Találatok a következő kifejezésre: A 70-80 idősek (2 db)

A 70-80 éves idősek is sexelnek? Heti hányszor?

Legjobb válasz: Ismereteim szerint nem igazán jellemzõ. A kor elõrehaladtával csökken a nemi vágy a férfiak merevedési problémával a nõk hüvelyszárazsággal kûzdenek. De azt, hogy hányszor egy héten... azt nem tudom. Még nem vagyok 70-se. És mivel ez a korosztály nem netezik, valószínûtlen, hogy elsõkézbõl kapj infót. Valószínûsítem, hogy nem heti gyakoriságról beszélhetünk, hiszen a 40 körüli korosztály (Mo-on) is csak heti 1,valamennyiszer szeretkezik átlagban. Ahol az idõsebbek egészségesebbek és gazdagabbak (Angliában az 55 felettiek birtokolják a szabad vagyon 80%-át) ott aktívabb és felszabadultabb az idõskori nemi élet.

Ismereteim szerint nem igazán jellemzõ. A kor elõrehaladtával csökken a nemi vágy a férfiak merevedési problémával a nõk hüvelyszárazsággal kûzdenek. De azt, hogy hányszor egy héten... azt nem tudom. Még nem vagyok 70-se. És mivel ez a korosztály nem netezik, valószínûtlen, hogy elsõkézbõl kapj infót. Valószínûsítem, hogy nem heti gyakoriságról beszélhetünk, hiszen a 40 körüli korosztály (Mo-on) is csak heti 1, valamennyiszer szeretkezik átlagban. Ahol az idõsebbek egészségesebbek és gazdagabbak (Angliában az 55 felettiek birtokolják a szabad vagyon 80%-át) ott aktívabb és felszabadultabb az idõskori nemi élet.
A fenét nem netezik... ugorj föl az IWIW-re, aztán kérdezz. Bár valószínûleg szemérmesebbek, mint a fiatalok, így kevesen fognak beszélni errõl. Egyébként ilyen korban már kevesebbet foglalkoznak a konkrét szex-szel. Inkább együtt vannak, kedveskednek egymásnak - hasonlóan, mint a tinik. Csak tapasztaltabbak.

Vajon hogyan nevelhették régen (70-80 éve) a gyerekeket? És vajon milyen nevelést kaptak azok az idősek, akik ma, olyan nagyra vannak magukkal?

Legjobb válasz: Kicsit provokálónak érzem a kérdésed. Mi örüljünk, ha a 60-at elérjük, a mai életfelfogással legfõképpen. - 70-80 éve, még terhesen is a földeken voltak, kapáltak, dolgoztak, így sokszor ott születtek a babák. Sokkal strapabíróbbak, 70 évesen még földet mûvel, mi meg örüljünk, ha megérjük. - a gyerekeket elfenekelték, ha rosszat csinált - nem jártak el fõvel fával az éjszakában, nem buli volt az életük - fiatalon dolgoztak, ha nem jártak iskolába, sokan így tartották el a családjukat, segítettek a szülõknek, mert gyakran volt 3-nál több gyerek egy családban,mert a szex az tabu volt - a mai fiatalokról a tizenévesekrõl nem írok inkább, mert bár még csak 27 vagyok, de lesül a bõrömrõl a kép, hogy miket meg nem engednek maguknak egyesek.

Kicsit provokálónak érzem a kérdésed. Mi örüljünk, ha a 60-at elérjük, a mai életfelfogással legfõképpen. - 70-80 éve, még terhesen is a földeken voltak, kapáltak, dolgoztak, így sokszor ott születtek a babák. Sokkal strapabíróbbak, 70 évesen még földet mûvel, mi meg örüljünk, ha megérjük. - a gyerekeket elfenekelték, ha rosszat csinált - nem jártak el fõvel fával az éjszakában, nem buli volt az életük - fiatalon dolgoztak, ha nem jártak iskolába, sokan így tartották el a családjukat, segítettek a szülõknek, mert gyakran volt 3-nál több gyerek egy családban, mert a szex az tabu volt - a mai fiatalokról a tizenévesekrõl nem írok inkább, mert bár még csak 27 vagyok, de lesül a bõrömrõl a kép, hogy miket meg nem engednek maguknak egyesek.
Már kicsi korukban megtanultak otthon segíteni. Tisztelték a szüleiket, a tanáraikat, hallgattak rájuk. Az iskolában tanultak, nem a jogaikat hangoztatták folyton. Nem jártak bulizni, nem feküdtek össze már tinikorukban fûvel-fával. Nem csaltak-loptak, hanem tisztességes munkával keresték meg a kenyérre valót.
Nem tudom, hogy erre gondolsz-e de olyannal is találkoztam, hogy bottal alig tudott menni, de a buszhoz meg futott. :)
A kérdező hozzászólása: Részvétem Nagyapád miatt! Az én nagyszüleim, szüleim is szerény körülmények közt nevelkedtek... édesanyámnak 6 osztálya van, õ az állatokat etette, itatta otthon.(58 éves lesz) Emlékszem az anyai nagyapámra, aki "normális" ember volt, így nevelték édesanyámékat, és édesanyám is így nevelt minket, tisztességesen. Édesapámnak kicsit tanultabb ember, nem is volt rossz munkahelye, 68 éves, mégis tudja, mi az illem... Tehát elvileg aki kínkeservesen élt régen, az megbecsüli az embertársait, és akinek "arany " élete volt, abból lett aki tolakszik, mert õt "meg kell becsülni, mert öreg" ? Köszönöm az eddig érkezett válaszokat! Azt hiszem, sikerült megtudnom, amire kíváncsi voltam!!
Nagyapám 1912- ben született egy 5 gyerekes paraszt családba õ volt a 3.gyerek 1- vagy 2 osztályt járt iskolába mert egyszer nagyon elverte a tanító és úgy döntött hogy na õt többet ne bántsa. Ekkor elkezdett dolgozni, 70 éves koráig dolgozott a helyi intézõnél kocsis volt, itt ismerte meg mamát. 11 éves korától kezdve pipázott.Túlélte a világháborút és 97 évesen meghalt azaz 2010- ben.
Olyan világot élünk ahol mindenki az hiszi neki sokkal rosszabb volt, nehezebb volt az élete és hogy ezt a másik nem is sejti. Sajnos ezt tapasztalom, és ez kihat az emberi kapcsolatokra is. Utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: 20-on éves létemre az én életem sem habos torta, több mindent meg kellett érnem, mint a korombelieknek, sõt, sok nálam idõsebb bele se kóstolt úgy az életbe, ahogy nekem kellett, de nem értem, miért kellene azért másokkal úgy viselkednem, ahogy én sem szeretném hogy viselkedjenek velem. Naiv lennék?
Én is az utóbbiba fogok tartozni, ha megérem. Bár kizártnak tartom. De nem fogom szeretni a fiatalok, mert irigykedni fogok rájuk. És bunkó is leszek meg megkeseredett, mind az irigység miatt. most így érzem, ahogy átléptem a 3-dik X-et. jajjj de kiarknék síros arcokat.....
A kérdező hozzászólása: Akik szerint provokatív a kérdés, azok nem értik, mi a kérdés. Megpróbálom átfogalmazni: Mennyivel kaphattak más nevelést azok, akikkel szeretsz beszélgetni az utcán, és kivárják a sorukat-legyen az a busznál a felszállásnál leengedik a leszállókat, vagy a boltban, postán kiengedik az embert; mint azok, akik furakodnak mindenhova, és a végén az út közepén, vagy a boltban beszélgetnek? -remélem így már nem tûnik provokatívnak!
A nevelés kimerült a verésben.Nem foglalkoztak különösebben azzal, h megérdemelten vagy sem, nagyon gyakran elverték õket.Tanulás a nagy többségnél felesleges luxus volt, megfizethetetlen, és semmire se jó dolog-elég ha le tudja írni a nevét, és kisilabizálni a szükséges dolgokat.Nem voltak védõoltások és nem látta orvos a gyereket csak ha elkerülhetetlen volt-sokszor akkor sem. Nagyon korán dolgozni kezdtek, természetes volt h egy 5 éves lány már megfõzött a földeken dolgozó családjának.Nem érdekelt senkit, h boldog-e az a gyerek, aztán az, h szeretne-e összeházasodni azzal akit kinéztek neki-és ez nem csak a lányokra vonatkozott. Ha ennyire érdekel a téma-bár szerintem inkább provokálni akarsz-, nagyon sok érdekes könyvet találsz róla.Keresd meg a legközelebbi könyvtárat.
A kérdező hozzászólása: Hát, közel jársz!
A kérdező hozzászólása: Magam is úgy gondolom, hogy sokan nem bírnák ki azt, amit régen ki kellett bírni. A mi generációnk már bizony elkényelmesedett. Bár ismerek olyat is, aki maga mesélte, hogy nem volt annyira rossz gyerekkora... stb. Az "olyan nagyra vannak magukkal" nem arra értem, hogy sokat dolgozott anno, és megérdemli hogy öregségére békén hagyják. Speciel kifejezetten arra értettem, hogy elvárják, hogy tisztelve legyenek, de õk sem tisztelnek senkit. Értem én, hogy öreg, de annak miért kellene azt jelentenie, hogy a másik, mindegy, hogy fiatal, vagy csak középkorú, esetleg már 60 is múlt, tesz a fejére, és pl:nem engedi le a buszról, vagy a postán nem engedi, hogy kimenjen, furakodik befele-ugyan így a dokinál, mert Õ siet (a zöldségesbe pletyizni). Erre értettem, hogy "nagyra van magával"
Sok fiatalnak rettentõ nehéz gyerekkora volt, falun fõleg. Férjem nagyszülei, én nagyszüleim sokat meséltek róla. 10-12 éves koruktól a mezõn kapáltak, tavasztól õszig dolgoztak együtt a felnõttekkel, a pici babákat is vitték ki magukkal a szüleik. A mi generációnk ki sem bírná azokat, amiken õk keresztülmentek.
"olyan nagyra vannak magukkal" Kicsit provokálónak érzem a kérdést, de válaszolok. A nagymamám, de még a nagynéném is 14 éves koruktól már dolgoztak, hogy a kisebb testvéreknek legyen mit enni. Nagymamám még az esküvõje napján is sírt, hogy nem akar XY férje lenni (55 évig éltek utána boldogságban).
tabu volt a szexuális felvilágosítás és gyakrabban elfenekelték a gyerekeket. Akkor még nem féltették a szülõk a gyereket a veréstõl.
Honnan tudod, hogy majd a mostaniak nem lesznek olyanok idõs korban? Lehet hogy ez csak az öregedés miatt van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!