Találatok a következő kifejezésre: A 6. ha (2515 db)

összesen 6 szál
36 szálas proci. Lol :D Intelnek vannak 20 szálas Xeonjai... 36 szálas CPU ~36k-ért? Kicsit paradoxon.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm a válaszokat! :)

Most akkor az a jobb, ha délig csak gyümölcsöt, és max 1 joghurtot eszek, vagy ha reggelire telezabálom magam? Melyikkel fogyok könnyebben, ha ebédre is keveset eszek, és este 6 után már semmit nem eszek?

Legjobb válasz: Egyik se jó.Napi 5-6 kaja.Sovány hús,tojás,zsírszegény túró,sok zöldség,alacsony Gi-û Ch-k,sok víz,multivitamin.Este 6 után is lehet enni,csak Ch mentesen.

Egyik se jó.Napi 5-6 kaja.Sovány hús, tojás, zsírszegény túró, sok zöldség, alacsony Gi-û Ch-k, sok víz, multivitamin.Este 6 után is lehet enni, csak Ch mentesen.
Egyik alternatíva sem jó. Ha délig csak gyümölcsöt eszel azzal csak gyümölcscukrot viszel be a szervezetedbe. Ha már mindenáron gyümölcs, akkor keverd össze némi zabpehellyel (esetleg ízesítheted fahéjjal). Ez sokáig eltelít majd. A joghurtnak nem sok értelme van, ha tejtermék, akkor sovány túró. Ebédre ehetsz normális mennyiséget. 6 után is lehet enni, sõt kell is (de csak fõképp fehérjét). Keress mintaétrendet, mert elõször az alapokkal kéne tisztában lenned.
Mi az, hogy vacsorára csak fehérjét? Nincs olyan étel, amiben csak fehérje van.

Négy golyó közül valamennyi piros, a többi zöld. A golyók 6 különböző sorrendbe rakhatók. Ha a golyókhoz hozzáteszünk még 2 zöld golyót, akkor hányféleképpen rakhatjuk különböző sorrendbe a 6 golyót?

Legjobb válasz: Akkor rakható a 4 golyó 6 féle sorrendbe, ha 2-2 db egyforma van. (Hiszen ha 4 különbözõ lenne, akkor 4! féle sorrend lenne, ennek a negyede a 6.) Ha még hozzáteszünk 2 zöldet, akkor 4 zöld és 2 piros lesz, ezek 6!/(2!4!) féle sorrendbe rendezhetõk.

Akkor rakható a 4 golyó 6 féle sorrendbe, ha 2-2 db egyforma van. (Hiszen ha 4 különbözõ lenne, akkor 4! féle sorrend lenne, ennek a negyede a 6.) Ha még hozzáteszünk 2 zöldet, akkor 4 zöld és 2 piros lesz, ezek 6!/(2!4!) féle sorrendbe rendezhetõk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

Ártok a babámnak, ha a 6. hónap előtt nem kezdem el hozzátáplálni?

4 hónapos, csak anyatejes. Van tejem b?ven, és szeret cicizni. Viszont mindenhol azt olvasom, hogy mindenki 4 hónaposan már elkezdi a hozzátáplálást, és ha nem kezdem el, akkor meg étel allergiája lesz... Most akkor mi az igazság? Elkezdjem, vagy ne kezdjem? Jegyzem, meg, én nem szeretném, de ha a babónak ez jó... A véd?n? azt mondta, hogy döntsem el én.

Legjobb válasz: Az anyatejes babákat 6 hónapos kor körül kezdik el ismertetni az új ételekkel. Az én fiam 6 hós koráig csak szopott, 6 hós korától 1 éves koráig kóstolgatott, és a fõ táplálékforrása továbbra is az anyatej volt. 1 éves kora után a fõétkezés már nem anyatej volt, és napközben is falatozott gyümölcsöket....stb, de teljesen lassan és fokozatosan egyre többfélét evett, és egyre kevesebbet szopott. Aztán a saját ritmusában hagyta el a szopit 22 hósan. Ma 3,5 éves egészséges jóétvágyú, és változatosan táplálható vidám kisfiú. Semmilyen allergiája nincsen. Szoptass nyugodtan, igény szerint,ha van elegendõ tejed a kóstolgatással és a hozzátáplálással pedig nyugodtan kivárhatod a 6 hónapos kort.

Az anyatejes babákat 6 hónapos kor körül kezdik el ismertetni az új ételekkel. Az én fiam 6 hós koráig csak szopott, 6 hós korától 1 éves koráig kóstolgatott, és a fõ táplálékforrása továbbra is az anyatej volt. 1 éves kora után a fõétkezés már nem anyatej volt, és napközben is falatozott gyümölcsöket....stb, de teljesen lassan és fokozatosan egyre többfélét evett, és egyre kevesebbet szopott. Aztán a saját ritmusában hagyta el a szopit 22 hósan. Ma 3, 5 éves egészséges jóétvágyú, és változatosan táplálható vidám kisfiú. Semmilyen allergiája nincsen. Szoptass nyugodtan, igény szerint, ha van elegendõ tejed a kóstolgatással és a hozzátáplálással pedig nyugodtan kivárhatod a 6 hónapos kort.
Szerintem csak tápszeresek szokták elkezdeni, vagy amelyik anyatejesnek láthatóan kevés már a tejcsi. Szerintem ha te úgy látod, hogy minõségre, mennyiségre elég, akkor ne kezd el, nem lóverseny ez. Glutént szokták javasolni bevezetni addig, amíg nagy mennyiségben kap anyatejet is, ezzel csökken a gluténérzékenység esélye.
Én azért kezdtem el 4 hónaposan hozzátáplálni, mert 2 hetes kora óta tápszeres és iszonyat nehezen volt széklete, két naponta és erõlködött szegényem.Ami a hozzátáplálással megoldódott. De ha neked van bõven tejed, akkor ráérsz 6 hónapos kor után elkezdeni a hozzátáplálást, nem ártasz vele a babádnak.Véleményem szerint a glutént is ráérsz 6 hónapos kortól adni neki.
jav.* Nem ártasz vele a babádnak ha addig szoptatod...
Azzal ártasz, ha 6 hónapos kor elõtt kezded a hozzátáplálást! 6 hónapos kortól sem kötelezõ, csak lehet. A 4 hónapos kortól mizéria egy nemzetközi kutatáson alapuló irányelv félreértelmezésébõl adódik. A tudomány mostani állása szerint hozzátáplálás megkezdésekor az elsõ hónapban ajánlott glutén tartalmú étel kóstoltatása a késõbbi gluténallergia megelõzésére. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy 6 és 7 hónapos kora között kapjon pár kanál gluténtartalmú valamit. Pl anyatejjel készült cukor- és édesítõszermentes tejbegrízt. Legrosszabb választás a babapiskóta vagy a háztartási keksz, mert mindkettõben cukor van, amit legalább 1 éves korig, de inkább még tovább kerülni kell.
14 hónapos, 6 hónapos koráig anyatejes volt. Mostanra már mindenfélét eszik, és semmilyen kajával nem volt problémánk.
ha szoptatod, szerintem ne kezd el 6 hónap elõtt. nem is ajánlják. mi tápszeresek voltunk 4. hónaptól, és én 5 és fél hótól kezdtem hozzátáplálni. de hát ahány baba és mama annyi szokás.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nem fogom elõbb elkezdeni, csak a 6. hónap után. :)
Nem ártasz vele. Az én babám tápszeres, mégis 6 hósan kezdtük a hozzátáplálást. Most 14 hónapos, semmi baja sincs, ételallergia sem, szépen eszik mindent. Azt olvastam, hogy féléves korban is csak akkor érdemes elkezdeni a hozzátáplálást, ha a baba is elég érett már rá. Ez azt jelenti, hogy szívesen fogadja az új ízeket, a kanalat, le tudja nyelni az ételt, nem öklendezik, nem folyik ki a szájából.

Vetélés után mikor próbálkoztatok? Nekem januárba volt egy vetélésem amit műtétileg fejeztek be. Az orvos azt mondta, hogy várjunk 6 hónapot és utána próbálkozhatunk. Nem sok ez a 6 hónap? Baj ha mi már most próbálkozunk?

Második babám lett volna,az els? egészségesen megszületett már 5 éves.

Legjobb válasz: Nekem is 6 hónapot mondott a dokim, de én már 9 hónapja vetéltem el. Nem bírnám még egyszer elviselni, ha elvetélnék!

Nekem is 6 hónapot mondott a dokim, de én már 9 hónapja vetéltem el. Nem bírnám még egyszer elviselni, ha elvetélnék!
Én személyszerint Jobban ajánlanám Neked a Femibion 800 nevû vitamint!Sokkal több vitamin van benne ami hasznos a babának!Én még folsavat is szedek plusszba! Az, hogy sagít-e teherbe esni....hát, nem tudom, viszont, ha jön a baba, már felleszünk töltve vitaminnal és ezzel is már tettünk a vetélés ellen valamit! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Hálistenek a párom is sokat segit!Május 1. óta elkeztem az Elevitett szedni szerintetek ez is sokat fog segiteni hogy hamar teherbe essek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki írt!Én lelkileg már jól vagyok!Az 5 éves kislányom ad nekem erõt!Már õ is szeretne kistesót.De majd csak összejön.
Fúúú!Hát ezt nem is csodálom!!!!! Nekem is azörnyû volt elveszteni a 6 hetes babámat!Hát akkor Neked!!!!!! Szívbõl sajnálom!!!!!!
Nekem 6 hónapot mondott a doki, hogy rendbejöjjek, bár szerinte lelkileg több idõbe fog telni. Nekem most április elsején született meg, illetve spontán vetélésem volt 22-23 hetesen. Nagyon félek. Remélem többet nem fordul ez elõ velem, mert azt nem élném túl. Nagyon szeretnék én is babát, de a doki szerint míg lelkileg nem állok készen nem javasolja. Szerinte lehet, hogy egy év is lesz (pszihologust javasolt).
Nekem is 3 hónapot mondtak az orvosok!Állítólag ennyi idõ kell a szervezet regenerálódására, és a méh nyálkahártya újbóli megvastagodására!
Nekem 3 hónapot mondtak, de van akinak csak 6 hetet!Nem értem mi alapján "osztják", de szerintem ti már belevághattok!Ha készen áll a szervezeted úgyis sikerül, ha meg nem akkor legfeljebb késõbb jön össze, de esélyt lehet adni neki!!
Nekem is 6 hónapot mondott az orvosom, de 5 hónapra "besikerült". Nem terveztük, csak jött. Egészséges, már 14 hós:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!A menstruáciom azóta mindig napra pontosan megjön!
Szia! Nekem is volt missed ab-om 11 hetesen, nekem is 6 hónapot mondtak, hogy várjak, a másik 4 hót, a harmadik 3 hót, de nekem kellett is az a 6 hónap, amire teljesen rendbe jöttem, mert a mensim nehezen állt helyre utána. De ha te úgy gondolod, hogy rendben van, szerintem próbálkozhattok, mert eltelt már annyi idõ.
A kérdező hozzászólása: Kösszi hogy drukolsz.Aranyos vagy!

Ha lejár a 6 hónapos maximum tartózkodási időm Kanadában, mint turista és hazajövök, mennyi idő után mehetek újra vissza?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem akar 2 het mulva is. Legalabbis tobb ismerosom jott vissza 2-3 het mulva. Igaz kotekedtek a vamnal mindegyikkel,hogy miert jon vissza de vegul kiengedtek mindet. Ha nem akarsz hazamenni akkor miert nem hosszabitasz meg 6 honapot. Ugy emlexem 200-300 dollarba kerul. Igy meg 6 honapot itt lehetsz.

Szia! Szerintem akar 2 het mulva is. Legalabbis tobb ismerosom jott vissza 2-3 het mulva. Igaz kotekedtek a vamnal mindegyikkel, hogy miert jon vissza de vegul kiengedtek mindet. Ha nem akarsz hazamenni akkor miert nem hosszabitasz meg 6 honapot. Ugy emlexem 200-300 dollarba kerul. Igy meg 6 honapot itt lehetsz.

Ha a "6 óra után nem eszem" módszerrel akarok fogyni akkor egyáltalán nem ehetek 6 után?

ugyértem gyümölcsöt sem vagy egy joghurtot sem?

Legjobb válasz: Én nem hiszek ebben, mert ez egymillió dologtól függ. Nem eszel este 6 után oké - de mit ettél egész nap? Mert ha zsíros, szénhidrátos ételt, akkor semmire nem mégy már ezzel aznap. Viszont ha csak két kiflit, akkor ehetsz szinte bármit este 9-kor is, mert a kiéheztetett szervezet mindent energiává fog alakítani. Vagy mi van, ha éjszaka dolgozol? Vagy ha semmit nem mozogsz egész nap, vagy éppen ellenkezõleg, egész nap mentél, mint a mérgezett egér, esetleg sportolsz is... szóval van lehetõség bõven.

Én nem hiszek ebben, mert ez egymillió dologtól függ. Nem eszel este 6 után oké - de mit ettél egész nap? Mert ha zsíros, szénhidrátos ételt, akkor semmire nem mégy már ezzel aznap. Viszont ha csak két kiflit, akkor ehetsz szinte bármit este 9-kor is, mert a kiéheztetett szervezet mindent energiává fog alakítani. Vagy mi van, ha éjszaka dolgozol? Vagy ha semmit nem mozogsz egész nap, vagy éppen ellenkezõleg, egész nap mentél, mint a mérgezett egér, esetleg sportolsz is... szóval van lehetõség bõven.
nem értem ezt az este 6 után nem evést. komolyan. én mivel 1 körül fekszem le általában 10 körül vacsorázok (persze sosem nehéz kaját, fõként csak fehérjét és nem túl sokat) és egyáltalán nem hízok, sõt ha le akarok dobni 1-2 kilót akkor is ugyanígy késõn vacsorázok és fogyok. nem az a lényeg mikor eszel hanem az hogy mit és mennyit!
Ez marhaság, mint minden merev és differenciálatlan szabály. Csak arról van szó, hogy le kell a kaját mozogni, és nem teli hassal aludni, és a gyomrodban átlagosan négy órát van a táplálék. Ha én nyáron éjfélkor megyek futni, miért ne vacsorázhatnék este nyolckor is? A lényeg, hogy legyen idõ kiürülni a gyomrodnak lefekvés elõtt.
nem, csak vizet/ásványvizet, vagy cukormentes teát/zöldteát ihatsz. én legalábbis így csinálom, és bevált eddig:) bár sztem, ha olyan gyümit eszel, ami "fogyaszt" pl ananászt, vagy zöldséget: uborkát, paradicsomot, salátát.. akkor nem olyan nagy baj.
Ez inkább a "lefekvés elõtt 4 órában nem eszem" módszer, ilyenkor szénhidrátot ne egyél! Vagyis pont gyümölcsöt, kenyeret, zöldséget...inkább húst, vagy joghurtot, sajtot, tojást ha nagyon megéheznél! Nekem anyám találta ki fogyókúránk idején, hogy nincs 6 után evés, ami azért volt necces mert elõtte jártunk kondizni és ez annyit jelentett hogy olyan du. 4 után már nem ehettem semmit! Nem volt vicces, aztán az edzõnk azt mondta, hogy ne kínozzon igenis lehet enni, csak meg kell nézni, hogy mit és mennyit! Én is 6 után már csak teázok, vagy tejeskávézok, vagy megiszok jó sok vizet!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Ez jó módszer, egészítsd ki azzal, hogy nem a napszakokhoz, hanem napi ritmushoz igazítod, szénhidrátot inkább az elején, aztán késõbb fehérjét, mindehhez rengeteg zöldséget és gyümölcsöt, lefekvés elõtt pedig csak könnyen emészthetõ, minimális tápértékû dolgokat. Nálam az volt a teljes módszer, hogy reggel szénhidrát, délben hús, este saláta, és mindenhez egy fej saláta vagy egy csomó retek, uborka, stb.
Ehetsz, de másnap ;) xd
Este 6 után azért nem szabad enni, mert a szervezetnek este/éjjel regenerálódni kell, ha ehelyett emészt, az nem jó. Viszont ez nem fogyókúrás módszer, fogyni nem fogsz tõle, max. nem hízol. Ez a szabály elvileg mindenkire vonatkozna, nem csak a fogyózókra.
Szoval este hat utan nem jo bevacsorazni, ez persze nem azt jelenti hogy haromnegyed hatkor epp vegeztel egy fel disznoval...Hat utan is lehet enni gyumolcsot vagy valamilyen salatat, en ma osszevagtam paradicsomot, fejes salatat osszekevertem harom kanal kefirrel es egy piritoskenyerrel, mondjuk en dietazok es nap kozben sem eszek sokat.
Ezt a módszert csak akkor csinálhatod, ha nem dolgozol estig, vagy éjszakai mûszakban, vagy váltott mûszakban.
Hát ha te ezt akarod alkalmazni akkor gratulálok, de ez így nem fog menni....Este is kell enni kezdet voltam.

Van egy gyerek a 6. ban én is 6. -as vagyok és ha verekszünk õ nyer! Mit csináljak ellene? Többi lent

Szóval van egy srác az osztályban (6.) én vagyok elõnyben de õ megver ez azért van mert én nem szeretek verekedni de mit csináljak ha megtámad? ha verekszünk mindig csak õ ideges és én nem

Legjobb válasz: ha nem szeretsz verekedni, minek csinálod? légy okosabb egy állati ösztönnél...

ha nem szeretsz verekedni, minek csinálod? légy okosabb egy állati ösztönnél...
Csak úgy neked megy vagy van valami oka is?
A kérdező hozzászólása: elõször csúfol majd én vissza és nekem jön
hah, ennyire irányítható vagy?:D a veszett kutya is éhen hal, ha nem kap enni... ne reagálj rá egyszerûen.. és lám, gyõztél:D csúfolni... még óvodában ok, de 6.ban már... nemtom, nálunk anno 6.ban nem kellett indok egyes srácoknak, hogy megverjenek másokat... ha okhoz van kötve, akkor viszont egyszerûen megoldható:)

Miért tart 3 napig a menstruációm ha betétet használok végig és miért 5-6 napig ha tampont?

16/l

Legjobb válasz: Én pontosan az ellenkezõjét tapasztaltam. Ha tampont használok 3-4 nap, betéttel 5-6. Érdekesen vagyunk mi nõk összerakva :)

Én pontosan az ellenkezõjét tapasztaltam. Ha tampont használok 3-4 nap, betéttel 5-6. Érdekesen vagyunk mi nõk összerakva :)
Szerintem azért, mert ha betétet használsz, jobban tud tisztulni a hüvelyed.
Utolsó...:D:D

Ha egy örökölt házat a 6 főből 4 eladná, (2-nek 2/10, 2-nek pedig 1/10 része van, 3/5 a 2/5-el szemben) hogy lehetne érvényesíteni az eladást, ha a két fő, aki nem kívánja eladni, nem akar kifizetni?

Vagy ha átvenném a nevemre, az hogyan lenne lehetséges, ha én a 3/5 részét birtoklom, de a 2/5 részt nem adják el? Így nekem többlethasználatom lenne, így elvileg én dönthetnék arról is, hogy ki költözhet oda, vagy én m?velhetném a területet 3/5 részét? ~2000m2 Bíróságon lehetne kérni, hogy az ?k nevükr?l lekerüljön, én kifzetném a nekik járó részt, és átkerülne az én nevemre? Vagy hogy lenne megoldható? Nem egy házról lenne szó, hanem a város -talán- legöregebb házáról, a nagyszül?i házról.

Legjobb válasz: Csak akkor lehet vele bármit csinálni, ha 6/6 személy akarja.

Csak akkor lehet vele bármit csinálni, ha 6/6 személy akarja.
addig egyezzetek meg, még a ház össze nem dõl :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!