Találatok a következő kifejezésre: A 7 akkora hasam van mint (4 db)

A 7 hetesen akkora hasam van mint aki 18-20 hetes! Ez normális?

Sosem voltam vékony,mindig volt egy kis plussz súlyom! Alig eszem valamit és mégis reggel amikor felkelek még viszonylag normális a hasam,de estére mintha egy futballabdával ki lenne tömve!

Legjobb válasz: Nekem is így volt 8 hetesen már volt aki észrevette.Most meg mintha megállt volna a növésben.15 hetes kismami

Nekem is így volt 8 hetesen már volt aki észrevette.Most meg mintha megállt volna a növésben.15 hetes kismami
Puffadás lehet a pocaknövekedés oka.Vannak olyan ételek, amelyek ezt megakadályozzák, de nagyon nem sokat tudok róluk.olvass utána neten.Biztos találsz valamit.
Szia. A has növekede´s eggyik oka, hogy reggel üres gyomorral ébredsz, napközben eszel, miutánn az emésztésed lelassult, +teli a gyomrod, estére megnö a pocak.De ez így normális.A másik ok, pedig a puffadás. Gratula a babához. 29hetes kismama.
Én ötven kilóról indultam. Most 22 hetesen 4 kilónál tartok de a hasam nekem is óriási már. Sõt nekem egyfolytában reggel és este is. Szerintem ne foglalkozz vele majd ha vége leadjuk! : )

Mért nem ment vissza szülés után a hasam? Még mindig ugyan akkora mint ha 7 hónapos terhes lennék. Mit tehetnék? Fogyokura nem hat mert nem zsir (vagy is az is van rajta, de inkább kemény)!

Legjobb válasz: Azt nem írod, hogy mikor szültél, pedig jó ideig eltart, mire minden visszaáll a helyére. Azon is múlik, hogy a hasizmaid mennyire voltak azelõtt edzésben, alapvetõen mennyire rugalmasak a szöveteid (ez genetika), illetve hogy csinálsz-e bármilyen tornát azóta.

Azt nem írod, hogy mikor szültél, pedig jó ideig eltart, mire minden visszaáll a helyére. Azon is múlik, hogy a hasizmaid mennyire voltak azelõtt edzésben, alapvetõen mennyire rugalmasak a szöveteid (ez genetika), illetve hogy csinálsz-e bármilyen tornát azóta.
Hát az a 69 kg az én 167 cm-hez is elég határeset, pedig nem vagyok vékony egyáltalán... Sztem vmi jól megválasztott étrend meg mozgás biztos sokat segítene.
Ja nem írtad mikor szültél.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat februárba lesz 2 éve.
Magasságod, súlyod, elõtte, utána, hogy szültél?
A kérdező hozzászólása: Magasságom é súlyom most. 152cm és 69kg Elötte pedig:56-58kg voltam Császároztak.
A leírtak alapján pedig túlsúlyos vagy. Nem éheztetni kellene magad hanem heti 3x jó félórás intenzív sport, és cukor, liszt, édesség megvonás. Ha letudnád adni azt a 10 kiló felesleget mindjárt nem látnád magad nagy hasúnak. Viszont ha most fiatalon nem kezded el ez csak rosszabb lesz. Mozgás nélkül nincs fogyás. És ha eszel soha ne edd jóllakásig tele magad. Ha igazán akarod sikerülni fog kitartás.
túlsúlyos?!?! Édes istenem mivé lesz a világ komolyan..... miért nem azt írtátok neki hogy voltaképp ássa el magát a földbe ennyi kg?! határtalan....

Itt minden kismama azt írja, aki koraterhes, hogy állandóndan fájdogál a hasa, és mensi szerű fájásai vannak. Nekem nincs semmi 7+3 hetesen. Ez mitől van? Remélem nincs gond.

Legjobb válasz: na azért nem állandóan .... -az nem normális - de teherbeeséskor és amikor nõ a méh akkor tud fájni és az tényleg olyan érzés. de kb. kéthetente egy fél nap... nem több. örülj neki és semmi baj nincs ....

na azért nem állandóan .... -az nem normális - de teherbeeséskor és amikor nõ a méh akkor tud fájni és az tényleg olyan érzés. de kb. kéthetente egy fél nap... nem több. örülj neki és semmi baj nincs ....
Nekem egyáltalán nem volt mensiszerû fájdalmam az elsõ hetekben egyik terhességemnél sem. Nem fájt, nem szúrt, nem volt semmi. Ez nem baj, sõt ez a jó.
Az a jó, ha nem fáj semmid! Hogy lenne már gond? Örülj neki!
Nekem se fájt semmim! Az én dokim szerint, akik valaha sportoltak, erõsebb fizikai munkát végeztek vagy nagyon aktív életet éltek azoknak kevésbé terhes a terhesség! Én általánosítani nem tudok, de tapasztalatból mondhatom, hogy a hormonok által okozott problémákon kívül (hányás, szédülés) más gondom nem volt! 8 hónapot végig dolgoztam és nem vettem fel olyan dolgokat mint a hátfájás, derékfájás stb., mint mások!
Én nem sportolok, mégsem fáj semmim terhesen, csak néha a fejem kicsit. 50% kismamának nincs sok panasza. 18 hetes km

6- osztályos vagyok lány 7-be megyek. és alig van mellem xd a fiúk sokszor szekálnak ezzel. Alacsonyabb is vagyok mint az átlag. De mostanában esténként ha hason akarnék aludni. Akkor feszül a mellem. Miért van ez?

Legjobb válasz: 16 leszek, laposvagyok ;)) én késõn érõ tipus vagyok. Ameddig elõl deszka vagyok,örülök annak hogy elvileg nagyon jó a fenekem. :DD

16 leszek, laposvagyok ;)) én késõn érõ tipus vagyok. Ameddig elõl deszka vagyok, örülök annak hogy elvileg nagyon jó a fenekem. :DD
Magyarán kb 13 éves vagy és még nem kezdtél el testileg fejlõdni. Ez van, késõn érõ típus vagy. A fiúkat meg sz.rd le, majd biztosan a 12-14 éves kis pójások véleménye fog érdekelni bárkit is, akik esetleg a nõvérüket látták már éva-kosztümben mikor belestek a kulcslyukon, de mégis nagy szakértõnek hiszik magukat a sok pornóvideótól. Ha feszül a melled, viszket, az azt jelenti hogy nõ, de ne várd hogy egyik nap felkelsz és 90D-s melled lesz. A magasságod még bõven fog változni, de ha véletlenül mégis alacsony maradnál és nem tetszik, majd megkedveled, a pasik nagyrésze nem szereti az égimeszelõket. :)
Nõ.
pfff... még kicsi vagy, majd meg fog nõni...
Aki szekál mondd azt, hogy lehet, hogy Neked melled nincs, de neki meg esze nincs, ha olyan dolog miatt szekál, amirõl nem tehetsz!!! Egyébként is 20 éves korig is nõhet a melled, de hogy milyen ütemben, az csak genetikai adottság!!!
Majd megnõsz és megnõnek a melleid is. :D Késõn érõ típus vagy. Ui.: Javítanám az egyik válaszolót... A fiúk többségének a magas lányok tetszenek. :D Legtöbbször csak azoknak nem, akik nem érték el az átlag férfi magasságot. Nem kell a kislánynak hazudni... Persze ezzel nem azt mondom, hogy baj, hogy alacsony, de azért legtöbbször vonzóbb egy magas, kecses lány/nõ. De még amúgy is fiatal ahhoz, hogy vonzó lehessen.
osztálytársamnak (7) olyan a melle mint 2 szúnyogcsípés.... a lényeg az hogy ne tedd ki a kirakatba, mert az még röhelyesebb :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!