Találatok a következő kifejezésre: A 6. vagyok! Miért (118 db)

6 hetes a lányom, eddig minden szép volt, aludt evett.3 napja, főként délután és este sokat sír. Kérdésem, fájhat a hasa, vagy miért sír ennyire?

nem bir aludni, mindig szopizna, de már jön ki bel?le a tej, túrós állaggal. Hizni jól hizik. Sírás közben néha tekereg, de a lábait nem huzza fel, inkább megfeszíti.

Legjobb válasz: A hasa fáj, az biztos. Nekünk nem váltak be a csodaszerek, lehet, hogy csak 3 hónapos korában fog ez elmúlni.

A hasa fáj, az biztos. Nekünk nem váltak be a csodaszerek, lehet, hogy csak 3 hónapos korában fog ez elmúlni.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ mindenkinek.Nos ez az állapot 3 napig tartott. most megint jó baba.Nem tudom minek tudható be.
Szerintem hasfájós! Tornáztasd meg, hogy könnyen távozzon a puki.
Szerintem is hasfájás, az én fiam is 6 hetesen kezdte. Simogasd a pociját, és vegyétek a mellkasotokra hogy ott aludjon nekünk ez vált be. Sok sikert!
szia, szerintem is fáj a pocak! Az én fiam volt olyan, hogy hajnali egyig tekeregve ordított szegény. Mi sok mindent kipróbáltunk végül a gripe water vált be, azóta nyugodtabban alszik és kevesebbet fáj a pocakja.

Ma voltam dokinál, és a papírra azt írta hogy grav. S.5. Én pont ma vagyok a 42. napon, ha a menstruációtól számoljuk. Tehát pont ma kezdem a 6. hetet. Elírta szerintetek? Vagy ezt akkor hogy számolta? MIért 5 hetet írt rá? Még az 5. hétbe tartozik?

Legjobb válasz: Betöltött heteket írják a papírra. Beléptél a 6. hétbe, tehát most 5 hetes vagy. Ez olyan, mint az életkor. Onnan, hogy megszületik a baba, belép az elsõ évébe, de egy évesnek csak az egy éves szülinapja után nevezzük... Amúgy gratulálok!

Betöltött heteket írják a papírra. Beléptél a 6. hétbe, tehát most 5 hetes vagy. Ez olyan, mint az életkor. Onnan, hogy megszületik a baba, belép az elsõ évébe, de egy évesnek csak az egy éves szülinapja után nevezzük... Amúgy gratulálok!
Én az 5 is, meg a mai is számoltam, így 42 nap.Ez stimmel, viszont a hetek csütörtöktõl-csütörtökig tartanak a te esetedben. :) 5-12 12-19 19-26 26-02 02-09 09-16 (holnap) Tehát holnap töltöd a 6. hetet és pénteken már 6+1 leszel, tehát elkezded a 7. hetet. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! És szerinted hol rontottam el a számolást? Melyik napot nem kellett volna beleszámolnom? A menstruáció napját vagy a mai napot? Mert amúgy nem tiszta hogy hova tûnik nekem az az 1 nap! :)
Elõször kiszámoltam a naptárban, aztán a kalkulátorral. :) Gratulálok! Boldog babavárást!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Timike! Neked volt igazad, 5+6 napos vagyok, és mivel mindíg a betöltött heteket nézik, így azért írt rá 5 hetet! Megnyugodtam... :) Én a naptáromban akárhogy is számoltam, mindíg pont a 6+0-ra jött ki, de a neten csináltam terhességi kalkulátort, 2-t is, hogy tuti legyen, és ott 5+6 hetesnek írt, nem annyira értem a számolását, de most már hiszek a gépnek! :) Te kalkulátorral nézted vagy naptárban nézted?
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy terhesség kalkulátort, és nem 6+0 hetes terhes vagyok, hanem 5+6 hetes terhes, úgyhogy valószínûleg azért írtak rá 5 hetet! :)
Nekem azért írtak 6hetet, amikor mensi szerint 7hetes lettem, mert az UH eredmények alapján így látta a doki. Valószínû késõbb volt ovud.
2012. január 21. A teherbe esés legvalószínûbb napja 2012. március 31. Az elsõ trimeszter vége (12. hét) 2012. július 14. A második trimeszter vége (27. hét) 2012. október 13. A szülés várható ideje (40.hét) 5 hét, 6 napA terhesség eddigi ideje
Mikor volt napra pontosan az utolsó mensid elsõ napja? 5-én nem? 30 naposak a ciklusaid? Akkor holnap leszel 6+0, tehát holnap kezded a 6. hetet, ma még csak betöltött 5 hetes vagy. http://www.kiskegyed.hu/kalkulator/terhessegi-kalkulator/
Na én nem végeztem számításokat, csak gondoltam, hoyg ez lehetett a probléma. De most ki is számoltam. Valószínû hogy a 6+0 az még betöltött 5-nek számít, és a 6+1 számít csak 6 hetesnek. De megmondom õszintén, hogy agy a harmadik gyerekemet várva sincs soha fogalmam, hogy pontosan hányadik héten járok, de szerintem ez nem is olyan nagy gond. Majd a dokik számolgatnak, az õ dolguk, az enyém meg hogy elmenjek a szükséges vizsgálatokra. A baba meg születik amikor akar. :o)
A kérdező hozzászólása: Ma pont a 42. napon vagyok a menstruációtól számolva. Az pont a 6. hét nem? És akkor az még mindíg 5-nek számít? Az elsõ kommentelõ azt mondta.
20+1 hetesen 20 hetes vagy. Kezded a 21-et. Nem holnap kezded a 6. hetet? Ma elvileg 5+6 napos vagy nem? 5-e volt az utolsó mensid elsõ napja? Bocs, ha elszámoltam! Ha minden igaz, holnaptól vagy 6 hetes terhes.
A kérdező hozzászólása: És akkor a késõbbiekben is úgy kell számolni, hogy ha mondjuk mondjuk pont 20+1 napos terhes vagyok, akkor még csak 19?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) És a válaszodat is!
A kérdező hozzászólása: Már értem! Én úgy számoltam naptárba, hogy nem csütörtöktõl csütörtökig, hanem egyessével, mondjuk úgy is 42 napra jön ki, de mindegy is. Már meg gyõztél, és magamat is meggyõztem! :)
sztem hha melettd még ki is veri akk az nem azt jelenti h nem szeret téged és nem vagy neki elég....
minden férfi ilyen, énis sokat szexelek a párommal, deha épp akkor jön rá mikor én nemvagyok vele, akkor elintézi magának. ebbe bele kell törõdni. ezvan.
én nõ vagyok, de a párom utálja, ha masztizok, ha nem vagyok vele, persze, nem látja, de szó szerint hallani sem akar róla.szereti, ha õ majd megadja nekem egyszerre mindazt, amiért sóvárgok.így is lehet csinálni.:D
Szerintem tök természetes. Mi is hasonlóan vagyunk mint ti, én barátom is kínlódik két nap múlva már nagyon :) Jobb ha elintézi magának, mintha keresne egy csajt, aki hétköznap is mindig rendelkezésére áll :) Szerintem emiatt kár problémázni... 19/L
Nyugi, ehhez semmi köze a kívánásnak. Én 28 éves nõ vagyok, és ha valamelyikünk elutazik egy hétre, akkor én is maszturbálok. És õ is. :)
Egyszeru: mert fiatal fèrfi, akiben tombolnak a hormonok. Nincs ebben semmi rossz! Ne èrezd e miatt rosszul magad!
ez hülyeség, addig örülj amíg meg nem csal:) minden férfi csinálja, sõt pornót is néznek, csak hogy tudd:)
azért az nem igaz, hogy minden férfi veri párkapcsolat mellett. pl én nem.
Minden férfi kiveri, ha van nõje, ha nincs. Ez tény. Jobb, ha megbarátkozol a gondolattal.
A kérdező hozzászólása: Hmm köszönöm! csak azt hittem nem vagyok neki jó az ágyba vagy ilyenek...
a kivétel erõsíti a szabályt..:D
Az a lényeg, hogy a még fiatal pasik még nagyon sokat kívánják a kielégülést. Az én párom mellettem, elõttem is szokta csinálni, mert én nem akadok fenn rajta. Ha nekem nem lehet, vagy már nem kívánok többet, akkor miért ne csinálhatná? Nem akarom, hogy rossz legyen neki. Megértem, hogy neki nagyobb a szexuális étvágya mint nekem, és önzõség lenne tõlem, ha azt kérném tõle, hogy ne csinálja egyedül, csakis velem, hiszen tudom, hogy neki a napi vagy két naponta egy szex nem elég. Õ naponta legalább 2-3 alkalommal kívánja, nála ez a normális, én viszont nem bírom ennyiszer csinálni. Szoktam én is segíteni neki.
A spermiumtermelés miatt 3 naponta annak a jószágnak el kell sülnie akárhogyis, de kétnaponta jobb mert a harmadik nap már kín, szóval attól hogy szombat este sok szex van, neki csütörtökön már igenis lehet igénye a szexre, sõt biológiai szükséglet, hogy legyne magömlése, és sokkal jobb kiverni mint reggel arra ébredni, hogy az elsõ program gatyamosás...

6 hetes terhes vagyok. Miért kell ennyire sokszor pisilnem. Ez normális? Még ilyenkor nincsenek is nagyon jelei a terhességnek (rosszullét stb. ). Vagy nincs idegeskedésre okom? Mikor kezdődnek a rosszullétek?

Legjobb válasz: Gyakori pisilés a terhesség velejárója,ugy 18hét utan még vizelet csöpögés is elõfordul gyakran.nekem a jelek a 6-7héten jöttek.

Gyakori pisilés a terhesség velejárója, ugy 18hét utan még vizelet csöpögés is elõfordul gyakran.nekem a jelek a 6-7héten jöttek.
Szia! A sok pisilés normális. Még nem is tudtam hogy terhes vagyik, de fél óránként jártam. Sokan azt mondják, már elõtte is szedik a vitaminokat. Próbáltam kétszer is az elsõ trimeszterben, de nagyon rosszúl voltam tõle. (Elevit). A doki azt mondta, felesleges szedni ha úgyis kijön, úgyhogy abbahagytam, hátha jobb lesz, ha már a méhlepény táplálja a kicsit, és nem bánt a bogyó annyira. Aztán a Gravidától is szuityokul voltam. Most Hipp Natalt iszom, semmi bajom tõle. Nem szedek mellé semmit. A dokim is, én is a természetesség hívei vagyunk, régen sem szedtek be annyi bogyót, mégis minden jó volt. Ha rossz lesz a vérképem, úgyis ad még mellé kiegészítésként. Szerintem igaza van. De ezt embere és dokija válogatja. 27 hetes kismama
Annyi ídõsen én is sokszor jártam pisilni, de hálistennek elmúlt.A rosszúllétek szerintem mindenkinél máshogy van.Nekem mikor nem jött meg a fogam fájt nagyon innen tudtam, hogy babás lehetek.Aztán a 3dik hónapig hányinger, szagoktól undorom volt.Ha szerencséd van akkor talán kimaradsz belõle. Jó babavárást! 23hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Mikor kezdtetek vitaminokat szedni? És mit ajánlanátok? Elsõ gyerek lesz nem tudom azt sem milyenek vannak!
Én lassan kilenc hetes leszek, de hála Istennek idáig elkerült a rosszullét ami remélem már nem is jön elõ, söt a pisilés is kezd alább hagyni.A cici fájás az viszont éjszakánként szörnyûûû nemtudom mekkorák lesznek de már most nõtt egy méretet.
A gyakori pisilési inger a koraterhesség egyik jele.De lehet felfázás is, bár azt felismernéd. Szabály pedig nincs arra, hogy mikor kell kezdõdniük a rosszulléteknek. Én pl. egyszer sem voltam rosszul, röhögve csináltam végig az elsõ trimesztert, míg más kismamik hánytak, és egészséges a kicsink. 18 hetes kismama
Nekem már most(4 hetesen) reggel és délelõtt hányingerem van és pisilni is sokat kell tehát nincs idõpontja a rosszulléteknek, szerintem se kell vitamin gyógyszer formábon sok gyümi, zöldség és tejtermék...
A kérdező hozzászólása: Te már négy hetesen elmentél dokihoz, vagy még vársz vele?
már voltam dokinál kedden és akkor állapították meg hogy 4-5 hetes de 4 hetest írtak rá a papírra hogy 2 hét múlva ha megyek biztosan halljunk szívhangot egy hete lett pozitív a tesztem.

Sony Xperia Z Ultra, ASUS Fonepad vagy Samsung Galaxy Mega 6.3? Melyik a jobb és miért?

Legjobb válasz: Az Asus Fonepad-ból 3 különbözõ is van! Melyikre gondoltál? A66-1A057WWE, 2 A68-1A157WWE, vagy 2 A68-1 A233WWE?

Az Asus Fonepad-ból 3 különbözõ is van! Melyikre gondoltál? A66-1A057WWE, 2 A68-1A157WWE, vagy 2 A68-1 A233WWE?
A kérdező hozzászólása: bocsi, a 2-re
A 3 közül csak 1 van, aminek a típusa nem 2-es!
Lényegtelen melyik Fonepad, ezek közül Xperia Z Ultra a legjobb, és ez nem is kérdés. Most kezdjem el sorolni, hogy legjobb kijelzõ (ezek közül), legerõsebb hardver, jó aksiidõ, stb? Mert felsorolhatnék mindent, hátránya nem nagyon van.

Melyik időszak volt a babával nehezebb/könnyebb? 1-3 hó vagy 4-6? És miért?

Legjobb válasz: 4-6 könnyebb volt, mint a legeleje, aztán utána újra nehezebb lett. Ebben az idõszakban volt a legnyugisabb, már el tudta foglalni magát, nem sírt folyamatosan, ha ébren volt, viszont még nem tudott helyet változtatni, így nem kellett folyton résen lenni. Valahogy ilyenkor aludt a legnyugodtabban is, utána elég nehéz volt kb. 1 éves koráig.

4-6 könnyebb volt, mint a legeleje, aztán utána újra nehezebb lett. Ebben az idõszakban volt a legnyugisabb, már el tudta foglalni magát, nem sírt folyamatosan, ha ébren volt, viszont még nem tudott helyet változtatni, így nem kellett folyton résen lenni. Valahogy ilyenkor aludt a legnyugodtabban is, utána elég nehéz volt kb. 1 éves koráig.
0-3 hónapos koráig, mert kólikás hasfájása volt, ez annyit jelentett hogy este 6-tól hajnal kettõig sétáltunk vele fel-s alá, ringattuk... így csak nyöszörgött szegénykém. 4-6 hónapos korig már könnyebb volt, kialakult a napirend, elmúlt a hasfájás, elkezdett érdeklõdni, nézelõdni, játszani...
szerintem mindegyik korszakban van/lesz könnyû és nehéz idõszak.
0-5 hó, szinte egész nap aludtak azóta hónapról hónapra nehezebb
Az elsõ idõszak nekem azért volt nehezebb, mert állandóan csak fejtem a tejet, etettem, mosogattam, nem pihentem. A 4. hónaptól, ahogy elapadt a tejem, már könnyebb lett minden, mert legalább ez a dolog kimaradt, bár nem örültem neki, hogy csak eddig volt tejcsim. Azóta azt a kis idõt még jobban vele tudom tölteni. Ha épp alszik, próbálok takarítani, fõzni, de amint felkel újra együtt vagyunk és játszunk.Imádom ezt az idõszakot a 4. hónaptól. Most már lassan 8 hónapos lesz. Az eleje annyiban másabb, hogy rengeteget alszik a kicsi, most már többet van fel, nem is mindig játszik el egyedül, de ha csak ott vagyok mellette, már megnyugvás neki.Nagyon össze vagyunk nõve.
Mert rip.
Kiszokták vágni az átvezetõ videókat meg kiveszik a multit v singlet, (Black ops-ba a Multiplayert veszik ki, CoD6-ba a Singlet.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Miért nem találok "Sekaiichi Hatsukoi" című animéből 5. részt? Meg még az utána levőket, a 6. , 7. , 8. , stb. Csak én vagyok béna, h sehol nem találok, vagy még le sem fordították?

Amennyiben csak én vok idióta, hogy nem találok, tudna valaki mondani, hogy hol tudom megnézni a többi részt?

Legjobb válasz: Az 5.-dik rész még ma jött ki magyar felirattal.(Uraharashop)Indavideon biztos fent lesz késõbb.A többi részt pedig még le sem adták sehol. Ha jól tudom :)

Az 5.-dik rész még ma jött ki magyar felirattal.(Uraharashop)Indavideon biztos fent lesz késõbb.A többi részt pedig még le sem adták sehol. Ha jól tudom :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm^^ azt még elfelejtettem leírni, h mangán hol tudnám megnézni? (mármint 5 tõl tovább) az nem baj, ha angol, nem magyar.
Sajnos azt nem tudom.De ha valamelyik animés oldalon (pl.uraharashop) megkérdezed üzenõfalon vagy fórumon biztos meg tudják neked mondani.
A kérdező hozzászólása: értem.. köszönöm :D
Az anime áprilisban indult, hetente érkezik új rész. Ahogy az elõttem válaszoló is írta, a http://uraharashop.hu emberkéi gyorsan lefordítják. Ezen kívül fordítja még a http://yaoiorden.hu oldal, bár õk nem olyan gyorsak, viszont - véleményem szerint - jobb a fordítás minõsége. Én általában úgy szoktam, hogy elõször az Uraharashop-os verziót, majd késõbb a Yaoiordeneset nézem meg. A mangát pedig megtalálod a http://redlightteam.net oldalon. Ide regisztrálni kell, természetesen ingyenes. Nem a teljes manga van fent, folyamatosan fordítják, eddig 4 fejezet került fordítás alá. (Pár résszel jóval az anime elõtt haladnak, mivel a manga egy fejezetének 2 anime rész felel meg.) A többi - eddig kiadott - fejezetet ANGOLUL megtalálod itt: http://www.mangafox.com/manga/sekaiichi_hatsukoi/?no_warning=1
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen *-*

Holnap megyek a nőgyógyászomhoz, 6 hetes terhes vagyok. Miért félek mindentől? Normális ez? Pl. Üres petezsák, méhen kívüli terhesség, vagy téves pozitív teszt és nem is vagyok terhes. Ilyenek járnak a fejemben.

Legjobb válasz: nekem is ugyan így volt...elõször,nehogy üres petezsák legyen,utána nehogy felszívódjon,utána nehogy elhaljon utánna nehogy down koros legyen ,utána nehogy bármi baja legyen és jön a folytatás :D de ne aggódj fölöslegesen..tudom bagoly mondja verebek.nyugi :D üdv 20hetes kismami

nekem is ugyan így volt...elõször, nehogy üres petezsák legyen, utána nehogy felszívódjon, utána nehogy elhaljon utánna nehogy down koros legyen , utána nehogy bármi baja legyen és jön a folytatás :D de ne aggódj fölöslegesen..tudom bagoly mondja verebek.nyugi :D üdv 20hetes kismami
Szerintem ezzel a többség így van!Ne aggógj, minden rendben lesz!
Az elsõ ultrahangom nekem 12 hetes terhességemkor volt. Felfeküdve az asztalra, arra gondoltam, na most fog kiröhögni a doki, és azt mondja, nem is vagyok terhes, és nem talál semmit.:D Ez mindenkinek átfut az agyán. Aztán majd azon aggódsz, hogy megvan e az összes ujjacskája, nem e deformált, vagy ilyesmi. Nehogy hamarabb jöjjön ki... 26 hetes kismama:D
Az egész terhesség alatt lesz miért izgulni, de ez gy természetes! Szorítunk neked!
Szerintem 100 nõbõl 99 így van. Erre egy dolgot lehet mondani ami totál közhely, de tényleg nincs rá más megoldás: ne idegeskedj hanem gondolkodj pozitívan. Mindenki ezt fogja írni csak más szavakkal :)
Ja es majd ha megszuletik akkor lesz igazan amiert aggodnod:) ) Ez az elet rendje es szerintem minden anya vegigaggodja az eletet a gyerekek miatt.Persze vannak kivetelek is sajnos. Jo babavarast majd jo babazast
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Akkor nem csak én vagyok ilyen aggódós típus. Így már mindjárt nem érzem magam bolondnak.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Nagyon kedvesek vagytok. Majd két évig azért aggódtam, mert nem jött a baba, most meg azért, hogy mi hogy lesz vele kapcsolatban. Kész téboly. Most már amíg meg nem születik nem lesz nyugtom. De megéri az aggodalmat. Bár akkor meg azért fogok aggódni, hogy nehogy valami baja essék. Ez az élet rendje. Most már aggódhatok a sírig.:)
Én is állandóan aggódtam, aggódók:) pedig nem vagyok egy idegeskedõs típus de ezek az ösztönök szerintem:) nekem is elõször üres petezsák, vérzés, utána a vetélés, downkór, köldökzsinórtekeredés, vizfejûség volt a téma..28 hetes vagyok most a koraszüléstõl félek..ez van:)

Miért lehet az, hogy a 6 napos menstruációm most 4 nap alatt elmúlt? Úgy tudom nem vagyok terhes!

Legjobb válasz: nekem is van ilyen. van mikor 4 nap összesen, van meg mikor 3 napig úgy folyik, mintha dunából öntenék, és egy hét alatt is alig akar elmúlni. szerintem ne aggódj.

nekem is van ilyen. van mikor 4 nap összesen, van meg mikor 3 napig úgy folyik, mintha dunából öntenék, és egy hét alatt is alig akar elmúlni. szerintem ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Azért érdekes, mert nekem soha nem szokta így csinálni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!