYRE és belenéznél az altatásra váró kutyák szemébe és azon dolgoznál hogy NEKIK találj gazdát, nem pedig elvennéd tõlük a lehetõséget és lehoznál egy újabb tök fölösleges almot, ráadásul KEVERÉKEKET... HA LENNE SZÍVED még most kipakoltatnád a kutyád, akkor nem szenvedné meg az ellést, nem vennél el éveket az életébõl, stb. AKKOR LENNE SZÍVED. Így csak takarózol. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi.. De okoskodásnak itt helye nincs ;)
A kérdező hozzászólása: És amùgy hosszú í-vel van írva :-D XD Mindegy elnézem neked :-)
Ha még ez lenne a legnagyobb baj... De amúgy ha úgyis ivartalanítva lesz, akkor nem egyszerûbb lett volna akkor mikor kiderült hogy vemhes? Akkor még õ sem keresi a kölykeit, nem lett volna neki megrázó meg semmi... Tudom hogy adok egy sz***rt a pofonnak, de ha legalább más olvassa ezt és elgondolkozik hogy ellesse-e a kutyáját akkor már megéri.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Megtaláltad az okoskodás szót a szótárban és azóta szereted? Nem kell ám ilyen nagyképûnek lenni, inkább szállj mélyen magadba és gondolkozz el róla, amiket elmondtak. Ha csak annyit teszel meg, hogy rákeresel, máris rájössz, hogy nem igaz az egész kérdés, mert nem akkor indul meg az ellés, amikor leesik a hõmérséklete, hanem mikor utána visszamegy. Mindenre meg lehet találni az intervallumokat. Fõleg pedig egy megbízhatatlan jelzés, semmit nem lehet következtetni belõle, mennyi a kutya hõmérséklete. Itt kezdõdik, hogy ebben is félreinformált vagy, akkor mi lesz majd, ha beindul a szülés? Ha segíteni kell, mert elakad egy kölyök, akkor is majd a gépnél írogatsz? Ezért megoldás az állatorvos. Az már megint más kérdés, hogy minek gyártod szerencsétlen kölyköket, azt is kifejtették többen, hogy nem kellene. De továbbra is csak az okoskodást bírod leírni.
Óóó hát engem privátban is megtalált a kisasszony...Jött ugye a szokásos, hogy elzárt szuka és a szomszéd kan beszökött hozzá, bár nem értem, hogy hogyan történhet ilyen, ha egy kutya a házba van bezárva, gondolom ablak ajtó zárva, gondolom volt lakáskulcsa a kannak és egy gyertyafényes vacsora során magáévá tette a szukát.Tényleg nem értem, nekem a szukám sosem került ilyen szituba, sõt elsõ tüzelés után ivartalanítva lett.Igaz panel egyszerûbb.De akkor vegyük lenti mamámékat, akiknek szuka foxijuk volt még régen és 1x sem lett vemhes, mivel, ha tüzelt el volt zárva a házba napi 3x 4x kivitték nagyobb sétákra és semmi.
A kérdező hozzászólása: Honnan veszed hogy a házban van ? :-D az udvaron van.. XD nem èrdekel a vélemènyetek :-) egy kicsit szálljatok már magatokba :-) ès foglalkozzatok magatokkal.. És nem csak azt a szòt ismerem és ùgy is látom hogy én intelligensebb vagyok mint ti.. :) . Nektek nincs dolgotok? Itt bárki kèrdez valamit állatokkal kapcsolatosan nem hogy válaszolnátok a kèrdésère inkábn elkezditek ki oktatni.. Erre senki nem kèrt titeket.. Lègyszives ne írjatok ide ha csak kötekedni akartok.. Nekem erre se kedvem se idõm!!! Pá..
A nagy írkálásokban már rég fel lehetett volna hívni egy állatorvost és megkérdezni!
Az udvaron zártad el a kutyát?Akkor min csodálkozol?
A kérdező hozzászólása: Tudod a keverék is állat ugyanugy tudszeretni mint egy fajta tiszta.. Már több mint a felének van gazdija akit szinte mindennap tudok ellenõrizni... Én meg már arròl nem tehetek hogy nem a menhelyrõl hoznak ki egyet... Tudod egyáltalán mit jelent az hogy szaporító?? Hogy direkt pároztatja fel ès lehet pènzért adja a piciket.. Na én nem vagyok az... Mert nem akarattal pároztattam.. Te vagy a nagy állatbarát?! Még a világ végére is elmennék jò gazdit találni neki!! Nem "rendezném el" min te... :) nekem van szívem :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem kérdést tettem fel.. Nem azt mondtam hogy kérek az oktatásodbòl... Ha nem tudsz a kèrdésemre válaszolni akkor inkább ne irj.. Nem vagyok kiváncsi az okoskodásodra. :)
Tudod egyáltalán hogy mennyi egy kutya átlagos hõje?? Inkább olvass utána, és nem kéne tudatlanul szaporítani!
Nem tudod mi hogyan mûködik a párzáson kívül, de azért szaporítasz.Tudod szégyelld magad mélységesen. Remélem a kölykök nem kerülnek majd olyan kezekbe, mint amilyen formákkal ma találkoztunk az erdõben... Romák, akik vasat gyûjtöttek megláttak minket a 3 kutyával (Vizsla, cseh farkas, kistestû keverék) és jelezték felénk, hogy úgy járkáljunk az erdõben, hogy õk is hozzák majd a pitbút és ráuszítják a kutyákra...Lehet nem mondta volna ezt, ha az én kutyám is ott van, de gondolom ezek is viadaloztató idióták.
Ez így egy totál marhaság. De mindegy is, mert a többit sem fogod tudni. Hívj állatorvost, ne itt akarj okos lenni.
Nem 1-2 nap.ha 24 órán belül nincs kölyök, hívj orvost. A kutyák normál testhõje 38.5-39.Nem mindegyiknek megy le 37.5 alá.
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj de nem vagyok szaporítò! Sajnos olyan helyzetbe kerültem hogy hasas lett a kutyám a szomszéd keverékétõl, pedig bezártam a helyère de sajnos bejutott hozzá a kan és nem volt szívem megölni a piciket.. Miért nem lehet válaszolni kioktatás helyett?
A kérdező hozzászólása: Tudom mennyi az átlag hõje..tudom mik a jelei a fialásnak. Tudom milyen vitaminok kellenek ès azt is hogy mikor hivjam a dokit.. Kérdeztem valamit ès arra szerettem volna választ kapni. Nem kèrek az okoskodásokbòl. Ezután ivartalanittatom de most nem veszem el tõlle a kölykeit...
"Nem ölöm meg a piciket..." = "Lehozok egy tök fölösleges almot, odaadom szerintem "jó" embereknek, majd hagyom õket a menhelyen megrohadni, megverni, éheztetni, felkötni, viadaloztatni, de mosom kezeimet, én "jó" embereknek adtam..."
A kérdező hozzászólása: Légy nyugodtan.. Ellenõrízhetô helyre adom.. :) . Elég legyen már a kioktatásbòl..
Igen, és szerinted kinek kell keverék mikor a fajtamentõk is tele vannak? Kinek kell még akár ingyen is? Akinek kell az miért nem hoz ki a menhelyrõl?
Ha ilyeneket kérdezel, az azt mutatja, hogy semmit sem tudsz. Többek között a googlet használni sem.
A kérdező hozzászólása: Már látta a doki azt mondta minden rendben. :-D :-) Nem mondtam hogy csodálkozom... :-) mindegy hagyjuk.. Kaptam választ a kèrdésemre mindenkinek köszi... Tèma lezárva ;-) üdv.

Ha 9/11-et az amerikai kormány szervezte, hogy találtak pilótákat arra a feladatra, hogy vezessenek két gépet a WTC-be, ezzel aláírva saját halálos ítéletüket?

Nem akarok heves, anyázós vitát indítani; értelmes, intelligens válaszokat várok-

Legjobb válasz: Egyébként annyit megjegyeznék érdekességként, hogy a Bush és a Bin Laden család elég gyümölcsözõ kapcsolatot tartanak fenn egymással.

Egyébként annyit megjegyeznék érdekességként, hogy a Bush és a Bin Laden család elég gyümölcsözõ kapcsolatot tartanak fenn egymással.
Neked sem ártana gondolkodnod egy kicsit. Elmondanám neked, hogy Bin Laden hazáját soha nem támadták meg, mivel Saud-Arábiai, származású, és nem Iraki, vagy Afganisztáni.
Hogy vették rá Oszama Bin Ladent, hogy vállalja érte a felelõsséget? Talán õ is azt akarta, hogy Amerikának legyen ürügye megtámadni a hazáját? Gondolkodni is kellene, nem csak elhinni minden összeesküvés elméletet.
Színjáték és mi vagyunk hozzá a statiszták... már aki hagyja.
Azért erre is érdemes szánni némi idõt. http://www.youtube.com/watch?v=5LIaYI--Pfo Bár én más szemszögbõl is megvilágítottam volna néhány dolgot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!