Találatok a következő kifejezésre: A 8. UH-n már lehet (2 db)

A 8. heti UH-n már lehet látni, ha a kicsinek nyitott a gerince vagy a hasfala?

Legjobb válasz: Ezeket a genetikai/fejlõdésbeli problémákat nálam a 12. heti UH-on nézték elõször (emellett még a szívét, köldökzsinórt..). Azt nem tudom, hogy a 8. héten lehet-e már látni bármit, ami rendellenes. Az én 8. heti UH-omon szívhangot néztek, és hogy hol van a baba.

Ezeket a genetikai/fejlõdésbeli problémákat nálam a 12. heti UH-on nézték elõször (emellett még a szívét, köldökzsinórt..). Azt nem tudom, hogy a 8. héten lehet-e már látni bármit, ami rendellenes. Az én 8. heti UH-omon szívhangot néztek, és hogy hol van a baba.
Csak a szívhangot, a többit a 12. heti UH-n, ill. 16. héten az AFP vizsgálat és az azt követõ 18. heti genetikai vizsgálat mutatja ki. De ne is gondolj ilyenekre!!! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)

8 hetes uh-n már lehet kérni képet a babáról?

Legjobb válasz: utolsó! 7 hetesen már 9 mm volt a baba.

utolsó! 7 hetesen már 9 mm volt a baba.
Sztk és kórház függõ.Nekem automatikusan adták a képet.Olvastam, hogy valahol még fizetni is kell érte és van ahol nem tudnak képet nyomtatni.
Elsõ vagyok.Én Sztk-ba jártam, nem vagyok kisebbségi.Itt természetes, hogy adnak.Meg kéne néznem, hogy az a kimaradt menzeszemnél amikor mentem csinált-e, de 7hetes felvételem van az biztos.Ha jól emlékszem még elõtte az ovumról is készült felvétel :-) Mintha megmutattam volna valakinek, hogy ebbõl lesz a babánk :-D
A kérdező hozzászólása: 5-6 hetesen van petezsák. Egyébként Debrecenbe a Kenézy kórházba megyek, remélem kapok képet, még ha fizeti kell is :)
Nekem 8+2 naposan már 24mm volt a baba!! Nem minden magánorvos ad magától mert nekem kérnem kelet de ingyen adta (10000Ft ért csinálta az uh-t pofátlanság let volna ha a képért is pénzt kért volna) A korházban (nem magán) 2000Ft a kép ára. Mindenféleképpen jelezd az orvosnak ha kell kép.
Akkor bocsánat :) Rosszul emlékeztem.
Nálunk is 500ft, de csak uh-n, sztk-ba nem adnak, Amúgy 8 hetesen még csak petezsák van. 22 hkm :)
Attól függ magán v nem. Magán automatikusan adja nem magán nálunk csak a kisebbségnek ad. Elõttem lévõ kapott a 12.héten (kisebbség) én már nem. Szerencse h magánhoz is jártam és elõször odamentem.
Nálunk 500ft, de adnak, bár egyszer azért nem kaptam, mert kifogyott a papír a gépbõl :(
Intézményfüggõ....és orvosfüggõ... Az én kisfiamról az elsõ kép egy 7hetes. A doki uh-val állapította meg a terhességet, azt mondja: "na itt van-e!!!" kinagyította a képernyõn. Megvárta hogy felöltözzek, és a telefonommal csinálhattam egy fényképet. (sima uh volt képnyomtató nélkül)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!