Találatok a következő kifejezésre: A 7 kutyám első (3 db)

Az elsõ év nem 9nek?
mert ez egy elterjed tévhit. amúgy meg minnál idõsebb a kutya annál jobban csökken ez az ember- év kutya év közti különbség, plusz a kutya méretétõl is függ
Azlrt úgy számolják, mert valami barom elterjesztette, és megtetszett az embereknek. Egy 9 éves kutya pontosan 9 éves, se több, se kevesebb. Ez egy kistestû keveréknél még jelenthet aktív középkort, mondjuk egy negyvenes embernek megfelelõ vitalitást, meg jelenthet matuzsálemi kort is például egy német dognál, amit már ilyen 90-100 év környékére saccolnék, ha mindenáron emberiesíteni akarnám. A kettõ között is természetesen bármi elõfordulhat, nem lehet kiszámolni, hogy egy kutya mennyire érezze magát öregnek, mert a különbözõ fajtáknak, egyedeknek tök más a várható maximális életkoruk. Az embereknél azért ez elég fix, általában 60-70 évet élünk, a kutyáknál meg kicsit tágabb, 8 és 16 között bármi lehet.
A kérdező hozzászólása: A kutya amúgy egy törpe spicc :-D

A 7 hónapos kutyám első tüzelésének 1 hete lett vége, és az emlői még mindig bevannak duzzadva. Ez normális?

Elvileg nem lehet vemhes, nem vettük észre, hogy sikerült volna a "dolog".

Legjobb válasz: Az enyém is "bögyös" lett miután tüzelt, ez nyáron volt és még most is olyan, ha jól tudom, mostmár ilyen is marad neki.

Az enyém is "bögyös" lett miután tüzelt, ez nyáron volt és még most is olyan, ha jól tudom, mostmár ilyen is marad neki.
Valószínûleg álvemhes. A doktor tud adni cseppeket, hogy elmúljon.
Én is álvemhességre tippelek.
lehet, sõt biztos, h az..
azért nem árt jobban megnézni honnan jönnek azok a cseppek nehogy aztán hólyag-, vagy vesegyulladás legyen. Biztos lehetsz benne hogy tüzel ha a pérája meg van dagadva..nagyon
Szia! Sztem 100, h tüzel. Bár igen, azért nézd meg, hogy honnan "jön" neki. Én Beagle kutyám 2, 5 hete kezdett tüzelni. 8 hónaposan.. pedig azt hittem, kivárja a tavaszt. :)
szerintem mi tudjuk rosszul és igenis jön a tavasz mert az én két szukám is tüzel :)
Az én kutyám decemberben tüzelt, legközelebb nyáron fog. Nem feltétlen tavasz függõ. De igen az õsz és a tavasz a leggyakoribb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!