Találatok a következő kifejezésre: A 6. hogyan (4546 db)

Vajon érez írántam valamit, szeret? Az a helyzet hogy a barátommal már ez a 6. hogy járunk én szakitottam vele mindig mert féltékeny voltam és túlreagáltam a dolgokat.

és mindig ? akart járni ujra persze én szeretem nagyon.de edig aszt monta nekem hogy kicsim most meg aszt hogy babám.meg van mikor kérdezi hogy szeretem-e és én mondom hogy igen és ? vagy halgat vagy aszt mondja OK.és van mikor mondja hogy életem és én mondom neki hogy ne csak akkor legyek az élete mikor kell valami és ? erre aszt mondja hogy én edig is az élete voltam és az is leszek.meg multkor is monta hogy elégitsem ki és írtam hogy nem és erre ? hogy naa kicsim szeretlek és én montam hogy ne csak ilyenkor szeresen és monta hogy ?? mindig szeret és legalább 20x leírta hogy nagyon szeret.

Legjobb válasz: Valószínûnek tartom, hogy fárasztják a fölösleges kérdéseid, nem nyújtasz neki eleget intellektuálisan. A szeretetet nem a szavakban kell keresni, hanem a cselekedetekben, de erre majd rájössz késõbb. Mindenesetre ez a csapongó, helyesírási hibáktól hemzsegõ, idióta írásod számomra rossz képet festett rólad, és az jutott eszembe, hogy nem viselnék el egy ilyen lányt magam mellett.

Valószínûnek tartom, hogy fárasztják a fölösleges kérdéseid, nem nyújtasz neki eleget intellektuálisan. A szeretetet nem a szavakban kell keresni, hanem a cselekedetekben, de erre majd rájössz késõbb. Mindenesetre ez a csapongó, helyesírási hibáktól hemzsegõ, idióta írásod számomra rossz képet festett rólad, és az jutott eszembe, hogy nem viselnék el egy ilyen lányt magam mellett.
Hû, de sötét lett hirtelen...
Örülök, hogy bevallottad és nem nekem kellett ezt kimondanom! Szerintem egy ilyen az nem kapcsolat és nem szeret már!
huuha... hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: én 15 õ 17
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kedves válaszolokat. csak kár hogy nem érzitek aszt a fájdalmat amit én aszt a csávót mindennél jobban szeretem. amugy meg román származású vagyok és azért ilyen pocsék a helyesírásom.
Sok magyar se tud írni, szóval én most ettõl ha nehezen is de eltekintek... Az, hogy csak akkor mondja h szeret ha szexet akar a legundorítóbb dolog. Csak kihasznál. Szerintem te egy aranyos kedves lány vagy és majd ha felnõsz sokkal értelmesebb is leszel. Szakíts vele... Nem hinném, hogy komolyan gondolja. Lehet h magát is becsapja azzal, hogy szeret de akkor nem tudja mit jelent az igazából. Szerintem nem lehet az ilyen srácot komolyan venni. Ez egy idióta :D ne haragudj, tudom hogy te szereted. Akkor csináld azt, hogy mostantól távolságtartóbb hidegebb leszel vele és mondd meg, hogy nem érzed azt hogy tényleg szeret. Ekkor majd vagy megmutatja és jó lesz hozzád mindig nem csak ha szex kell, vagy hisztizni fog és jönnek a veszekedések, magyarul kibújik a szög a zsákból. Akkor majd látni fogod, hogy milyen és nem lesz nehéz elengedned. Szerintem találsz jobbat.
A kérdező hozzászólása: ez már megvolt és aranyossab volt meg ki is mutatta
összesen 6 szál
36 szálas proci. Lol :D Intelnek vannak 20 szálas Xeonjai... 36 szálas CPU ~36k-ért? Kicsit paradoxon.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm a válaszokat! :)

Egy szabályos 6 oldalú dobókockát többször feldobunk. Mekkora a valószínűsége, hogy 5 dobásból pontosan kétszer dobunk hármast?

Köszönöm!

Legjobb válasz: hát ezekbõl sosem voltam spíler, szóval nem biztos h jó. kedvezõ: ugye két szám kötött, a többi 6^4 a két számot 10 féle képpen tudod beírni. szóval (6^4)*10 összes:6^6 kedvezõ/összes=[(6^4)*10]/6^6=10/6^2=10/36

hát ezekbõl sosem voltam spíler, szóval nem biztos h jó. kedvezõ: ugye két szám kötött, a többi 6^4 a két számot 10 féle képpen tudod beírni. szóval (6^4)*10 összes:6^6 kedvezõ/összes=[(6^4)*10]/6^6=10/6^2=10/36
A kérdező hozzászólása: Ez nem binomiális eloszlás?


Matematika! A 6-ot hogy emelem négyzetre?

Legjobb válasz: 6^2=6*6=36

6^2=6*6=36
A kérdező hozzászólása: hogyan alakítom teljes négyzetté? X2-7X+13=
X^2-7X+13 = (x - 3.5)^2 + 0, 75 Ne lehet teljes négyzetté alakítani sem valós sem képzetes számok körében. Szemléletesen: http://www.wolframalpha.com/input/?i=x^2-7x%2B13%3D0&lk=4&nu..
Az elõzõ hozzászóló önmagát hazudtolta meg :D Felírta teljes négyzet alakban, aztán azt mondja, hogy nem lehet :)

A 6 sebességes váltókról kérdeznélek benneteket, hogy van-e általánosságba véve bármiféle hátránya az 5 sebességes váltóval szemben?

Rövidebb-e az 1-5. fokozat? Illetve ami nagyon érdekelne, hogy országúton 80-100 km/h között kapcsolható-e már a hatodik fokozat. Mivel többet megyek utóbbin, mint a pályán.

Legjobb válasz: Nekem is 6-os váltó van az autómban 80-nál nyugodtan lehet 6.ba tenni annyi, hogy elõzésnél ajánlott visszarakni 5-be vagy ha nagyon sürgõs 4.-be.

Nekem is 6-os váltó van az autómban 80-nál nyugodtan lehet 6.ba tenni annyi, hogy elõzésnél ajánlott visszarakni 5-be vagy ha nagyon sürgõs 4.-be.
80-nál már szinte bármelyik autóban kapcsolható a 6... A kicsiknél már 50-60-nál is. Az áttétel elosztás változó, hátránya pedig nincs, mivel kisebb különbség van a fokozatok között, ezért használhatóbb az autót, mert ha spórolni kell alacsonyabban tartható a fordulat, ha pedig gyorsulni kell, akkor kevésbé esik vissza váltás után.
Ez motortól is függ. Én már 40-nél is berakhatom 6.-ba, mert elég nagy a motor ahhoz, hogy ne ugráljon és ne fulladjon le. De nyilván nem tesz jót neki. Az én autómból van 5 sebességes változat is, ott máshogy vannak a fokozatok elosztva. Nekem 6.ban 2500-at forog a motor 130-nál, az 5 sebességes változatnál 2800 körül van ez 5.-ben.
Nekem 5 sebességes autóm van, de a céges 6 sebességes. A sajátomon 5.-et is csak 90-nál tudok kapcsolni. 80-nál már visszaváltok 4.-be. 50km/h-nál sem tudok még 4.-et kapcsolni. 4.-ben már nagyon búg, morog, 45-nél meg elkezd rángatni. A cégest 90-100-nál már lehet 6-ba is kapcsolni. Igaz valamivel nagyobb a motorja is. Ez 2.0-s, a sajátom 1.7-es.
majdnem ugyanaz az áttétele mint az 5.-nek (Ford)
Jellemzõen 80 körül már kényelmesen viszik a 6.-at is. Nincs hátránya, amennyiben konstrukciósan van olyan jó, mint egy ötös. Technikailag semennyivel sem bonyolultabb egy hatos váltót megkonstruálni, mint egy ötöst. Az én autóm spec 4 sebességes :)
Amit tudok mondani, régen voltak olyan sport kocsik ahol 5 sebesség volt vagy csak négy, itt 1.5-1.7x-es szorzó volt, egyel alatta lévhõ sebességnél meg 0.9-1ex szorzó. Pld a porsche 930 az csak 4 sebességes volt. Most ugyan ez a helyzet csak 6 sebességgel. Ebbõl adódóan, ha mondjuk felgyorsítasz 130-150-re akkor mondjuk berakod 6.ba akkor ott nem 3-3.5 e körül pörög a motor hanem 1000-el alatta... gyorsulni is jobb vele ebbõl adódóan, több fokozat, jobban fel van bontva az egész.

Evés után mennyi idő elteltéével fürdessem meg a 6 hetes babámat? És utána mikor etessem meg, hogy fürdés után ne aludjon be?

Nálunk most úgy van ,hogy 6kor evés, fél 8 körül fürcsi, felöltöztetem és nem kér még enni hanem rendszerint bealszik kb 1 órára. Majd eszébe jut, hogy éhes megetetem és utána már nem tud rendesen pihenni. Megint ébren van 1-1,5 órát nagyon ny?gös alig tudom visszaaltatni. Mit csinálok rosszul?

Legjobb válasz: Nálunk úgy ment és megy is, hogy fél 6, 6 felé este megetetem, majd játszik még kicsit. Utána fél 8, 8 felé fürdetés és utána szopi, vagy tápszer. Szerintem nem fürdess korábban, csak lefektetés elõtt. Ha utána eteted, akkor az megnyugtatja és azért alszik el. Fürdetés után etesd és fektesd le az éjszakai alvásra!

Nálunk úgy ment és megy is, hogy fél 6, 6 felé este megetetem, majd játszik még kicsit. Utána fél 8, 8 felé fürdetés és utána szopi, vagy tápszer. Szerintem nem fürdess korábban, csak lefektetés elõtt. Ha utána eteted, akkor az megnyugtatja és azért alszik el. Fürdetés után etesd és fektesd le az éjszakai alvásra!
A kérdező hozzászólása: De akkor csak 2 óra telik el a két etetés között nem baj?
Szerintem mindenkinél más válik be. Én közvetlenül evés elõtt fürdetem, de nem az utolsó evés elõtt, hanem az utolsó elõttinél. Emiatt már 5 óra körül fürdetek. Hiába próbáltam késõbb, minden 3. alkalommal elmaradt a fürdés, nem tudtam megfürdetni, mert már annyira álmos volt 7-kor. Az a lényeg, hogy ne evés után fürödjön.
Nem gondolom bajnak. Nehéz pontosan rendszert kialakítani. Idõ kérdése és a babád segít neked benne. :) Próbáld meg akkor 5 körül etetni. Plusz, minusz fél óra nem számít. Utána még játszatok. Mikor látod, hogy fárad (az én kislányom olyankor nyûgös lesz) fürdetés és szoptatás, vagy nyugodt körülmények közötti tápszereztetés. Vagyis ráhangolod a lefektetésre. Hidd el, egyszer még örülni fog, hogy magától "bealszik". Sokak kínlódnak, hogy elérjék azt, hogy a picur magától elaludjon. Én is szerencsés vagyok, mert este csak leteszem és elalszik. Nem ringatok, nem simogatok... :)
Kedves 3-as. Ilyenkor, ha bealudna a baba, akkor elõrébb lehet hozni a fürdetést. Nem muszáj ennyire ragaszkodni az idõpontokhoz.
6 hetesnél szerintem ennyire nem lehet még ragaszkodni az idõpontokhoz, legalábbis nekem az 5 hetes mellett ez egyáltalán nem sikerülne. Minden nap máskor éhes, van hogy 3 órákat bír ki, van hogy 4-5 órát is kibír két etetés közt. A fürdetés nálunk fél6 utáni elsõ ébredéskor van, én úgy csinálom hogy felébred, egybõl fürdetek, utána kap enni, utána még egy kicsit nézelõdhet (ha akar), utána megy aludni.

Hogyan tudnám meghatározni a 6√1 gyök értékét?

nagyon nem értem ezeket a gyökös feladatokat!

Legjobb válasz: 1-nek bármely gyöke 1. Tehát 6*1 = 6

1-nek bármely gyöke 1. Tehát 6*1 = 6
Azért nem ilyen egyszerû, mivel +6 és -6 is lehet...
igaz, mert az 1 az 1**2 és -1**2 is :D tehát 6*|1| = -6 vagy 6
Nem lehet, definíció szerint egy a valós szám négyzetgyökén azon b számok közül a nem kisebbet értjük, melyre b^2=a.
6*|1| = 6 6*|-1| = 6 6*|1] != -6 A | | az abszolútérték, azaz a nullától való távolság jele.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
#2: hogyan lehetne -6? +1-nek a négyzetgyöke hogy lehetne negatív? Tudtommal sehogy.

Hogyan altatjátok a 6-8 hetes anyatejes babátokat? Mennyit alszik? És mettől meddig?

Legjobb válasz: 8 hetes, cicin altatom. Reggel 5-6 körülkel, kb 1 órát van ébren, visszaalszik úgy 9ig. Megint 1-2 óra ébren, kb 11-déltõl du 3-4ig alszik, szopizik, picit ébren van ez után úgy 6-7ig felüleetsen, félálomban, maj 8-9 örül, fürdés után elalszik megint, s ekkor hajnal 2ig nem is kel fel.

8 hetes, cicin altatom. Reggel 5-6 körülkel, kb 1 órát van ébren, visszaalszik úgy 9ig. Megint 1-2 óra ébren, kb 11-déltõl du 3-4ig alszik, szopizik, picit ébren van ez után úgy 6-7ig felüleetsen, félálomban, maj 8-9 örül, fürdés után elalszik megint, s ekkor hajnal 2ig nem is kel fel.
mi már 12 hetesek vagyunk, de én 6-8 hetesen altattam cicin (a legtöbbet), de ringatva is, apa is altatta ringatva, hordozva. (én mindig csendben, félhomályban altattam!) ebben a korban az altatás még kicsit hosszadalmasabb, de ne aggódj, nekem ma már magától elalszik a kiságyban!!!(persze, ha akkor teszem az ágyába, mikor álmos - napközben, este meg már megszokta a 8 órás lefekvést...) napközben nekem össze-vissza alszik, ha álmos, akár 3-4 x1 órát is, ha nem, akkor csak 1-2x fél órát. (éjjel 8-tól reggel 7-ig alszik, igaz, éjféltõl inkább az én ágyamban, mint a kiságyban)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:-) Én is cicin altatom. Szopi után 1-1.5, órát van fent, utána csak cicin tud visszaaludni....sehogy máshogy:-( Vagy még autóban, de ringatással, paskolással, énekléssel, simogatással sem. Este 8-9-10-tõl sehogy sem tud visszaaludni kb. 2-ig. Elég tehetetlen vagyok, pedig ez a 2. gyerekem és már nem vagyok tapasztalatlan.
Ezek szerint nem vagyok egyedül. 8 hetes és csak cicin tudom elaltatni (hintában, autóban és hordozva persze elalszik, mint minden baba) Az az érzésem, hogy egyáltalán nem "tudja" hogy kell cici nélkül aludni. Hiába álmos, nyûgösködik, de semmi alvásra utaló dolgot nem csinál, csak ha cicire teszem.
A kérdező hozzászólása: Hú, ugyanez, de nálunk a hintában nem megy...pedig beruháztunk egy elektromosba, de 5 perc után sírás lesz belõle.
4-es vagyok. Ó, azért nem megy az olyan könnyen, én is úgy vettem meg az adamo-t, hogy majd meglengetem párszor és akkor tudok takarítani, amíg õ hintázik. Ugyan dehogy, csak és kizárólag akkor tetszik neki, ha a rugózva (fel-le) mozog benne... azt viszont imádja, ha fáj a pocakja, csak abban nyugszik meg... csak persze rugóztatni kell, folyamatosan. :)
A kérdező hozzászólása: Nekem nem rugózós van:-(

Mennyi annak a valószínűsége, hogy egy 1-től 100-ig tetszőlegesen kiválasztott természetes szám osztója 6?

Legjobb válasz: Valószínûségszámítás: Ideális lehetõségek osztva az összes lehetõséggel. 1 és 100 között hány olyan szám van, aminek 6 az osztója? Segítek, minden 6. szám, azaz -> 100/6 = n darab (lefelé kerekítve) Ezek után megvan az ideális lehetõségek száma (n), és tudjuk az összes lehetõség számát is (100) Tehát: n/100 =x Sok sikert a feladat megoldásában.

Valószínûségszámítás: Ideális lehetõségek osztva az összes lehetõséggel. 1 és 100 között hány olyan szám van, aminek 6 az osztója? Segítek, minden 6. szám, azaz -> 100/6 = n darab (lefelé kerekítve) Ezek után megvan az ideális lehetõségek száma (n), és tudjuk az összes lehetõség számát is (100) Tehát: n/100 =x Sok sikert a feladat megoldásában.

Nem értem hogy most ez hogy volna, valaki elmagyarázná nekem hogy 1 ismétlés alatt hogy csináljam meg pl a bicepsznél a 6/6/6 ot, vagy ezt úgykéne hogy pl 6szor belehúzok 30kiloval utána egyből 25kiloval 6ot és megint 20 kiloval 6-ot egymás után?

itt a link

Legjobb válasz: ez vetkõzõ sorozat igen,de amúgy ez az edzésterv szar,még a boddy builderesek is ezt mondják rá, és fõleg nem vagy haladó szerintem.. bodysport.hu n jobb edzéstervek vannak,inkább onnan válassz

ez vetkõzõ sorozat igen, de amúgy ez az edzésterv szar, még a boddy builderesek is ezt mondják rá, és fõleg nem vagy haladó szerintem.. bodysport.hu n jobb edzéstervek vannak, inkább onnan válassz
A kérdező hozzászólása: 3éve edzek csak nemvágtam ezt az edzéstervet:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!