Találatok a következő kifejezésre: A 6hós kicsit (6 db)

A fogától lehetett? 6hós kicsim éjfélig 10percenként sírt fel, nagyon fájdalmasan.

össze is volt kuporodva, én azt gondoltam talán a pocija(semmi újdonságot nem evett), megtornáztattam, de se böfi, se puki nem volt.aztán velem aludt,az égész éjjel nagyon nyugtalanul aludt.

A 6hós fiam kicsit megrágcsálta ma egy rózsának a szirmát. Lehet ebből baj?

Legjobb válasz: Szia! Nyugi, nem lesz semmi baja tõle.

Szia! Nyugi, nem lesz semmi baja tõle.
TEát és gyógyszert is szoktak fõzni belõle, ugyhogy nem lesz baja tõle, biztosan!! :-)) Max jó illatu lesz a lehellete:-) Ne félj!

Padlószőnyegen jobban menne? Mármint mászna? 6hós kicsim már 2hete 4kézlábra áll, és el is indulna csak én úgy látom kiszúsznak a lábacskái. Parkttánk van. valami tipp?

Legjobb válasz: az én fiam már majdnem 9 hós, mi épp az elõbb szõnyegeztük le az egész lakást, a manó jön -megy hol ide hasal, hol oda, csõccs ide, csüccs oda, a parketta meg hihetetlen hideg ha kb perceket hasal(na) rajta.

az én fiam már majdnem 9 hós, mi épp az elõbb szõnyegeztük le az egész lakást, a manó jön -megy hol ide hasal, hol oda, csõccs ide, csüccs oda, a parketta meg hihetetlen hideg ha kb perceket hasal(na) rajta.
1. vagyok, és talán a 3. nekünk van ilyenünk, 2 percig volt érdekes, aztán ment a parkettára a manó:) )
Rá fog jönni nem sokára. Az én kislányom még csak 5 hónapos, most tanult meg hasra fordulni. Õ is nagyon fel tudja spanolni magát, ha nem sikerül valami:) Nem sokára úgy fog a babád mászni, mint a csuda, csak bírd utolérni!:)
Ne aggódj, még ilyen korban csak ritkán tudnak mászni, inkább kúsznak. De nálunk a szõnyeg jobban bejött.
hát pár hét... én úgy vettem rá, hogy kitettem a cumiját kicsit messzebbre tõle és oda kellett jutnia, h elérje. és tök természetesen odamászott, pedig elõtte esett kelt. aztán pár nap alatt simán belejött, de 1-2 hétig a cumis projektem elõtt õ is ilyen volt.
A kérdező hozzászólása: a mászásnál még nem használja a talpát, nem?
nem csúszik, legalábbis ha nem olyan gatya van rajta, ha pamut, akkor elméletileg mennie kellene. mi is a 2.on lakunk és azért hideg...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Lehet olyan zoknit kapni, amin csúszásgátló tappancskák vannak. Abban lehet, hogy nem csúszkálna.
A kérdező hozzászólása: akkor meddig fog még "bénázni"?úgy betud gurulni szegénykém.
A kérdező hozzászólása: köszi :D
Esetleg próbálj meg ilyen habszivacs szõnyeget oda lerakni, ahol napközben van. http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_id=3968&cikk=HSZ Ezt késõbb is tudjátok használni, és nem kell átpadlószõnyegezni az egész lakást.
A kérdező hozzászólása: köszi, dokink szerint ez a 9.ken lehet gond, kizárt hogy felfázna.viszont a csúszás kérdésemre nem kaptam választ.
Szia! A mi bébink is 6 hósan kezdett el mászni, de én azt vettem észre, mivel így hamar elfárad sokkal inkább szeret kúszni. Mászik egy ideig aztán átmegy kúszásba, de nem hiszem hogy a csúszás miatt. Kicsik még õk, majd belejönnek:) Ami a parkettát illeti, mi a 7. emeleten vagyunk és biztosan nem fázik, sajnos szinte állandóan 25 fok körül van benn, és a padló egyáltalán nem hideg. Nálunk az õ szobájában szõnyeg van és ott is ugyanúgy közlekedik mint a lakás többi részében. Hol négykézláb, hol hason csúszva... Sõt olykor morog is, mert a szõnyegen nehezebben kúszik:) Minden jót!


6hós kicsimnek 1, 5hónapja jönnek a fogai. Lehet hogy mostanában töri á az ínyt? Ez több napig tart? és lehet hogy csak egy étkezést befolyásól? Esténként (2. este volt) nem eszik.

Legjobb válasz: írtam az elõbb, meg a másik kérdésedre, csak elveszett:)) szóval nálunk az uzsi maradt ki akkor pár napig... több napig tart, de látod, hogy duzzadt nagyon az ínye és fehéredik... nem könnyû idõszak, de aztán sokkal jobb lesz neki:))

írtam az elõbb, meg a másik kérdésedre, csak elveszett:) ) szóval nálunk az uzsi maradt ki akkor pár napig... több napig tart, de látod, hogy duzzadt nagyon az ínye és fehéredik... nem könnyû idõszak, de aztán sokkal jobb lesz neki:) )
A kérdező hozzászólása: ja, feltettem külön kérdésben a kommentem. egyébként most vacsizott :) akkor a fogak lesznek? jaj, nehéz tudom, megy az éjszakázás 1, 5hónapja, de az evéssel csak most kezdett variálni. köszi a segítséget
Szegény. Valószínûleg azért nem eszik, mert fáj neki. De nem tarthat tovább 1 hétnél.

Amikor a babátok náthás volt neki is elment kissé a hangja? Kisfiam 6hós és kicsit elmnent a hangja neki de már gyógyul

Legjobb válasz: Igen. És fájt a torka, azért sírt, de hang nélkül sírt. Kaptunk rá gyógyszert, néhány nap alatt visszajött.

Igen. És fájt a torka, azért sírt, de hang nélkül sírt. Kaptunk rá gyógyszert, néhány nap alatt visszajött.

6hós lányomnak látszódik a foga vége, kicsi hegyes pötty, mikor bújik ki? És mikor lesz nyűgi? Eddig meg úsztuk annyira nem vészes.

Legjobb válasz: He megúsztátok eddig , akkor valószínû ilyen is lesz!Az én kislányom sem volt nyûgös!Úgy vettem észre hogy a rágó fogai kibújtak hogy sírt valamiért, és akkor pillantottam meg a szájában!Azt hittem kenyér vagy valami van a szájába, benyúltam hogy kivegyem, és akkor éreztem hogy az a foga!

He megúsztátok eddig , akkor valószínû ilyen is lesz!Az én kislányom sem volt nyûgös!Úgy vettem észre hogy a rágó fogai kibújtak hogy sírt valamiért, és akkor pillantottam meg a szájában!Azt hittem kenyér vagy valami van a szájába, benyúltam hogy kivegyem, és akkor éreztem hogy az a foga!
A kérdező hozzászólása: Szuper jujj de boldog vagyok:) !!!Csak félek le harapja cicim:)
nekünk innentõl kb. 8-10 nap volt, míg teljesen kibújt a fogacska. szerintem nem lesz már nyûgös, ált. addig szoktak azok lenni, míg a fog áttöri az ínyüket
A lányom 2 éves koráig cicizett!Soha nem harapott meg! (elsõ válaszoló)
A kérdező hozzászólása: Akkor reménykedem én is, bár csinálta kb 4napja kezdte, hogy e szorította ínye közéé , hát csillagokat láttam:) )
Szia! Kisfiam múlt hétvégén volt 6 hónapos. A 6. fogát várjuk már harmadik hete. Az elsõ 5 hipp-hopp kibújt, de ez most valahogy nem akaródzik áttöni az ínyét, pedig már két hete biztos fehérlik az ínye alatt. És ez viseli meg a legjobban, bár mi homeopátiával teszünk ellene - szerencsére hatásosan! Õ már az elsõ fogacska megjelenése elõtt három nappal nyügi volt, akkor még nem alkalmaztuk a homeot. Azóta meg folyamatosan jönnek. Engem akkor harap, ha már csak cumizik a cicin, vagy bealszik, és megfeledkezik magától, szerencsére nem sûrûn van ilyen. De egy idõ után érezni, amikor harapásra készül :) . Könnyû fogzást kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!