Találatok a következő kifejezésre: A 7. járok és (75 db)

Éveken keresztül ugyanaz a Mikulás járt hozzánk, de idén nyugdíjba ment. Most más fog jönni. Hogy magyarázzam meg a 7 éves gyerekemnek (aki még hisz a mesében) hogy másképp néz ki a a Miku? És van még egy 6 éves is. Kreatív, hihető tippeket kérek!

Legjobb válasz: Nálunk is más jön idén, mint tavaly. Mivel az én 7 évesem is hisz még benne, azt mondtam, hogy mivel több millió gyerek van a világon, így nem csak egy Mikulás járja körbe a gyerekeket, hanem többen vannak. Mindegyik igazi persze... Mindig az jön, aki épp ráér. Õ elfogadta, sõt, még mondta is, hogy csodálkozott, hogy bír a Mikulás annyi helyre egyedül elmenni, így már érti... :)

Nálunk is más jön idén, mint tavaly. Mivel az én 7 évesem is hisz még benne, azt mondtam, hogy mivel több millió gyerek van a világon, így nem csak egy Mikulás járja körbe a gyerekeket, hanem többen vannak. Mindegyik igazi persze... Mindig az jön, aki épp ráér. Õ elfogadta, sõt, még mondta is, hogy csodálkozott, hogy bír a Mikulás annyi helyre egyedül elmenni, így már érti... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Már nagyon izgulunk, reméljük, nem lesz gond
student helyett students. ;) és nem i'm attend, hanem I'm attending. És nem in the Mór Jókai? Vagy azt nem tudom...
I'm a seventh grader in Jókai Mór secondary school. This school is very small and not quite beautiful, as it is already old. About 800 pupils attend it, and there is lot of crows and noise during recess. Nehany megjegyzes: - Az altalanos iskolanak mas-mas nevei vannak kulonbozo angol nyelvteruleteken, no meg az oktatasi rendszer is mas naluk, igy nem nagyon lehet tokeletesen leforditani. A legjobbnak a "secondary school"-t tartom. - Hasonloan mas-mas nevei vannak a tanuloknak; Angliaban a "pupil" iskolast es "student" egyetemistat jelent, mig Amerikaban az iskolasokat is "student"-nek hivjak -
I'm attend at the Mór Jókai Primary School.(a városközpontit nemtom).This school is very little and not really/very nice, because it's old.There are about 800 student at the school, so that's why the breaks are crowded(zsúfolt)and noisy. u.i.:nem biztos hogy tökéletes, de remélem segített:)
*crowd, bocsanat

Szerintetek szabályos, ha egy Szolgáltató az alap TV csomagban az egyébként ingyenes 7 csatornából csak a 2 Magyar és 2 Duna csatornát nyomja? Többi miért nem jár?

Legjobb válasz: Csak a földfelszíni digitális vétel esetén beszélhetünk 7 ingyenes csatornáról, minden más esetben sajnos a szolgáltató szabja meg a csomagok összetételét.

Csak a földfelszíni digitális vétel esetén beszélhetünk 7 ingyenes csatornáról, minden más esetben sajnos a szolgáltató szabja meg a csomagok összetételét.
Set top box-szal (nincs a környéken kábeltévé) jön a Tv2 és az RTLKLub is, két tájékoztató (MTVA, Mindigtv infó) csatorna és az Euronews hírcsatorna is bejön, három rádióadó mellett.
A kérdező hozzászólása: Értelek Titeket, de valahol az igazságérzetem nem ezt diktálja..Tudom, a Szolgáltatóé meg mást diktál ! Olyan helyen lakom, ahol csak külsõ antennával jönne az u.n. MindigTV, de ha mindenki mondjuk a mi 4 emeletesünkre kirakná az antennáját, olyan 60-as évekbeli kép lenne...(antennaerdõ) Azért is találták ki a csoportos (kábelTv-s) szolgáltatást. Nálam telefonnal, internettel együtt jön és alapszolgáltatásba bele kellene férjen egy amúgy ingyenes csatornasorozat !
Tökéletesen igazad van, ez a szolgáltatók szemétsége.
Volvósítás miatt felszabadultak az általad említett buszok
mert a BKV nagy ívbenleszarja az utasokat, és már a gyorsjáraton is erõlteti a menni nem tudó, zörgõ, kényelmtlen Volvo buszokat. A piros 280-asok ezért szinte bárhol elõfordulhatnak, néha a sima 7-esen is...
Azért mert ezekben van kijelzõ amivel nem kell egy halom táblát hurcolni. Általában csomóponti tartalékok még ezek a buszok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Valaki esetleg meg kapta -e már a macika ősztőndijat? És még egy kérdés 6. osztályos általános tanulo pályázot -e már és meg kapta vagy ez csak 7. -től jár? Előre is kősszi.

Legjobb válasz: szia! én úgy tudom, hogy ha te most vagy 6. osztályos, akkor 7. osztályos korodban pályázhatsz az ösztöndíjra a 6. osztályos év végi eredményeiddel. Figyelj, hogy legalább 4,00 legyen az átlagod!!! Minden tantárgy beleszámít kivéve magatartás, szorgalom. sok sikert a pályázathoz! A pályázati határidõt figyeld mindig, nehogy lemaradj!

szia! én úgy tudom, hogy ha te most vagy 6. osztályos, akkor 7. osztályos korodban pályázhatsz az ösztöndíjra a 6. osztályos év végi eredményeiddel. Figyelj, hogy legalább 4, 00 legyen az átlagod!!! Minden tantárgy beleszámít kivéve magatartás, szorgalom. sok sikert a pályázathoz! A pályázati határidõt figyeld mindig, nehogy lemaradj!
A kérdező hozzászólása: Hello kõszi a választ nagyon sokat segitetél.
micsoda kérdés
Ez már aztán kérdés...
a régit ne hanyagold el, az újat meg hallgasd meg, ne utasítsd el
A kérdező hozzászólása: ok ^Köszii^
"Van 1 ovis haverom akivel 1 oviba/suliba járok." Ovis vagy? Az még megbocsátható hogy minecraftozol, játsz nyugodtan, de nem vagy még kicsi a GYIK-hez? ;)

13 éves vagyok és lány, a barátommal 1 év és 7 hónapja járunk és ő le akar velem feküdni. Belemenjek?

Nem így akartam elveszteni a szüzességem, ilyen korán, de nagyon szeretem ?t és ha elutasítom akkor talán elhagy. Nagyon félek! Szerintetek?

Legjobb válasz: Ne hagyd magad, gyerek vagy még! Ha szeret tud várni még tovább. Ha nem vár akkor meg had menjen, nem érdemel meg.

A két rossz közül válassz: A, nem adod oda a szûziességed és elhagy B, oda adod a szûziességed és majd miután kiszórakozta magát, hagy ott megtetézve azzal, hogy fûnek fának dicsekedik milyen könnyen dõltél ágyba neki. Na? Az igaz szerelem nem sietett, hagy kibontakozni, élni, megélni a dolgokat. Aki sürget... az csak dugni akar. Amúgy a szexben van egy aranyszabály: aki nem akar gyermeket az nem szexel. Te készen állsz az anyaságra, ha úgy adódik? És õ vajon jó apa lesz?
Nehogy lefeküdj vele!!! Inkább hagyd ott ha csak erre kellesz neki.
Ne hagyd magad, gyerek vagy még! Ha szeret tud várni még tovább. Ha nem vár akkor meg had menjen, nem érdemel meg.
Hagyd ott... Fiatal vagy még hozzá
A legtöbb pasi a farka után megy, figyelj elõbb utóbb úgy is elhagy téged, és akkor meg késõ bánat lesz
Pont ezaz ha elhagy csak azért kellettél neki! Egyébként õ hàny éves?
Egyik barátnõm 12 évesen vesztette el és a srácc másnap elhagyta, csak azért kellett neki hogy szûk puncikhoz jusson.. hány éves a barátod?
dehogy menj bele.. és lehetõleg õse beléd még vagy 3 évig.
az én barátom több mint 2 évet várt rám és egyáltalán nem zavarta!! és 14 éven aluli vagy, tehát ha akarod, ha nem ez bûncselekménynek számít!! várjál még nyugodtan, ha elhagy, akkor vessen magára, neked pedig lesz egy sokkal jobb barátod, nem egy olyan, aki csak a szexre megy!!
Ha ezért elhagy csak dugni akar veled.Magyarán tedd próbára.
Kérdezõ! Miért, szerinted hogy hívják azt a pasit, aki elhagyna csak azért, mert 13 évesen nem fekszel le vele?? Egy igazi nagy s.ggfejnek!!!
A kérdező hozzászólása: nem kértem ilyen bunkó kommenteket, de nem fogok vele lefeküdni:)
ha nem fekszel le vele és elhagy akkor ö egy igazi seggf*j !! nem éri meg!! még nagyon fiatal vagy hozzá!! 13/L
szerintem '92-'93tól degeneráltak
Utolsó te nagyon hülye vagy.. igazán szeretik egymást??? két taknyos gyerekrõl van szó könyörgöm, nem kell itt okoskodni, 16-17 alatt abszolút nem kéne kefélni mert agyilag és érzelmileg még nem érettek hozzá, lehet akármit mondani egy 13.14-15 éves még bõven gyerek, kislány, már az számomra érthetetlen a szülõk hol vannak hogy egy fiatal kislánynak ennyi mindent megengednek
szerintem meg feküdj le vele ha Te is akarod... 1 év 7 hónap az elég sok idõ már. jöhetnek a lepontozások, ha az olyan jól esik nektek, de én nem a kort nézem, hanem azt h igazán szeretik-e egymást...
Igen feküdj le vele! Te fogj egy plüssmackót, õ meg egy kisautót, és külön ágyba már mehet is a szundizás! Szép álmokat nektek! 13 évesen ezen gondolkozni...Hova süllyed ennél tovább a világ??!!
#29 mért marok marcsát már tolhatja 15éves körül de amugy a többiben teljesen igazad van 95-tól DEgeneráció
köszönöm fehersrac! én szerintem a kommentem nem volt bunkó.. csak az IGAZSÁGOT IRTAM LE! ;)
Remelem nem feküdtetek le azóta... 13 évesen még nem is menstruáltam 14/L
47-es Bogi004-nek... Szereti, ha ennyi idõt várt rá? Ennyi idõs korban azt sem tudják mi az. 11-12 éves volt akkor. Az általános iskola 4.-5. osztályos tanulója. Akik az ovit végig járják, azok is játszanak papást-mamást 7 évesen, hisz ott nem 1.7 évrõl van szó, hanem 4, ami egy házasságnak is sok. Nem az évek számítanak, hanem az, hogy érzelmileg nem áll ra készen. Azt se tudják hogy kell csinálni. Csak akit a filmekbõl látnak. S ha nem is hagyná ott a gyerek tuti a menõ májer vezérhím lenne, mert megvolt az elsõ. De hozzáteszem, õk az anyjukat is megdugnák. Sem a "normál" sem az orál szexet nem ajánlom ennyi idõs korban. 1 év telt el a kiírás óta, nem tudom mi a fejlemény, de a 10-14 évesek ne beszéljenet járásról, mert azt sem tudják, mi egy kapcsolat. A hozzájuk hasonlók ma veled járok, holnap mással. Egy gyerek legyen gyerek, de az ilyen szülõket is pofán ba*nám hogy a takony menetet vágna a nyakán. Köszönet a VIVA TV-nek Nyaló Világ, Big Bráhner, Ké[email protected] Bukarest és társainak, hogy ide lyukadtunk. És mehetnek a piros kezek >_<
elég gáz, hogy egy kislány ezzel foglalkozik
ennél többet is várnak a szexért, 13 vesen már az is sok hogy ennyire, komoly a kapcsolat nem beszélve a
ha már ilyen sok ideje vele vagy akkor biztos nem csak a szex - re kellesz neki , ha arra kellenél nem várt volna ennyit rád. de ha félsz akkor semmiképpen ne menj bele. ha nem akarod ülj le és beszéld meg vele a dolgot. de ez még túl korai 13 évesen... nem szégyen ha szûz vagy
ja te vagy a lány akkor hagyd ott
dugd meg, cumiztasd le ennyi aztán csináljátok ezt hetente , de persze óvszerrel :D nincs mit a tanácsomért
Tyûûû...én 13 évesen még játszottam, nem a szexen törtem az agyam.
ne! pici vagy meg hozzá, s lehet hogy utána pár hónapra rá szétmentek. nincs értelme.
Baszzz vele
"barátodnak nincsenek ujjai? ennyi idõs korban az való...." Még is mire valók ennyi idõsen. Maximum könyvet lapozni. 18 év alatt még ilyen jellegû filmre sem engednek be a moziba. Na vajon miért? Ezek meg már 13 évesen szexelnének. A mai fiatalok nem hogy okosabbak lennének, hanem egyre korlátoltabbak... "Ciki-e ha ennyi meg annyi idõsen szûz vagyok?" "Szerintetek szexelnem kéne 14 évesen?" Komolyan mondom egyre silányabb ez a mai "tinisokadalom". Büszke lehet rátok a XXI- század meg a szüleitek. Tisztelet az egyre kevesebb kivételnek... Nyomjátok a piros kezet nyugodtan, mert egy 14 éves keze max erre jó...
Ha lefekszel vele, akkor is el fog hagyni, ez biztos. Nem szeret ugyanis. Ha szeretne, nem akarna olyat, amit te nem akarsz, és nem kéne attól félned, hogy ha nem engedelmeskedsz kiskutya módjára, akkor elhagy. Az ilyen pasit ki kell rúgni, és olyannak tartogatni magad, akit nemcsak te szeretsz, hanem aki téged is szeret. Mert az, hogy te szereted, az csak fél siker, és semmit nem jelent.
Jé, tényleg, ezt el is felejtettem, igaza van, 14 év alatt bûncselekményt követ el, akkor is, ha beleegyezel. 2 választása van, javítóintézet vagy börtön.
Ehhez érzelmileg még nem állsz készen, hisz azt írtad, hogy nem így akartad elveszíteni a szüzességed! 13 évesen éppen emiatt nagyon fiatal vagy, ne hagyd, hogy a , , divat" irányítson! Van beleszólásod a dologba, így azt tedd amit szeretnél, de ha rám hallgatsz még vársz. Könnyebben vissza tudsz majd gondolni az elsõ alkalomra, ha érettebb leszel és belátod, hogy helyesen cselekedtél. Gondolj bele, ha a srác csak azért van veled, hogy lefeküdjetek annak sok értelme nincs. A hirtelen fellépõ érzések egy ismerõsömnél, aki 13 évesen vesztette el a szüzességét sokkot okoztak, és ahányszor együtt van a jelenlegi barátjával mindig az elsõ szex jut az eszébe és nem tudja magát elengedni.(jelenleg 19 éves)Te is így szeretnél járni? Szerintem legbelül tudod a választ.
És mi van azzal aki dugni akar és szereti is? Minden fiú dugni akar, még ha szereti is...
Kislány vagy még, még ha ovi óta "járnátok" is, még korai, ha ezért elhagy akkor ennyit is ér, gyerekszerelem majd kihevered.Szerintem 3-4 évnél korábban ne is gondolkozz a szexen.
szerintem ne is gondolkozz ilyeneken. még éveket kéne várnod mielott odáig elmész valakivel.
nem értem 13 évesen miért kell még pasikkal foglalkozni. Lány vagyok, de ezt nem értem...oké én 15 voltam amikor egy csávóval megtörtént, de nem vagyok rá büszke. 16 évesen megtaláltam azt akivel az életemet le szeretném élni és bánom hogy a másik fiúnak adtam magam oda elõször. Már 18 éves múltam szóval ja... ne tedd meg ha nem érzed magad készen rá.
1 ÉV 7 HÓNAP ÉS CSAK 13 VAGY? [email protected] 11 ÉVESEN MÁR JÁRTÁL EGY PASIVAL? GYÛLÖLÖM A MAI FIATALSÁGOT HOGY ILYEN IDÕSEN MÁR EZZEL KELL FOGLALKOZNI KÚRNI FÛVEL-FÁVAL, APÁVAL-ANYÁVAL..EGY SZÉGYEN VAGY TE IS ÉS AZ ÖSSZES HOZZÁD HASONLÓ 12-13 ÉVES KIS CSITRI AKIK ILYENKOR DUGNI AKARNAK MÁR.. IGEN DUGNI AKARSZ TE SZÉGYENTELEN?IGEN?AKKOR DUGDOSS BABÁKAT A BABAHÁZBA NE ITT VERD A NYÁLAD HOGY DUGNI AKARSZ!
NE!!! Semmikép sem! Ha elhagy ezért, akkor nem is szeret igazán csak erre vár... Igazuk van az elõttem szólóknak, tedd próbára, vessen magára stb..!
mert háyn éves a pasid h már dugni akar 20-25? egy kis pedobear???? :D nyugodtan dugasd meg magad ha már feláll neki, meg van egy kis stifijuice-a, ha kordbeli lenne véletlen... max terhes leszel nagy dolog 13évesen elvetetni v 14éves szülni xd :P
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat, az utolsón kívûl mindegyiket megfogadom:) )
Én nem azt mondom hogy feküdj le vele, de ha nem teszed azt tudnod kell hogy meg fog csalni. Ha veled nem mással igen alapon. 18 alatt (és nagyon remélem hogy annál azért nem idõsebb) csak a szexre tudnak gondolni. Ez van, ezzel nem lehet semmit kezdeni!
A kérdező hozzászólása: 14, lassan 15 éves.:)
13 évesen bûncselekmény lenne ha szexelnétek, legalább 14 éves korodig várj, akkor is csak úgy menj bele ha tényleg akarod.
eszetekbe ne jusson, amúgy is 14 éves kor alatt bünteti a törvény. a pasid jobb ha elhagy, ha szerinted emiatt képes lenne rá. kislány vagy még, bõven ráérsz vele...
barátodnak nincsenek ujjai? ennyi idõs korban az való....
13 évesen 1év7hónapos kapcsolat? Az milyen már? Nem kicsit, hanem nagyon korai lenne lefeküdni a barátoddal!Ha van egy csepp esze akkor eszébe sem jut, mert 14 alatt bûncselekmény.

13 éves vagyok, iskolába járok és a többi 7-edikes mindig cseszeget, rúgdos, ütöget. Mit csináljak, hogy ne cseszegessenek?

az az igazság hogy félek t?lük,mert er?sebbek mint én,többen vannak. a tanárok és az igazgató nem használ nekik. ilyenkor segithet egyáltalán valami? segitsetek mert mindenki el?tt cikiznek,a barátn?m el?tt is.

Legjobb válasz: Ez az információ édes kevés. Valami oka biztos, hogy van. Gondolkodj. Nem ártottál nekik valamit? Vagy csak egy ártalmatlan beszólás? Jó tanuló vagy egyébként? Mert ez is lehet egy ok az ilyen primitív embereknek, hogy rászálljanak valakire...

Ez az információ édes kevés. Valami oka biztos, hogy van. Gondolkodj. Nem ártottál nekik valamit? Vagy csak egy ártalmatlan beszólás? Jó tanuló vagy egyébként? Mert ez is lehet egy ok az ilyen primitív embereknek, hogy rászálljanak valakire...
velem ugyanez volt. engem 6. ba cseszegettek mindig, nem tudtam mit csinálni, tûrtem. késöbb amikor megváltoztam, miattuk megerõsödtem (idegileg) és mindent visszaadtam nekik. most én vagyok az osztály "menõje" félnek tõlem csak azért, mert 1 kis idõ után mindent visszakaptak, amit velem mûveltek. te próbállj mihamarabb a sarkadra állni, ha ütnek, és visszaszólsznekik, és folytatják, dühbõl üss nekik vissza.majdcsak megértik hogy teis ugyanolyan ember vagy mint õk.
Ez aztán a rasszizmus. Bunkó parasztok, ha ezért bántanak. Ha már tényleg nagyon kikészítenek, akkor válts iskolát, hátha ott nem találkozol ennyire bunkókkal. Biztos, hogy lesz egy-kettõ, aki pikkel rád, de ez ellen nem tudsz mit tenni. Viszont, ha megvernek ne félj visszaütni.
Velem is ezt csinálták anno. Én a sarkamra álltam és, ha beszóltak akkor igenis tarkón csaptam az illetõt. Ha vissza akart ütni, akkor meg jól lehordtam mindennek. Bár én lány vagyok, engem nem is ütöttek meg sosem, csak beszólogattak, de ez épp elég volt arra, hogy kiosszak egy pár maflást.
A kérdező hozzászólása: Szóval, azért cseszegetnek mert magyar vagyok, õk meg szerbek.
akkor kapják be hogy náluk ez dönti el h ki milyen ember.ez azért már bunkóság.én ilyesmi dolgok miatt váltottam 3 szor sulit...
Járj karatéra. Vagy ha nincs a közelben, legalább súlyzózz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!