Találatok a következő kifejezésre: A 72órás van, h (3 db)

Mi van ha bevettem a 72órásat és egy hét után még nem jött meg? Minden esetben meg kell jönnie pár napra azután h bevettem?

Legjobb válasz: Nem. Van, akinek sokat késik tõle. Nem lehet kiszámítani mikor jön meg, egyénfüggõ.

Nem. Van, akinek sokat késik tõle. Nem lehet kiszámítani mikor jön meg, egyénfüggõ.
Nem. Ha mostanra vártad a menstruációd akkor sincs baj. Mikor velem történt ilyen eset, akkor a doki azt mondta, hogy megjöhet korábban is, idõben is, vagy késve is.. Nekem késett kb 2 napot. Tehát ne aggódj, csak akkor ha nagyon késõn jön meg.
Én is vettem be 72órásat. szept. 16-án volt meg, utána bevettem a tabit és okt. 1-re jött meg.

A 72órás miatt van, h nagyon hamar jött meg?

Csütörtökön sajnos be kellett vennem 72órás tabit és eddig semmi bajom nem is volt..erre ma megjött..pedig még csak a 17.napban vagyok...ez nagyon nagy probléma???kérlek segítsetek..

Legjobb válasz: Ez biztosan a tabi miatt van. Én azt hallottam, hogy annak jön meg elõbb, akinek tényleg szüksége volt rá, mert teherbe esett (de erre nem tudnák megesküdni, lehet, hogy csak a "hormonbomba" miatt van).

Ez biztosan a tabi miatt van. Én azt hallottam, hogy annak jön meg elõbb, akinek tényleg szüksége volt rá, mert teherbe esett (de erre nem tudnák megesküdni, lehet, hogy csak a "hormonbomba" miatt van).
ez így nem igaz. a 72 órástól igen, megjöhet.de nem biztos hogy terhes voltál, ez így nem igaz. viszont mindenképp megkérdezném orvos tanácsát, hogy mire számíts ezek után, mert jól tudom, milyen napokig rágni a körmömet, hogy most kell-e megjönnie, vagy mi a ... Elméletileg meg kéne jönnie idõben, ezek utánis, de nem tudom, hogy vettél-e már ber, mikor vettél be utoljára ilyet, stb.
bekem azt mondta az orvos, h minden 72 órástól(a bevételétõl számitott) 10 napon belul meg kell jojjon...ugyh nyugodj meg ez azt jelenti h hatott a tabi
A kérdező hozzászólása: anniyra ég, fáj..:S
Szerintem a lokálisan alkalmazott hüvelygomba tabletták nem akadályozzák, csak a szájon át bevehetõek. Amúgy meg a 72 órás tabit 8 napja vetted be, a gombát meg gondolom most kezeled, nem? Mert akkor pláne nem zavar be egyik a másiknak. a 72 órás tabi hatóideje már rég lejárt.
A kérdező hozzászólása: igen, 8 napja vettem be.. a gomba meg most 'hatalmasodott' el, már kezelném csak félek..
Már réges-régen nem hat a 72 órás!!! Már ezer éve ki is pisilted magadból! Még csak a szervezetedben sincs jelen. Nincs mitõl félned.
A kérdező hozzászólása: akkor feltehetem ma az 1. kupot biztosan?:S
persze h felteheted nem elsz semmi baj. ne kínozd magad tovább.
A kérdező hozzászólása: SOS! a kisajkam 5× ösére duzzadt!!!!!! nagyon durva, ég fáj, csip.. ez is a gomba?:S
igen, ez a tipikus gomba...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!