Találatok a következő kifejezésre: A 7. vagyok, (2721 db)

Milyen jó férfi fodrászatok vannak Budapesten a 7. vagy 8. keröletbe?

Legjobb válasz: Azért ez a két kerület, mert a 7.be lakok de közel a 8-hoz. Ha itt nincs semmi jó akkor lehet még esetleg 5., 6., 9. is. Most költöztem ide és nem ismerek egyet sem, és akûrhova nem merek bemenni, pl. arrol a biohairrtol ami minden bevásárlóközpontba van nem túl sok jót hallottam. Kb. ilyesmi hajat szeretnék, csak fölül rövidebben, most is ilyen csak már túl megnõtt, tehát latszik a forma, ezért olyasmi érdekel ahol szépen meg tudják csinálni. Nem kell túl extra vagy túl drága csak végezzenek precíz munkát.

A kérdező hozzászólása: Azért ez a két kerület, mert a 7.be lakok de közel a 8-hoz. Ha itt nincs semmi jó akkor lehet még esetleg 5., 6., 9. is. Most költöztem ide és nem ismerek egyet sem, és akûrhova nem merek bemenni, pl. arrol a biohairrtol ami minden bevásárlóközpontba van nem túl sok jót hallottam. Kb. ilyesmi hajat szeretnék, csak fölül rövidebben, most is ilyen csak már túl megnõtt, tehát latszik a forma, ezért olyasmi érdekel ahol szépen meg tudják csinálni. Nem kell túl extra vagy túl drága csak végezzenek precíz munkát.
A kérdező hozzászólása: Ilyesmit szeretnek, nem kell tul extra vagy draga fodraszat csak vegezznek szep munkat. http://www.google.hu/url?sa=i&source=images&cd=&docid=k5zv5A..
A kérdező hozzászólása: az a kep amelyik alatt azt irja hogy by Amber De Kruiff

Szerintetek a 7. vagy a 8. osztály a nehezebb?

Sziasztok,most voltam 7.-es és érdeklene mások tapasztalata.:D

Legjobb válasz: Egyik se nehéz.

Egyik se nehéz.
13. osztály kezd durva lenni, illetve ha 0. osztályos gimibe jártál akkor a 14. A 7 talán nehezebb annak akinek csöppnyi érzéke sincs a fizika/kémia stb tárgyakhoz, aki szereti sõt még érti ezeket annak csak jobb, a 8 meg semmiben sem különbözik. Talán elsõ félév ha a 7. végét valaki elkúrta nehezebb mivel akkor belehúz, hogy felvegyék vhova.
Nekem általánosban 8. elsõ félév volt a legnehezebb, a felvételi miatt, a stressz meg hasonló. A 2. félév viszont a leglazább, hiába mondták a tanárok hogy ugyanolyan kemény lesz, õk is lazítottak. :)


1. ugyanannyi 2. mi mennyi? hány szem búza, vagy mi?
7+7^2+7^3+7^4+7^5=7^15 A masodik megoldasa. De ne menj matekszakra... --- erre meg, ez nem jo, nem lehet igy osszeadni a hatvanyokat, maximum ha szorzas lenne.
Utolso, te mi a banatos lokukirol beszelsz? Ha a hatvanyt hatvanyozzuk, akkor a hatvanykitevoket osszeszorozzuk tehat 2^2^3 az 2^2*3= 2^6 es 2^3^2= 2^3*2= 2^6 De ha kiszamolod, akkor is kijon: 2^2=4^3=64 2^3=8^2=64
A hatványozás éppenséggel nem kommutatív, 2^2^3 < 2^3^2. Ugyanis, 2^3 = 8, 3^2 = 9, és a hatványozás fentrõl lefelé zárójelezõdik.
7+7^2+7^3+7^4+7^5=7^15 A masodik megoldasa. De ne menj matekszakra...
Na majd ha normálisan megfogalmazod hogy mit is keresünk a másodiknál akkor leírom.
A kérdező hozzászólása: nem az a kérdés hogy hány búza hanem az hogy az összes mennyi. a ház az egér a kalász stb..
Az elsõ kérdésnél: A hatványozás kommutatív mûvelet, azaz felcserélhetõ. Tehát 2 a harmadikonnak a négyzete ugyanannyi mint a négyzetének a köbe. 2. Hány szem búza? 7 az ötödiken. Mivel 7x7x7x7x7
Azaz természetesen 7^5=16807 szem. Bocs az elütésért.
Összesen 7^5=06807 szem búza fogyott. Igen primitív egy feladat. Ne akarj matekkal foglalkozni.
Kedves tegnap 15:11! Elnézted. Ahogy mondtam, a hatványozódás fentrõl lefelé zárójelezõdik. Tehát 2^3^2 = 2^(3^2) és 2^2^3 = 2^(2^3). Sokáig én is úgy gondoltam, mint te, de be kellett látnom, hogy tévedtem: a hatványozódás fentrõl lefelé zárójelezõdik. Amit te mondasz, abban zárójeleket kellene kiírni: (2^3)^2 = (2^2)^3.
Minek utalnék 6-án? 8-án lenne jogos, de mivel az vasárnap, ezért az elõtte lévõ munkanapon, azaz 7-én fogják.
A kérdező hozzászólása: Jó, azért nem kell egybõl bekapni. Csak megkérdeztem. Nem tudom hogy utalás szempontjából mennyire lesz munkanap a szombat. Volt már hogy 7-én kaptunk fizetést 8-a helyett.
Nekünk is 8-a van a szerzõdésben. De mi megkaptuk ma pl. (bár máskor is elõtte 1-2 nappal el szokták)
Törvény szerint meg kell kapnod az elõtte levõ utolsó munkanapon, ami most szombat. És ez nem azt jelenti, hogy szombaton akármikor, akár nap végén is utalhatja a melóhely, úgy kell utalnia, hogy már aznap hozzájuss a pénzhez.
5.-6.-7. évvégi csak és 8. félév
Nem mindenhol nézik az 5. 6. év végét! Egyébként 7. osztályban csak az év végi számít, igen.:)
7. év végi 8. félév! :)
Hát igen a 7.meg a 8.év számít a legjobban!
de gimnáziumban a hetedikes jegy semmit nem számít... mert gimibe vagy ötödikestõl tizenkettedikes korodig jársz vagy hetediktõl tizenkettedikig és csak a 11. és 12. évi jegyek számítanak

Ha febr.19-re vagyok kiírva akkor én most a 7. hónapban vagyok? Mindenki csak hetekben számol, ezért nem vagyok biztos benne.

Legjobb válasz: Én február 18-ra vagyok kiírva :-) Én úgy számolom hogy most vagyok a 7. hónapban. Szerintem december 18/19-én töltük be a 7 hónapot és lépünk a 8.-ba

Én február 18-ra vagyok kiírva :-) Én úgy számolom hogy most vagyok a 7. hónapban. Szerintem december 18/19-én töltük be a 7 hónapot és lépünk a 8.-ba
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Jó babavárást Nektek! csak mikor megkérdezi valaki hogy hanyadik hónapban vagyok, akkor elég ciki hogy nem tudom pontosan :) , de én is így gondoltam.
Én is február 19-re vagyok kiírva. Most vagyunk 7 és fél hónaposak. Én visszafelé számolom most már, tehát jan. 19-én töltjük a 8. hónapot. Esetleg felvehetnénk egymással a kapcsolatot, hogy megoszthassuk egymással tapasztalatainkat.
Én pedig február 13-ra :-) Mivel az utolsó mensim május 9-én volt, ezért én úgy számolom, hogy nekem akkor fordulnak a hónapok, azaz most a 7. ben vagyok, december 9-tõl pedig a 8.ban. Nem is nagyon érdemes erõltetni amúgy ezt a hónapos dolgot, mert mindenki másképp értelmezi. Jobb, ha hetekben mondjuk.
Én is febr. 19.-re vagyok kiírva, és igen a 7. hónapban vagyunk. :) jó babavárást

7 levelu Vadkender? Letezik ilyen, es igazabol hany levelu a vadkender 5, 7, vagy 9?

Legjobb válasz: én úgy tudom hogy a vadkender 7, a marijuána 5. de szerencsére nem vagyok profi benne...

én úgy tudom hogy a vadkender 7, a marijuána 5. de szerencsére nem vagyok profi benne...
én láttam 5 levelüt és 7 levelüt is és mind a 2 vadkender...a 9 levelü a marihuana

Feltelepítettem a Win 7-et a "D" meghajtóra de előtte a "C"-n fent volt az XP és most meg vagyok elégedve a 7-el és le szeretném törölni az XP-t. Megpróbáltam formázni de nem engedni mert rendszermeghajtó. Mi a teendő?

Indításkor már nem kérdezi hogy melyiket akarok elindítani ilyen gond nincs csupán le kéne formázni valahogy.

Legjobb válasz: Újra kell rakni a win7-et. Mindkét partíciót törölni (7 és xp), új partíciót létrehozni ha akarsz, vagy erre a közösítettre telepíteni a 7-et. Én így tudom...

Újra kell rakni a win7-et. Mindkét partíciót törölni (7 és xp), új partíciót létrehozni ha akarsz, vagy erre a közösítettre telepíteni a 7-et. Én így tudom...
Nem kell újrarakj semmit. Az, hogy rendszermeghajtó annak köszönhetõ, hogy rajta vannak olyan adatok, amik a Win7hez kellenek. pl. Nézd meg, hogy nincs-e a c-n egy rejtett fájl pagefile.sys néven. Ha van próbáld meg kitörölni, ha nem engedi akkor: jobklikk my computerre, properties itt kiválasztod h advanced properties itt advanced fül, az elsõ settings gombot megynomod, itt megint advanced fül és megnyomod a change gombot. Kiszeded a pipát az automatically manage-rõl, kijelölöd a listában a C meghajtót, majd rákattintasz, hogy no paging file és nyomj egy Set gombot. Ezután újrainditod a géped, leformatálod a C-t, majd visszaállitod automata beállitásra. Vagy pedig lehet, hogy a boot szektor van a c-n. Ezt is meg lehet csinálni, Xp-n még tudnám is, 7-en sosem próbáltam, igy nem tudok ebben segiteni... :S Körülnézhetsz a C-n boot-tal kezdõdõ fájlok után, ha azokat találsz akkor ez a hiba...
A kérdező hozzászólása: A c-n csak egy bootmgr fájl van rejtetként. A pagefile.sys az a D-n van.
A kérdező hozzászólása: Ird le hogyan kel XP-n mert általába megszoktam találni az XP-s leírásoknak megfelelõ beállításokat. Túl sok különbség nincs
A kérdező hozzászólása: C-n van egy BOOT mappa hátha ez fontos
A kérdező hozzászólása: Ujratelepíteni pedig nem tudom a 7-et mivel mikor telepítéskor beteszem a DVD-t, újraindítom a gépet akkor nem jön be az INSTALL felirat csak a háttér. (több verzióval is próbáltam egyiknél se jó)
Én a boot szektor miatt írtam pont az újrahúzást, mert úgy tudom azt nem igen lehet törölni, így ha formázod is a partíciót, indításkor mindig választani kell az xp és 7 között, holott xp már nincs is. De elõfordulhat, hogy van más megoldás is.
Elnézést erre koncentráltam (boot), de írtad már nincs gond (indításkor nem kérdez melyiket indítsd)...az elõzõ gondolatom így tárgytalan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!