Találatok a következő kifejezésre: A 6. vagyok és (1261 db)

Mindig a betöltött hét számít
A 7. hetit nézd.
hihi, 2 válaszból, 2 :D de a leírások is változók, nézd meg a legutolsót, ha 41 hét van, akkor 7, ha 40 akkor pedig 6.:)
Természetesen a 6. hetit. Mivel 6 hetes vagy. :) 38km
mindig a betöltött hetet nézd, azaz most a 6.at.
Nekem is okozott ez már fejtörést, de én mindig a következõ hetet néztem, tehát az most neked a 7. Mert 6 hetes terhes vagy, de a 7-ben vagy, tehát ha úgy írják, hogy 7. hét, akkor az betöltött 6 hét més még pár nap. Nekem a nõgyászom is mindig azt a hetet írja a könyvembe, amelyiket éppen akkor töltöm.

Egy huawei ideos slim s7 be 16 gigás sdhc memoria kártyát szeretnék venni nem tudom hogy jó e a 6 class ( es sokkal olcsóbb) osztályú t- mobilnál 10 est árulnak hozzá, vagy midnenképen 10-es osztályu kell bele?

Elég egy 6 class osztályú kártya vagy 10 -est kell bele vennem mindenképpen?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy, csak másoláskor érezhetõ a különbség. A class 6 elég lesz.

Teljesen mindegy, csak másoláskor érezhetõ a különbség. A class 6 elég lesz.

Sajnos volt egy missed ab-om mert a magzatom elhalt. Az orvosom azt mondta hogy 4-6 het amig megjon a mentruaciom. Most vagyok a 6 heten es semmi jele. Nektek mikor jott meg es mikor kellett vissza menni kontrollra?

Legjobb válasz: nekem 35 napra jött meg.Amikor elmúlt utánna kellett menni kontrollra. Szerintem várj még 1-2 hetet és ha nem jön meg akkor menj dokihoz. Sajnálom,hogy így alakult! Minden jót!

nekem 35 napra jött meg.Amikor elmúlt utánna kellett menni kontrollra. Szerintem várj még 1-2 hetet és ha nem jön meg akkor menj dokihoz. Sajnálom, hogy így alakult! Minden jót!
szintén elsõ vagyok! Nekem is sokat segített, azóta van több sorstársam akivel tartjuk a kapcsolatot! Tényleg nincs ennél kegyetlenebb érzés, tudom!!!! De az idõ tudja majd csak orvosolni a dolgokat, hidd el! 3 ciklust javasoltak és akkor újra lehet próbálkozni! Mi most kaptunk zöld utat és tele vagyok félelemmel, de bizom benne, hogy nem történhet meg mégegyszer! A villám sem csap be 2x ugyanoda!
kontrollra 6 hét után kell visszmenni nekem legalábbis mind a kétszer 6 hét volt volt aki azt mondta hgoy 4 hét után rendelték vissza. a mensim elõszõr 7 hét után jött meg másodszor pedig a babuci jelentkezett, aki most a napokba fog megszületni várhatóan
A kérdező hozzászólása: Koszonom a gyors valaszokat! Kicsit elkezdtem parazni...Ti is megvartatok az elso mensit hogy sex volt a parotokkal? Sajnos a terhessegemet nehezen viseltem es akkor sem volt semmi a rosszulleteim miatt...
Sziasztok lányok! Muszály írnom, mert seni sem bízhat abban, hogy kétszer ugyanoda nem csap be a villám! Sajnos nálam megtörtént! Nem akarok bántani senkit, de nekem is mindenki ezt mondta és ugyanúgy 6-7. héten elhalt a terhesség. Én csak javasolni tudom, hogy kérjétek a dokit, hogy figyeljen oda rátok! Ha rendes, lelkiismeretes, akkor megteszi. Sajnos az enyém nem ilyen volt. Pedig sokat adtam neki még a magánrendelési tarifán kívûl is. Amikor pedig kértem vizsgáljon ki, azt mondta, hogy egészséges vagyok és menjek haza, kivizsgálásra nincs szükség. Azóta nem is hozzá járok!
Ha jól emlékszem, 12 hetesen vették el és 1 hétre kellett visszamenni kontrollba, utána pedig egy hematóma miatt 3 hétre is vissza kellett menjek. Szex az elsõ és a harmadik héten volt, hüvelyi behatolás nélkül
Szia nekem három hónapja volt jmissed abom és mi most kezdtük újrí a próbálkozást remélem mielöbb sikerül a baba mindenkinek. Nekem rendesen megjött utána 4 hét múlva kontrollra 6. héten mentem és szexelni két héttel utána már szexeltünk. Most izgulok mert nem tudom hogy emiatt késik a mensim vagy mert most rögtön sikerült a baba.
Nekem 14. héten ment el a baba. Utána 10. héten kaptam norcolutot, rá 2 napra volt megvonásos vérzésem. Azt még nem tudom, hogy magától meg fog-e jönni, mert vannak hormon problémáim, de eddig nem okoztak különösebb problémát. Egyébként nekem is sokat segített ennek az oldalnak az olvasása utána. Közben rengeteget tanultam ami remélem 2szor hasznos lesz. Sok sikert neked a továbbiakban.
A kérdező hozzászólása: Annyira sajnalom!!! Nincs rosszabb mint egy gyermeket elvesziteni...Tudom elore kell nezni, hiszen a termeszet elveszi ami nem eletkepes volt...jo hogy ratalaltam erre az oldalra, nagyon sokat segit abban hogy tovabb lepjek. Es tudom nem vagyok egyedul...hanam jo paran...
elsõ vagyok. Mi 4 hetet vártunk mûtét után a sexel! Közlöm nem volt jó, olyan mintha valamit éreztem volna bent??!! Ez után 1 hétre rá megjött, és utánna már jó volt.
A kérdező hozzászólása: Masodik valaszolonak Gratulalok!!! Jo neked!!!
Nekem a 11.héten jött meg, de akkor is csak progeszterongyógyszer hatására. De nekem kiderült a missed ab után, hogy a vetélés amiatt volt, mert alulmûködik a pajzsmirigyem... Ez pedig peteérési gondokat is okoz, ezért vártunk 11 hétig... Azóta pedig Clostyt szedek, ez a 3. hónapom. Peteérés van, de sajnos baba még nincs... Az biztos, hogy a dokin sok múlik. Nekem, ha jön a következõ baba, azonnal emelnek a pajzsmirigygyógyszer adagon, valamint a pozi teszt napjától helyezgetnem fel az Utrogestan hüvelykapszulát, ami mesterséges progeszteron, vastagítja a méhnyálkahártyát, segíti a beágyazódást, az elsõ trimeszterben végig szednem kell majd... 6 hét után voltam kontrollon. 3hónapot várhatsz a mensivel, nekem idõ kellett ahhoz is, hogy a prolaktinszint visszamenjen, mert amíg magas, mert a tejtermelés indult volna..., addig gátolja a peteérést. Viszont erre van egy gyógymód, a megemelkedett prolaktint visszaszorítja a barátcserje kapszula, ezt nyugodtan szedheted több hónapon át, minden nap, - patikában, bioboltokban kapható... Jah, és a ciklust is szabályozza összességében! Mielõbbi testi-lelkifelépüléstés babát mimden sorstársnak!

Megjött, de cask 2 napig volt meg a szokásos 5-6 helyett. Az alaphőm 36, 4 és 36, 5 között szokott lenni valahol, most vagyok a 6. ciklusnapon és még mindig 36, 8. Ez a két dolog lehet amiatt, hogy elkezdtem szedni a premens tablettát?

Vagy lehet esetleg baba a dologban? A tesóm elültette a bogarat a fülemben...

Legjobb válasz: Szerintem tesztelned kellett volna mert a hõd is fent van és úgy tudom, hogy ha esetleg baba van nálad akkor a premenst nem is lehet szedni. Ha én lennék a te helyedben én tuti csináltam volna egy tesztet, hogy biztos legyek a dolgomban.

Szerintem tesztelned kellett volna mert a hõd is fent van és úgy tudom, hogy ha esetleg baba van nálad akkor a premenst nem is lehet szedni. Ha én lennék a te helyedben én tuti csináltam volna egy tesztet, hogy biztos legyek a dolgomban.
Csinálj egy tesztet és máris kizártad/megerõsítetted az egyik lehetõséget!
A kérdező hozzászólása: Jaja, igazatok van, csináltam tesztet, negatív lett, úgyhogy legalább biztosat tudok :) Köszi a válaszokat!
sehogy, tanulj inkább!
A kérdező hozzászólása: De most vakacio idoben???/
Fúú, borzalmas a helyesírásod :D 6todikban XD jót nevettem rajta XD Amúgymeg számtalan ilyen kérdés van.. Ezért van az oldal, hogy visszakeress, és mivel ezzel mindenki tisztában van, hogy naponta 20 ilyen kérdés van, ezért komolyan se fognak venni. De segítek kicsit: odamész hozzá, megmondod neki, hogy szeretnél vele beszélgetni, ha nincs a terhére, és beszélgettek..
A vakáció már csak 1 hónap... utána dobni akarod, vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Inkább várj még a csajozással, és majd késõbb, ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor kezdj bele. Ettõl függetlenül beszélgethetsz a lányokkal, sõt kell is sokat, hogy kiismerd õket. Egy lány megszólításánál nincs mese, oda kell állni és megszólalni. Pl megkérdezheted hogy miket szeret, és akkor elmentek egy olyan helyre (mozi, park beszélgetéssel) stb. Ne udvarolj neki csak érezzétek jól magatokat.
Szerintem inkább a helyesírást tanulmányozd mert a gimis felvételiden úgy meg fogsz bukni mint a pinty.
Elõször inkább a helyesírésodon javíts!!A hülyékre csak a k*rvák buknak...amúgymeg ha barátod, akkor mond meg neki, hogy szeretnéd, ha több lenne köztetek mint barátság, és ha õ is így érez, akkor beszéljétek meg, hogy járjatok!

Lombikos vagyok. Ma van a 6. ciklusnapom és eléggé vérzek. Már rég vége kéne lennie. Ez normális?

Járt valaki így? Felhívtam a dokimat, azt mondta, hogy el?fordul, de úgy szeretném, ha elmúlna már. Eléggé er?sen volt meg délel?tt. Darabos meg minden.... Ez a gyógyszerek mellékhatása lehet? Ugye ett?l még sikerülhet???

Legjobb válasz: Nem egészen értem, hogy lombik alatt vagy most vagy lombik után? Ha közben vagy, milyen gyógyszert kapsz? Nekem a lombik közben és utána is normális volt a mensim, úgy, mint máskor. Én gyógyszert nem kaptam, csak a decapeptylt kellett adnom a ciklus 21. napjától, mert long protokolom volt, de ez nem kavart be a mensibe semmilyen módon.

Nem egészen értem, hogy lombik alatt vagy most vagy lombik után? Ha közben vagy, milyen gyógyszert kapsz? Nekem a lombik közben és utána is normális volt a mensim, úgy, mint máskor. Én gyógyszert nem kaptam, csak a decapeptylt kellett adnom a ciklus 21. napjától, mert long protokolom volt, de ez nem kavart be a mensibe semmilyen módon.
A kérdező hozzászólása: mit jelent a long protokol? lombik közben vagyok éppen. elsõ naptól Decapetylt kapok és a 3.-tól Gonal F-et. meg még egy pár másik tablettát. én sem gondoltam, hogy bekavar.... a 4. napig tök normális volt, most a 6. és elszabadult a pokol. nagyon megijedtem. nehogymár emiatt ne sikerüljön... köszönöm a választ!
Értem. Akkor neked is longot csinálnak. Az azt jelenti, hogy az elõzõ ciklus 21. napjától kell szúrni a decapeptylt. (A short protokolnál a 3. naptól indul a stimu csak.) Szerintem nem ettõl függ, hogy sikerülni fog-e lombik. De ha pár nap múlva még mindig ilyen erõs a mensi, szerintem menj vissza a dokihoz. Nekem teljesen normális volt közben, olyan, mint máskor.
Most olvastam végig újra amit írtál. Valószínûleg félre értettem. Neked a rövid protokolod van akkor, mert ha jól értem, a ciklusod 1. napjától kapod a decapaptylt. Na de a mondandóm lényegén nem változtat, szóval ha nem enyhül pár napon belül a mensid, szerintem keresd meg a dokit.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod! csütörtökön kell visszamennem, azt mondta a doki, addigra el kell múlnia, de nem úgy tûnik, ugyanaz a helyzet, ami tegnap is volt... azért kicsit aggódom.... igen én az elsõ naptól szurizok Decapeptilt és a 3. tól Gonal F-et. nagyon kíváncsi vagyok mi ez nálam....
Ne aggódj, szerintem csak a hormonok kavarnak be nálad. Azért nem nagyon tudok érdemben nyilatkozni, mert nálam ugye a long protokol volt. Nagyon kíváncsi vagyok, mit mond majd a dokid, írd meg csütörtökön! Melyik intézetbe jártok?
A kérdező hozzászólása: sajnos ma sem jobb a helyzet, mint az elmúlt két napban... ráadásul fáradt vagyok, fáj a hasam, áááááá na majd holnap visszamegyek a dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond. egyébként Pécsen az Édesanyák útjára járunk!
Holnap írd majd meg, hogy mit mondott a doki. Nagyon drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: minden rendben van, a leletem teljesen jó, minden a terv szerint, csak hát még mindig vérzek, szombaton kell mennem megint, ha addig sem múlik el, akkor azt mondta a doki, hogy ad vmit rá....

IPhone! Aki ért hozzá kérem segítsen mert a neten egymással ellentmondó információkat találtam. Függetleníthető SZOFTVERESEN a 6. x-es iOS iPhone 4-en, 01.59. 00-ás basebanddel vagy még nem?

Amerikai a telefon, ezért nem tudom bevinni szolgáltatóhoz függetleníteni, gevey simet meg nem szeretnék használni. Danke!

Legjobb válasz: Igen függetleníthetõ!

Igen függetleníthetõ!
megerõsítem. ez a baseband az egyetlen amit szoftveresen lehet függetleníteni iphone 4 esetében (még).
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, még azt leírnátok, hogy milyen programmal pontosan? mert a redsnow úgy tudom nem támogatja az ios 6-ot
már, hogy a fenébe ne támogatná. redsn0w_win_0.9.15b3-t keresd.

Tudtok a 6. , vagy 13. kerületben keresek terhes jógát, vagy tornát, munkaidőn kívül (vagyis 9 előtt és 17:30 után)? Ha igen, hol?

Legjobb válasz: Én a VI.-ba "járok" kismamajógára. Azért tettem idézõjelbe, mert most kezdtem, eddig egyszer voltam....:) Mondjuk hétköznap béna idõpontban van 16:30-tól, de szombaton délelõtt 10-tõl. A hely neve Szurja.

Én a VI.-ba "járok" kismamajógára. Azért tettem idézõjelbe, mert most kezdtem, eddig egyszer voltam....:) Mondjuk hétköznap béna idõpontban van 16:30-tól, de szombaton délelõtt 10-tõl. A hely neve Szurja.
A kérdező hozzászólása: Pont ez az...én f5-kor még az irodában ülök, és dolgozom, és agglomerációban lakom, vagyis nem tudok szombatonként csak ezért elindulni Budapestre. Azért köszi a választ.
Az a gond, hogy amiket én tudok az egyik az Õrs Vezér terénél van, a másik a Szugló u.-ban, ám mindkét helyen van este(18-19 óra körül) is terhes jóga.
Ja, bocs, azt nem írtam, hogy mindkettõ a XIV.kerületben van.
A kérdező hozzászólása: Még akár a 14. kerület is szóba jöhet, megírnád, hogy melyik két helyrõl van szó?
A 3.4. vagyok.Én ide jártam(Padma stúdió):http://www.jogastudio.hu/main.php?p=elerhetosegeink Ez könnyen megközelíthetõ.
Megint én.Ez a másik(ide a kicsit szoktam vinni játszóházazni):http://babamamahaz.hu/f_leiras.php Görgesd le, az oldal közepe-alja felé van a jóga-tudnivaló.
Itt a Varázskert órarendje:http://babamamahaz.hu/orarend/orarend.jpg

17-én vagy18-án volt peteérésem, tehát ha sikerült akkor most vagyok a 6. vagy 7. napon, és nagyon krémes fehér folyásom van már kb.4 napja (bár ma kicsit kevesebb) és ma kicsit gyengének érzem magam, ez jó lehet?

úgy érzem nincs er? a testembe és csak feküdni akarok,ezt nem értem mert nem szoktam ilyen lenni:S

Legjobb válasz: A folyamat valahol a beágyazódás körül tart, ilyenkor a tünetekbõl még semmilyen egyértelmû következtetést nem lehet levonni.

A folyamat valahol a beágyazódás körül tart, ilyenkor a tünetekbõl még semmilyen egyértelmû következtetést nem lehet levonni.
Nekem a folyás csak a 11-12. napon kezdõdött és a tünetek is koraiak ahhoz, hogy egy esetleges terhesség okozza!!De persze még bármi lehet!;)
Napra pontosan ott tartok ahol te! Ma nagyon fájt a derekam, görcsöltem picit és rám nem jellemzõ módon egész nap ásítoztam. Remélem, hogy oka is volt... :) ))

Veszélyeztetett terhesség már nem lesz nem veszélyeztetett? (Én vagyok a 6 mm-es nyálkahártyás)

Múlt kedden nekem volt vékony a nyk.-m, tegnap voltam dokinál és hüvelyi ultrahangon látta! 5,1 m-es a petezsák. Veszélyeztetett terhes vagyok, tegnaptól itthon kell pihennem, fegyeget? vetélés jelei miatt. A jelek, a kis vérzés ami volt, tegnap nagyon kicsi barnás folyást látott a doki. Meg a mensim alapján 8 hetesnek kéne lennem, a mérete pedig egy 5 hetesé. Mondtam neki, hogy összevissza volt a mensim,arra nem alapozhatunk. Remélem meger?södünk. Köszi mindenkinek aki szurkolt :)

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok!!!Aztán vigyázz ám most nagyon magatokra!Pihenj sokat, semmi megerõltetés!Szorítok, hogy minden rendben legyen Veletek:-)Ugye tudod, hogy ez egy IGAZI CSODA ami megtörtént Veletek:-) Idõvelcsak elmúlik az a fránya veszély...;-) Boldog babavárást!!!

Szia! Gratulálok!!!Aztán vigyázz ám most nagyon magatokra!Pihenj sokat, semmi megerõltetés!Szorítok, hogy minden rendben legyen Veletek:-)Ugye tudod, hogy ez egy IGAZI CSODA ami megtörtént Veletek:-) Idõvelcsak elmúlik az a fránya veszély...;-) Boldog babavárást!!!
Szia, Nem lesz könnyû neked, de kitartást. Semmi baj nem lesz most már. Az a pici nagyon akar élni, vigyázz magadra, magatokra. Ha eddig nem imádkoztál, most adj hálát az égieknek... Ez valóban csoda. Kívánom, hogy hamarosan a babázás egyéb kérdései miatt "zaklathass" minket:) )és semmi baj ne legyen. Most pedig nyugodj meg, nem lesz baj.
Úgy tudom, hogy a 12. hét után már nem lesz ennyire veszélyes a dolog, addig helyrekerül minden és szépen beágyazódik a baba, szó szerint. :-) Pihenj sokat és ne idegeskedj. Sógornõmnek 14 hetes terhessége most 12 hetesnek látszik, amikor Neked, neki se látszott sok a babából.
Szia Na-ugye-ugye én megmondtam, hogy semmi baj nem lesz. (Én, vagyok az akinek 6.5mm-es volt a ny-hártyája és simán kihordta a terhességet) Akkor most már tessék nagyon vigyázni MAGATOKRA. És semmi ugra-bugra
Szia, hogy vagytok? Remélem minden rendben!!!
Szia! Én egy új hozzászóló vagyok, kiváncsi lennék mi lett veletek? Nekem 11 napja késik a mensim, pénteki uh-on 7 mm-es nyh-t látott a doki, viszont petezsákot nem. Én is reménykedek, mert soha nem késett még. Nekem is már lassan 6 hetesnek kéne lennem, mert márc 11-én volt meg utoljára, viszont csak ápr. 1-én jöhetett össze, mert akkor volt pé-m. Hõm is magas, cicim is feszül, tehát nagyon izgulok, hogy nálam is legyen ebbõl valami. Légyszi irj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!