Találatok a következő kifejezésre: A 72órás van, (11 db)

mert lefeküdtél 1 pappal!
Nekem 3 hetet késett és 3 hónapba telt mire rendesen visszaállt..illetve nem teljesen mert ebben a hónapban 4nappal hamarabb jött, mint kellett volna.Ne aggódj emiatt, meg fog jönni:)
A tabletta borzasztóan képes összezavarni a hormonháztartásod(a hatékony eredmény elérése miatt nagyon magas a hormonszintje). Idõbe fog telni, míg újra helyreáll minden. Ha kétségeid vannak menj el nõgyógyászhoz és õ biztosra megnyugtat.
két-három napot még lazán késhet. nyugi már. hány éves vagy?? látszik, hogy nem régóta menstruálsz. nagyon ritka, amikor valakinek napra pontosan megjön. amúgy, bár ebben nem vagyok jártas, szerintem ha bevettél egy 72órásat, az utána egy két menzeszre még nyugodtan kihathat.
szamolj utanna, 72=3 nap... meg idoben vagy, holnap fog megjonni. ha megsem, akkor terhes vagy
A kérdező hozzászólása: 1 éve jön meg és mindig megjött 6án:D de már megjött tegnap.
éljen..

Mi van ha bevettem a 72órásat és egy hét után még nem jött meg? Minden esetben meg kell jönnie pár napra azután h bevettem?

Legjobb válasz: Nem. Van, akinek sokat késik tõle. Nem lehet kiszámítani mikor jön meg, egyénfüggõ.

Nem. Van, akinek sokat késik tõle. Nem lehet kiszámítani mikor jön meg, egyénfüggõ.
Nem. Ha mostanra vártad a menstruációd akkor sincs baj. Mikor velem történt ilyen eset, akkor a doki azt mondta, hogy megjöhet korábban is, idõben is, vagy késve is.. Nekem késett kb 2 napot. Tehát ne aggódj, csak akkor ha nagyon késõn jön meg.
Én is vettem be 72órásat. szept. 16-án volt meg, utána bevettem a tabit és okt. 1-re jött meg.

Lehetek terhes? ! SOS! Egy napom van bevenni a 72órásat!

Yadine-t szedek és az van írva a használati útmutatóba, hogy 12 órás intervallumba kell bevenni de en mindig maskor veszem be leginkabb este (amugy 10:30-kor keztem el szerni(delelott)), de tegnap elõtt veletlenül este 22:30 helyett kb. 24:30-kor vettem be és tegnap reggel szexeltünk a barátommal és belém is élvezett! És a peteeres pedig nemtudom h hogy van mert az elozo dobozben (tehat elozo honapban) is csusztam de ott többet es 72orasat vettem be DE! ha a peteeresem normalisan van akkor most ELVILEG nem volt! MIT TEGYEK SEGITSEG?!

Legjobb válasz: 24:30 nincs csak 00:30 s nem lehetsz, de védekezzetek 1 hetet

24:30 nincs csak 00:30 s nem lehetsz, de védekezzetek 1 hetet
tabi alatt nincs peteeres mert nincs sikeres tuszorepedes. csak mellekesen:D es nem, biztos hogy nem lehetsz terhes, ne aggodj.
Kedves kérdezõ, az 5-öt válaszoló nyilvánvalóan ironizált. Nemcsak egy 17évesnek, hanem senkinek nem tesz jót, ha össze vissza terheli a szervezetét mindenféle hormontartalmú készítményekkel. Pont erre akart azt 5-ös is rávilágítani ( mivel írtad, hogy már elõzõleg is bevettél egy 72órás tabit). Most megint be "akarsz" szedni egyet, mellette fogamzásgátló. Nem is tudom egyébként, hogy felírhatják-e ilyen kevés idõ elteltével az újabbat...
Te írtad, okoska.
Tablettát szedõknek eleve nem is szabadna esemény utánit bevenni... de sebaj, mindenki úgy teszi tönkre a szervezetét, ahogy jónak látja. Pár év múlva meg lehet majd a termékenységi specialistákhoz rohangálni meg csodálkozni, hogy nem maradsz terhes, amikor szeretnél, mikor annyi lenne az egész, hogy megpróbálsz odafigyelni arra, hogy ha már felírattad a tablettát, akkor szedd is be rendesen. Elképesztõ a mostani fiatalság. Egyáltalán nem vagyok a tabletta híve, de ha már szeded, akkor legalább úgy szedd, hogy ne kelljen havonta a még nagyobb hormonbomba esemény utánikat is beszedni. Nyilván nem viccbõl mondják, hogy évente alig 1-2 a max, amit elfogadhatónak tartanak belõle...
A kérdező hozzászólása: KI mondta h több tablettat szedek naponta?? ez most hogy jött??
A kérdező hozzászólása: de 17 evesen ez nem igy megy h bekapkodom ezt a hormont meg azt a hormont! megmondta az orvos h ezt nem lehet es nem utolso sorban 8000.- az a tabletta!
"És a peteeres pedig nemtudom h hogy van..." Ha tablettát szedsz, akkor NINCS PETEÉRÉSED. Ez lenne a tabletta lényege. Egyébként lehet én vagyok h_lye, de tudtommal naponta 1 tablettát kell szedni. És, lehetsz terhes, de elhanyagolhatóan kicsi az esély rá, de nem a rendszertelen tablettaszedésed miatt. A 72 órás tabletta pedig nem arra való, hogy a felelõtlen tablettaszedési szokásaid miatt havonta bedobálj egyet-egyet.
szerintem vedd be a biztonság kedvért most abol semmi bajod nem lesz ha beveszed jobb félni mint megijedni
A kérdező hozzászólása: 23:30at akartam felreutottem a billentyut de amugy ejszaka fel 12-fel1 között volt inkabb
A rosszul szedett tablettára az óvszer a kiegészítõ védekezés, nem a 72 órás. De a 72 órással elszúrhatod a sima tabi hatását, tehát akkor is kell utána az óvszer.

A 72órás tablettának van valami mellékhatása?

Legjobb válasz: Igen, nagy valószínûséggel nem leszel terhes.

Igen, nagy valószínûséggel nem leszel terhes.
Igen lehet több is! Szédülés, hányás, pecsetelo illetve köztes vérzés! De inkább ideig óráig ne érezd túl toppon magad ha ezzel elkerulhetsz egy nem kívánt terhességet!:-)
A kérdező hozzászólása: még valami? :/ nem borul fel a hormonháztartásom? :s annyi mindent hallottam már..és mennyi ideig vérezhetek? és mennyi ideig leszek rosszul? :s
Köztes vérzés pár napig lehetséges! Szédülés, hányás, hányinger csak 1-2 óráig!
A kérdező hozzászólása: remélem, hogy semmi bajom nem lesz...én sose szoktam hányni..már kb 6éve nem hánytam..ha nem több..
A betegtájékoztatóban elég nagy bekezdés szól a mellékhatásokról. Azok közül bármi jelentkezhet. Mindenkire máshogy hat, lehet késni fog, lehet idõben megjön, lehet bármi, de az is lehet, hogy nem tapasztalsz semmi szokatlant...

A 72órás miatt van, h nagyon hamar jött meg?

Csütörtökön sajnos be kellett vennem 72órás tabit és eddig semmi bajom nem is volt..erre ma megjött..pedig még csak a 17.napban vagyok...ez nagyon nagy probléma???kérlek segítsetek..

Legjobb válasz: Ez biztosan a tabi miatt van. Én azt hallottam, hogy annak jön meg elõbb, akinek tényleg szüksége volt rá, mert teherbe esett (de erre nem tudnák megesküdni, lehet, hogy csak a "hormonbomba" miatt van).

Ez biztosan a tabi miatt van. Én azt hallottam, hogy annak jön meg elõbb, akinek tényleg szüksége volt rá, mert teherbe esett (de erre nem tudnák megesküdni, lehet, hogy csak a "hormonbomba" miatt van).
ez így nem igaz. a 72 órástól igen, megjöhet.de nem biztos hogy terhes voltál, ez így nem igaz. viszont mindenképp megkérdezném orvos tanácsát, hogy mire számíts ezek után, mert jól tudom, milyen napokig rágni a körmömet, hogy most kell-e megjönnie, vagy mi a ... Elméletileg meg kéne jönnie idõben, ezek utánis, de nem tudom, hogy vettél-e már ber, mikor vettél be utoljára ilyet, stb.
bekem azt mondta az orvos, h minden 72 órástól(a bevételétõl számitott) 10 napon belul meg kell jojjon...ugyh nyugodj meg ez azt jelenti h hatott a tabi
Rossz helyen folyik a fos kiscsillag, ne lepõdj meg!
LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK Több mint 10%: vérzészavar, émelygés, fáradtság, alhasi fájdalom, fejfájás.
Elsõ "válaszolónak" gratulálunk... egyébként ez mellékhatás, nekem is volt pecsételésem, elõfordul. Ha nem jön meg rendesen, akkor se ess kétségbe, ez a tabletta lórúgás a hormonoknak. Hónapokra bezavarhat, akár.

Tényleg olyan "brutális" mellékhatásai vannak a 72órás tablettának, vagy ha nem vagy biztos magadban, inkább be kell venni? Mivel jár? Vagy mindenkinél más?

Legjobb válasz: Nemegészen értem.Két napja vérzel,de szerinted nem menstruácios vérzés hanem más.A más alatt pedig arra gondolsz hogy a szûzhártya megrepedése miatt vérzel?

Ha védekeztetek, minek a tabi?
Ha védekeztetek gumival, nem szakadt ki, csúszott le, nehogy bevedd. ha vérzel 2 napja az vagy a homronok által megzavart menstruáció, vagy a szûzhártya. utánna nekem is megjött a mesnim párnapra, és az is elég kevés volt a megszokotthoz képest, 10 nappal elõbb is jött meg
Nemegészen értem.Két napja vérzel, de szerinted nem menstruácios vérzés hanem más.A más alatt pedig arra gondolsz hogy a szûzhártya megrepedése miatt vérzel?
ha nem vagy biztos magadban, menj el nõgyógyászhoz. mástól úgyse tudsz kapni ilyen tablettát.
Nem igazán, meg ha 2 napja volt, akkor amúgy is nagyon gyorsan doki. Elsõ pár hónapban meg szexuális élet megkezdése utáén megbolondul menstruáció...
A kérdező hozzászólása: akkor szerinted most menstruálok? csak mert az egyik barátnõm pl.4 napig vérzett utánna még. és mondom a mennyisége nem sok. vagy szerinted mindenféleképpen vegyek be 72 órásat? a dokinak se tudnék többet mondani, és gondolom õ se tudná megmondani, hogy ez menzesz-e..
A kérdező hozzászólása: igen, mert a menzeszemhez képest kisebb mennyiségû. és nem most kell megjönnie, hanem úgy egy hét múlva. úgy tudom a szüzesség elvesztése több napig tartó vérzéssel is járhat. nem?
A kérdező hozzászólása: az igaz, de a gumi önmagában nem 100%.. nem de? amúgy meg ahogy látom egyre több a mennyiség, úgyhogy tuti menzesz, csak furi, hogy rögtön utánna.. vagy ez normális?
A kérdező hozzászólása: oké, köszi, csak nem tudom, mert közbe meg 2.napja vérzek, de sztem ez nem menzesz, hanem szûz voltam.. védekeztünk gumival, csak mivel még nincs sok tapasztalatom, félek.. "feleslegesen" nem venném be, ha csak lehet!
A kérdező hozzászólása: oké, köszi szépen! tuti menzesz, úgyhogy nem veszem be! de azért izgulok továbbra is egy picit..!
Ne vegyél be ilyen tabit, ha védekeztetek! Egyrészt iszonyat drága (6000 huf körül), másrészt nagyon komoly hatásai vannak... A barátnõm 1 hétig eszméletlenül görcsölt tõle (pedig mensikor nem szokott neki...) és zabált össze vissza annyira kivános lett...
A kérdező hozzászólása: oké, köszi! nem vettem be, bizakodom! én is hallottam, hogy szörnyû, de végsõ esetben azért egyfajta megoldás..

Ciklusom 30. napja van ma 72óras tabit vettem be 25. en.11napja csinaltam tesztet szerintetek bizhatok a negativ eredményben?

72óras tabi terhesseg

Legjobb válasz: aktus után két héttel mutatja a ki a teszt

aktus után két héttel mutatja a ki a teszt
A kérdező hozzászólása: 11 napja vesszõt kihagytam ma csinaltam tesztet bocsi..
Ha csináltál tesztet, akkor már tudod az eredményt, nem?
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem mert a mensim nem jött meg ...+olvasgattam h 7nap a beágyazódás és aggódom ...:/
Valószínû hogy a tabletta hatott ha babás voltál. Én nem aggódnék egy ilyen hormontartalmú készítmény után.
Ezek a gyógyszerek nagyon összezavarják a ciklust. Valószínûleg a következõ 1-2 ciklusod sem lesz még teljesen normális. Szokásos következménye, h több mint 30 napos a ciklus, a menstruáció pedig jóval fájdalmasabb a megszokottnál. De van olyan is, h kimarad menstruáció.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

72órás tabletta után, a menstruáció megérkezését követően van még esélyem aggódni?

szombaton elszakadt az óvszer. bevettem a 72órás tablettát. másnap délben a másik szemet. épp esedékes volt a menzesz. ma jött meg 10körül. mennyi az esélye, hogy terhes lehetek még? csináljak tesztet? vagy a menzesz még nem jelent ezután önmagában semmit?

Legjobb válasz: Ha alapból vasárnap kellett megjönnie a menzeszednek, és pontos a ciklusod, akkor alapból be sem kellett volna venned. Ha megnyugtat, akkor csinálj tesztet, de biztos vagyok benne, hogy negatív lesz.

Ha alapból vasárnap kellett megjönnie a menzeszednek, és pontos a ciklusod, akkor alapból be sem kellett volna venned. Ha megnyugtat, akkor csinálj tesztet, de biztos vagyok benne, hogy negatív lesz.
Elsõ vagyok. Bocsi, kicsit el vagyok keveredve a napokkal:D Azt hittem hirtelen, hogy vasárnap van, és ez tegnap történt:D De mindegy, ha megjött rendesen (ugyanolyan állagú, színû, mennyiségû, mint mindig), akkor nem valószínû a terhesség.
A kérdező hozzászólása: anniyra ég, fáj..:S
Szerintem a lokálisan alkalmazott hüvelygomba tabletták nem akadályozzák, csak a szájon át bevehetõek. Amúgy meg a 72 órás tabit 8 napja vetted be, a gombát meg gondolom most kezeled, nem? Mert akkor pláne nem zavar be egyik a másiknak. a 72 órás tabi hatóideje már rég lejárt.
A kérdező hozzászólása: igen, 8 napja vettem be.. a gomba meg most 'hatalmasodott' el, már kezelném csak félek..
Már réges-régen nem hat a 72 órás!!! Már ezer éve ki is pisilted magadból! Még csak a szervezetedben sincs jelen. Nincs mitõl félned.
A kérdező hozzászólása: akkor feltehetem ma az 1. kupot biztosan?:S
persze h felteheted nem elsz semmi baj. ne kínozd magad tovább.
A kérdező hozzászólása: SOS! a kisajkam 5× ösére duzzadt!!!!!! nagyon durva, ég fáj, csip.. ez is a gomba?:S
igen, ez a tipikus gomba...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!