Találatok a következő kifejezésre: A 7 akkora hasam van (11 db)

A 7 hetesen akkora hasam van mint aki 18-20 hetes! Ez normális?

Sosem voltam vékony,mindig volt egy kis plussz súlyom! Alig eszem valamit és mégis reggel amikor felkelek még viszonylag normális a hasam,de estére mintha egy futballabdával ki lenne tömve!

Legjobb válasz: Nekem is így volt 8 hetesen már volt aki észrevette.Most meg mintha megállt volna a növésben.15 hetes kismami

Nekem is így volt 8 hetesen már volt aki észrevette.Most meg mintha megállt volna a növésben.15 hetes kismami
Puffadás lehet a pocaknövekedés oka.Vannak olyan ételek, amelyek ezt megakadályozzák, de nagyon nem sokat tudok róluk.olvass utána neten.Biztos találsz valamit.
Szia. A has növekede´s eggyik oka, hogy reggel üres gyomorral ébredsz, napközben eszel, miutánn az emésztésed lelassult, +teli a gyomrod, estére megnö a pocak.De ez így normális.A másik ok, pedig a puffadás. Gratula a babához. 29hetes kismama.
Én ötven kilóról indultam. Most 22 hetesen 4 kilónál tartok de a hasam nekem is óriási már. Sõt nekem egyfolytában reggel és este is. Szerintem ne foglalkozz vele majd ha vége leadjuk! : )

A 7 hónapos fiamból kaja után egy órával is jön még ki táp. De csak akkor, ha hason van, vagy ül. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen, az én 7 és fél hónaposom is ilyen. A tápszert lassan emésztik és ha hasra fordul akkor kinyomják.Bár tusom , hogy ezek a babusok mindig hason vannak.

Igen, az én 7 és fél hónaposom is ilyen. A tápszert lassan emésztik és ha hasra fordul akkor kinyomják.Bár tusom , hogy ezek a babusok mindig hason vannak.

Ma Hasi uh-n 7.7mm-es petezsák látszott csak, (de nem nagyon nézegette meg a doki hogy van-e benne valaki). Jövöhéten megyek a saját magándokimhoz aki hüvelyit fog csinálni. Látszani fog már a szívműködés? Akkor leszek kb 6 hetes és 2 napos

Legjobb válasz: Én holnap megyek, mensitõl számítva 5 hét 3 napos leszek, de mensi után volt peteérésem, így remélem nagyobb, és már lesz szívhang! 6 hét 2 naposan szerintem már hallani fogod:)

Én holnap megyek, mensitõl számítva 5 hét 3 napos leszek, de mensi után volt peteérésem, így remélem nagyobb, és már lesz szívhang! 6 hét 2 naposan szerintem már hallani fogod:)
Szia! Hüvelyin már tuti hallod majd! Hasin csak 7 hetesen. De jó Neked, az volt idáig a legjobb a terhességemben, mikor meghallottam a kis szívét!(most 15 hetes vagyok) Nagyon sok boldogságot kívánok!
Hogyne látszódna!! Nekem is 6 hetesen csináltak hüvelyit!! Majd meglátod milyen boldog leszel mikor meglátod a kis életedet!! Gratula nagyon sok sikert Aztán majd irj hogy mi volt!!! Minden oké lesz hidd el!! Nekem 6mm volt a petezsák!! Üdv egy 6 hós baba boldog anyukája
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm! Már nagyon várom hogy lássam a kis pöttömöt és fõleg az hogy dobog a szíve! :) Persze, majd írok, de addig van még 6 nap! És olyan nagyon lassan telnek a napok! Sok boldogságot Nektek is és gratula a picihez! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj hát nagyon jó lenne ha hallanám vagy legalább látnám hogy dobog! Már annyira várom azt a pillanatot! :)

Van valaki akinek 7 hónaposan még nem fordult hasra a babája?

dévényire is járunk 3 kezellés volt eddig de nem változott- gyengébbek az izmai az átlagnál-ezt mondta a Dévényis, mikorra lehet változást várni- van olyan akinek eddig nem forgott a baba- és az érdekelne mi lett vele később

Legjobb válasz: Fiam 7 hónapos volt mikor átfordult hátról hasra, majd majdnem 9 mikor hasról hátra. Viszont onnantól, hogy át tudott forulni a hasára, csak úgy szeretett lenni. 8 hónaposan már kutya pózba vágta magát, és ebbõl ki is ült. 9 hónaposan elkezdett kúszni, de ez rövid ideig tartott nála 2-3 hétig, utána megtanult mászni. 10 hónaposan felállt kapaszkodva. Most 13 hónapos és járni tanul. Szerintem szépen behozta a lemaradást. Akkoriban én is izgultam, hiszen más babák már rég kúsztak-másztak, de a doktornõ mondta, hogy semmirõl nincs lekésve a fiam, és majd belejön õ is. Igaza volt.

Fiam 7 hónapos volt mikor átfordult hátról hasra, majd majdnem 9 mikor hasról hátra. Viszont onnantól, hogy át tudott forulni a hasára, csak úgy szeretett lenni. 8 hónaposan már kutya pózba vágta magát, és ebbõl ki is ült. 9 hónaposan elkezdett kúszni, de ez rövid ideig tartott nála 2-3 hétig, utána megtanult mászni. 10 hónaposan felállt kapaszkodva. Most 13 hónapos és járni tanul. Szerintem szépen behozta a lemaradást. Akkoriban én is izgultam, hiszen más babák már rég kúsztak-másztak, de a doktornõ mondta, hogy semmirõl nincs lekésve a fiam, és majd belejön õ is. Igaza volt.

Van aki 7. ére nem várja? Milyen tüneteitek vannak? Nekem olyan furcsán görcsölget a hasam nem mesisen, és majd leszakad a derekam és a fejem is hasogat lehet babó?

Legjobb válasz: Én 7-ére nem várom. Sajnos nem nagyon vannak tüneteim. Ha nagyon bele akarom beszélni, akkor csak annyi, hogy fáradékony vagyok és a mellbimbóm érzékeny.

Én 7-ére nem várom. Sajnos nem nagyon vannak tüneteim. Ha nagyon bele akarom beszélni, akkor csak annyi, hogy fáradékony vagyok és a mellbimbóm érzékeny.
Elsõ válaszoló vagyok. Sajnos nekem ma este megjött. :(((

Ez természetes hogy 7 hetes terhesen hasgörcseim vannak, émelygek, és hányingerem van? De szinte egész nap görcsölget enyhén a hasam, amikor lefekszek este akkor a legrosszabb.

Legjobb válasz: vegyél be magnéziumot!az elsõ 3 hónapban én is sokat görcsöltem!de ha nagyon fájdalmas(nem csak enyhe görcs)és barnázol is mellette vagy vérzel,akkor azonnal menj orvoshoz!

vegyél be magnéziumot!az elsõ 3 hónapban én is sokat görcsöltem!de ha nagyon fájdalmas(nem csak enyhe görcs)és barnázol is mellette vagy vérzel, akkor azonnal menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, annyira nem durva, de nem kellemes. :) Szerencsére nem barnázok, remélem nem is fogok. Magne B6-ot szedek. Abból lehet egy nap bevenni 3-at? Reggel, délben, és este 1db-ot?
1-es vagyok!igen lehet!nekem kifejezetten mondta a doki, hogy egy szinte hatástalan!pihenj sokat!valószínûleg csak a méhedet tartó szalagok nyúlnak a méhen növekedésétõl!én is sokat görcsöltem, néha még most is elõfordul! 20hkm

Itt minden kismama azt írja, aki koraterhes, hogy állandóndan fájdogál a hasa, és mensi szerű fájásai vannak. Nekem nincs semmi 7+3 hetesen. Ez mitől van? Remélem nincs gond.

Legjobb válasz: na azért nem állandóan .... -az nem normális - de teherbeeséskor és amikor nõ a méh akkor tud fájni és az tényleg olyan érzés. de kb. kéthetente egy fél nap... nem több. örülj neki és semmi baj nincs ....

na azért nem állandóan .... -az nem normális - de teherbeeséskor és amikor nõ a méh akkor tud fájni és az tényleg olyan érzés. de kb. kéthetente egy fél nap... nem több. örülj neki és semmi baj nincs ....
Nekem egyáltalán nem volt mensiszerû fájdalmam az elsõ hetekben egyik terhességemnél sem. Nem fájt, nem szúrt, nem volt semmi. Ez nem baj, sõt ez a jó.
Az a jó, ha nem fáj semmid! Hogy lenne már gond? Örülj neki!
Nekem se fájt semmim! Az én dokim szerint, akik valaha sportoltak, erõsebb fizikai munkát végeztek vagy nagyon aktív életet éltek azoknak kevésbé terhes a terhesség! Én általánosítani nem tudok, de tapasztalatból mondhatom, hogy a hormonok által okozott problémákon kívül (hányás, szédülés) más gondom nem volt! 8 hónapot végig dolgoztam és nem vettem fel olyan dolgokat mint a hátfájás, derékfájás stb., mint mások!
Én nem sportolok, mégsem fáj semmim terhesen, csak néha a fejem kicsit. 50% kismamának nincs sok panasza. 18 hetes km

Van, akinek szülés után 7 hónappal is nagy maradt a hasa?

Teljesen le vagyok lombozva. A második fiam már 7 és fél hónapos, és még akkora a hasam, hogy a szomszédasszony megkérdezte, hogy már megint terhes vagyok :( Akkora, mintha 5-6 hónapos terhes lennék, pedig amúgy nem vagyok kövér (nem tudom hány kiló vagyok, de a 38-as nadrág lötyög rajtam, a 36-os kissé sz?k.)... Voltam sebésznél, még 4 hónapja, akkor adott hasköt?t, nem sokat ért. Tornászom is 1 hónapja, és nem nagyon van látszata. Ha eddig nem ment le, eztán se fog? Sokszor sírtam emiatt. Ráadásul a férjem szerint úgyis olyan lesz, mint rég, ne aggódjak, ez még jobban aggaszt, mert mit szól majd, ha mégsem lesz már olyan lapos soha a hasam. A fiamért persze, megérte! Csak annyira rossz, ha megszólnak a kinézetem miatt :( Tudom, más is kérdezte, nekik sikerült eltüntetni? Más is kiborul ennyire ezen?

Legjobb válasz: Én szülés után 8,5 hónappal is úgy nézek ki, mint aki 5-6 hónapos terhes. Meg is szokták kérdezni, de engem nem érdekel. A kötényhas sajnos nem megy le, mert a bõr nyúlt meg annyira, hogy nem tud visszahúzódni. Az csak sebészi úton távolítható el. Ha csak zsír maradt ott, azt le lehet tornázni, fogyózni. Nekem az elõbbi van, egy nagy lógó bõrtömeg, de nem érdekel már. Szerencsére a páromat sem zavarja, sõt...

Én szülés után 8, 5 hónappal is úgy nézek ki, mint aki 5-6 hónapos terhes. Meg is szokták kérdezni, de engem nem érdekel. A kötényhas sajnos nem megy le, mert a bõr nyúlt meg annyira, hogy nem tud visszahúzódni. Az csak sebészi úton távolítható el. Ha csak zsír maradt ott, azt le lehet tornázni, fogyózni. Nekem az elõbbi van, egy nagy lógó bõrtömeg, de nem érdekel már. Szerencsére a páromat sem zavarja, sõt...
Szia, én is ebben a cipõben járok, tisztára ki vagyok tõle borulva. Most 7 hónapos a kisfiunk és mindenki kérdezi, hogy ugye jön a másik bébi? Én meg udvariasan válaszolok, hogy nem, csak a hasam ekkora (kb. mint 5-6 hós terhesen) és belül sírok:-( Szörnyû a tükörbe néznem, még a párom elõtt is szégyellem, aki viszont elfogadja, nem zavarja. Ráadásul elég hülye így a testalkatom, mert annak ellenére, hogy szoptatok, alig van mellem, így még jobban feltûnõ a nagy hasam (alapjában véve mindenhol vékony vagyok, csak a hasam szörnyû nagy). Ha arra gondolok, hogy van egy édes kisfiunk cserébe, akkor megérte, de az önbizalmam romokban hever. Ráadásul nekem nem háj van a hasamon, hanem lógó bõr (a nyolcvan éves nagymamámnak feszesebb a bõr a hasán, mint nekem...), amit csak lemûttetni lehet, lemozogni soha...Próbálom magam elfogadni így, de ez egyelõre elég nehéz. Nem tudom, mit fogok magammal kezdeni a nyaraláson a strandon, már elõre rettegek. Azért jó tudni, hogy nem csak nekem van ilyen problémám.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok! Tényleg jó tudni, hogy nem vagyok egyedül. Nekem is a bõr is csúnya lógós, és még alatta a hasam is mindenestõl elõrébb maradt a kelleténél :( No, igen és nekem is aprócska mellem van, pedig szoptatok, így a hasam eleje a mellem vonala elõtt áll. Rémes látvány. Viszont a gyermekem gyönyörû :) Az anyukám azzal biztat, hogy a bõr is lesz jobb (persze nem a régi!), de még 1-2 évvel a szülés után is javulgat. Próbálok hinni neki... Sok sikert nektek is!

6- osztályos vagyok lány 7-be megyek. és alig van mellem xd a fiúk sokszor szekálnak ezzel. Alacsonyabb is vagyok mint az átlag. De mostanában esténként ha hason akarnék aludni. Akkor feszül a mellem. Miért van ez?

Legjobb válasz: 16 leszek, laposvagyok ;)) én késõn érõ tipus vagyok. Ameddig elõl deszka vagyok,örülök annak hogy elvileg nagyon jó a fenekem. :DD

16 leszek, laposvagyok ;)) én késõn érõ tipus vagyok. Ameddig elõl deszka vagyok, örülök annak hogy elvileg nagyon jó a fenekem. :DD
Magyarán kb 13 éves vagy és még nem kezdtél el testileg fejlõdni. Ez van, késõn érõ típus vagy. A fiúkat meg sz.rd le, majd biztosan a 12-14 éves kis pójások véleménye fog érdekelni bárkit is, akik esetleg a nõvérüket látták már éva-kosztümben mikor belestek a kulcslyukon, de mégis nagy szakértõnek hiszik magukat a sok pornóvideótól. Ha feszül a melled, viszket, az azt jelenti hogy nõ, de ne várd hogy egyik nap felkelsz és 90D-s melled lesz. A magasságod még bõven fog változni, de ha véletlenül mégis alacsony maradnál és nem tetszik, majd megkedveled, a pasik nagyrésze nem szereti az égimeszelõket. :)
Nõ.
pfff... még kicsi vagy, majd meg fog nõni...
Aki szekál mondd azt, hogy lehet, hogy Neked melled nincs, de neki meg esze nincs, ha olyan dolog miatt szekál, amirõl nem tehetsz!!! Egyébként is 20 éves korig is nõhet a melled, de hogy milyen ütemben, az csak genetikai adottság!!!
Majd megnõsz és megnõnek a melleid is. :D Késõn érõ típus vagy. Ui.: Javítanám az egyik válaszolót... A fiúk többségének a magas lányok tetszenek. :D Legtöbbször csak azoknak nem, akik nem érték el az átlag férfi magasságot. Nem kell a kislánynak hazudni... Persze ezzel nem azt mondom, hogy baj, hogy alacsony, de azért legtöbbször vonzóbb egy magas, kecses lány/nõ. De még amúgy is fiatal ahhoz, hogy vonzó lehessen.
osztálytársamnak (7) olyan a melle mint 2 szúnyogcsípés.... a lényeg az hogy ne tedd ki a kirakatba, mert az még röhelyesebb :)

Mért nem ment vissza szülés után a hasam? Még mindig ugyan akkora mint ha 7 hónapos terhes lennék. Mit tehetnék? Fogyokura nem hat mert nem zsir (vagy is az is van rajta, de inkább kemény)!

Legjobb válasz: Azt nem írod, hogy mikor szültél, pedig jó ideig eltart, mire minden visszaáll a helyére. Azon is múlik, hogy a hasizmaid mennyire voltak azelõtt edzésben, alapvetõen mennyire rugalmasak a szöveteid (ez genetika), illetve hogy csinálsz-e bármilyen tornát azóta.

Azt nem írod, hogy mikor szültél, pedig jó ideig eltart, mire minden visszaáll a helyére. Azon is múlik, hogy a hasizmaid mennyire voltak azelõtt edzésben, alapvetõen mennyire rugalmasak a szöveteid (ez genetika), illetve hogy csinálsz-e bármilyen tornát azóta.
Hát az a 69 kg az én 167 cm-hez is elég határeset, pedig nem vagyok vékony egyáltalán... Sztem vmi jól megválasztott étrend meg mozgás biztos sokat segítene.
Ja nem írtad mikor szültél.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat februárba lesz 2 éve.
Magasságod, súlyod, elõtte, utána, hogy szültél?
A kérdező hozzászólása: Magasságom é súlyom most. 152cm és 69kg Elötte pedig:56-58kg voltam Császároztak.
A leírtak alapján pedig túlsúlyos vagy. Nem éheztetni kellene magad hanem heti 3x jó félórás intenzív sport, és cukor, liszt, édesség megvonás. Ha letudnád adni azt a 10 kiló felesleget mindjárt nem látnád magad nagy hasúnak. Viszont ha most fiatalon nem kezded el ez csak rosszabb lesz. Mozgás nélkül nincs fogyás. És ha eszel soha ne edd jóllakásig tele magad. Ha igazán akarod sikerülni fog kitartás.
túlsúlyos?!?! Édes istenem mivé lesz a világ komolyan..... miért nem azt írtátok neki hogy voltaképp ássa el magát a földbe ennyi kg?! határtalan....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!