Találatok a következő kifejezésre: A 6. vagyok! (3207 db)

Mindig a betöltött hét számít
A 7. hetit nézd.
hihi, 2 válaszból, 2 :D de a leírások is változók, nézd meg a legutolsót, ha 41 hét van, akkor 7, ha 40 akkor pedig 6.:)
Természetesen a 6. hetit. Mivel 6 hetes vagy. :) 38km
mindig a betöltött hetet nézd, azaz most a 6.at.
Nekem is okozott ez már fejtörést, de én mindig a következõ hetet néztem, tehát az most neked a 7. Mert 6 hetes terhes vagy, de a 7-ben vagy, tehát ha úgy írják, hogy 7. hét, akkor az betöltött 6 hét més még pár nap. Nekem a nõgyászom is mindig azt a hetet írja a könyvembe, amelyiket éppen akkor töltöm.

Anyatejes babánál pontosan mikor "kell" a hozzátáplálást elkezdeni? Amikor a 6. vagy a 7. hónapot töltötte be?

A baba orvosi/oltási kiskönyvében az van, hogy anyatej kizárólag és a 7. hónaptól tápláljunk hozzá. Tényleg ennyire soká kell? Én úgy gondoltam, hogy elkezdem már a kostóltatást - napi 2-3 kanállal - az 5,5 hónapos babámnál. Mire kiváltunk egy étkezést szerintem az lesz egy hónap is.

Legjobb válasz: Betöltött 6. hónaptól. De ha te 5.5 hónapos kortól kezded, az is teljesen rendben van. Egyébként néztem az ajánlásokat, és igyekszem is többnyire betartani.

Betöltött 6. hónaptól. De ha te 5.5 hónapos kortól kezded, az is teljesen rendben van. Egyébként néztem az ajánlásokat, és igyekszem is többnyire betartani.
Sztem nem kell ezt olyan komolyan venni. Most az a 1-2 hét sztem nem számít. Én is kóstoltatok a gyerekkel tejet pedig csak egy hét múlva lesz 1 éves. Bizonyos dolgokat próbáltam kitolni, ilyen a Danone joghurt, meg nem kaptt még TúróRudit stb.
Ha a baba betölti a 6. hónapot, akkor másnaptól már a 7.-et tölti, szóval ez úgy értendõ, hogy ha január 1.-én született, akkor július 1.-étõl lehet kezdeni a hozzátáplálást. Szerintem nyugodtan kezdheted 5 és fél hónapos korában. Én is megnéztem az ajánlásokat, de azok, csak ajánlások, a mi orvosunk a mi babánknak mást ajánlott. Én azt követtem.
Kisfiamat 4, 5 hósan kezdtem el plusz táplálékkal etetni, mert nagy babaként jött a világra, így nem volt már elég Neki a tejem.Valóban nem kell komolyan venni, hogy 6 hónapig csak anyatej!Ez hülyeség!Ugyanúgy kell a plusz folyadék 3 hós korától, de ha szükséges akkor kicsit elõbb, annak ellenére, hogy anyatejes!Tejet is lehet higítva adni, mert ha hiszed ha nem egy baba, akibõl késõbb úgyis felnõtt lesz akkor lesz tej, és liszt érzékeny, ha nem kap idõben tejet!!Ezt komolyan "mondom".Most jöhet a lepontozás, nem érdekel.Én is tehéntejen nõttem fel, és kutya bajom! :) Csak sokan nagy tévhitben élnek...
Valahol olvastam, hogy külföldön, nem a baba korát nézik, hanem hogy mennyire fejlett.Ha már többet van "függõlegesen", többet mozog, akkor ellehet kezdeni a kóstoltatást.Ez nekem szimpatikus hozzáállásnak bizonyult, hasonlít az én hozzáállásomhoz.Mi 4 hósak 1 hetesek vagyunk, 8 kilók.Igaz feles, azaz anyatej, majd pótlásként tápi.3, 5 hósan kezdtük, mert már kézben ült.Elõször kapott egy kiskanál répa levet.Vártam, 2-3 napot, akkor megint.Ha már megszokta az ízét, adtam mást, almát, barackot.Aztán mikor betöltötte a 4 hót adtam neki bébi kaját, sütõtök a favorit.Ez megy egy hete, napi 2x 20 grammot kap, két étkezés között.Eddig minden rendben.Nem volt székrekedés, sem allergia, semmi.Boldog, mosolygós, és imád enni:) Nem olvastam semmi irodalmat errõl, azt a cikket is véletlenül, van két "kis" tesóm, elég nagy voltam már amikor õk voltak ilyen picik, így emlékszem még, hogy "nagyanyáink" mit hogyan csináltak!:)
mi 4 hosa korában kezdtük. mindig délben. 2 hete kezdtük mostmár megeszi a bébiétel felét.
Én a jövõ héten akarom kezdeni. 4 hós
A kérdező hozzászólása: Eddig teljesen egyértelmû volt számomra, hogy a 6. hónap, de ahogy ma néztem a kiskönyvet kicsit meglepõdtem. Ezért kérdezlek Titeket, hogy ugye nem kell annyit várni.
A kérdező hozzászólása: Én az orvosunktól nem kérdezek, mert egyszer tápszert akart kiírni csakazért, mert megjött a menstruációm és, hogy "biztos, ami biztos, legyen otthon tápszer, ha kevés lenne a tej."

Tudtok a 6. , vagy 13. kerületben keresek terhes jógát, vagy tornát, munkaidőn kívül (vagyis 9 előtt és 17:30 után)? Ha igen, hol?

Legjobb válasz: Én a VI.-ba "járok" kismamajógára. Azért tettem idézõjelbe, mert most kezdtem, eddig egyszer voltam....:) Mondjuk hétköznap béna idõpontban van 16:30-tól, de szombaton délelõtt 10-tõl. A hely neve Szurja.

Én a VI.-ba "járok" kismamajógára. Azért tettem idézõjelbe, mert most kezdtem, eddig egyszer voltam....:) Mondjuk hétköznap béna idõpontban van 16:30-tól, de szombaton délelõtt 10-tõl. A hely neve Szurja.
A kérdező hozzászólása: Pont ez az...én f5-kor még az irodában ülök, és dolgozom, és agglomerációban lakom, vagyis nem tudok szombatonként csak ezért elindulni Budapestre. Azért köszi a választ.
Az a gond, hogy amiket én tudok az egyik az Õrs Vezér terénél van, a másik a Szugló u.-ban, ám mindkét helyen van este(18-19 óra körül) is terhes jóga.
Ja, bocs, azt nem írtam, hogy mindkettõ a XIV.kerületben van.
A kérdező hozzászólása: Még akár a 14. kerület is szóba jöhet, megírnád, hogy melyik két helyrõl van szó?
A 3.4. vagyok.Én ide jártam(Padma stúdió):http://www.jogastudio.hu/main.php?p=elerhetosegeink Ez könnyen megközelíthetõ.
Megint én.Ez a másik(ide a kicsit szoktam vinni játszóházazni):http://babamamahaz.hu/f_leiras.php Görgesd le, az oldal közepe-alja felé van a jóga-tudnivaló.
Itt a Varázskert órarendje:http://babamamahaz.hu/orarend/orarend.jpg
12!
A romboid a nyerõ 2013-ban, le vagy maradva kisapám!
10!
Nekem rubik kockás, ha unják a szexet, akkor megpróbálják kirakni.
Véleményem szerint jó ha van, de nem ez a fõ dolog.
Francia kockás! Egyébként nem a kockák száma a lényeg te ökör, hanem hogy van kidolgozva. Ha nem tudsz a témában normálisan kérdezni, hanyagold az oldalt.

17-én vagy18-án volt peteérésem, tehát ha sikerült akkor most vagyok a 6. vagy 7. napon, és nagyon krémes fehér folyásom van már kb.4 napja (bár ma kicsit kevesebb) és ma kicsit gyengének érzem magam, ez jó lehet?

úgy érzem nincs er? a testembe és csak feküdni akarok,ezt nem értem mert nem szoktam ilyen lenni:S

Legjobb válasz: A folyamat valahol a beágyazódás körül tart, ilyenkor a tünetekbõl még semmilyen egyértelmû következtetést nem lehet levonni.

A folyamat valahol a beágyazódás körül tart, ilyenkor a tünetekbõl még semmilyen egyértelmû következtetést nem lehet levonni.
Nekem a folyás csak a 11-12. napon kezdõdött és a tünetek is koraiak ahhoz, hogy egy esetleges terhesség okozza!!De persze még bármi lehet!;)
Napra pontosan ott tartok ahol te! Ma nagyon fájt a derekam, görcsöltem picit és rám nem jellemzõ módon egész nap ásítoztam. Remélem, hogy oka is volt... :) ))
Inkább ne tedd! A tabletta össze-vissza szedése felborítja a hormonháztartásodat.
Így elõbbre hozod a köv. mensidet! Ritkán lehet ilyet csinálni!
ha a 8. napon kezded el szedni, akár terhes is lehetsz ha a 6.-on akkor elvileg nem, max felborul a hormonháztartásod, vérezgetni fogsz, máskor fog megjönni, szal neméri meg, inkább tartsd be azt a 7 napot pontosan, nemolyan nehéz az. és a teljes biztonság érdekében megis kell tenni
A kérdező hozzászólása: Soha nem variálnék vele, de nem tudom mi tegyek. A 13.tabinál vettem észre, hogy lehet, hogy rosszul szedtem ezt a levelet. Szerdán kezdem mindig, de most a keddinél volt megkezdve a levél, nem értem, hogy csinálhattam. Lehet, hogy most is szerdán kezdtem, de a keddi tabival, szóval csúszott az egséz, de lehet, hogy kedden, szóval egy appal hamarabb kezdtem. Totál felfordulás most az életem, nem emlékszem hogy kezdtem.
nemértem h miaz hogy szerdán kezdtem de a keddi tabival? ha mindig szerdán kezdesz új levelet akkor az elsõ tabit kéne bevenned, nem? keddi tabi akkor nincs. nem?:D de énezt komolyan nemértem...énis gyógyszert szedek, csakén pénteken kezdem mindig, az elsõ tablettával ami a levélen van, végigszedem azt a 21 napot, csütörtökön kell bevenni az uccsót, 7 nap szünet, aztán elõveszek egy új levelet pénteken és beveszem az elsõt. szal én télleg nemértem h miez a keddi tabi...:D
Más a bogyók színe? mert esetleg azzal szokták jelezni hogy eltérõ a hormontartalmuk és akkor nem mindegy mikor melyiket veszed be. Egyébként nem kell variálni. Amúgy mit is szedsz?
A kérdező hozzászólása: Belarát szedek, ez egyfázisú. Érdemes lenne hamarabb megkezdeni a köv. levelet, mint utólag? Inkább kevesebb nap maradjon ki, mint több, nem?
összesen 6 szál
36 szálas proci. Lol :D Intelnek vannak 20 szálas Xeonjai... 36 szálas CPU ~36k-ért? Kicsit paradoxon.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm a válaszokat! :)

A 6+6 az a terhesség 6. hete? A betöltött 6. hét pedig mikor van a 6+6 utáni napon, vagy az 5+6 utáni napon?

Legjobb válasz: A 6 + 6 azt jelenit hogy már betöltötte a 6.hetet és a másik 6os azt jeleni a napokat. Pl: 4+5 hetes az azt jelenti hogy 4 hetes 5 napos az elsõ szám mindig a hetek száma a másdik a napok száma

A 6 + 6 azt jelenit hogy már betöltötte a 6.hetet és a másik 6os azt jeleni a napokat. Pl: 4+5 hetes az azt jelenti hogy 4 hetes 5 napos az elsõ szám mindig a hetek száma a másdik a napok száma
Remélem érthetõen ítam! 😊
6+6 utáni nap az már a 7.hét
A 6+6 az a terhesség 7. hete, a következõ nap már be is töltöd a 7 hetet.
Visual Basic, szerintem.
Mért pont ezek közül? amugy a pascal az elvileg lekönyebb nyelv van még sok egyéb kevésbé ismert de dicsért nyelv Ruby meg hasonlók. Pascal t tanulnak iskolában (vagyis azt tanitják) egyetemen meg C nyelvet viszont a leghasznosabb nyelv a C++ amit érdemes tanulni persze nem könyü . aki pascal t tanulta és megy neki az Delphi ben is könyen tud majd programozni.
FreePascal :D Én mondjuk Visual Basic.NET-el kezdtem, és nem bántam meg...
Perl. Annal nem lehet egyszerubben programozni. OKes, takolas, de amire nekem kellett arra tokeletes volt. Nem vagyok programozo, es kb 3 honap alatt el tudtam jutni egy olyan szintre, hogy egy olyan objektum orientalt programot raktam ossze, ami egy tudomanyos publikaciohoz megfelelo szinvonalon mukodott (szerkezeti bioinformatika). Okes, leszarom a memoriakezelest, a kod maintenance-t... bar a vegere nagyon faja kodot raktam ossze. Nekem abszolut No.1.
Szerintem a pascal a legegyszerûbb és a leghaszontalanabb :D
Ezek mind Futtató(compiler) programok nem nyelvek.Ezekbõl a nyelvek: Pascal(Delphi) C++ C# Visual Basic Perl A pascal és a delphi szinte ugyanaz csak nagyon kis eltérések vannak közöttük.A legnagyobb eltérés közöttük hogy a delphi-t inkább grafikus programok írására használják.A C++ és a C# nagyon elterjedt és "sikeres" nyelvek érdemes megtanulni de nem olyan könnyû ha nincs bizonyos fokú elõképzettséged.A Perl-t csak hallásból ismerem.Ezek a nyelvek közül a legkönnyebb a Pascal meg a Visual Basic de egyikkel sem érhetsz el túl sokat már nem nagyon használják.

Nem értem hogy most ez hogy volna, valaki elmagyarázná nekem hogy 1 ismétlés alatt hogy csináljam meg pl a bicepsznél a 6/6/6 ot, vagy ezt úgykéne hogy pl 6szor belehúzok 30kiloval utána egyből 25kiloval 6ot és megint 20 kiloval 6-ot egymás után?

itt a link

Legjobb válasz: ez vetkõzõ sorozat igen,de amúgy ez az edzésterv szar,még a boddy builderesek is ezt mondják rá, és fõleg nem vagy haladó szerintem.. bodysport.hu n jobb edzéstervek vannak,inkább onnan válassz

ez vetkõzõ sorozat igen, de amúgy ez az edzésterv szar, még a boddy builderesek is ezt mondják rá, és fõleg nem vagy haladó szerintem.. bodysport.hu n jobb edzéstervek vannak, inkább onnan válassz
A kérdező hozzászólása: 3éve edzek csak nemvágtam ezt az edzéstervet:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!