Találatok a következő kifejezésre: A 9,6 hossz (5 db)

A 9, 6 cm hossz és 3, 5 cm vastagság átlag pénisznek számít 15 évesen?

9.6 cm a hossza 3.5 cm a vastagsága lelankadt alap állapotban 14cm husszú és 4.5cm vastag felállva!

Legjobb válasz: Az exbarátnõd, akivel a szex megvolt, õ mit mondott a farkadra? Vagy épp azért szakítottatok mert kicsinyellette??? Ha nem kicsinyellette, akkor mitõl lettél annyira gátlásos, hogy a következõ lánynak megmutatni sem mered? Vagy magától a szextõl ment el a kedved? Jó, nem írom hogy nem a méret a lényeg. Csak pár statisztikai adat. Az átlagos nõi hüvely 10 cm mély. A FELNÕTT pasik átlagos farokmérete Magyarországon 15-16 cm (merev állapotban, felállva). Ezek tudatában szerinted neked van miért aggódni????

Az exbarátnõd, akivel a szex megvolt, õ mit mondott a farkadra? Vagy épp azért szakítottatok mert kicsinyellette??? Ha nem kicsinyellette, akkor mitõl lettél annyira gátlásos, hogy a következõ lánynak megmutatni sem mered? Vagy magától a szextõl ment el a kedved? Jó, nem írom hogy nem a méret a lényeg. Csak pár statisztikai adat. Az átlagos nõi hüvely 10 cm mély. A FELNÕTT pasik átlagos farokmérete Magyarországon 15-16 cm (merev állapotban, felállva). Ezek tudatában szerinted neked van miért aggódni????
Ha már voltál lánnyal, akkor most miért lettél ilyen gátlásos? Ha a volt barátnõd nem találta kicsinek és nem volt vele semmi baja, akkor a mostaninak sem lesz. Nem kell így beparázni!
nem kicsi a korodhoz képest.nekem volt egy pasim akinek 31 évesen volt ekkora.na az már kicsi volt!!!az õ esetében igen a tiédben nem.fog még nõni, állítólag 21 éves korodíg.remélem elmúlik a félelmed.ha a mostani barátnõd szeret, kíván, hidd el tökéletesnek fogja találni.a lányok is szûkebbek ebben a korban, tehát tökéletesen passzolni fogtok!!!
Európában az átlag 8-12 cm. Nem vicc! Nyugodj meg! A tied bõven elég lesz a csajnak. Amugy meg a csajokat ebben a korban egyátalán nem érdekli (a normálisabbakat).
hjaj mááá ilyen gondok, további adatok??? ammég ugyis noni fog 17-18ig . és mi csajok nem a meretet nézzuk. baratom 22 és 17 cm neki állva és királyakat szeretkezunk :) )
én 22 éves vagyok és az enyém ugyan akkora. énis sokat aggódtam, de a statisztikám azt mutatja, hogy elég ez. igaz hogy csaltak már meg, de az nem azmiatt. neaggódj nincs semmi gáz.
az én pasim 18 éves... és 18 centis farka van
Én most vagyok 15 és nekem kb ugyanilyen, vagy egy kicsit nagyobb... Ez normális... De az nem, hogy 15 éves múltál, és túl vagy már több szexen is!! Ez átlagon felüli, nem az hogy mekkora a szerszámod...

Szeretnék kérni egy kis segítséget a matek házimhoz, ha tud valki még ma válaszoljon . Egy háromszög egyik oldalának a hossza 90 százaléka, a másiké 130 százaléka a 3. oldal hosszának. Mekkorák a háromszög oldalai, ha a kerülete 9, 6 cm?

Ha lehet írjatok egy rövid , indoklást ami egyben egyszerü is,mert ez egy 7. osztályos feladat .

Legjobb válasz: A harmadik oldal hossza lesz az x, így az elsõ oldal: 0,9x, a második oldal 1,3x Ez összesen: 0,9x+1,3x+x= 3,2x, tehát a kerület összesen 3,2x; azt tudjuk, hogy a kerület centiméterben kifejezve 9,6 cm, tehát: 3,2x=9,6cm, ebbõl x=3cm az elsõ oldal (0,9x): 3*0,9=2,7cm a második oldal (1,3x): 3*1,3= 3,9cm a harmadik oldal (x): 3cm Itt leellenõrizzük, hogy a 2,7cm+3,9cm+3cm=9,6 cm-e? Annyi.

A harmadik oldal hossza lesz az x, így az elsõ oldal: 0, 9x, a második oldal 1, 3x Ez összesen: 0, 9x+1, 3x+x= 3, 2x, tehát a kerület összesen 3, 2x; azt tudjuk, hogy a kerület centiméterben kifejezve 9, 6 cm, tehát: 3, 2x=9, 6cm, ebbõl x=3cm az elsõ oldal (0, 9x): 3*0, 9=2, 7cm a második oldal (1, 3x): 3*1, 3= 3, 9cm a harmadik oldal (x): 3cm Itt leellenõrizzük, hogy a 2, 7cm+3, 9cm+3cm=9, 6 cm-e? Annyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)

7-es matek! Egy egyenes hasáb oldalainak hossza: a, 3, 3 cm b, 5, 6 cm c, 5, 2 cm d, 3, 9 cm A test magassága 75 %-a az 5, 6 cm-es oldalnak. Felszíne? Térfogata?

Legjobb válasz: Ha a,b,c,d az alapjának az oldalai, akkor ennyi adat nem elég. 4 oldalból nem lehet kiszámolni az alap területét, és anélkül meg nincs meg se a felszín, se a térfogat.

Ha a, b, c, d az alapjának az oldalai, akkor ennyi adat nem elég. 4 oldalból nem lehet kiszámolni az alap területét, és anélkül meg nincs meg se a felszín, se a térfogat.
A kérdező hozzászólása: Ennyi az összes megadott adat.
Nincs megadva véletlenül, hogy az alap trapéz? Az talán már elég lenne...
A kérdező hozzászólása: Nincs:(Szó szerint írtam a könyvbõl a kérdést!!:((

Matek feladat! Mekkora a háromszög területe, ha oldalainak hossza 5, 6, 9 cm?

Gondolom ki kell számolni sinus alfát a trigonometrikus területképlethez, de honnan tudom, hogy melyik a szemközti illetve a szög melletti befogó?

Legjobb válasz: máshogyan is ki lehet számolni. Kiszámolod mintha egy téglalap lenne és a kapott értéket elosztod 2-vel.

máshogyan is ki lehet számolni. Kiszámolod mintha egy téglalap lenne és a kapott értéket elosztod 2-vel.
#1, milyen téglalap? ez nem derékszögû 3 szög
A kérdező hozzászólása: honnan tudom, hogy melyik a szemközti illetve a szög melletti befogó?
Bármelyik oldalt választhatod, hogy az azzal szemközti szöget számolod ki. Ha pl. a 9 cm hosszú oldalt választod, akkor a koszinusz-tételbõl annak a koszinuszát kiszámolod: 81=25+36-60*cos(alfa), ... cos(alfa)=-1/3. Mivel cos^2(alfa)+sin^2(alfa)=1, sin^2(alfa)=8/9. sin(alfa) csak pozitív lehet, mert egy háromszög szögérõl van szó, ezért innen sin(alfa)=gyök(8)/3. Innen pedig T=(5*6*gyök(8))/(3*2)=5*gyök(8)=10*gyök(2).
Szia! Héron képlet a legegyszerûbb megoldás: T=gyök alatt(s*(s-a)(s-b)(s-c)) ahol s a félkerület K=20 ergo s=10 azaz: T=gyök(10*5*4*1)=gyök200 = 14, 1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!