Találatok a következő kifejezésre: A 6. vagyok. Ha (607 db)

Mindig a betöltött hét számít
A 7. hetit nézd.
hihi, 2 válaszból, 2 :D de a leírások is változók, nézd meg a legutolsót, ha 41 hét van, akkor 7, ha 40 akkor pedig 6.:)
Természetesen a 6. hetit. Mivel 6 hetes vagy. :) 38km
mindig a betöltött hetet nézd, azaz most a 6.at.
Nekem is okozott ez már fejtörést, de én mindig a következõ hetet néztem, tehát az most neked a 7. Mert 6 hetes terhes vagy, de a 7-ben vagy, tehát ha úgy írják, hogy 7. hét, akkor az betöltött 6 hét més még pár nap. Nekem a nõgyászom is mindig azt a hetet írja a könyvembe, amelyiket éppen akkor töltöm.

Miskolcon tudok valahol igényes használt játékokat venni? (6 hós a babánk) Vagy ha tudtok ajánlani konkrét játékokat, kézségfejlesztőt vagy hasonlót, akkor újonnan is szívesen megveszem, csak nincs semmi ötletem.

Legjobb válasz: lányom kb. 8 hónapos korától nagyon szereti a formabedobós vödör formáit pakolgatni, fogdosni, esetleg ilyesmit beszerezhetnél. Én használtan vettem minimális áron vateráról. http://www.okosjatek.hu/fisher_price_formabedobo_vodor

lányom kb. 8 hónapos korától nagyon szereti a formabedobós vödör formáit pakolgatni, fogdosni, esetleg ilyesmit beszerezhetnél. Én használtan vettem minimális áron vateráról. http://www.okosjatek.hu/fisher_price_formabedobo_vodor
Hat hónapos babának mit akarsz még venni? Hagy, hogy egyedül játsszon plüssállatokkal, labdával.stb. De késõbb sem érdemes sok pénzt adni a készségfejlesztõnek hirdetett játékokra, mert as legtöbbje csak pénzlehúzás. Legjobban akkor fejlõdik a kreativitása, ha hagyod, hogy egyedül játsszon és jöjjön rá a játékok mûködésére. Pl. hogyan rakja egymásra a kockákat, tejfölös poharakat, Pet-palackokat, stb. Ezeket a játékokat megtanulja nyomogatni stb. De a legtöbb kisgyerek enélkül is megfigyel mindent és utánozza is. bekapcsolja a TV-t, vagy a számítógépet akkor is, ha nem tanítod rá.
A kérdező hozzászólása: ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor minek írsz? nem kértem kioktatást! azt veszek a gyereknek, amit jónak látok, ha felesleges, ha nem. készülnek játékok babáknak már újszülött kortól, szóval gondolom 6 hósnak is van már valami! nem rubik kockával vagy 2000 db-os puzzle-lel akarom meglepni, hanem korának megfelelõ, színes, zenélõ, csörgõ-zörgõ, mozgó játékkal.
esetleg itt is körbenézhetsz, én vettem már tõlük néhány dolgot, szívesen adnak tanácsokat is: http://www.tudatosszulo.hu/katalogus/fejleszto-jatekok-korcs.. 3. voltam
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)
Nem tudom, hogy van-e facebook profilod. Rengeteg miskolci klub van ahol adnak el szép állapotú használt játékokat kb. fele annyiért, mint az eredeti ára. Ilyen pl. a Miskolci anyikák csere-bere tere vagy a Tegyél vegyél miskolcon vagy a Miskolci anyukák boltocskája. Keress rá a Facen éscsatlakozz :)
Ja és ezeknek a kluboknak a nagy elõnye, hogy nem kell a postával bajlódni, nincs postaköltség, mert miskolci személyes átvétel lehetséges a legtöbb esetben ;)
A kérdező hozzászólása: köszike, megkeresem õket, csak az a baj, hogy nem vagyok miskolci :S remélem postáznak is, mert nekem drágább lenne a buszjegy, mint a posta :(

Tudtok a 6. , vagy 13. kerületben keresek terhes jógát, vagy tornát, munkaidőn kívül (vagyis 9 előtt és 17:30 után)? Ha igen, hol?

Legjobb válasz: Én a VI.-ba "járok" kismamajógára. Azért tettem idézõjelbe, mert most kezdtem, eddig egyszer voltam....:) Mondjuk hétköznap béna idõpontban van 16:30-tól, de szombaton délelõtt 10-tõl. A hely neve Szurja.

Én a VI.-ba "járok" kismamajógára. Azért tettem idézõjelbe, mert most kezdtem, eddig egyszer voltam....:) Mondjuk hétköznap béna idõpontban van 16:30-tól, de szombaton délelõtt 10-tõl. A hely neve Szurja.
A kérdező hozzászólása: Pont ez az...én f5-kor még az irodában ülök, és dolgozom, és agglomerációban lakom, vagyis nem tudok szombatonként csak ezért elindulni Budapestre. Azért köszi a választ.
Az a gond, hogy amiket én tudok az egyik az Õrs Vezér terénél van, a másik a Szugló u.-ban, ám mindkét helyen van este(18-19 óra körül) is terhes jóga.
Ja, bocs, azt nem írtam, hogy mindkettõ a XIV.kerületben van.
A kérdező hozzászólása: Még akár a 14. kerület is szóba jöhet, megírnád, hogy melyik két helyrõl van szó?
A 3.4. vagyok.Én ide jártam(Padma stúdió):http://www.jogastudio.hu/main.php?p=elerhetosegeink Ez könnyen megközelíthetõ.
Megint én.Ez a másik(ide a kicsit szoktam vinni játszóházazni):http://babamamahaz.hu/f_leiras.php Görgesd le, az oldal közepe-alja felé van a jóga-tudnivaló.
Itt a Varázskert órarendje:http://babamamahaz.hu/orarend/orarend.jpg


Van olyan baba, aki csak később szokik rá a cumizásra? Vagy ha mondjuk nem szokott rá 6-7 hónapos koráig, akkor nem is fog?

Legjobb válasz: Van. A kisfiam esett, össze kellett varrni a szájüregében egy átharapott lukat és az alsó ajak felháma is sérült. Ilyenkor nulla a darabos étel egy hétig és amíg a varratok felszívódnak és elkezdõdik a hegesedés, nem ajánlatos cumi nélkül lenni, pedig azelõtt nem is volt cumija. Úgyhogy nélunk a kényszerbõl kellett. De ha nem kínálod, akkor valószínûleg meglesz nélküle, vagy az újját szopizza, vagy a takaró szélét, stb...

Van. A kisfiam esett, össze kellett varrni a szájüregében egy átharapott lukat és az alsó ajak felháma is sérült. Ilyenkor nulla a darabos étel egy hétig és amíg a varratok felszívódnak és elkezdõdik a hegesedés, nem ajánlatos cumi nélkül lenni, pedig azelõtt nem is volt cumija. Úgyhogy nélunk a kényszerbõl kellett. De ha nem kínálod, akkor valószínûleg meglesz nélküle, vagy az újját szopizza, vagy a takaró szélét, stb...
Én adtam volna a lányaimnak, de egyik sem fogadta el a cumit. De hallottam már olyat aki 1 évesen állt rá.
azért a cumira nem olyan egyszerû rászokni, nem kéri a 6 hónapos, hogy anya, dugd már a számba :) enyém 4 hónapos korától cumizik mert adtam neki, sokat cicizett és akkora dõltem ki. de nyilván nem cumizni, hisz már elég idõs volt ahhoz, hogy ne kelljen neki semmi cicipótló :)
A barátnõm lány 1, 5 évesen szokott rá, amikor abbahagyta a cicizést!
Az én kisfiam 1 éves kora körül szokott rá. Csak megtalálta a játékai között a dobozkájában, kipróbálta és megtetszett neki:-) De így sem volt egész nap a szájában, de ha kezébe került mindig csócsálta egy darabig. Alváshoz még most is kéri, 2 éves múlt.
12!
A romboid a nyerõ 2013-ban, le vagy maradva kisapám!
10!
Nekem rubik kockás, ha unják a szexet, akkor megpróbálják kirakni.
Véleményem szerint jó ha van, de nem ez a fõ dolog.
Francia kockás! Egyébként nem a kockák száma a lényeg te ökör, hanem hogy van kidolgozva. Ha nem tudsz a témában normálisan kérdezni, hanyagold az oldalt.

17-én vagy18-án volt peteérésem, tehát ha sikerült akkor most vagyok a 6. vagy 7. napon, és nagyon krémes fehér folyásom van már kb.4 napja (bár ma kicsit kevesebb) és ma kicsit gyengének érzem magam, ez jó lehet?

úgy érzem nincs er? a testembe és csak feküdni akarok,ezt nem értem mert nem szoktam ilyen lenni:S

Legjobb válasz: A folyamat valahol a beágyazódás körül tart, ilyenkor a tünetekbõl még semmilyen egyértelmû következtetést nem lehet levonni.

A folyamat valahol a beágyazódás körül tart, ilyenkor a tünetekbõl még semmilyen egyértelmû következtetést nem lehet levonni.
Nekem a folyás csak a 11-12. napon kezdõdött és a tünetek is koraiak ahhoz, hogy egy esetleges terhesség okozza!!De persze még bármi lehet!;)
Napra pontosan ott tartok ahol te! Ma nagyon fájt a derekam, görcsöltem picit és rám nem jellemzõ módon egész nap ásítoztam. Remélem, hogy oka is volt... :) ))

Nem fogja gátolni a teherbeesést vagy ha sikerül abba a 6 napba nem lesz baja a gyógyszertől a babának? Többi lenn!

A párommal szombaton 'együtt' voltunk és szeretnénk babát. Tegnap (kedden) voltam orvosnál mert hüvelygombám van és írt fel 10napos hüvelykapszulát. Utánna olvastam a neten és a beágyazódás 7-8 nap azaz vasárnapra várható, de akkor még csak a 4. gyógyszerem venném be.Nem fogja gátolni a teherbeesést vagy ha sikerül abba a 6 napba nem lesz baja a gyógyszert?l a babának?

Legjobb válasz: Az égvilágon semmi baja nem lesz a babának! Kb. a 2-3. hétig (beágyazódás után) NINCS olyan kapcsolat az édesanya és az embrió között, amit egy gyógyszer befolyásolna.

Az égvilágon semmi baja nem lesz a babának! Kb. a 2-3. hétig (beágyazódás után) NINCS olyan kapcsolat az édesanya és az embrió között, amit egy gyógyszer befolyásolna.

Máltai selyemszörű kutyám nem birja elviselni a mansit a szöráébe a fején vagy ha bevan gumizva pedig én csak jot akarok hogy ne logjon a szemébe, meg fogja szokni valaha is? 6 hónapos

Legjobb válasz: az a baj hogy versenyr fog menni és ugye a nagyon hosszu szõr kell versenyre és nemtudom ogyszoktassam hozzá:(

A kérdező hozzászólása: az a baj hogy versenyr fog menni és ugye a nagyon hosszu szõr kell versenyre és nemtudom ogyszoktassam hozzá:(
Tegyél neki bele puha gumit lazán.Nem lehet hogy húzza neki a szõrét esetleg?
És ha levágatnád kutyakozmetikussal neki ott a szõrét kicsit rövidebbre? De elõbb-utóbb biztos megszzokná.
:/ Szegény eb... Õ mit gondol a versenyrõl? :P
És a masniról? :D
a gumit nekem se szereti, én kis csatot teszek neki bele, de azt is csak lazán, hogy ne húzza a szõrét.
Inkább ne tedd! A tabletta össze-vissza szedése felborítja a hormonháztartásodat.
Így elõbbre hozod a köv. mensidet! Ritkán lehet ilyet csinálni!
ha a 8. napon kezded el szedni, akár terhes is lehetsz ha a 6.-on akkor elvileg nem, max felborul a hormonháztartásod, vérezgetni fogsz, máskor fog megjönni, szal neméri meg, inkább tartsd be azt a 7 napot pontosan, nemolyan nehéz az. és a teljes biztonság érdekében megis kell tenni
A kérdező hozzászólása: Soha nem variálnék vele, de nem tudom mi tegyek. A 13.tabinál vettem észre, hogy lehet, hogy rosszul szedtem ezt a levelet. Szerdán kezdem mindig, de most a keddinél volt megkezdve a levél, nem értem, hogy csinálhattam. Lehet, hogy most is szerdán kezdtem, de a keddi tabival, szóval csúszott az egséz, de lehet, hogy kedden, szóval egy appal hamarabb kezdtem. Totál felfordulás most az életem, nem emlékszem hogy kezdtem.
nemértem h miaz hogy szerdán kezdtem de a keddi tabival? ha mindig szerdán kezdesz új levelet akkor az elsõ tabit kéne bevenned, nem? keddi tabi akkor nincs. nem?:D de énezt komolyan nemértem...énis gyógyszert szedek, csakén pénteken kezdem mindig, az elsõ tablettával ami a levélen van, végigszedem azt a 21 napot, csütörtökön kell bevenni az uccsót, 7 nap szünet, aztán elõveszek egy új levelet pénteken és beveszem az elsõt. szal én télleg nemértem h miez a keddi tabi...:D
Más a bogyók színe? mert esetleg azzal szokták jelezni hogy eltérõ a hormontartalmuk és akkor nem mindegy mikor melyiket veszed be. Egyébként nem kell variálni. Amúgy mit is szedsz?
A kérdező hozzászólása: Belarát szedek, ez egyfázisú. Érdemes lenne hamarabb megkezdeni a köv. levelet, mint utólag? Inkább kevesebb nap maradjon ki, mint több, nem?
összesen 6 szál
36 szálas proci. Lol :D Intelnek vannak 20 szálas Xeonjai... 36 szálas CPU ~36k-ért? Kicsit paradoxon.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm a válaszokat! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!