Találatok a következő kifejezésre: A 72 tablettát csak a nőgyógyász (4 db)

Hol lehet 72-órás tablettát kapni? Csak a nőgyógyász írhatja fel?

Rendszeresen óvszerrel védekezünk a barátommal, de ha az kiszakadna tudjam hova rohanjak. L/15

Legjobb válasz: 72 órás tablettáért többnyire a nõgyógyászodhoz kell fordulni, avagy az ügyeletes nõgyógyászhoz a kórházban. Ha vészhelyzet van (pl hétvégén), akkor a kórház ügyeletes orvosa is felírja, de ha 15 évesen erre lenne szükséged, ne számíts szép szavakra. Sajnos ezt többektõl hallottam!

72 órás tablettáért többnyire a nõgyógyászodhoz kell fordulni, avagy az ügyeletes nõgyógyászhoz a kórházban. Ha vészhelyzet van (pl hétvégén), akkor a kórház ügyeletes orvosa is felírja, de ha 15 évesen erre lenne szükséged, ne számíts szép szavakra. Sajnos ezt többektõl hallottam!
nálunk voltmár ilyen S:S: elmentünk az ügyeletre...hát igen, kaptunk egypár bölcs tanácsot a nõgyógyásztól persze ez érthetõ, de ez volt akkor a legkevesebb...
elõzõ 15/L

Használni fog-e a 72 órás tabletta, ha előtte nem használtam egyszer sem semmiféle fogamzásgátló tablettát, főleg ha csak hétfőn tudok elmenni nőgyógyászhoz?

péntek este eggyütt voltam a barátommal és sajnos kiszakad az óvszer. Nem tutam elmenni orvoshoz még ambulanciára se majd csak hétf?n reggel ez még benne van a 72 órában igaz csak kés?n.

Legjobb válasz: Minél késõbb veszed be annál jobban csökken az esélye, hogy hatni fog a gyógyszer.

Minél késõbb veszed be annál jobban csökken az esélye, hogy hatni fog a gyógyszer.
1 db van a dobozban. És nem is kell azon kívül többet bevenni.
Van egy és két tablettás is. De egy alkalomra elég, mert a két tablettásnál mindkettõt be kell venni 12 órakülönbséggel.

A 72 órás tablettát csak a nőgyógyász írhatja fel?

Mert hogy nincs n?gyógyáaszat, de hétf?n már kés? lesz, kérlek segítsetek... !!

Legjobb válasz: Szia! Felírják az ottani illetékes háziorvosi ügyeleten is.

Szia! Felírják az ottani illetékes háziorvosi ügyeleten is.
Ha olyan a patika, nálunk legalábbis akkor ilyen vészhelyzetben adnak is ki és majd munkanapon beviszed a receptet. De ahogy elõttem írták, az ügyeleten minden gond nélkül kiírják.
Nem írják fel az ügyeleten. Csak nõgyógyász írhatja fel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!