Találatok a következő kifejezésre: A 7 akkora hasam (25 db)

A 7 hónapos fiamból kaja után egy órával is jön még ki táp. De csak akkor, ha hason van, vagy ül. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen, az én 7 és fél hónaposom is ilyen. A tápszert lassan emésztik és ha hasra fordul akkor kinyomják.Bár tusom , hogy ezek a babusok mindig hason vannak.

Igen, az én 7 és fél hónaposom is ilyen. A tápszert lassan emésztik és ha hasra fordul akkor kinyomják.Bár tusom , hogy ezek a babusok mindig hason vannak.

Ha 7 hetes terhesen hasi UH-t csinál a doki akkor nem látszik a szívhang?

7 hetesen voltam dokinál hasi Uh-t csinált, szabályos a peteszák, benne egy embrió crl:0,9 cm. Kérdeztem van-e szívhang, azt mondta, ilyenkor azt még nem lehet látni, és hogy ne aggódjak minden rendben van. Már adott is mindenhova beutalókat.

Legjobb válasz: Csütörtökön voltam hasi UH-n a mért szerint 5 hét 4 nap az adat szerint 6 hét egy nap és gyönyörûen pulzált szíve:-) Szerintem ez gép függõ.

Csütörtökön voltam hasi UH-n a mért szerint 5 hét 4 nap az adat szerint 6 hét egy nap és gyönyörûen pulzált szíve:-) Szerintem ez gép függõ.

A 7 hetesen akkora hasam van mint aki 18-20 hetes! Ez normális?

Sosem voltam vékony,mindig volt egy kis plussz súlyom! Alig eszem valamit és mégis reggel amikor felkelek még viszonylag normális a hasam,de estére mintha egy futballabdával ki lenne tömve!

Legjobb válasz: Nekem is így volt 8 hetesen már volt aki észrevette.Most meg mintha megállt volna a növésben.15 hetes kismami

Nekem is így volt 8 hetesen már volt aki észrevette.Most meg mintha megállt volna a növésben.15 hetes kismami
Puffadás lehet a pocaknövekedés oka.Vannak olyan ételek, amelyek ezt megakadályozzák, de nagyon nem sokat tudok róluk.olvass utána neten.Biztos találsz valamit.
Szia. A has növekede´s eggyik oka, hogy reggel üres gyomorral ébredsz, napközben eszel, miutánn az emésztésed lelassult, +teli a gyomrod, estére megnö a pocak.De ez így normális.A másik ok, pedig a puffadás. Gratula a babához. 29hetes kismama.
Én ötven kilóról indultam. Most 22 hetesen 4 kilónál tartok de a hasam nekem is óriási már. Sõt nekem egyfolytában reggel és este is. Szerintem ne foglalkozz vele majd ha vége leadjuk! : )


Ma Hasi uh-n 7.7mm-es petezsák látszott csak, (de nem nagyon nézegette meg a doki hogy van-e benne valaki). Jövöhéten megyek a saját magándokimhoz aki hüvelyit fog csinálni. Látszani fog már a szívműködés? Akkor leszek kb 6 hetes és 2 napos

Legjobb válasz: Én holnap megyek, mensitõl számítva 5 hét 3 napos leszek, de mensi után volt peteérésem, így remélem nagyobb, és már lesz szívhang! 6 hét 2 naposan szerintem már hallani fogod:)

Én holnap megyek, mensitõl számítva 5 hét 3 napos leszek, de mensi után volt peteérésem, így remélem nagyobb, és már lesz szívhang! 6 hét 2 naposan szerintem már hallani fogod:)
Szia! Hüvelyin már tuti hallod majd! Hasin csak 7 hetesen. De jó Neked, az volt idáig a legjobb a terhességemben, mikor meghallottam a kis szívét!(most 15 hetes vagyok) Nagyon sok boldogságot kívánok!
Hogyne látszódna!! Nekem is 6 hetesen csináltak hüvelyit!! Majd meglátod milyen boldog leszel mikor meglátod a kis életedet!! Gratula nagyon sok sikert Aztán majd irj hogy mi volt!!! Minden oké lesz hidd el!! Nekem 6mm volt a petezsák!! Üdv egy 6 hós baba boldog anyukája
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm! Már nagyon várom hogy lássam a kis pöttömöt és fõleg az hogy dobog a szíve! :) Persze, majd írok, de addig van még 6 nap! És olyan nagyon lassan telnek a napok! Sok boldogságot Nektek is és gratula a picihez! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj hát nagyon jó lenne ha hallanám vagy legalább látnám hogy dobog! Már annyira várom azt a pillanatot! :)

Ti mit tennétek a helyemben? Tegnap a 7. osztályos fiam nem ment suliba, mert rosszul volt, ment a hasa. Szabályosan jeleztem az osztályfőnökének sms-ben, hogy mi történt, illetve azt, hogy ha nem lesz komolyabb, akkor én igazolom.

Válaszában jobbulást kívánt. Ma reggel az osztály el?tt alázta meg a gyereket azzal, hogy "töridolgozat szaga volt a fosásnak". A fiam alig hiányzik egy tanévben, indokolatlanul sosem viszem orvoshoz. Forduljak az igazgatóhoz?

Legjobb válasz: Menj be, és üvöltsd le az egész iskola elõtt azt a büdös paraszt osztályfõnököt, had égjen egy picit az arca. Utána irány az igazgató.

Menj be, és üvöltsd le az egész iskola elõtt azt a büdös paraszt osztályfõnököt, had égjen egy picit az arca. Utána irány az igazgató.
Én mindenképpen mennék az igazgatóhoz, nem veszítesz vele semmit!Nem szabad megalázni a gyereket, ráadásul nem mindenki elõtt!
én szájon törölném
én elmennék igazgatóhoz és még egy jót be olvasnék az osztály fõnöknek
Legközelebb feltétlen küldj egy mms-t a végtermékrõl.
Ezét teljesen fölösleges bemenni, mivel ha most leordítod a fejét akkor innentõl mindig direkt ki fog cseszni a fiaddal. ilyenek a tanárok :/ nem egyszer kaptam már ilyen beszólást, de nekik ez az egyetlen örömük az életben. hagyd rá, végülis igazolva van a dolog...
Mindenképpen bemennék, de elõtte lekevernék egyet neki.De b.nkó egy tanár.És még képmutató is.Jobbulást kíván, másnap meg porig alázza.Szép:S Állj ki a gyermeked mellett!!
BE NE MENJ!!! Ez csak egy bunkó tanár akinek nincs élete. Én nap mint nap minimum kettõ ilyen beszólást kapok harmadik éve és anyukám sose ment be. 14L
Megvárnám az utcán, miután végzett, de elõtte még lejáratnám az egész iskola elõtt. Az biztos hogy amit az utcán kapna nem tenné a kirakatba.

ülő helyzetben pici hasfájás éppen csak enyhe és mintha levegő vétel nehezebb lenne (nyomja a tüdőt) illetve ha hátradőlök, akkor hasam feszül. Normális? 7 h km

Legjobb válasz: A hasfeszülés lehet normális. A tüdõmet nekem 1-2 hete nyomja a baba, de én már 35. hétben járok... az neked mástól lehet.

A hasfeszülés lehet normális. A tüdõmet nekem 1-2 hete nyomja a baba, de én már 35. hétben járok... az neked mástól lehet.
Igaza van az elsõnek! Feszülés lehet, de a baba ilyenkor még a szeméremdombod mögött van, tehát nem nyomhatja a tüdõdet!:) )
A tüdõdet nem nyomhatja de a puffadástól érezhetsz ilyen fura dolgokat. Nálam is elõfordult. El fog múlni.
7 hónapos vagy nemde?vagy én értettem félre?mert én is kicsit több mint7 hós vagyok, és pont ezek a problémáim, amik igazán nem is problémák, hiszen könnyen kiküszöbölhetõ...én ilyenkor felállok és sétállok, vagy ha mód van rá, lepihenek...
A kérdező hozzászólása: 7 hetes vok
7 hetesen semmi ilyesmit nem érezhetsz elméletileg.7 hetesen a baó méretei:9-11 milliméter max.maximum mensis puffadáshoz hasonló érzéseket tapasztalhatsz, de korántsem a tüdõdnél.az valami más lesz.

Van valaki akinek 7 hónaposan még nem fordult hasra a babája?

dévényire is járunk 3 kezellés volt eddig de nem változott- gyengébbek az izmai az átlagnál-ezt mondta a Dévényis, mikorra lehet változást várni- van olyan akinek eddig nem forgott a baba- és az érdekelne mi lett vele később

Legjobb válasz: Fiam 7 hónapos volt mikor átfordult hátról hasra, majd majdnem 9 mikor hasról hátra. Viszont onnantól, hogy át tudott forulni a hasára, csak úgy szeretett lenni. 8 hónaposan már kutya pózba vágta magát, és ebbõl ki is ült. 9 hónaposan elkezdett kúszni, de ez rövid ideig tartott nála 2-3 hétig, utána megtanult mászni. 10 hónaposan felállt kapaszkodva. Most 13 hónapos és járni tanul. Szerintem szépen behozta a lemaradást. Akkoriban én is izgultam, hiszen más babák már rég kúsztak-másztak, de a doktornõ mondta, hogy semmirõl nincs lekésve a fiam, és majd belejön õ is. Igaza volt.

Fiam 7 hónapos volt mikor átfordult hátról hasra, majd majdnem 9 mikor hasról hátra. Viszont onnantól, hogy át tudott forulni a hasára, csak úgy szeretett lenni. 8 hónaposan már kutya pózba vágta magát, és ebbõl ki is ült. 9 hónaposan elkezdett kúszni, de ez rövid ideig tartott nála 2-3 hétig, utána megtanult mászni. 10 hónaposan felállt kapaszkodva. Most 13 hónapos és járni tanul. Szerintem szépen behozta a lemaradást. Akkoriban én is izgultam, hiszen más babák már rég kúsztak-másztak, de a doktornõ mondta, hogy semmirõl nincs lekésve a fiam, és majd belejön õ is. Igaza volt.

Akinek későn fordult hasra a babája (7-8 hónapos korban), mikor fordult?

Többi mozgást is később csinálta?

Legjobb válasz: Szia!Az én kislányom 8 és fél hónapos korában fordult meg hátról hasra.Régebben,úgy 6 hónapos korában megcsinálta háromszor,aztán semmi.Elvittem gyógytornászhoz,már aznap otthon megfordult.Csináltam vele itthon a tornát,semmi nehéz,"gurítani" kell,segíteni neki hátról hasra,aztán hasról hátra és így tovább.Ezt minden pelenkázás elõtt megcsinálom vele és nagyon hatásos,azóta szépen megfordul.Többi mozgással kapcsolatban annyit tudok írni,hogy most 9 hónaposan próbálkozik a mászással és úgy nézem,hogy szeretne kiülni oldalra,de egyenlõre még nem sikerül.Valószínû az is közrejátszik,hogy 1 hónappal korábban született.

Szia!Az én kislányom 8 és fél hónapos korában fordult meg hátról hasra.Régebben, úgy 6 hónapos korában megcsinálta háromszor, aztán semmi.Elvittem gyógytornászhoz, már aznap otthon megfordult.Csináltam vele itthon a tornát, semmi nehéz, "gurítani" kell, segíteni neki hátról hasra, aztán hasról hátra és így tovább.Ezt minden pelenkázás elõtt megcsinálom vele és nagyon hatásos, azóta szépen megfordul.Többi mozgással kapcsolatban annyit tudok írni, hogy most 9 hónaposan próbálkozik a mászással és úgy nézem, hogy szeretne kiülni oldalra, de egyenlõre még nem sikerül.Valószínû az is közrejátszik, hogy 1 hónappal korábban született.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi, hogy írtál. Én is forgatom régóta, most újból 2x voltunk Dévényesnél, nem tudom menjünk-e még. Azóta( pár napja) oldalra fordul már, kisfiamnál is ebbõl lett a megmozdulás 1-2 hét után(ikrek).

Aki 7 hetes terhes az betudja húzni a hasát?

Legjobb válasz: Szerintem 7 hetesen még nem is látszik hogy terhes.

Szerintem 7 hetesen még nem is látszik hogy terhes.
Hét hetes terhességnél, baba a fejtetõtõl a farokcsontig megközelítõleg 4-5 milliméter (!!!) Elõzõ voltam.
A kérdező hozzászólása: köszi

Van aki 7. ére nem várja? Milyen tüneteitek vannak? Nekem olyan furcsán görcsölget a hasam nem mesisen, és majd leszakad a derekam és a fejem is hasogat lehet babó?

Legjobb válasz: Én 7-ére nem várom. Sajnos nem nagyon vannak tüneteim. Ha nagyon bele akarom beszélni, akkor csak annyi, hogy fáradékony vagyok és a mellbimbóm érzékeny.

Én 7-ére nem várom. Sajnos nem nagyon vannak tüneteim. Ha nagyon bele akarom beszélni, akkor csak annyi, hogy fáradékony vagyok és a mellbimbóm érzékeny.
Elsõ válaszoló vagyok. Sajnos nekem ma este megjött. :(((


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!