Találatok a következő kifejezésre: A 72 tabletta bevétele nem (3 db)

A 72 órás tabletta bevétele nem okoz problémát ha nem is került belém az ondó?

Legjobb válasz: Ha nem került beléd ondó, akkor nem kell a 72 órás tabi. Amúgy ha került beléd, ha nem és beveszed, akkor rengeteg mellékhatása lehet. Nemrég kérdezte valaki ennek a mellékhatásait, keresgélj el kicsit a kérdések között.

Ha nem került beléd ondó, akkor nem kell a 72 órás tabi. Amúgy ha került beléd, ha nem és beveszed, akkor rengeteg mellékhatása lehet. Nemrég kérdezte valaki ennek a mellékhatásait, keresgélj el kicsit a kérdések között.
nincs összefüggés. ha belédkerült az ondó, ha nem, ugyanaz a hatása és a mellékhatása.
Ez a tabletta nem a benned lévõ ondót támadja. Hanem a peteérést fékezi meg egy hatalmas hormon adaggal. A kérdésre válaszolva nem okoz nagyobb problémát mint ami esetleges mellékhatásként fel van rajt tüntetve

Ha bevettem a 72 órás tabit és a második tabletta bevétele után 5 órával hasmenésem volt, attól ugye nem lesz baj? Szóval hat a tabletta? Köszi a válszokat előre is

Legjobb válasz: nézd meg a leírásban, az pontosan írja hogy hány óráig kell hogy benned legyen, ha ezen belül esik az öt, fordulj orvoshoz, de a tájékoztató tényleg kitér erre:)

nézd meg a leírásban, az pontosan írja hogy hány óráig kell hogy benned legyen, ha ezen belül esik az öt, fordulj orvoshoz, de a tájékoztató tényleg kitér erre:)
A tájékoztatóban az áll, hogy ha a tabletta bevétele után hánysz akkor kell újat bevenni de szerintem hasmenés után is kéne mert fogamzásgátlóknál általában hasmenés után megszûnik a szer hatása.

72 órás tabi bevétele után szeretkezhetek a párommal (védekezünk) vagy ne kockáztassak addig amíg a tabletta utáni első menses meg nem jön?

Legjobb válasz: te a 72 órásat a szex után kell bevenni, ha nem védekeztetek. nem elötte. istenem, de hülye vagy... a biosz és a kémia órákat ne lógd el jövõre.

te a 72 órásat a szex után kell bevenni, ha nem védekeztetek. nem elötte. istenem, de hülye vagy... a biosz és a kémia órákat ne lógd el jövõre.
Védekezés mellett miért ne?
Hali! Már megbocsáss, de miféle védekezés az, amiben szükség van a 72 órás tablettára??? <<<:-O ÿ >:-O Hány évesek vagytok? EE
A kérdező hozzászólása: félreértettetek... szeretkeztem a barátommal de elszakadt a gumi ezért bevettem egy 72eset. a kérdés az volt hogy ezután szeretkezhetek-e vele ha védekezünk ismét és jobban odafigyelünk a gumira vagy inkább ne kockáztassak addig amíg a 72es tabi bevétele utáni elsõ mensim meg nem jön /amit a hormonkészítmény valószínûleg összevissza kavart... / remélem így már érthetõ volt :$ mert amúgy nem vagyunk tájékozatlan szerencsétlenek, 19 évesek vagyunk mindketten
na második nekifutásra csak sikerült elmondanod mit akarsz tudni :D amúgy fogalmam sincs sosem használtam 72 óráasat, de szerinte4m lehet utána szeretkezni, de váltsatok egy jobbminõsségû gumira. mert, ha belegondolsz a tabi a gyomrodba kerül, onnan a beleidbe és valahol felszívódik. szóval semmi köze a hüvelyedhez. bár ebben nem vagyok szakértõ és lehet, hogy hülyeségeket hordtam itt össze, de szerintem már pár nap után simán nekieshettek egymásnak :D mondjuk várjatok 2 napot. szerintem addigra már hat és újra együttlehettek. 19:05
Hmmm... Én azért várnék a mensesig a helyetekben, addig max petting. A vérzés sztem elég egyértelmû bizonyíték arra, hogy helyreállt a hormonális egyensúly benned, addig uis nincs semmi egyéb jel arra, hogy minden OK. Ha ez az elsõ ilyen eset, mindenképp menj el a nõgyógyászodhoz, a hogyantovábbot vele beszéld meg. Egyébként hogy szakadt ki? Túl hevesek voltatok vagy mi? Meik márka volt, abból is meik típus? Üdv: EE

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!