Találatok a következő kifejezésre: A 8. és a 13. napon (15 db)

Clostyt szedtem a ciklus 5. napjától 2x 5 napig. A ciklusom 35-36 naposak. A 13. napi uh eredménye: jobb oldalon 12, 5 mm-es tüszőméret és a mnyh 5, 8 mm-es. Ma és holnap este 1-1 Merional 75 kell beadnom magamnak. Milyenek az eredményeim?

Legjobb válasz: A nyálkahártyád szeritnem picit vékony még, ha kapsz rá utrot addigra megvastagodik amire lenne a beágyazódás. Szerintem a tüszõ sem elég nagy mert 20-24mm-esen kéne megrepednie. naponta kb 2mm-t nö. De ha az orvos szerint jó és azt mondta már hjöhet a repesztö akkor bizzunk benne tudja a dolgát. Nekem amugy closty mellett hamarabb jött meg a 30-40 nap közötti ciklusom 31. napon jött meg az elsö gyógyszer mentes hónapban amikor szintén volt ovum akkor pedig 30 napra. sajnos most a 2. gyógyszer mentes hónapban szerintem megint csúszni fog mert semmi jele és a 26. napon tartok:(

A nyálkahártyád szeritnem picit vékony még, ha kapsz rá utrot addigra megvastagodik amire lenne a beágyazódás. Szerintem a tüszõ sem elég nagy mert 20-24mm-esen kéne megrepednie. naponta kb 2mm-t nö. De ha az orvos szerint jó és azt mondta már hjöhet a repesztö akkor bizzunk benne tudja a dolgát. Nekem amugy closty mellett hamarabb jött meg a 30-40 nap közötti ciklusom 31. napon jött meg az elsö gyógyszer mentes hónapban amikor szintén volt ovum akkor pedig 30 napra. sajnos most a 2. gyógyszer mentes hónapban szerintem megint csúszni fog mert semmi jele és a 26. napon tartok:(
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszod de a Merionalt azt azért kaptam hogy mégjobban érjenek a tüszõim mert a closty nem volt elég hatásos. Pénteken holnap megyek vissza uh-ra, kíváncsi vagyok hat-e majd! Ti mióta próbálkoztok?
Igen.
A kérdező hozzászólása: hétfõi uh-n 4 tüszõt látott az orvos, 2 db ebbõl 19 mm-es volt

A hőm eddig: 13.nap 38, 14.nap 38, 15.nap 36.6, 16. nap 36.8, 17.nap 37.1 Szerintetek volt pém, és mikor?

Legjobb válasz: Ebbõl nem lehet megmondani. A 38 az már tényleg láz! Egyébként tudnunk kellene, hogy mennyi volt a 13. nap elõtti hõd, hiszen az emelkedés számít.A 38 az már nagyon "emelkedett",de kérdés volt-e kevesebb és mikor. Ha nem méred végig a ciklusban akkor az egész mit sem ér.

Ebbõl nem lehet megmondani. A 38 az már tényleg láz! Egyébként tudnunk kellene, hogy mennyi volt a 13. nap elõtti hõd, hiszen az emelkedés számít.A 38 az már nagyon "emelkedett", de kérdés volt-e kevesebb és mikor. Ha nem méred végig a ciklusban akkor az egész mit sem ér.
Bocsi, de nem írtad el? 38? Az már láz. Pontosíts körlek, utána biztos nyilatkozik valaki.

Ha a ciklus 13. napjáig a hőm:36.6, 36, 7 14. napon:36.5.15. napon már 36.8 a hőm, és ez fent is maradt idáig:24. napig, aztán ma 37, 1-em mértem. Ez mitől lehet?

Mert idáig azt hittem,hogy a 15.napon volt peteérésem.Akkor most mit?l ment föl a 25.nap mér 0,3 fokot???köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Ha babás vagy, emelkedhet még pluszban a hõ, és egyébként is a menstruációig magasabb. Továbbá lehet hogy rosszul aludtál, vagy alkoholt ittál elõzõ este, vagy késõbb mérted, mint szoktad, vagy bevettél valami gyógyszert (fejfájás pl.), ilyesmi.

Ha babás vagy, emelkedhet még pluszban a hõ, és egyébként is a menstruációig magasabb. Továbbá lehet hogy rosszul aludtál, vagy alkoholt ittál elõzõ este, vagy késõbb mérted, mint szoktad, vagy bevettél valami gyógyszert (fejfájás pl.), ilyesmi.
szerintem elég nagy az esély, fõleg a 13-a miatt. nálad az a félidõ.
a teherbe esés valószínûsége azoknál az egészséges pároknál, akik jó idõben vannak együtt 20%...
A peteérés napját eltalálva is csak kb. 15-20 % a valószínûsége a terhességnek. Ami ha az ember gyereket akar akkor kevésnek, ha nem akkor nagyon soknak tûnhet.

(kiskora óta sportol párom) De van nekünk 2 gyerek már, mi a 8. kerületbe lakunk . De anyukája 13. kerületbe lakik és onnan megy ki futni Margitszigetre szinte minden nap nagyon ritka ha nem megy és az engem zavar. Mit tegyek?

Le írom nektek hogy telik egy nap felkelünk reggelizünk kislányom 2 éves ö bölcsibe jár ha párom viszi el akkor már nem is jön haza ahogy be adta a bölcsibe megy is anyukájához és megy futni igen de utána már ha végez a futással nincs ideje haza jönni hozzám megy anyukájától egyenesen a munkába este 22óráig dolgozik akkor én már alszok.Ha én viszem bölcsibe amire én haza érek ö már nincs itthon mert megy futni .Alig van velem elegem van már én nekem olyan férfire vágyom aki családjával is van .Már nagyon ott tartok hogy fogom a gyerekeket és elköltözök tesómhoz ott nyugalom lenne Mindig mondja szeret nagyon én már nem hiszem el

Legjobb válasz: Ülj le vele és beszéljétek meg. Gondolom nem mindig dolgozik.

Ülj le vele és beszéljétek meg. Gondolom nem mindig dolgozik.
vigyétek együtt a bölcsibe, és menj vele te is... jó dolog a futás :)
Nehogy megfogadd az elsõ tanácsát! Nem minden férfi örül, ha a párja szajhát játszik. Az orál meg az anál nem jön be mindenkinek. Beszélgessetek el. Várd meg, míg hazajön, vagy reggel vigyétek el együtt a gyerekeket a bölcsibe.
Attól, hogy jó a szex, még nem lesz szajha az asszony.
Ha nem dolgoznál akkor húzz el dolgozni, egyrészt. Másrészt legyél egy kicsit szexibb hogy a farka haza húzza a kedves férjedet. Borotvált punci, szexis bugyi, combfix, tûsarkú, bevállalós, pucsítós asszonyka jó orális-anális-vaginális szex. Rajtad áll vagy bukik a dolog. (mindjárt le leszek pontozva, de ez is csak az igazamat bizonyítja... Fáj az igazság.)
ÚÚÚÚÚÚ, de nagyot tévedsz...
Offolok de nem bírom ki. Ha a kicsi két hónapos, akkor minek járatod a két évest bölcsibe? Nem ráérne majd anno óvodába járni? Vagy jobb ha nincs veled? Addig sincs gond vele? Más nõ elmenne dolgozni, de nem tud, mert nincs bölcsöde, ahova felvennék a kicsit, te meg otthon vagy és eldobod magadtól, csak hogy a kicsivel lehess. Szép anya vagy.
Jobb ha nincs vele a nagy, hidd el :) Látnod kéne az elsõ kérdését...
Egyébként mint mindenhez, a kapcsolat megromlásához is minimum két ember kell anyák gyöngye, szóval te is ugyanolyan hibás vagy mint a férjed.
Jaja, látnotok kéne az elsõ kérdését. Az a nem mindegy.. Kár, hogy nem tudom már hogy volt, nem tudok rákeresni.
Csak akkor is zavar, hogy bölcsibe adja a nagyot. Miért? Minek? Nem is tudom, hogy sikerült neki kilobbiznia, más anya nem adhatja bölcsibe a gyerekét, mikor otthon van, csak azért, hogy ne kelljen vele foglalkozni. Minden bölcsõde 8-12X túljelentkezéssel küzd, nagyon megválogatják, hogy kinek a gyereke kerüljön be. Ez meg beadja, mert nincs kedve otthon lenni a gyerekkel. Szégyen az ilyen nõ...
A kérdező hozzászólása: Milyen anya vagyok, jó anya azért vagyok rossz anya mert a nagyobbik bölcsis?Ö nem bírja ki ha nem játszhat gyerekekkel elõbb ismerj meg aztán mond a rosszat rólam .Szüksége van neki gyerekekre ezt csak én tudom jobban .
A kérdező hozzászólása: Már 1évesen járt bölcsibe mert dolgoztam egészen 7 hónapos terhesen dolgoztam Lányom maradt a bölcsibe mért vegyem ki ha jól érzi magát ezért vagyok szégyen mert játszhat sokat bölcsibe hát az ilyen a szégyen aki nem is tud semmit a dologról és így fejezi ki magát
A kérdező hozzászólása: ELÕBB KÉRDEZ UTÁNA ÍTÉLJ :) ))ENNYI
Te meg a "kérdezz" szót írd két z-vel! Anyák gyöngye...
Nem olvastam végig, a válaszokat. Csak annyit, hogy én is a "nyóckerben" lakom és az Orczy kertbe járok futni. Van olyan szép, mint a Margitsziget. Van salakos futópálya, egy "erdei futópálya", de a kertben bárhol lehet futni. Javasold, hogy egyszer menjetek el családostól. Van játszótér és egy kis tóparti büfé, nagyon hangulatos, futás után beülhettek oda családostul.
A kérdező hozzászólása: Szerintem neked nem jut el az agyadig:) itt nem a szex a lényeg..odafigyelés törõdés elég néha egy ölelés.De olyan ne írjon aki nem arra válaszol amit kérdeztem Hát nem értem sok bunkó ember írogat ide én normális emberektõl várom a választ..... Köszönöm a jó válaszokat .. Beszélgetünk és remélem minden rendben lesz
A kérdező hozzászólása: A másik gyerek 2honapos kisfiu
Akkor meg pláne kapd össze magad!!!
Tedd fel a kérdést, hogy te nem futni mennél, de neked is szükséged van arra, hogy karbantartsd a lelked-ha õ a testét. Vállalja, hogy heti 2x vigyáz a babára, mikor te fodrászhoz, shoppingolni, vagy csak kirakatot nézni mégy. Fele-fele egy házaspár élete.
Mi van, nem tetszettek a múltkori kérdésedre kapott válaszok? Érdekes, most már nem írtad le olyan részletesen az esetet :) Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy próbálj meg kilépni ebbõl a kapcsolatból, mert az elõzõ kérdéseden érzõdött, hogy egyáltalán nem vagy szerelmes, ez csak egy kényszer megoldás számodra.
A kérdező hozzászólása: Hát az lesz csak eddig a gyerekek miatt próbáltam tûrni de februárba költözök tesomhoz....
Jaja én is emlékszem a múltkori kérdésedre, te vagy az, aki 21 éves, 2 gyereke van 2 apától és a futás a legnagyobb problémája. Valaki linkelje már be a kérdést.
Na igen, a gyerekek miatti tûrésed volt talán az elsõ értelmes, önzetlen tetted az életben. Eleve a második gyerek hiba volt. De mindegy, a lényeg, hogy ilyen feszült környezetben a gyerekeknek se lesz jó. Legjobb lenne, ha a tesódhoz költöznél, és megpróbálnád összeszedni magad minél elõbb. Nõj fel, menj dolgozni és próbáld kialakítani a saját életedet, állj meg a saját lábaidon. És csak ezután próbálkozz a pasikkal. Ez az egyik helyrõl ugrok a másikra módszer sosem kifizetõdõ. Ha tényleg szereted a gyerekeidet, így teszel!
Kerestem a kérdést a megválaszoltjaim közt, de nem találtam sajnos. Lehet, hogy törölték, vagy nem tudom.
Két emberen áll elsõ, nem egyen... Amúgy meg a szex nem sokat segít, ha más a probléma, de gondolom ez a csöpp agyadig nem jut el... Menj azt b*sszál, mást gondolom úgyse tudsz...
Végigolvastam a válaszokat. Inkább nem írok semmit, jó gusztustalan társaság gyûlt itt össze. Kérdezõ, ne foglalkozz velük, elég nyomorult életük lehet, ha itt élik ki magukat!

A 8. napon és a 13. napon voltunk együtt a párommal. Sikerült a baba?

A ciklusom 26-30 nap között van.

Legjobb válasz: Az idõzítés jó, de ezt még nagyon korai lenne megmondani, hogy sikerült-e. Várj, amíg meg kéne betegedned, addig senki nem tud semmit sajnos. Sok sikert! :)

Az idõzítés jó, de ezt még nagyon korai lenne megmondani, hogy sikerült-e. Várj, amíg meg kéne betegedned, addig senki nem tud semmit sajnos. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: KB. 26-27-re nem várom a mensit!
A kérdező hozzászólása: Akkor még van 11, 12 napom hátra!
A kérdező hozzászólása: Várom a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: 1 kérdésem lenne még, hogy a folyás milyen pé után ill. milyen tünetek jelentkezhetnek?

Ha az orrcsont 0, 8 mm enyhén hypoplasias a 13 hét+2 napon végzett ultrahangon és a tarkó redő 4 mm mekkora az esélye a fejlődési rendellenességre?

CRL:66,7 bpd:2,32cm hc:7,44cm ac:6,38cm

Legjobb válasz: Szia!Nekem ugyan ezen a napon volt uh-om nekem a CRL:78, a tarkóredõ:1,5 az orrcsontra meg az írta a dokim hogy jól látható.Nem mondott semmit az orvos aki csinálta az uh-ot?Mert ha nem mondott semmit akkor biztos nincs gond, de viszont én úgy tudom de lehet, hogy tévedek, hogy a tarkóredõ 2,5-3-ig elfogadható, de nem akarlak megijeszteni, próbálj meg utána nézni neten, vagy ha nem mondott semmit a dokid hívd fel a védõnõdet! Jó babavárást üdv:14hetes kismama

Szia!Nekem ugyan ezen a napon volt uh-om nekem a CRL:78, a tarkóredõ:1, 5 az orrcsontra meg az írta a dokim hogy jól látható.Nem mondott semmit az orvos aki csinálta az uh-ot?Mert ha nem mondott semmit akkor biztos nincs gond, de viszont én úgy tudom de lehet, hogy tévedek, hogy a tarkóredõ 2, 5-3-ig elfogadható, de nem akarlak megijeszteni, próbálj meg utána nézni neten, vagy ha nem mondott semmit a dokid hívd fel a védõnõdet! Jó babavárást üdv:14hetes kismama
Szia! Voltál már azóta valami más vizsgálaton?Mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Voltam Pécsen genetikai vizsgálaton és levették a kombinált vér tesztet aminek már nagyon várom az eredményét (pénteken lesz 2 hete).De szinte 100% hogy megcsináltatom a magzatvíz vizsgálatot amit a 16. héttõl lehet Pécsen de a jõvõ héten be is töltöm ezt az idõt. Ennyi idáig.
Drukkolok, hogy jó legyen minden eredményed!Légyszi majd írd meg, mi lett!

Afta/Csók!? Már kiskorom óta vannak aftáim. Nincs egy olyan nap hogy ne lenne a számban. Itt vagyok 13 éves és most megyek 8. -ba.1. csókom se volt még mert félek hogy a másik fél is elkapja.

Elkapja a másikfél ha csókolozok vele, bàr még nem is tudok... Vagy ezt az aftát valahogy örökre hogy lehetne kiirtani?? Mit tegyek? Mi lesz most? Soha nem csókolozhatok majd?

Legjobb válasz: Az afta nem fertõzõ.

Az afta nem fertõzõ.
Menj el az iskolafogászatra, vagy az sztk-s fogászatra, és mond el a panaszod a fogorvosnak. Valamelyik fogad széle túl éles lehet, és azzal sérted fel rendszeresen az ínyedet. Fél perc alatt megcsinálj neked. Picit lecsiszol a fogból, és kész.
menj el fogdokihoz, mert ez nagyon nem természetes, csomó mindent jelezhet pl szuvas rossz fogakat vagy vmi fertõzõ betegséget, amit kezelni kell
Egyrészt ez igenis fertõzhet, mert hasonló a vírusa mint a herpesznek: valakinél okoz tüneteket, valakinél egyáltalán nem. Másrészt meg ez baromira nem normális dolog. Én magam is hajlamos vagyok aftaképzõdésre különösen stresszes, vitaminhiányos, legyengült állapotban, de ezt ki kell vizsgáltatnod!
Az afta nem fertõzõ és pont.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Na de még 1. csókom se volt. félek. de akkor most fertõz az afta vagy nem?
Nem!
Gyerek korom ota kuzdok aftakkal. Egyet megtanultam. Nem szabad ecsetelni. Kimarja, nagyobb lesz. Ha mar nagyon eldurvult, van a tantum verdenek egy lidocainos valtozata. En eves elott szoktam. De a megoldas kulcsa a makulatlanul tiszta szajban van. Napi ketszeri fogmosas elengedhetetlen. Lehet tobb is, ha nincs ra lehetoseged, ragozz. Es a listerine legteljesebb valtozata gatolja hogy megnoljon, eldurvuljon. Ugyanugy ki fog jonni, de megkonnyiti a gyogyulasi folyamatot. Ez a max amit tehetsz :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!