Találatok a következő kifejezésre: A 72 tabi bevétele (8 db)

Normális, ha a 72 órás tabi bevétele után 5 nappal barna folyásom volt reggel? és egész nap barna folyásom lesz utána?

Legjobb válasz: Igen, normális, hogy felborul a hormonháztartásod a 72 órás tabi bevétele után. És nem tudni, hogy mikor lesz bármilyen folyásod.

Igen, normális, hogy felborul a hormonháztartásod a 72 órás tabi bevétele után. És nem tudni, hogy mikor lesz bármilyen folyásod.
Igen, ez normális. emlékszem, amikor nekem kellett bevennem ilyet, nekem is kb 6 nap múlva jelentkezett egy kevés megvonásos vérzés, és a tájékoztató is ezt írja. nem tart annyi ideig mint egy normál menstruáció.
A kérdező hozzászólása: kösziii:)
elõször esetleg olvasd el a papírját, mert talán beleírták!
Valószínûleg egyik sem. Mert az egy lórúgásnyi hormon.
A 72 órás tani idõ elõtt hozta meg a vérzésedet. Innentõl kezdd el számolni a következõ ciklusodat. de az lehet, hogy nem 28 nap lesz, mert ennyi hormontól simán felborulhat a hormonrendszered, de nagyon.
elõször bizonyosodj meg róla hogy nem vagy terhes ielõtt még a következõ menzidre készülnél...

72 órás tabi bevétele után szeretkezhetek a párommal (védekezünk) vagy ne kockáztassak addig amíg a tabletta utáni első menses meg nem jön?

Legjobb válasz: te a 72 órásat a szex után kell bevenni, ha nem védekeztetek. nem elötte. istenem, de hülye vagy... a biosz és a kémia órákat ne lógd el jövõre.

te a 72 órásat a szex után kell bevenni, ha nem védekeztetek. nem elötte. istenem, de hülye vagy... a biosz és a kémia órákat ne lógd el jövõre.
Védekezés mellett miért ne?
Hali! Már megbocsáss, de miféle védekezés az, amiben szükség van a 72 órás tablettára??? <<<:-O ÿ >:-O Hány évesek vagytok? EE
A kérdező hozzászólása: félreértettetek... szeretkeztem a barátommal de elszakadt a gumi ezért bevettem egy 72eset. a kérdés az volt hogy ezután szeretkezhetek-e vele ha védekezünk ismét és jobban odafigyelünk a gumira vagy inkább ne kockáztassak addig amíg a 72es tabi bevétele utáni elsõ mensim meg nem jön /amit a hormonkészítmény valószínûleg összevissza kavart... / remélem így már érthetõ volt :$ mert amúgy nem vagyunk tájékozatlan szerencsétlenek, 19 évesek vagyunk mindketten
na második nekifutásra csak sikerült elmondanod mit akarsz tudni :D amúgy fogalmam sincs sosem használtam 72 óráasat, de szerinte4m lehet utána szeretkezni, de váltsatok egy jobbminõsségû gumira. mert, ha belegondolsz a tabi a gyomrodba kerül, onnan a beleidbe és valahol felszívódik. szóval semmi köze a hüvelyedhez. bár ebben nem vagyok szakértõ és lehet, hogy hülyeségeket hordtam itt össze, de szerintem már pár nap után simán nekieshettek egymásnak :D mondjuk várjatok 2 napot. szerintem addigra már hat és újra együttlehettek. 19:05
Hmmm... Én azért várnék a mensesig a helyetekben, addig max petting. A vérzés sztem elég egyértelmû bizonyíték arra, hogy helyreállt a hormonális egyensúly benned, addig uis nincs semmi egyéb jel arra, hogy minden OK. Ha ez az elsõ ilyen eset, mindenképp menj el a nõgyógyászodhoz, a hogyantovábbot vele beszéld meg. Egyébként hogy szakadt ki? Túl hevesek voltatok vagy mi? Meik márka volt, abból is meik típus? Üdv: EE

A 72 órás tabi bevétele után mennyi idő mulva jön meg?

Hallottam egy 3 napot? Ez igaz? Csak mert nekem még nem jött meg és már letelt a 3 nap... Aggódok!

Legjobb válasz: Nincs idõhöz kötve. Valakinek késõbb, valakinek elõbb jön meg. Nincs miért aggódnod:)

Nincs idõhöz kötve. Valakinek késõbb, valakinek elõbb jön meg. Nincs miért aggódnod:)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszod :) Tegnap már nyugodt voltam, olyan fájdalmaim voltak, mintha.. de aztán mégsem jött meg. Most még picit el vagyok keseredve.
Ne legyél elkeseredve:) Biztosra állítom, hogy minden ok:) Nincs mitõl tartanod:) És hamarosan megfog jönni, csak a tabiba a sok hormon bekavar ilyenkor.
Nem akarlak elkeseríteni, de hetek, hónapok is lehetnek! A baleset után mennyivel vetted be? Minnél késõbb, annál bizonytalanabb, hogy hatott-e!!!
nekem egyáltalán nem zavarta meg a hormonjaimat és ugy jött meg ahogy kellett volna... de ne aggódj.. mikor kéne h megjöjjön?
amikor beszedtem Rigesoftot, asszem ez a neve, semmi mellékhatása nem volt, és rá 3napra jött meg és nekem is nagyon görcsölt, de csak ennyi volt a mellékhatása. Nekem azt mondta akkor a nõgyógyász, hogyha két heten belül nem jön meg, akkor menjek vissza.
Igen. most egy ideig lesznek bizony gondjaid...
Készülj fel, hogy még eltartanak ezek a tünetek egy darabig!
Igen, ez eléggé felborítja a dolgokat odabent.

Ha baj lenne, a 72 órás tabi bevétele után 100% h nem lesz gyerkőc?

Csak információ gy?jtés miatt kérdezem.

Legjobb válasz: Nem 100%, egyik ismerõsöm terhes maradt. És bõven benne volt a 72órába. Ezt dobta a gép..

Nem 100%, egyik ismerõsöm terhes maradt. És bõven benne volt a 72órába. Ezt dobta a gép..
semmi sem 100% :) De ha baj van, és elég hamar kiváltják a tablettát. (mondjuk a "baleset" napján), akkor én nem hiszem, hogy lenne gyerkõc :P:)
Sajnos csak akkor 100% hogy nem lesz gyerek, ha nem szexelsz. Fogamzásgátlás mellett is teherbe lehet esni, szoptatás közben is, menszesz alatt is, medencében is, állva szeretkezve is. Olyan is elõfordult már, hogy abortuszt végeztek egy lányon, pár hónap múlva mégis elkezdett benne mozogni a magzat. nem jó sz9vetet szedtek ki, orvosi mûhiba... Bár a magzat szempontjából nem tartom hibának. :-) Szóval semmi sem 100%.
egyûltalán nem 100%, sõt... ezért kell elmenni a tabi bevétele után kb 3 héttel ultrahangra hogy megnézzék mi újság.
A kérdező hozzászólása: Értem... köszönöm a válaszokat ^^ ;)
Nem, csak 85 %, mivel csak ekkora százalékban megbízható. Ki tudja, melyikbe esik az ember, a 85-be vagy a maradék 15-be? Ezért kell minden esetben teszttel meggyõzõdni róla, hogy sikeres volt-e a hatása.

Ha a 72 órás tabi bevétele után pontosan megjön és minden olyan, mint máskor, az azt jelenti, "eredményes" volt a kezelés?

Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Valszeg eredményes volt. Azért csinálj egy tesztet egy hét múlva. OFF: Ezúton kérném, hogy a Bombagyárosok ne sütögessék el az ottlévõ poénokat, hanem találjanak ki újakat. Egyébént ebben az esetben a tarkónlövés pont nem indokolt. ON. iparihorganyvago

Valszeg eredményes volt. Azért csinálj egy tesztet egy hét múlva. OFF: Ezúton kérném, hogy a Bombagyárosok ne sütögessék el az ottlévõ poénokat, hanem találjanak ki újakat. Egyébént ebben az esetben a tarkónlövés pont nem indokolt. ON. iparihorganyvago
Szia! Valószinûleg eredményes volt. Amikor én vettem be eseményutánit, nekem 1 héttel eltolta a mensim, de igy se volt semmi baj...
Teszt javasolt. Kérdezd meg a patikust, hogy hormongyógyszer mellé melyik a legmegbízhatóbb. Szerintem mondjuk minden oké. Amúgy kívánom a dárga válaszolónak aki tarkólövõs poénkodott, hogy dajkálgasson döglegyeket vagy húzza magára az urnafedõt (azért nem azt hogy szakadjon ki az óvszere, mert a végén szaporodna, azt meg nem akarom)
Máskor lehetnél okosabb is... Mellesleg meg elmész az orvoshoz és megmondja... következõ esetnél meg menj biztosra lõdd tarkón magad
A kérdező hozzászólása: Szeretkezés közben szakadt ki az óvszer....szóval védekeztünk....arról pedig nem tehetek, hogy a gumi selejtes volt, pedig Durexet használtunk....Azóta már bõven kész vok idegileg.... De köszi, hogy leb....tál, bár nem ez volt a kérdés! Várom a további hozzászólásokat! De csak az értelmeseket!
A kérdező hozzászólása: Köszi a használható választ! :) Aranyos vagy! :) és köszi, hogy leoffoltad azt a bunkót! :)

Ha bevettem a 72 órás tabit és a második tabletta bevétele után 5 órával hasmenésem volt, attól ugye nem lesz baj? Szóval hat a tabletta? Köszi a válszokat előre is

Legjobb válasz: nézd meg a leírásban, az pontosan írja hogy hány óráig kell hogy benned legyen, ha ezen belül esik az öt, fordulj orvoshoz, de a tájékoztató tényleg kitér erre:)

nézd meg a leírásban, az pontosan írja hogy hány óráig kell hogy benned legyen, ha ezen belül esik az öt, fordulj orvoshoz, de a tájékoztató tényleg kitér erre:)
A tájékoztatóban az áll, hogy ha a tabletta bevétele után hánysz akkor kell újat bevenni de szerintem hasmenés után is kéne mert fogamzásgátlóknál általában hasmenés után megszûnik a szer hatása.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!