Találatok a következő kifejezésre: A 7. vagyok, ma elkezdett fájni (3 db)

A 7. hétben vagyok, ma elkezdett fájni a méhem, mintha kést húznának végig egy adott helyen. Inkább kellemetlen, mint fájdalmas, vérzés nincs szerencsére! Már volt egy "csendes baba elvesztésem", elhalt a pici. Ugye ez nem az?

Köszönöm a segítségeteket!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem. A méh növekedése okoz ilyen tüneteket és pont ilyen idõben még az elején. Meglátod késõbb, ahogy telnek a hetek el fog múlni, a szervezeted hozzászokik ehhez az érzéshez és fel sem fogod venni. Vigyázz magadra és pihenjél sokat, amikor fáj. Jó tanács!

Szia! Szerintem nem. A méh növekedése okoz ilyen tüneteket és pont ilyen idõben még az elején. Meglátod késõbb, ahogy telnek a hetek el fog múlni, a szervezeted hozzászokik ehhez az érzéshez és fel sem fogod venni. Vigyázz magadra és pihenjél sokat, amikor fáj. Jó tanács!
szerintem is ha dolgozol, es megengedheted magadnak maradj otthon par napra pihenni, de azert említsd meg az orvosnak hogy hol fáj, o kontrolálja hogy minden oké-e, fo a nyugalom!

A 7-dik hétbe vagyok és ma délután elkezdett fájni az oladalam és fáj ha levegőt veszek. Normális ez ilyen korai terhesen?

Legjobb válasz: Ennyibõl én arra gondolok, hogy nincsen igazán összefüggés a problémád és a terhesség között. Lehet persze, hogy tévedek.

Ennyibõl én arra gondolok, hogy nincsen igazán összefüggés a problémád és a terhesség között. Lehet persze, hogy tévedek.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazad van és csak a rettegés miatt van -sajna egy baba már elment -kérem írjon akinek volt már hasonló terhesség alatt
Lehet, hogy becsípõdött a levegõpl. egy rossz mozdulattól! Ne aggódj, ne rettegj! Csak pozitívan gondolkodj, foglald le magad! Boldog babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!