Találatok a következő kifejezésre: A 7 babám (1065 db)

Az nagy baj ha a 7 hónapos babám még csak hasról hátra tud fordulni?

Hátról hasra nem tud:S csak egy kis segítséggel. viszont körbe körbe forogni az tud ill. hátrafele kúszni egy kicsit elkezdett.

Legjobb válasz: Hát, én úgy tudom, hogy 7 hónaposan már kell forognia a babáknak mindkét irányba. Az orvosotok mit mond?

Hát, én úgy tudom, hogy 7 hónaposan már kell forognia a babáknak mindkét irányba. Az orvosotok mit mond?
Az enyém ugyanezt csinálja. Sõt még hasról hátra is elég ritkán fordul. Elvileg nincs elmaradva a fejlõdésben.
Nekem 9 hónapos koráig csak a hasáról fordult a hátára, fordítva pedig csak egyszer vagy kétszer, de szerintem az véletlen volt. 9 hónaposan meg beindult forgott oda vissza. 8 hónaposan már kúszott amúgy. 7 hónaposan látta a háziorvos, szerinte nem volt gond vele és ne aggódjak nem kell még menni sehova a védõnõ se izgult még 8 hónaposan sem, pedig õ nagyon lelkiismeretes Most 13 hónapos a babám és köszöni jól van, szaladgál a lakásba :-)
Mintha csak az én babám lenne, mi 7, 5 hósak vagyunk és ugyan ezt csinálja csak hasról fordul hátra de azt is csak az egyik irányba és körbe is csak az egyik irányba szeret forogni, meg hátrafele tolat, négykézlábra húzza magát és hõcizik is de még nem kúszik.A védõnõ szerint teljesen normális a fejlõdése és szerintem is.Nálunk a családban más is volt aki ilyen kis "lusta" volt úgyhogy szerintem genetika is közrejátszik.Én nem aggódok a nagy könyv szerint 3 éves korban mindenki ugyan olyan szinten van az is aki hamarabb meg az is aki késõbb csinál dolgokat.

Hogy alakul a 7 hónapos babák napirendje?

Miket esztek, hányszor egy nap? Mivel tudod lefoglalni, mik a kedvenc játékai? Miket tud már csinálni ? Ezekre lennék kiváncsi. A Mi kislányunk 19 én lessz 7 hónapos, pörög forog , felül mászik és ahol csak tud feláll. A napirendünk úgy alakul, hogy 8-9 között kel, 200 ml tápszer a reggeli, 12-13 között ebéd f?zelék husival egy üveg. 15-16 körül 200 ml tápszer, 18-19 körül egy adag sójapép egy almával, vagy banánnal keverve. 21-22 körül 200 mltápszer. Éjjel felkel inni, általában vizet. Egyedül nincsen igazán el, a járókába sem, pedig sok játék van neki bent. Feláll benne és jó hangosan sír, aminek az az eredménye , gogy két perc után kiveszem. Van rugós hintája is amit az ajtóra kell felakasztani, abba el van fél órát kb aztán rájön hogy ki tud bel?le mászni és már le is lép :) A kompba se nagyon van el, csak pár percig, pedig azon is sok kütyü van amivel játszhatna. A kedvenc játéka ha lent játszünk vele a földön olyankor mindíg odamegy ahova nem szabad és nagyokat sikongat mikor már éppen elérné mi meg elkapjuk, és próbálkozik újból. Járássegít?t vett valaki hasonlókorú babának? Bevált?

Legjobb válasz: 7 és fél hós babám 7-8 körül kel, eszik (max 150 ml tápszert), 10-11ig alvás, 11kor 150-200 ml gyümölcs sinlac-kal, 13-14ig alvás, 14kor húsos fõzelék 150-200ml, 16-17ig alvás, 17kor tejpép gyümölccsel, 20kor 200 ml tápszer, fürdés, 21kor alvás Mostanában próbálgatja, milyen naponta kétszer aludni, de ebbõl estére nagy nyûglõdések vannak. Evés után elvan kb fél órát "egyedül". Gurul a nappaliban, ütögeti a játékait, megeszi a könyvét (textilkönyv), mesekönyvet "olvas" (keményfedelût lapozgat és fennhangon kiabál, sikongat), és kiakad ha vmit nem ér el. Még nem mászik és nem ül. Közben én tudok a gépen dolgozni és fél szemem rajta. A többit idõt velem tölti, énekelek neki, olvasok neki, vagy a hordozóból nézi ahogy tevékenykedek és közben vmit rágva felfedez. Szoktunk az udvaron sétálgatni, megfogdossa a leveleket, beszél a kutyához, nézelõdik. Ha dolgom van a városban, játékidõben viszem és szívesen elnézelõdik, néha nahgos megjegyzéseket tesz a látnivalóra :)

7 és fél hós babám 7-8 körül kel, eszik (max 150 ml tápszert), 10-11ig alvás, 11kor 150-200 ml gyümölcs sinlac-kal, 13-14ig alvás, 14kor húsos fõzelék 150-200ml, 16-17ig alvás, 17kor tejpép gyümölccsel, 20kor 200 ml tápszer, fürdés, 21kor alvás Mostanában próbálgatja, milyen naponta kétszer aludni, de ebbõl estére nagy nyûglõdések vannak. Evés után elvan kb fél órát "egyedül". Gurul a nappaliban, ütögeti a játékait, megeszi a könyvét (textilkönyv), mesekönyvet "olvas" (keményfedelût lapozgat és fennhangon kiabál, sikongat), és kiakad ha vmit nem ér el. Még nem mászik és nem ül. Közben én tudok a gépen dolgozni és fél szemem rajta. A többit idõt velem tölti, énekelek neki, olvasok neki, vagy a hordozóból nézi ahogy tevékenykedek és közben vmit rágva felfedez. Szoktunk az udvaron sétálgatni, megfogdossa a leveleket, beszél a kutyához, nézelõdik. Ha dolgom van a városban, játékidõben viszem és szívesen elnézelõdik, néha nahgos megjegyzéseket tesz a látnivalóra :)
22-én tölti a 7 hónapot a kisfiam. 7 körül ébred, 220 ml tápszert reggelizik. 10-kor eszik szintén 220-at. Ebére, olyan fél 1-1 körül fõzelék husival vagy husi nélkül. Fél 4 körül alma körtével vagy bármi más gyümölcs, amit már bevezettünk. Fél 7 körül 150 tápszer. Fél 9-kor fürdés, utána 250 ml tápszer.Éjjel már régóta nem kel fel, szerencsére olyan 9-tõl alszik reggelig. Pörög-forog intézkedik.Felülni még nem tud és kúszni is csak hátrafelé:) Megtámasztás nélkül 1-2 percig ül. Általában a földön van, elvan a játékaival elég sokáig. Persze én is játszom vele sokat, mondókázunk. A kedvence egy plüss boci, aminek tükör van a fenekén és van rajta egy iyen gumis 'húznivaló', egy csörgõ és egy ilyen rezgõs valami. Plüss játékokkal szeret beszélgetni, csörgõket dobálni és könyvet olvasni :D. Mikor jó idõ van és van idõ, akkor kimegyünk sétálni a kis barátjával és az õ anyucijával. Mikor a konyhában vagyok vagy a járókában játszik vagy a hordozóval felteszem a pultra és együtt fõzünk. a kompot nem használunk.
Kisfiam 25én lesz 8 hónapos. Reggel 6kor kel, 150ml tápszert 3szori nekifutásra eszik meg. Fél 8kor elalszik max. 1 órára. Utána 10kor eszik natúr joghurtot gyümivel, majd 13kor húsos fõzi. Alszik 2tõl 4ig, majd 5kor tejpép. Evések között szokott kapni babapudingot, kenyérhéjat, zsömlét, babapiskótát rágcsálni. 1 órácskát alszik 6tól. 8kor fürdés és 120ml tápszer. Éjjel ritkán kel fel, akkor is max. iszik 2 korty vizet és alszik tovább. Köztes idõkben nagyon jól eljátszik egyedül a földön, mászik-felül, feláll. Kedvenc játéka most a csörgõs labda, azután mászik mindig, aztán ahogy elérné, mindig lök rajta egyet, hogy utána tudjon menni. Énekelek neki sokat, mondókázunk, van formabedobója, azza is szoktunk játszani, bár inkább még csak rágcsálja a formákat.

Egyre tovább szopizik a 7 hetes babám, mit tegyek?

Ezzel csak az a gond, hogy id?nként nem elég neki a tejcsi, fél óráig is szokott szopizni, aztán büfi, aztán rájön, hogy ? mégis éhes, sír, kap tápszert (30-60g-t is megeszik plusszban) és így 1 óra is eltelik, ma is alig tudtunk elindulni sétálni. Mit tegyek? Szerintem ez így nem jó hosszútávon, olyan mintha ellustulna, de ha leveszem hamarabb, akkor a tejem nem úgy szaporodik. 4900g most a súlya és keveset eszik viszonylag, 80-100g-t 2,5-3 óránként, 3850g-vel született és 10g-t vesztett csak.

Legjobb válasz: Az én babám 7 hetesen kb. 60-70ml-t evett alkalmanként, és elég volt neki. Viszont ilyen idõsen nagyon cicifüggõ volt, és akár egy órát is elvolt rajta. Szerintem hagyd rá, nagyon kicsi még, ott érzi jól magát, legfeljebb késõbb mentek sétálni. Még nem is annyira erõsek ilyen idõsen, nem tudnak olyan intenzíven és olyan sokáig szopizni, ezért inkább most te igazodj õhozzá, ha ennyi ideig akar szopizni, hát hajrá:) Egy két hét alatt erõsödni fog annyit, hogy rövidülnek a szopiidõk.

Az én babám 7 hetesen kb. 60-70ml-t evett alkalmanként, és elég volt neki. Viszont ilyen idõsen nagyon cicifüggõ volt, és akár egy órát is elvolt rajta. Szerintem hagyd rá, nagyon kicsi még, ott érzi jól magát, legfeljebb késõbb mentek sétálni. Még nem is annyira erõsek ilyen idõsen, nem tudnak olyan intenzíven és olyan sokáig szopizni, ezért inkább most te igazodj õhozzá, ha ennyi ideig akar szopizni, hát hajrá:) Egy két hét alatt erõsödni fog annyit, hogy rövidülnek a szopiidõk.
Húúúú, errõl tudnék mesélni. Kisfiam ilyen idõsen ezt csinálta: jobb cici 20 perc, böfi, bal cici 20 perc, böfi, majd tápszer 20 perc, böfi, tisztába tevéssel együtt elment másfél óra is akár. Valószínûleg õ is nassolgatott, mint a te babád. Türelem, szép lassan ez változni fog ám! Most már nálunk is 10 perc alatt végez. (B)
A kérdező hozzászólása: Épp hogy egyre hosszabb! Eddig nem tartott ilyen sokáig, kb. 1/4 óra alatt végzett, nem úgy mint mostanában. Nassolgat még a végén?
Lehet, hogy növekedési ugrásba futottatok bele. Ez van a 6. hét körül. Ilyenkor úgy tûnik, mintha állandóan csak szopizni akarna és kevés lenne a tej. Szoptasd meg amikor csak kéri, és annyi ideig ameddig igényli, így tudja követni a melled a megnövekedett igényét. A tápi pótlás nem biztos hogy jó megoldás, mert akkor nem alakul ki a kereslet-kínálat egyensúly. A melled pár nap alatt követni tudja a babád igényét, ám ha tápszert is kap, akkor inkább csökkenni fog a tejed.
En nem tudom, de az en 5 hetes tapszeres (sajnos) babam is egyre hosszabb ideig eszik. Szuletesekor 50-75 miliket evett, 2-3 hetesen 75-100milit, most 100-125 milit. Eddig eleg volt erre 20 perc bufivel.Mostanaban 35 perc is keves neha. Nagyon pici tejem van igy szoptatni is szoktam meg a tapszer elott (kb 5-15 mili szokott kijonni).Tisztabateszem lefektetem es elkezdek fejni hatha tobb tejem lenne. Na igy el is megy az egesz nap. Lehet szereti a tej izet es mar nem csak behabzsolja, hanem izlelgeti is.En erre gondoltam.....na de ki tudja. Lenyeg, hogy egyenek.


A 7 hónapos babám még nem kúszik, mászik nem ül. Ez normális? Időben van még?

Legjobb válasz: Kislányom szintén 7 hónapos, õ sem mászik még, és nem is ül , nem kúszik , amit csinál : forog hasról hátra , és vissza, de csak egy irányba, így tud haladni, gurulva már el jut a játékokhoz :) , ill. próbálgatja már a kis térdét felhúzni maga alá - néha , mikor fiatalabb babákat látok ûlni-mászni én is elbizonytalanodom, pedig nincs okunk, nincsenek még lemaradva.

Kislányom szintén 7 hónapos, õ sem mászik még, és nem is ül , nem kúszik , amit csinál : forog hasról hátra , és vissza, de csak egy irányba, így tud haladni, gurulva már el jut a játékokhoz :) , ill. próbálgatja már a kis térdét felhúzni maga alá - néha , mikor fiatalabb babákat látok ûlni-mászni én is elbizonytalanodom, pedig nincs okunk, nincsenek még lemaradva.
Jaj ne aggódj.A lányom kb 7 hónaposan kezdett kúszni, 9 hónaposan kezdett mászni és abból ült fel.Szóval idõben vagytok nyugi:-)))Ja és mi jártunk tornára vele más miatt, és ott is mondta a gyógytornász hogy teljesen jó ütemben halad.
A kérdező hozzászólása: Igen õ is forog igy jut el ahova szeretne.Már elég régóta próbál kúszni, húzogatja a lábait de még nem indult el.
Gyermekem egy éves most (mászik, bútorokba kapaszkodva jár) 5 hónaposan fordult meg elõször, 6 hónaposan kezdett kúszni, 9 hónaposan mászni, 10 hónaposan ült elõször magától, 11 hónaposan bútorba kapaszkodva felállt, 12 hónaposan le is jött magától felkapaszkodott bútorokról, elõtte sírva fakadt, és csak segítséggel volt képes talajt fogni. Szerintem teljesen jók vagytok!
A lányom 7 hónaposan maximum gurult, és talán 3-4 alkalommal láttam kúszni is. De az neki nem jött be, inkább gurulva közelített meg mindent. Aggódtam is érte rendesen. Aztán betöltötte a 8. hónapot, és felült, rá 2 napra pedig fel is állt. 1 hét múlva már körbejárta kapaszkodva a dohányzóasztalt (persze lassan), és majdnem 9 hónapos volt, mire elkezdett mászni. De azt is csak úgy, minden elõjel nélkül. Egyik nap nem mászott, másnap meg igen. :) Holnap lesz 11 hónapos, 1 hete elindult egyedül. Szóval ne aggódj, más is így kezdte. :)
Normális, ne aggódj. Még van ideje.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat megnyugodtam:D

Miért van az hogy a 4 hetes babám minden este 7 köröl eszi 8 körül fürdetjük de a 7 orás evés után sir nyüglődik nem marad nyugton majd fürdés után kb.8:30ujra enni kér és10-11oráig log a cicimen (mindkettön), miért csinálja?

Mindkét mellemböl eszik de utánna is bekapja kiköpi,majd nyüglödés aztán megint cici.Nappal csak 1 mellböl eszik éselég neki 120-130at eszik és még 10-20jön le ha fejek,de este miért nem elégneki 1 cici elfogy addigra a tejem?Már nem tudok mire gondolni hogy mi lehet a baja,és miért eszik ilyen sokat este?

Legjobb válasz: azert eszik 7 kor mert ugy jön ki a 3 orás etetés mert 7-10-1-4-7-kor eszik vagy picit elöbbre csuszik 6-9-12-3-6-kor de akkor 6 tol fürdésig nem marad nyugton pedig 120 körül megeszik majd fürdés után ujra cicit kér de akkor már 2tö kell és jön a nyüglödés még végre elalszi 10-11körül.nem értem miért csinálja este ezt a nyüglödést fürdés elött és után is pedig napközben eszik és általában lerakom elég hamar elalszik és általában evésig alszik vagy picivel elöbb kel de este miért nem igy van?

A kérdező hozzászólása: azert eszik 7 kor mert ugy jön ki a 3 orás etetés mert 7-10-1-4-7-kor eszik vagy picit elöbbre csuszik 6-9-12-3-6-kor de akkor 6 tol fürdésig nem marad nyugton pedig 120 körül megeszik majd fürdés után ujra cicit kér de akkor már 2tö kell és jön a nyüglödés még végre elalszi 10-11körül.nem értem miért csinálja este ezt a nyüglödést fürdés elött és után is pedig napközben eszik és általában lerakom elég hamar elalszik és általában evésig alszik vagy picivel elöbb kel de este miért nem igy van?
Szia. Fordítva csináld! Elõször fürdés, azután cici. Ha úgy látod nem elég neki 1cici, akkor kínáld meg a másikkal is. Estére sajnos sok babának nem elég 1cici
Ha esténként nem kel fel szopizni akkor lefekvés elõtt azért kér sokat, hogy elõre beraktározzon hogy kihúzza reggelig. Ha nap közben megszokta a 3 óránkénti szopizást akkor lehet este is igényelné és akkor átlagosan egyformán fogyasztaná az anyatejet, ha úgy érzed, hogy kevés neki a lefekvés elõtt a tejed, akkor fejj le elõre neki amit a szopi után még meghagy és este pótold azzal a hiányt!
A kérdező hozzászólása: fejem napközben a tejem erre már én is gondoltam hogy este odadom neki, eddig mé elég volt amit két ciciböl evett.De este a fürdés elötti evés után miért ilyen nyugtalan?Miért log este 2 orát a cicimen(nem eszik csak cuppog), nappal eszik és nem kell több cici neki este miért és mit tehetek hogy könnyeben elaludjon?
Szerintem hozzátok elõbbre a fürdetést, és utána adjál neki enni. Lehet hogy, végigordítja a fürdést, akkor csak gyorsan mosdasd meg. Egyébként szerintem ne görcsölj azon, hogy percre pontosan betartsd a 3 órát, mert neked se jó. Én az elsõ gyerekemmet még percre pontosan akartam etetni, persze nem mindíg kellett neki, így csak kínlódtunk, én meg tök ideg voltam. És ezért rosszul is evett, mert erõltetni akartam, mikor még nem volt éhes. Most a második gyerekemet, már úgy etetem, ahogy neki jó, és sokkal jobban is eszik! A rendszert õ alakította ki, így is megvan az összes evés(reggeli, ebéd stb.), csak nem percre pontosan, hanem plusz-minusz félóra. És nem mellékesen én is nyugodtabb vagyok. Sok sikert, és nyugodt estéket nektek!

Milyen a 7-8 hónapos babád napi/heti étrendje?

Legjobb válasz: Napit tudok írni. Kb. fél 7-7 körül kel, akkor kap 180 ml tápit 10körül elalszik, ált. délig akkor vagy üveges bébikaja vagy saját magam készített.Jjáték utána, leteszem a földre stb. Utána 3 körül álmosodik, alszik kb. 5ig, akkor megint üveges bébikaja, vagy sajátkészítésû:) +kevés vizecske vagy hígított tápi Játék fürcsiig, az kb. 7kor van, utána még kap kb. 120 ml tápit kap.

Napit tudok írni. Kb. fél 7-7 körül kel, akkor kap 180 ml tápit 10körül elalszik, ált. délig akkor vagy üveges bébikaja vagy saját magam készített.Jjáték utána, leteszem a földre stb. Utána 3 körül álmosodik, alszik kb. 5ig, akkor megint üveges bébikaja, vagy sajátkészítésû:) +kevés vizecske vagy hígított tápi Játék fürcsiig, az kb. 7kor van, utána még kap kb. 120 ml tápit kap.
7 hós lány: fél 8-8 körül kell: 8 kor reggeli (anyatej), aztán játék, általában a járókában, 10 felé eszik egy kis gyümit és az új ízeket, aztén elmegyünk a boltba, általában elalszik. Délben ebéd (anyatej), 2 és fél 3 felé elalszik. Alszik kb. 4 ig. Akkor kap egy kis gyümit+anyatejet. Játszás, hazajön apa, akkor együtt játszanak. Éna ddig teszek-veszek. 7 kor anyatej (ezt lassan szeretném kiváltani pejpépre, mert mindig elalszik evés közben), aztán 8 felé fürdés, 9 körül anyatej és alvás. Az hogy mikor hol játszik, az változó: szõnyeg, járóka, velem a nagy ágyon, stb. Általában mindne napunk így telik, ha jó idõ van sétálok vele amíg délután alszik, akkor találkozok más anyukával, beszélgetük egyet.

Nem árt a 7 és fél hónapos babám gerincének, ha sokat áll?

Magától csinálja, pár napja kezdte el. De nem ül meg a fenekén, bármi ami a keze ügyébe kerül, etet?szék, kiságy rácsa, vagy ha mi, én vagy az apja mellé ülünk vagy fekszünk, azonnal kapaszkodik, és feláll. És képes percekig így ácsorogni. Én úgy hallottam mindig, hogy er?ltetni nem kell semmit, de amit magától csinál, azt hagyni kell. De nem pici ? még ehhez? Nem árt ez neki? Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Az én fiam is pont 7 és fél hónapos volt, amikor felállt. Onnantól ha akartam se tudtam lenyomni:)Ne aggódj, ha ártana neki, nem csinálná. Õk még ösztönösen tudják, mi jó nekik.

Az én fiam is pont 7 és fél hónapos volt, amikor felállt. Onnantól ha akartam se tudtam lenyomni:) Ne aggódj, ha ártana neki, nem csinálná. Õk még ösztönösen tudják, mi jó nekik.
Az én kisfiam is 7, 5 hónaposan kezdte, és én is aggódtam egy kicsit, de nem tudsz mit tenni. Jövõ héten lesz 9 hónapos, szinte egész nap ácsorog, mindenbe kapaszkodik, és azonnal feláll. A bútorok mentén kapaszkodva lépeget. Nem tudom visszafogni, mert ahogy leültetem, azonnal odamászik valamihez, és feláll. Nagyon ügyi a babád! :)
A kérdező hozzászólása: A ti babáitok is ügyesek, hiszen hamar felálltak. Ez vajon jelentheti azt is, hogy hamarabb fog járni, vagy ugyanúgy 1 éves kora körül/után fog csak?
az én fiam nincs még 7 hónapos, de már felhúzza magát és álldogál.nem tudunk lovacskázni sem, mert ahogy érez talajt a lába alatt, rögtön áll.a védõnõ azt mondta, hogy nem lehet megtiltani neki és ha magától csinálja, akkor készen áll a gerince.
A mi orvosunk is azt mondta h amit maguktól csinálnak az nem baj. Az én kisfiam 6 hónaposan állt fel, rá két hétre elkezdett lépegetni, nem volt még 8 hónapos amikor kapaszkodás nélkül elindult. ha akartam volna se tudtam volna leültetni. úgyh nyugi, hiába idegeskedsz akkor sem tudsz mit csinálni. õk tudják.

Főzőtököt hogy csináljam meg a 7 hós babámnak? Adjatok légyszi ötleteket!

Köszönöm! :) Holnap csinálnék,de tököt még csak sütve adtam neki,f?zötököt még nem csináltam!

Legjobb válasz: Kimagozod,meghámozod,felkockázod és megfözöd. Krumplival adod. Elöször nem kell bele semmi,hogy ismerje meg az izét,ami nem sok van neki :) Én babám utálja,igaz én mirelitet csináltam,de gondolom mindegy.

Kimagozod, meghámozod, felkockázod és megfözöd. Krumplival adod. Elöször nem kell bele semmi, hogy ismerje meg az izét, ami nem sok van neki :) Én babám utálja, igaz én mirelitet csináltam, de gondolom mindegy.
Szia, az én babámnak a kedvence.Én így készítem el:A tököt hámozom, belét kiszedem és legyalulom, vagy apróra felvágom.Pici (kis kanál) olajon (ennyi már engedélyezett) és pici vízen, kaporral megpárolom.Külön vízbe odateszek édesebb almát és krumplit fõzni és ha minden megfõtt, akkor összeturmixolom.Pici macera csak, de nagyon finom lesz.A kapor érdekes ízt, az alma pedig pici édességet ad az egésznek és már finom íze lesz a fõzeléknek.Próbáld ki, megéri.A kapor is engedélyezett ebben az életkorban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a jobbnál jobb ötleteket! :) Jár a pont! :) )

Chamomillát adtam a 7 hós babámnak de szinte rögtön lenyelte. Hat úgyis?

hogy tudnám rászoktatni a szopogatásra?

Legjobb válasz: Nem.Nyálkahártyán keresztül szívódik fel,ezért kell elszopogatni.Pici folyadékban kell feloldani,és azt megitatni vele.Az én 10 hós babám is így kapja,és egy jó ideig még biztos,h nem is fog ez változni.

Nem.Nyálkahártyán keresztül szívódik fel, ezért kell elszopogatni.Pici folyadékban kell feloldani, és azt megitatni vele.Az én 10 hós babám is így kapja, és egy jó ideig még biztos, h nem is fog ez változni.
Inkább oldd fel egy pici vízben.
sehogy, mindenképpen fel kell oldni vízben. viszont ne lepõdj meg, kb. fél óra mire teljesen feloldódik!
A kérdező hozzászólása: köszi

Normális hogy a 7 hós babám a fülét huzogatja meg fogja? Vagy csak az én babám csinálja?

Legjobb válasz: Nyugodj meg, nem csak a te babád csinálja, az enyém is elkezdte mostanában. Õ 6 hós. Nem hiszem, hogy jelentene bármit is, szerintem örülnek, hogy találtak még valamit, ami hozzájuk tartozik.

Nyugodj meg, nem csak a te babád csinálja, az enyém is elkezdte mostanában. Õ 6 hós. Nem hiszem, hogy jelentene bármit is, szerintem örülnek, hogy találtak még valamit, ami hozzájuk tartozik.
Enyém is csinálja. Néha rossz nézni olyan erõsen húzza, dehát így tanulja meg, hogy neki van ott egy kis fülecskéje és ha meghúzza az bizony fáj :)
Az en babam 6 hos, o is huzogatja a fulet mostanaban, nyugodj meg, ha megnyomogatod a fulet es nem sir, akkor nem lehet semmi baja, csak felfedezi a testet.
A kérdező hozzászólása: Nem fáj neki. köszönöm
De jó, hogy megkérdezted! Az enyém is sokszor csinálja (szintén 7 hós), legalább én is tudom, hogy más babák is csinálják ezt! Ja, és most kezdi megtalálni a fütyijét is, fürdéskor néha úgy megmarkolja, hogy csodálom, hogy nem fáj neki.
Az én lányom akkor huzigálja a fülét ha álmos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!