Találatok a következő kifejezésre: A 6. vagyok! Miért van az (33 db)

Nekem is hamar elmúlt.Majd késõbb visszajön még!
Van ilyen. Nekem volt, hogy 1-2 napig semmmi, a 3. napon meg megint sikítani tudtam volna, úgy fájt! Aztán a 9. hét környékére megszoktam, hiába nyomogadtam, nem fájt, csak kellemetlen volt, a 12. hét körül elmúlt, na akkor jöttem rá, hogy eddig is fájt, nem enyhült, csak hozzá lehet szokni. :)
Nekem is változó volt. Volt hogy elmúlt pár napra, én is megijedtem, aztán visszajött. A tünetek jönnek-mennek. Ne aggód! Nekem eddig sem fájt annyira a cicim, így szerencsére azért hason tudok aludni. Csak nagyon érzékeny. Sok boldogságot!
Én is 76hetes vagyok, és egyik nap erõsebb a fájdalom másik nap enyhül..Szerintem ez normális!!Legalább is amíg hányok, és folyamatos hányingerem van nem bánkódom ha enyhül a mell fájásom:) )!!!Boldog baba várást:) )!!
Utolsó író vagyok nem 76 hetes vagyok csak 6:) )!!bocsika

A 6. hétben vagyok! Miért van az hogy barnás folyás jön belőlem?

Ez probléma? Nagyon aggódom!

Legjobb válasz: Több oka lehet,lehet most lenne meg eredetileg a mensid,és ezért jelez a szervezeted. Lehet hogy kell egy kis hormonpótlás,ezért mivel nem tudhatod,érdemes dokihoz menni,hogy fel tudjon írni gyszert.Nekem is így kezdõdött,kaptam hormonpótlást,és most 39 hetesek vagyunk,és minden oké.Ne ijedj meg csak járj utána,az a biztos. Ha meg valóban csak eredeti mensit jelez,akkor pláne nincs ok aggodalomra, de ugye ezt nem tudhatjuk így.Nem lesz baj, ne félj.

Több oka lehet, lehet most lenne meg eredetileg a mensid, és ezért jelez a szervezeted. Lehet hogy kell egy kis hormonpótlás, ezért mivel nem tudhatod, érdemes dokihoz menni, hogy fel tudjon írni gyszert.Nekem is így kezdõdött, kaptam hormonpótlást, és most 39 hetesek vagyunk, és minden oké.Ne ijedj meg csak járj utána, az a biztos. Ha meg valóban csak eredeti mensit jelez, akkor pláne nincs ok aggodalomra, de ugye ezt nem tudhatjuk így.Nem lesz baj, ne félj.
Ja és a legfontosabb, hogy ne idegeskedj, azzal ártasz a legtöbbet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm most egy kicsit megnyugtattál! :) Az elsõ baba lesz és már 8 éve várjuk, aggódom!
Szia! Én is éppen ilyen helyzetben vagyok. Én elmentem a nõgyógyászhoz és Utrogestant írt fel nekem. Ez egy terhességmegtartó gyógyszer, hormonpótló. Hallottam még arról is, hogy ilyenkor Rutascorbint javasolnak, ezt recept nélkül megveheted, de én elõször mindenképp orvoshoz mennék. Pihengess és ne idegeskedj! Nincsen miért.


Miért van az, hogy lassan 6 hónapja van mobilnetem a T-mobile-nál, s egyszer sem küldtek értesítőt, hogy 50%-ot használtam el belőle, vagy 100%-ot?

Így az összes pénzt leveszi róla.. Az oldalon kellene beállítani? Ha igen, akkor merre? Mert kerestem, csak nem találtam. (100mb-s mobilnet)

Legjobb válasz: 1430-on kellene kérdezõsködni...

1430-on kellene kérdezõsködni...
A kérdező hozzászólása: Szerintem azért van ez az oldal, hogy ha valaki nem tud valamit, akkor megkérdezheti õket, mert talán már jártak úgy, s tudnak segíteni, nem? Csak gondolkozz ezen kicsit. Amúgy meg, ha nem tudsz választ adni, akkor inkább csak nézelõdj.
1430-on többet tudnak, mert õk ott dolgoznak, és rálátnak a kártyádra. Mi nem látunk bele, hogy miért van ez. Az elsõnek igaza van, nem kell lehurrogni.
Elgondolkodtam... Csak te nem gondolkodtál el azon, hogy amíg te itt várod egy hozzáértõ válaszát, ami még mindig nem biztos, hogy hiteles, addig néhány másodperc alatt hiteles választ kaphatsz!
A kérdező hozzászólása: Ha hozzáértõ választ írsz, akkor csak ért hozzá. Am is ráérek.
A kérdés egyértelmûen érthetetlen és szär, ha egy hozzá értõ meglátja hogy hogyan bunkózol az elsõ válaszolóval õs sem ír szívesen ahogy én sem, egyébként ha az adatszámláló naplódat a rózsaszín kis programban a vásárlás idejéhez tekered Pl: a hónap 10.napja a másikat pedig a mai dátumra. Akkor kiírja hogy mondjuk eddig 125 mb-othasználtál el, és ha nem használod el az összeset akkor is ki kell fizetni az egészet, ha viszont valami net-startod van vagy okostelón netezel akkor fake a válasz, szóval értelmesebb kérdés kell vagy felhívni a HIVATALOS T-MOBILE ügyfélszolgálatot amit erre találtak ki direkte, hogy a seghülye hozzánemértõ gyökökel szegény ügyintézõ beszélgessen és keresse a választ a sokszor nem is létezõ problémákra. :D

Miért van az, hogy letöltõttem a counter strike 1.6 -ot és csak egyedûl vagyok a map -on. És a bots okat is letöltõttem és mág ugyis egyedûl játszom, miért?

counterstrike,merges..

Legjobb válasz: Azért mert talán még írni sem tudsz, nem hogy játszani egy játékkal? Egyébként hozzá kell adni a botokat v. beállítani, h a rendszer automatán dobja be õket.

Azért mert talán még írni sem tudsz, nem hogy játszani egy játékkal? Egyébként hozzá kell adni a botokat v. beállítani, h a rendszer automatán dobja be õket.
A kérdező hozzászólása: Ez a hely nem azért van, hogy másokat ki oktass, hanem hogy segíts másoknak..
...azoknak, akik udvariasan, magyar nyelven kérnek segítséget, nem odaokádnak pár betût, hátha mondat lesz belõle.
Szerintem az a legvalószínûbbek, hogy a szerver megszûnt vagy talán rejtett vagy ip-t váltott.
A kérdező hozzászólása: nincs új ip cime! mert látom gametrackeren hogy mindig vannak rajta.. valami más ötlet?:S már sokszor ujra raktam de semmi :/
azt nem tudom miért van de sok szervert nem szokott be adni ha internetrõl töltöttel játszol..valószínûleg házi szerver azért. Vagy írd be console ba ezt: connect "Szerver Ip címe" Ha úgyse megy akkor [ ez csak az én ötletem nem biztos hogy jó ötlet] töltsd le a hamachit mert lehet hogy hamachis a szerver. Azt viszont nem tudom hogy hogy csatlakozz ha hamachis.
A kérdező hozzászólása: megpróbálom a hamachit.. de amikor beirom consolba h connect "ip"cim akkor kidob és ki irja hogy :You have banned from this server .de már unbanoltak sokszor és semmi!
lehet hogy az admin rosszul unbannolt. Voltam már admin nem egyszer, és én is így csináltam console ba írtam amx_unban "név" és így csesztem el. Ha rendelt szerver akkor webadminból kellett volna unbannolni.
A kérdező hozzászólása: webadminról voltam unbanolva:) de akkor sincs semmi..
huha az igen. Akkor nem tudom, szerintem a tulaj lépjen kapcsolatba vagy az ügyfélszolgálattal vagy a konfigosokkal. ( már ha van olyan :D ) Mert én nem tudom a hibát :/
A kérdező hozzászólása: majd szólok neki.. biztos van :D de köszi az infót.
okés :D nincsmit :D

Megtudnátok mondani miért van az hogy leszedek vagy 6 játékot felraktam öket is egyikse akar elindulni hibatáblákat dobki pedig a gépigény minegyiknél egfelelt!?

Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: crackelted õket? mert letöltött játékok általában nem futnak crackelés nélkül

crackelted õket? mert letöltött játékok általában nem futnak crackelés nélkül
A kérdező hozzászólása: Crackeltem de ugyse jó, ez irja ki:error:could not initialize direkt x 9 Renderer!
A kérdező hozzászólása: A problem occured initializing DirectDraw.Hardware accelerration maybe disabled, please run DXDIAG.
hát akkor nincs több ötletem :/ sajna nem vagyok egy gépzseni, nem tudom akkor mi lehet a gond :/ bocsi
Ezek szerint még sem jó a géped hozzá! Mert a direct draw az a videokártya... nos ha még is jó lenne a videokártyád akkor újra kell húzni az egészet. a direct draw-ot a direct x-et mindent hogy induljanak... nálam is volt ilyen probléma vettem egy új videokártyát és ment minden, némelyik játéknál patch-elni kellett... :) sok sikert!
Nem kell wh-zni noob.
A kérdező hozzászólása: Normális Választ szeretnék kapni :) nem vagyok kiváncsi senkinek a Buta kifejezésére :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!