Találatok a következő kifejezésre: A 7. járok (160 db)

Éveken keresztül ugyanaz a Mikulás járt hozzánk, de idén nyugdíjba ment. Most más fog jönni. Hogy magyarázzam meg a 7 éves gyerekemnek (aki még hisz a mesében) hogy másképp néz ki a a Miku? És van még egy 6 éves is. Kreatív, hihető tippeket kérek!

Legjobb válasz: Nálunk is más jön idén, mint tavaly. Mivel az én 7 évesem is hisz még benne, azt mondtam, hogy mivel több millió gyerek van a világon, így nem csak egy Mikulás járja körbe a gyerekeket, hanem többen vannak. Mindegyik igazi persze... Mindig az jön, aki épp ráér. Õ elfogadta, sõt, még mondta is, hogy csodálkozott, hogy bír a Mikulás annyi helyre egyedül elmenni, így már érti... :)

Nálunk is más jön idén, mint tavaly. Mivel az én 7 évesem is hisz még benne, azt mondtam, hogy mivel több millió gyerek van a világon, így nem csak egy Mikulás járja körbe a gyerekeket, hanem többen vannak. Mindegyik igazi persze... Mindig az jön, aki épp ráér. Õ elfogadta, sõt, még mondta is, hogy csodálkozott, hogy bír a Mikulás annyi helyre egyedül elmenni, így már érti... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Már nagyon izgulunk, reméljük, nem lesz gond

Pszichiáternek vagy pszichológusnak megéri a kezelésért járó átlagos 7-8 ezer Ft-os óradíjat kifizetni?

Ha elmegyek egy magán fogászati rendelésre, közlik velem, hogy melyik fogamnak milyen problémája van. Kapok egy javaslatot (húzás, konzerválás, pótlás, stb.), és dönthetek, hogy melyik kezelést választom, adott esetben annak megfelel?en, hogy mennyi pénzem van. Pl. csak akkor kérek fogpótlást, ha van rá keretem. De a lényeg, hogy pontosan tudom, mi mennyibe kerül, és az is behatárolható, mennyi id?t vesz el a kezelésem.

Legjobb válasz: Én augusztus óta járok, ahogy megpiszkáltuk a dolgokat egyre rosszabb és rosszabb lett, és most talán az utóbbi hetekben kezdtem azt érezni, hogy végre jobb is. Elõre elmondta nem most kezdõdött a probléma, így nem is azonnal fog megoldódni. Én magamban 1 évet szavaztam meg, és kéthetente járok. Tényleg meg akarok gyógyulni.

Én augusztus óta járok, ahogy megpiszkáltuk a dolgokat egyre rosszabb és rosszabb lett, és most talán az utóbbi hetekben kezdtem azt érezni, hogy végre jobb is. Elõre elmondta nem most kezdõdött a probléma, így nem is azonnal fog megoldódni. Én magamban 1 évet szavaztam meg, és kéthetente járok. Tényleg meg akarok gyógyulni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Az orvosod is megerõsített a reményedben, hogy az egy év elegendõ lehet?

Ha a menstruáciom nem jár le abban a 7 napos szünetben, akkor meg kell várjam, mig vége lesz vagy a 7 nap elteltével el kell kezdjek ujra szedni a 21 napost?

Legjobb válasz: Nem kell megvárni, hogy vége legyen a menstruációdnak, hanem a 7 nap elteltével újra el kell kezdeni szedni a következõ 21 tablettát.

Nem kell megvárni, hogy vége legyen a menstruációdnak, hanem a 7 nap elteltével újra el kell kezdeni szedni a következõ 21 tablettát.
Nem kell megvárni, amíg vége lesz! 7 nap szünet után a 8. napon el kell kezdened szedni a köv. levéllel!
olvasd el a használatit, ez benne van, meg amugy is logikus

Melyik szerencsés gazdag járt közületek a 7 csillagos Dubai szűllodában a Burj Al Arab-ban?

A kérdés adott: ki volt az a szerencsés aki járt a 7csillagos burj al arab-ba? És aki volt milyen volt?

Legjobb válasz: dubajozas ? xD minden jo csaj oda jar

dubajozas ? xD minden jo csaj oda jar
A kérdező hozzászólása: Hát én ezek ellenére is szívesen elmennék oda. Csak nagy az ára: 1 éjszaka 200.000 forint körûl. A normály szobában is van lakály nem? A királyi lakosztály szinte akkora mint 1 teljes lakás. 2 emeletes és szín tiszta aranyból van a WC és a mosókagyló :) . Lakályt kapsz, limuzinnal jönnek érted stb. Ez a fürdés tényleg így gondnak tûnik. A környezet egy kicsit tényleg koszos, de közeli szállodában aquapark is van nagy medencével. Én nem voltam ott de szívesen elmennék. Kösz a választ.
Engem ez a flancolás, valahogy hidegen hagy, olyan mû, hogy arra már nincsenek szavak, akkor inkább egy lakatlan sziget, ahol van élõvilág, mint egy sivatagban felépített beton torony.
A kérdező hozzászólása: A Tenger partján van :) és még körülötte is vannak szállodák. A kilátást a királyi szobából gyönyörûnek mondják. De ez nem sivatag közepén van. A tengerbe építették bele a parthoz közel.
akkor inkább menj a pálmafa-szigetekre na az már extrém
A kérdező hozzászólása: Van ott világtérképrõl készûlt sziget is. Ázsián belûl a Magyarországi rész európában. A nyaralóknál :) .
A tripadvisor.com szerint a Burj Al Arab csak a 13. helyen áll a Dubai hotelek között, szóval jobbak is vannak a Burj-nál olcsóbban...
A kérdező hozzászólása: De én azért gondoltam ezt mert elég drága és nekem szimpatikus a szálloda, de mi egyáltalán nem tudnánk megfizetni semmit.
Dubai-ban MINDEN hotel drága... A reptéri tranzithotelben is 40 ezer egy éjszaka, reggeli nélkül. Mondjuk 5 csillag, de akkor is... Nagyon durván elé vannak szállva az árak, fõleg a tengerparton.
student helyett students. ;) és nem i'm attend, hanem I'm attending. És nem in the Mór Jókai? Vagy azt nem tudom...
I'm a seventh grader in Jókai Mór secondary school. This school is very small and not quite beautiful, as it is already old. About 800 pupils attend it, and there is lot of crows and noise during recess. Nehany megjegyzes: - Az altalanos iskolanak mas-mas nevei vannak kulonbozo angol nyelvteruleteken, no meg az oktatasi rendszer is mas naluk, igy nem nagyon lehet tokeletesen leforditani. A legjobbnak a "secondary school"-t tartom. - Hasonloan mas-mas nevei vannak a tanuloknak; Angliaban a "pupil" iskolast es "student" egyetemistat jelent, mig Amerikaban az iskolasokat is "student"-nek hivjak -
I'm attend at the Mór Jókai Primary School.(a városközpontit nemtom).This school is very little and not really/very nice, because it's old.There are about 800 student at the school, so that's why the breaks are crowded(zsúfolt)and noisy. u.i.:nem biztos hogy tökéletes, de remélem segített:)
*crowd, bocsanat

Mennyi idosen tehetem a gyereket jarokaba? A fiam 7 honapos mult de meg nem maszik

Legjobb válasz: Szia ne akkor tedd bele ha már tud mászni mert fel lesz háborodva hogy nem halad:) tedd bele már most napi 2x legalább fél-fél orára hogy szokja, mert különben ha most nem szoktatod bele, késöbb nyekeregni fog benne, és nem marad el, inkább most szokja meg, de hakicsit májog, ne vedd ki rögtön, inkább adj neki pár érdekes konyhai dolgot, nálunk as habverö és egy tépõzáras cipõ nagyon érdekes volt, és még egy jo tanács. sose legyen bent a járokában 2-3-nál több játék, esetleg akassz szines sálat a szélére, vagy valamit amiért megindulhat.

Szia ne akkor tedd bele ha már tud mászni mert fel lesz háborodva hogy nem halad:) tedd bele már most napi 2x legalább fél-fél orára hogy szokja, mert különben ha most nem szoktatod bele, késöbb nyekeregni fog benne, és nem marad el, inkább most szokja meg, de hakicsit májog, ne vedd ki rögtön, inkább adj neki pár érdekes konyhai dolgot, nálunk as habverö és egy tépõzáras cipõ nagyon érdekes volt, és még egy jo tanács. sose legyen bent a járokában 2-3-nál több játék, esetleg akassz szines sálat a szélére, vagy valamit amiért megindulhat.
A kérdező hozzászólása: koszi h irtal mert a ferjem le akar ol beszelni a jarokazasrol mert szerinte artalmas lehet!
Nem hiszem, hogy ilyenkor, ha nem csinál nagy helyzetváltoztatásokat, ártalmas lenne, max. ha nagyon mozogna, és nem tud, sírni fog. Én mondjuk sosem voltam a híve, nem is volt, amíg nem kúszott, a játszószõnyegén elvolt, utána meg szerintem fel is háborodott volna járókában. :) Amúgy arra jó, ha már kúszik-mászik, akkor amíg elszaladsz wc-re, stb., addig tutira ne csináljon semmi galibát a lakásban, vagy kárt ne tegyen magában véletlenül.
Egyetértek az elõttem szólókkal. Ha berakod a ketrecbe, lehet hogy már nem is fog mászni, csak rögtön feláll (6 hónaposan), majd lépeget... Sok járókás gyereknél kimarad a mászás - sajnos :(
Elõzõ vagyok - bocsánat! A "6 hónaposan feláll" - t arra értem, hogy a járókás gyerekek ezt 6 hónaposan így oldják meg, a sok anyuka meg büszke...
Ez hihetetlen!!!! Van még valami olyan dolog amit használni lehet a gyerekeknél és nem káros?????? Az enyém újszülött kora óta napi szinten bekerül a járókába néhány percre, olykor fél órára is. A dolognak nagyon egyszerû oka van, van egy 3, 5 éves nõvére és a kicsi biztonsága érdekében ez tûnt a legésszerûbb megoldásnak. Jelentem a kicsinek semmi baja, 11 hónapos, 7 hónaposan mászott, rá pár napra fel is állt és a napokban indult el. Én a nagyot is beraktam járókába annó, fõleg mikor már aktívan helyváltozatatott. Õ még nem volt 7 hónapos mikor mászni kezdett és 10 hónaposan elindult. Inkább fél óra a járókában, mint valami baja legyen, míg fõzök, vagy valami olyan dolgom van, mikor nem tudok kizárólag rá koncentrálni. Szerintem a járóka nem akkor ártalmas, ha egy-egy percre beleteszed, mondjuk míg kiszaladsz át venni egy levelet a póstástól, hanem ha egész nap abban tartod. Na az már tuti nem tesz jót neki. Lehet lepontozni!
Nem is hallottam rola, hogy karos lehet. Mi szuletestol kezdve hasznaljuk, most 11 honapos a baba. Kb. 6-7 honaposan kezdett maszni. Rengeteget maszik, jar, szinte mindenhol leengedjuk. De a jaroka jol jon, ha ki kell menni egy pillanatra vagy ilyesmi. Nem szereti mar, de nincs is bezarva. Max. par perceket van ott. Meg nem rakjuk el. De amig csak fekudt, hasznat vettuk sokszor.
Tudjátok...lassan eljutunk oda, hogy gyereket felnevelni már csakis steril szobában, egy darab kiságyban, egy darab játékkal, egy darab ruhácskában lehet, kizárólag anyatejjel lehet etetni 17 éves koráig, mert minden káros:-( Utálom. 6 hónapos kisfiú 36 éves anyukája.
Nekünk nem lenne helyünk a járókának. Így mind a kettõ nagyon hamar a földön szõnyegen landolt, ahol kedvükre brekeghettek. Mind a kettõ nagyon gyorsan fejlõdött/fejlõdik. A kicsi kb 2hónapos volt amikor letettem a földre, pislogott, hogy ez mi, de érdekes túlélte, a nagy is megszokta a tesót, 21hónapos volt akkor. Ha ki kell mennem valahová, akkor a kiságyba vannak betéve a gyerekek, vagy szabadon randalíroznak tovább.
Volvósítás miatt felszabadultak az általad említett buszok
mert a BKV nagy ívbenleszarja az utasokat, és már a gyorsjáraton is erõlteti a menni nem tudó, zörgõ, kényelmtlen Volvo buszokat. A piros 280-asok ezért szinte bárhol elõfordulhatnak, néha a sima 7-esen is...
Azért mert ezekben van kijelzõ amivel nem kell egy halom táblát hurcolni. Általában csomóponti tartalékok még ezek a buszok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Már ki lehet vinni a 7 hós babát járókában napközben?

De ha kiteszem a napra, ott nagyon t?z a nap, az árnyékban meg még nincs olyan jó id? szerintem. Van aki már kivitte a picúrt? És ha igen, mit adtatok rá? Nem fázik meg?

Legjobb válasz: szerintem ki lehet vinni, de ha árnyékba rakod jobban öltöztesd fel. Persze nem kell rá sok ruha, de azért ne csak egy rövidujjú bodyt adj rá.

szerintem ki lehet vinni, de ha árnyékba rakod jobban öltöztesd fel. Persze nem kell rá sok ruha, de azért ne csak egy rövidujjú bodyt adj rá.
Én szombaton kitettem, ilyen fél napos, fél árnyékos helyre.Volt rajta egy rövid ujjú body egy nagyon vékony felsõ és egy harisnya!Bõven elég!!!!!Sok innivaló.
Az én kislányom napok óta a teraszon érzi csak jól magát. Nincs járókánk, így két vastag plédet terítek le, azon játszik (még nem mászik). Hosszú ujjas body, vékony nadrág, zokni és kocsicipõ van rajta. Tegnap 23 fok volt a teraszon árnyékban, a lakásban sem volt ennyi télen, csak 21-22 fok. Akkor se öltöztettem fel jobban. Eddig még náthás sem volt. 7 hónapos

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!