Találatok a következő kifejezésre: A 7végén életemben (2 db)

A 7végén fogok életemben először szexelni. Ha óveszer mellett patentex fogamzásgátló kúpot is használok az biztonságos?

és fog fájni az els?? Nagyon félek. Segítsetek

Legjobb válasz: Valószínüleg fog fájni az elsõ, bár nem mindenkinek fáj.. Ha óvszer mellé még kúpot is használsz, 100%-osra veszem hogy nem lesz semmi baj. :-)

Valószínüleg fog fájni az elsõ, bár nem mindenkinek fáj.. Ha óvszer mellé még kúpot is használsz, 100%-osra veszem hogy nem lesz semmi baj. :-)
nyugalom ne izulj ha nem vagy stresszes nem fog fájni! majd mond el hogy ment!
Én is hétvégén fogok elöször szeretkezni :) ) azért picit félek, bár nagyon szeretem párom és biztos vagyok, hogy akarom öt :) én 18 éves vagyok, te?
mi a búbánatos francért kell megtervezni, hogy akkor szombat este 10kor fogok életemben elõször dugni?? felesleges tervezni! és ha nem jön össze??? pont azé görcsölsz, mer má beírtad a határidõnaplódba 1 hónappal ezelõtt. azt tervezgessed inkább, hogy hova mész egyetemre, ne azt, h mikor dugsz! ennek spontánul kéne mennie...
A kérdező hozzászólása: rendben majd beszámolok milyen volt, köszi a biztato szavakat:) :) magától a szextõl nem félek csak a fájdalomtól és a teherbeeséstõl:( még 1x köszike:) :)
A kérdező hozzászólása: én 17 vagyok.kicsit izgulok de nagyon sok segítséget kapok az itteni emberektõl naqgyon kösszönöm õket:)
Enged el magad esetleg kis martiniSzoval ne kapkodjätok el szånjåtok rå az idöt mert maga a behatolås és elèlvezès max 5-15 perc de az elöjåtèk simogatås ujjazås puszi ide oda èrted ami szintèn nagyon jo az akår òråkig is eltarthat tehåt a behatolåst ne sürgesd csak ha mår jo nedves vagy magad åltal akkor sokkal könnyeben bemegyÉs az ujjazåst is probålgasd elötte de jobb ha azt is a baråtod csinåljaUgy ahogy neked jol esikSok sikertMajd szåmolj beès irj privit ha tanåcs kell

Hogyan kell bevonzani egy lotto nyereményt az életembe? Már 7 éve minden áldott 7végén lottozom az 5-ösön és a 6-oson is és sehol semmi. Van még ilyen barom aki ennyit lottozik közületek? Valaki nyert már nagyobb összeget?

Legjobb válasz: Ezt régebben úgy mondták, hogy "a hülyék adója". Egyébként ha valaki hetente csak 1 szelvényt vesz, azért, hogy meglegyen az ezzel járó kis kéjes izgalom, az álmodozás, hogy mire költené, akkor szerintem 225 forintot ez megér, mint szórakozás. De többet semmiképp.

Ezt régebben úgy mondták, hogy "a hülyék adója". Egyébként ha valaki hetente csak 1 szelvényt vesz, azért, hogy meglegyen az ezzel járó kis kéjes izgalom, az álmodozás, hogy mire költené, akkor szerintem 225 forintot ez megér, mint szórakozás. De többet semmiképp.
Mindenki számolja ki, hogy mai áron mennyi pénzt lottózott el. Egy lottó talán 200 forint? Minden héten játszol a kettõvel 7 éve. 7x52= 364 364x400= 145 600 forint. Régen olcsóbb volt, de reálértéken ugyanannyi mindig. Ebbõl a pénzbõl megtanulhattál volna 2 idegen nyelvet is és lehetne belõlük középszintû nyelvvizsgád is például. Inkább értsetek jól a pénzügyekhez, ne a véletlenre bízzátok a dolgot és várjátok a sült galambot. Emlékszem, 19 évesen lottóztam fél évet és tippmixeltem, de gyorsan túlléptem rajta a valódi pénzszerzés felé.(És most nem valami hatalmas dologra gondolok, csak hogy azt a pénzt értelmesebben is el lehet költeni, vagy éppen nem elkölteni.)
1973 óta lottózom heti 2 szelevénnyel, állandó számokkal. 1 x volt hármasom. kb 10x kettesem, és ennyi.
12 éve lottózunk (5-ös)3 mezõvel. Abból kettõ állandó számokkal megy, 1 váltakozik. Eddig még néhány kettesen kívül semmi nem volt. Egyszer még az elején lett volna egy 4-es az egyik állandó számsorból, de pont azon a héten nem lett feladva... Úgyhogy ne aggódj, sokan vannak ezzel így.
A lottó meg az ilyen szerencsejátékok a matekhoz nem értõk adója. Tudod, milyen kicsi az esélye, hogy megnyered? Százszor nagyobb annak az esélye, hogy egy villám agyoncsapjon az utcán. Azt a pénzt értelmesebb célokra is el lehetne költeni.
1:10000 esélybõl képtelen vagyok nyerni, sõt, 1:100 as esélybõl is. akkor 1 :45milliósat meg se próbálom... Szüleim igen sokat játszottak annó, rendszeresen heti szinten, de 3asnál nagyobb találatuk sose volt. Azután én lebeszéltem õket errõl a [email protected]ól.
ne hagyd abba mert már nagyobb az esélye hogy bejön

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!