Találatok a következő kifejezésre: A 7. vagyok, ma elkezdett (4 db)

A 7. hétben vagyok, ma elkezdett fájni a méhem, mintha kést húznának végig egy adott helyen. Inkább kellemetlen, mint fájdalmas, vérzés nincs szerencsére! Már volt egy "csendes baba elvesztésem", elhalt a pici. Ugye ez nem az?

Köszönöm a segítségeteket!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem. A méh növekedése okoz ilyen tüneteket és pont ilyen idõben még az elején. Meglátod késõbb, ahogy telnek a hetek el fog múlni, a szervezeted hozzászokik ehhez az érzéshez és fel sem fogod venni. Vigyázz magadra és pihenjél sokat, amikor fáj. Jó tanács!

Szia! Szerintem nem. A méh növekedése okoz ilyen tüneteket és pont ilyen idõben még az elején. Meglátod késõbb, ahogy telnek a hetek el fog múlni, a szervezeted hozzászokik ehhez az érzéshez és fel sem fogod venni. Vigyázz magadra és pihenjél sokat, amikor fáj. Jó tanács!
szerintem is ha dolgozol, es megengedheted magadnak maradj otthon par napra pihenni, de azert említsd meg az orvosnak hogy hol fáj, o kontrolálja hogy minden oké-e, fo a nyugalom!

A 7-dik hétbe vagyok, járok dolgozni, de ma reggel elkezdett kaparni a torkom. Sajnos már egy virus miatt elment egy babám télen Mit tegyek hogy meggyógyuljak? A septofortot be lehet venni?

Legjobb válasz: Nekem többször is fájt a torkom, mióta terhes vagyok, bár nem valószínû, hogy vírus volt a dologban bármikor is, és semmi baja a babámnak. Gyógyszertárban kértem/vettem olyan fertõtlenítõ cukorkákat, amit terhesen is nyugodtan be lehet venni.

Nekem többször is fájt a torkom, mióta terhes vagyok, bár nem valószínû, hogy vírus volt a dologban bármikor is, és semmi baja a babámnak. Gyógyszertárban kértem/vettem olyan fertõtlenítõ cukorkákat, amit terhesen is nyugodtan be lehet venni.
Szerintem igyál mézes kamillateát. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat remélem nem lesz baj csak rossz emlékeim vannak
nem lehet septofortot bevenni, hanem teázz, de csak addig amíg el nem jutsz a dokihoz..kicsit vedd komolyabban a dolgot, hiszen neked kell a legjobban tudni mi az amikor elvesztesz egy babát..mindenképp doki, aztán táppénz ha kell, mert vetélés után már utrogestant (terhességtámogató) is adnak, de nem játék semabetegség, sem afelelõtlen gyógyszerszedés.. Én azt javaslom menj csakel egy dokihoz, most a baba fontosabb mindennél. Legalábbis nekem az enyém.
A kérdező hozzászólása: az enyém is a legfontosabb nekem hidd el

A 7-dik hétbe vagyok és ma délután elkezdett fájni az oladalam és fáj ha levegőt veszek. Normális ez ilyen korai terhesen?

Legjobb válasz: Ennyibõl én arra gondolok, hogy nincsen igazán összefüggés a problémád és a terhesség között. Lehet persze, hogy tévedek.

Ennyibõl én arra gondolok, hogy nincsen igazán összefüggés a problémád és a terhesség között. Lehet persze, hogy tévedek.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazad van és csak a rettegés miatt van -sajna egy baba már elment -kérem írjon akinek volt már hasonló terhesség alatt
Lehet, hogy becsípõdött a levegõpl. egy rossz mozdulattól! Ne aggódj, ne rettegj! Csak pozitívan gondolkodj, foglald le magad! Boldog babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!