Találatok a következő kifejezésre: A 6. vagyok! Miért van (49 db)

Nekem is hamar elmúlt.Majd késõbb visszajön még!
Van ilyen. Nekem volt, hogy 1-2 napig semmmi, a 3. napon meg megint sikítani tudtam volna, úgy fájt! Aztán a 9. hét környékére megszoktam, hiába nyomogadtam, nem fájt, csak kellemetlen volt, a 12. hét körül elmúlt, na akkor jöttem rá, hogy eddig is fájt, nem enyhült, csak hozzá lehet szokni. :)
Nekem is változó volt. Volt hogy elmúlt pár napra, én is megijedtem, aztán visszajött. A tünetek jönnek-mennek. Ne aggód! Nekem eddig sem fájt annyira a cicim, így szerencsére azért hason tudok aludni. Csak nagyon érzékeny. Sok boldogságot!
Én is 76hetes vagyok, és egyik nap erõsebb a fájdalom másik nap enyhül..Szerintem ez normális!!Legalább is amíg hányok, és folyamatos hányingerem van nem bánkódom ha enyhül a mell fájásom:) )!!!Boldog baba várást:) )!!
Utolsó író vagyok nem 76 hetes vagyok csak 6:) )!!bocsika

A 6. hétben vagyok! Miért van az hogy barnás folyás jön belőlem?

Ez probléma? Nagyon aggódom!

Legjobb válasz: Több oka lehet,lehet most lenne meg eredetileg a mensid,és ezért jelez a szervezeted. Lehet hogy kell egy kis hormonpótlás,ezért mivel nem tudhatod,érdemes dokihoz menni,hogy fel tudjon írni gyszert.Nekem is így kezdõdött,kaptam hormonpótlást,és most 39 hetesek vagyunk,és minden oké.Ne ijedj meg csak járj utána,az a biztos. Ha meg valóban csak eredeti mensit jelez,akkor pláne nincs ok aggodalomra, de ugye ezt nem tudhatjuk így.Nem lesz baj, ne félj.

Több oka lehet, lehet most lenne meg eredetileg a mensid, és ezért jelez a szervezeted. Lehet hogy kell egy kis hormonpótlás, ezért mivel nem tudhatod, érdemes dokihoz menni, hogy fel tudjon írni gyszert.Nekem is így kezdõdött, kaptam hormonpótlást, és most 39 hetesek vagyunk, és minden oké.Ne ijedj meg csak járj utána, az a biztos. Ha meg valóban csak eredeti mensit jelez, akkor pláne nincs ok aggodalomra, de ugye ezt nem tudhatjuk így.Nem lesz baj, ne félj.
Ja és a legfontosabb, hogy ne idegeskedj, azzal ártasz a legtöbbet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm most egy kicsit megnyugtattál! :) Az elsõ baba lesz és már 8 éve várjuk, aggódom!
Szia! Én is éppen ilyen helyzetben vagyok. Én elmentem a nõgyógyászhoz és Utrogestant írt fel nekem. Ez egy terhességmegtartó gyógyszer, hormonpótló. Hallottam még arról is, hogy ilyenkor Rutascorbint javasolnak, ezt recept nélkül megveheted, de én elõször mindenképp orvoshoz mennék. Pihengess és ne idegeskedj! Nincsen miért.

Kivancsisagbol kerdezem: szerintetek egy olyan pasi, akinek nincs munkaja miert van fenn eleg sokszor reggel 6-7-8 orakor a facebookon? Baratno vagy alvaszavar van a dologban?

Legjobb válasz: Mi lenne, ha Õt magát kérdeznéd meg? :D Amúgy miért alvászavar, ha valaki 6-7-8 órakor már fent van? (oké én 10kor keltem ma, de kimerült voltam...)

Mi lenne, ha Õt magát kérdeznéd meg? :D Amúgy miért alvászavar, ha valaki 6-7-8 órakor már fent van? (oké én 10kor keltem ma, de kimerült voltam...)
ja vagy csak megszokta hogy fel kell kelni hétvégén se tudok 6 nál tovább aludni mert megszoktam hogy fél 5 kor kelek ha 6ig alszok akkor már csoda

6. os vagyok és nincs egy igaz barátnőm. Szoktak itt bandázni más suliból de hozzájuk nem tudok mivel odamenni. A suliban sem tudok mivel nem tudok mit mondani. Amúgy azt ne mondjátok h sportoljak mert sportolok és ott sincs. Miért van ez így?

Meg az osztályban mindenki kibeszéli a másikat..segítsetek kérlek..hogy szerezzek barátokat?

Legjobb válasz: Na hát 6.-ban akár én is kiírhattam volna ezt a kérdést. Tök ugyanez. Még sportolni is jártam. Nekem az volt a szerencsém, hogy 6 osztályos gimibe mentem és ott voltak normálisabb lányok is, meg megismertem egy csomó új embert, lett 2 nagyon jó barátnõm, addig azt sem tudtam, mi az a barátság, tök fura volt ezt úgy 13 évesen megtapasztalni :D Segíteni nem tudok, de ha te is elmehetnél 6 osztélyosba (vagy másik suliba) szerintem találnál barátokat.

Na hát 6.-ban akár én is kiírhattam volna ezt a kérdést. Tök ugyanez. Még sportolni is jártam. Nekem az volt a szerencsém, hogy 6 osztályos gimibe mentem és ott voltak normálisabb lányok is, meg megismertem egy csomó új embert, lett 2 nagyon jó barátnõm, addig azt sem tudtam, mi az a barátság, tök fura volt ezt úgy 13 évesen megtapasztalni :D Segíteni nem tudok, de ha te is elmehetnél 6 osztélyosba (vagy másik suliba) szerintem találnál barátokat.
Én 8 osztályos gimibe járok.igazándiból én is 6.os vagyok, 5.ig nem volt egy "igazi" barátom, igaz voltak akikkel lóghattam, de most tudtam igazán beilleszkedni:van egy csomó barátom, stb. Azt ajánlom próbálj beszélgetni mindenkivel, viccelõdj nem fontos hogy lány legyen az illetõ fiúkkal is barátkozhatsz
A kérdező hozzászólása: Hát, már csak azt tudom remélni, hogy 'érettebbek ' lesznek 7.-be :/ gimibe azért nem megyek mert végig csinálom az általánost és utána már más városba megyek .. ez már biztos :// de azért köszönöm a válaszokat :) ) ( amugy ma volt programom egy lánnyal , remélem vele jóba leszek)
Beírod, hogy /manuadd "név" admin vagy owner vagy /op "név"
A kérdező hozzászólása: Szóval mindenkinek admint kell adnom vagy mi? :o És /manuadd "név" owner? Ez mi? És ezekkel már kitudnak ütni, nyitni dolgokat?
jaja csak vigyázz mert ha olyanak adsz admint akkor baj van meg nézz utána , hogy kell rangot csinálni youtuben ott elmondják az alapokat úgy írd be azthiszem , hogy groupmanager vagy mi.Régen configos voltam szerveren de most nincs kedvem sokat írni.
A kérdező hozzászólása: okés megnéztem csak mi az az owner?
hany eves vagy? mivel, a group manger limitalva van, hogy hany eves kortol lehet hasznalni!
Szintén 6 hetesen érzem néha ugyanezt. Nekem a pihenés (fekvés ) és a magneB6 segített eddig! Boldog Babavárást!
Nem izzadsz meg közben?
A kérdező hozzászólása: néha igen néha nem de azt vettem észre hogy ha maszturbáltam sokkal melegebb a testem és nem fázok annyira
Ilyenkor mindenkinek emelkedik a vérnyomása.Nekem az agyam is majd el durran, olyan vörös . A kis hajszálerekre sokkal nagyobb nyomás nehezedik, jobban ki is látszanak .A maszti meg egésszséges dolog .
A kérdező hozzászólása: értem akkor a testfelmelegedésre meg van a válasz de a piros vérpöttyökre amik ott maradnak azok még mindig itt vannak sajnos =(
A kérdező hozzászólása: egyébként F/14 vagyok és várom a válaszokat =)
Szerintem petechiák keletkeztek (apró, tûszúrásnyi bevérzések). Ezek az erõlködéstõl, fizikai megterheléstõl keletkezhetnek, ha könnyen szakadnak a hajszálereid. Ha sokszor elõfordul, esetleg orvoshoz fordulhatsz egy vérképet és alvadológiát nézetni. A Rutascorbin szedése segíthet, vagy a c-vitamin.

Miért nem tudok túllépni? Lassan 1 éve hogy vége lett egy másfél éves kapcsolatomnak azóta van egy barátom akit nagyon szeretek 6 hónapja vagyünk együtt. Mégis ha azt mondanám az exem hogy újra kezdené velem szó nélkül elhagynám a párom. Miért van?

Legjobb válasz: Én már jártam igy! A csajommal már 2 éve együtt voltunk mikor feltünt az exem!Beszélgettünk és fel elevenitettük a régi szép dolgokat!Lefeküdtünk és kérte hadjam ott a csajom érte!Megtettem!És mi lett?Ami akkor sem müködött most sem!Csak ez 2 hét alatt kiderült!És igy a két pad közül a földre estem!Se csaj se semmi csak a fájdalom,hogy miért voltam ekkora fasz,hogy egy biztos kapcsolatot feladtam egy bizonytalanra amiben már megégettem a kezem!!! Ugyhogy ennyi!!!

Én már jártam igy! A csajommal már 2 éve együtt voltunk mikor feltünt az exem!Beszélgettünk és fel elevenitettük a régi szép dolgokat!Lefeküdtünk és kérte hadjam ott a csajom érte!Megtettem!És mi lett?Ami akkor sem müködött most sem!Csak ez 2 hét alatt kiderült!És igy a két pad közül a földre estem!Se csaj se semmi csak a fájdalom, hogy miért voltam ekkora fasz, hogy egy biztos kapcsolatot feladtam egy bizonytalanra amiben már megégettem a kezem!!! Ugyhogy ennyi!!!
a fontos kapcsolatokat nehezen felejti el az ember... valahogy, tudjuk, hogy az már úgy mûködött velem is ez van :S és szerintem még sokak értik, hogy mirõl beszélek
Akkor nem szereted a mostani párod. Ha vége lett annak oka van. Örülj, hogy van most melletted valaki, és probálj meg vele boldog lenni, de ha továbbra is az ex pasidra gondolsz, akkor hagyd szerencsétlen barátodat, hogy kapjon magának olyan lányt aki õt akarja. Forditott, helyzetben gondolkoztál el? neked hogyan esne a dolog, ha téged hagynának el szó nélkül. Azért nem tudod elfelejteni a régi párod mert nem volt be fejezve rendesen.
A kérdező hozzászólása: Dehogynem nagyon szeretem a párom. De úgy érzem hiányzik valami amit az exem meg tudott adni mindent megadnék hogy újra kezdhessem vele..
nagyon szereted az újat, de nem szerelmes vagy. a szerelem az mindent visz nem látsz, nem hallasz és centikkel a föld felett jársz ez a srác egy nagyon rendes ember , de ez neked kevés. jönni fog valaki aki miatt gondolkodás nélkül fogod elhagyni
összekötnek az emlékeke , a közös múlt.. próbáld meg végleg lezárni... és koncentrálj a mostani párkacsolatodra !
Nem èri meg felrúgni egy kapcsolatot az ex miatt. Csak ennyit mondok.
Mert rip.
Kiszokták vágni az átvezetõ videókat meg kiveszik a multit v singlet, (Black ops-ba a Multiplayert veszik ki, CoD6-ba a Singlet.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!