Találatok a következő kifejezésre: A 6 lányom nem (95 db)

Én 14 éves vagyok, a barátom 20. Úgy érzem, hogy rendben van köztünk minden, de az a 6 év nem sok? Tudom, hogy nem ilyenekkel, mint én, hanem inkább korabeli lányokkal kéne ismerkedni.

Amúgy ő nem arra hajt,hogy megb*sszon,hanem tényleg szeret,csak tudni szeretném,hogy mi más véleménye.

Legjobb válasz: Ha engem kérdezel sok a korkülönbség..

Ha engem kérdezel sok a korkülönbség..
Persze, nem számít a kor, ha az egyik mondjuk 18-20 a másik meg 25-30. De a 14 éves az még gyerek, az ég szerelmére!
Ha te lennél 18, õ meg 24 az oké.De ez így sok.14évesen gyerek még az ember.Tudom, nagynak érezzük olyankor már magunkat, de áh nem, messze van még a felnõttség..:DTudom, én is így voltam vele.
Kisgyerek nem hazudik?? Láttál már kisgyereket élõben? :D Vagy részeg embert? :D
Ha ez a sztori igaz akkor egyértelmû félnótás a srác. Már az sem normális hogy 14 éves kislányokra hajt, de az hogy sírva hívja fel, mert ráfújják a gandzsa füstöt az már orvosi eset, már ne haragudj.
kicsi gyerek és a részeg ember mindig igazat mond!! Ez esetbe õ sem hazudhatott..
Engem 16 évesen nem hoznak lázba a 14 éves "csajok", szóval szerintem sok... Én mindig is az érettebb lányokhoz vonzódom/vonzódtam, és én is azt hittem 14 évesen, hogy hú de érett vagyok, (az is voltam) de most már sokkal érettebb vagyok... Szerintem nem igazi a dolog, de te tudod... Manapság semmin nem lepõdök meg!
Dehogy szeret csak kihasználja a naivitásodat. Buta vagy, ha azt hiszed, hogy egy 20 éves srác bele tud szerezni egy 14 éves lány személyiségébe. Én nem állítom, hogy pedofil, hisz a mai 14 évesek már úgy néznek ki néha, hogy ihaj, de az biztos, hogy kihasználja a naivitásodat.
Elmondtad neki, hogy utánanéztél, attól nem szívhat be, hogy ráfújják erre ezzel állt elõ? Gyerek vagy még és ezt nagyon csúnyán kihasználja, ez a helyzet, úgy csap be, ahogy jól esik neki.
A kérdező hozzászólása: 3:59 Köszönööm(: Igaz, hogy lehet szeretni egy ennyi idõs lányt? Többiek: Kiderült, hogy cigizett, és beletették a füvet..De õ akkor sem akarta.
Azért a fûnek ahhoz elég jellegzetes illata / íze van, hogy az elsõ slukkra érezd, hogy nem sima dohány...kislány, téged jól, de jól átvernek.....ha nem akart volna szívni, akkor nem szívott volna, nem túl bonyolult...de ha ennyi eszed van kiscsillag, akkor hajrá...
ma 17:53 100%-ig igaza van... Legyél vele boldog, de azért ennyire naív ne legyél..
Én nemrég totál bele voltam zúgva egy 20 éves srácba. Nem mertem kezdeményezni, mert úgy gondoltam: sok a korkülönbség. Jobbnak láttam elfelejteni, és ez be is jött. Már nem is gondolok rá, és úgy érzem, helyesen cselekedtem.Szóval: szerintem 6 év korkülönbség sok.Fõleg ilyenkor... Szintén 14/L
Jól van! Igazából nekem nagyon nincs itt semmi keresnivalóm, de nem tudtam megállni, hogy ne válaszoljak. Van egy 18 éves srác, tetszik úgy néz ki, én is neki. Nem jártam még senkivel, mert ez így van rendben és bár õt nagyon szeretem, vele sem járok. Ez még túl korai, hidd el nekem. Csak tönkre teszed magad, ha ennyi idõs korban már jársz, hidd el nekem. Egy kiélt agresszív nõ leszel 10 év múlva. 14. l
De amúgy szerintem nem lesz nagy korkülönbség pár év múlva. Most ez egy kicsit sok!
Szerintem nem sok a korkül. :) Én is 14 éves vagyok és a párom 22 :) Teljesen harmonikus kapcsolatban élünk és hát passzolunk is egymáshoz mert egyikünk sem olyan mint a mai fiatalok, mi a normális kategóriába tartozunk. :) Mármint én ezen a véleményen vagyok. :) Persze az olyan dolgok amihez én még nem vagyok érett azok ki maradnak a kapcsolatból. :) Szerintem, ha szeret a párod ti is így csináljátok majd és majd ha felkészültél jöhetnek más dolgok is. :) Különben is a kor nem számít. ;) A szeretet a fontos. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló: Igen, mi is így csináljuk, hogy kihagyunk pár olyan dolgot, amihez nem vagyok elég érett, de õ teljesen megért engem.És látszik rajta, hogy szeret.Amúgy meg remélem, sokáig együtt lesztek:) )
Persze, hogy kihagytok dolgokat, és ez neki nem gond, mert õ közben vígan félrekefél. A naivitás az egyik, amibõl sosem fognak kinõni az emberek. Ezt a 14 éves lányt sokszor át fogják még verni, talán 30 évesen is, ismerek pár ilyet.
Szia / Sziasztok! Nem hiszem el, hogy ilyen modorban kell visszaírni egy 14 éves lánynak. [email protected], Õ csak egy kérdést tett fel, ami fontos Neki! Nem kéne mindjárt ilyen bunkó modorban válaszolni. A véleményeket szerintem kellõ intelligenciával és normálisan is meg lehet fogalmazni. Úgy láttam nem sokan tették ezt (tisztelet a kivételnek!) :-) Na de mindegy. ..... Szerintem is egy kicsit sok ez a korkülönbség, de csak most. Pár év múlva már nem lesz probléma. 6 év nem olyan sok, fõleg a mai világban.:) Viszont ez a füvezõs dolog azért tényleg necces egy kicsit. Én nem szoktam, de azért azt én se gondolnám, hogy ennyitõl csak úgy "be lehet állni". Szerintem ennek nézz utána egy kicsit pontosabban és utána azért beszéld meg a sráccal. Ezt félretéve, ha tényleg vár még a szexszel, és szeret Téged, akkor szerintem egyáltalán nem probléma. És majd pár év múlva, amikor már Te is készen állsz, és úgy érzed, hogy oda tudnád adni magad neki, akkor már lehet egy teljesen normális, hétköznapi kapcsolatotok is.:-) Ha viszont egy idõ után már nem akar várni, és ezért el akar menni, akkor semmiképp ne feküdj le vele csak azért, hogy ne menjen el. Majd tényleg csak akkor, ha úgy érzed, mehet.:-) Sok sikert, remélem tényleg szeret Téged és együtt lesztek még jó sokáig!!!;-D
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy a többinek igaza van, de tényleg nemkellett volna így rámförmedni.. Utolsó válaszoló: Neked köszönöm, hogy nem b*sztál le(: A barátommal megbeszéltünk mindent, és várni fog, kitart mellettem:)
Utolsó vagyok! Nagyon szívesen, szerintem ez lenne a természetes! ;) Sok boldogságot kívánok Nektek még nagyon sokáig! :)
kedves elõzõ....elhiszi, hogy a fû füstjétõl be lehet szívni, ha rádfújják....ennyi bõven elég ahhoz, hogy megállapítsuk az értelmi szintjét, ami egy 14 évesé, természetesen, mivel annyi idõs. te meg nem vagy ugye pedofil, csak szerintem nagyon beteg elmeállapotú. persze, hogy lehet õszintén szeretni egy 14 évest, ha az a húgod....manapság egyre több ilyen impotens [email protected] van, akik a náluk sokkalta fiatalabbakra buknak, mert nekik elõ tudják adni, hogy õk a májerek és h hatalmas nagy péniszük van... az ilyenek az én szememben nem emberek...és szerintem ezzel sok más ember is így van...
Most is biztos sokan le fognak pontozni, de muszáj hozzászólnom. Én 22 vagyok és nekem a fiatalabb 14-17 év körüli lányok jönnek be többnyire. Nem lehetetlen õszintén szeretni egy 14 éves lányt, ha kellõképp érett jellemre, értelmes, szerethetõ és nem egy buta, tömeg, minden héten másik fiúval járó ribizli.
"A kérdező hozzászólása: de..." Nem.
Drága a kór nem számit, pl van olyan rokonom is, hogy 11 év kor van köztük és eggyütt élnek lassan 52 éve:) Szóval ha teis ténleg szereted akkor a kor nem akadály;)
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazatok van..de azért hadd meséljek el egy kis történetet. Volt egyik haverjának a szülinapján és befüveztették.Õ abszolút nem akarta, de ráfújták, és hát..:/ Aztán hajnali fél 3-kor felhívott telefonon (közben teljesen be volt állva, de azok általában igazat mondanak), és sírva mondta a telefonba, hogy nem direkt csinálta, nagyon szeret, és nem akar elveszíteni, de bocsássak meg neki, nem az õ hibája volt. Tehát még mindig lehet, hogy nem mond igazat?
A kérdező hozzászólása: Mivaaan??:o Milyen kisgyerek?
"ráfújták".aha.:D
A kérdező hozzászólása: Én meg elhiszem neki, tudom, hogy milyen, ismerem.
Oké, sok boldogságot.
Ha ráfújják a füstöt, attól még nem fog beállni...:D:D
A kérdező hozzászólása: de...
Bírom az ilyen "kérdezõket", akik tisztában vannak azzal, hogy rohadtul gáz az, amit csinálnak, ezért leírják ide és várják, hogy mindenki támogassa õket, de aztán amikor jön a normális emberi reakció és mindenki elmondja, hogy "rohadtul gáz az, amit csinálsz" akkor elkezdenek magyarázkodni. Minek jöttél ide kérdezni, ha bármit válaszolunk közlöd, hogy te tudod, hogy igazán szeret? Akkor legyél vele boldog. Csak a szüleidnek ne nagyon emlegesd a dolgot, mert lehet apád agyonverné a pedofil nyomit. Aztán persze téged is. Aztán magát is, hogy így félrenevelt.
Kérdezõ, te voltál már olyan társaságba ahol füveztek és rádfújták a füstöt?
ha ráfujják a füstöt attól nem fog beáálni kéremszépen xD még attól sem ha csak simán letüdözi és hamar ki is fújja azt LENT KELL TARTANI! ha nem tartod lent a legerösebb jamaicai boom draw tól sem álsz be ;)
Ez így van...valószínû a srác bemagyarázta neked, hogy ettõl be lehet állni (és, mivel egy buta KISLÁNY vagy, el is hitted...már nem azért, de 14 évesen nem vagy sem érett, sem tapasztalt, sem felnõtt!). A sztori úgy nézhetett ki, hogy elment a haverjához, beszívtak, és azon flesseltek aztán, hogy téged hívogatott, hogy röhögjenek rajtad (voltam ilyen bulikban, el tudom képzelni, hogy valószínûleg ez történt, és nem vetem meg õket érte, mert valószínûleg én is röhögni tudnék csak rajtad) Édes kincsem, még mindig hihetetlen, és elképzelni sem tudom, hogy elhiszed, hogy be lehet állni attól, ha valaki ráfújja a másikra a füstöt....szívtál te már füvet? (valószínûleg nem). Nagyon messzeee-messze vagy a valóságtól. (Az elõzõ hsz is tökéletesen megfogalmazta :) ) Szóval gáz vagy. Röviden, és tömören :D (You Startled the Witch! Most jön az a rész, hogy mindenki hülye, és csak a kérdezõ okos - hozzászólások :D )
Nagy ez a korkülönbség, de kivételek mindig vannak
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen:) Nektek is:) )

Van egy lány, akinek kb.6 éve van barátja, egy ideje már elég rossz a kapcsolatuk, de nem tudja egykönnyen lezárni (a barátja még egy esélyt akar - lassan hónapok óta, családi nyomás, első szakítása lenne. ). Mit tegyek?

Tetszünk egymásnak, és már két hónapja beszélgetünk (fbn, és 1-2 találkozás), de emiatt nem tudunk tovább lépni. Mit tegyek? Szakít vele? Érdemes lehet várni? Vagy ez egy "never ending story"?

Legjobb válasz: Ha már 6 éves a kapcsolat, akkor nagyon nehéz a szakítás, mert idõközben olyan gyökeres ragaszkodás alakul ki az emberben a másik iránt, amit nagyon nehéz - még egy rossz kapcsolatnál is - megszakítani. Fõként, hogy elsõ szakítás lenne. De ha rossz a kapcsolatuk és semmiképp nem tudják helyrehozni a helyzetet, hogy mindkettõjüknek jó legyen, akkor szerintem nem érdemes kerülgetni a forró kását. Fõleg, ha tetszetek EGYMÁSNAK. Ha kedvel téged, esetleg kicsivel többet is érez, akkor értelmetlennek tartom a 6 éve tartó kapcsolatát. Szerintem érdemes lehet várni, bár nem ismerem a lányt, sem a kapcsolatát a barátjával. Próbálkozz nála, légy türelmes, beszélgess sokat vele a kapcsolatáról és próbáld megérteni õt. Dióhéjban ennyit tudok csak mondani. :)

Ha már 6 éves a kapcsolat, akkor nagyon nehéz a szakítás, mert idõközben olyan gyökeres ragaszkodás alakul ki az emberben a másik iránt, amit nagyon nehéz - még egy rossz kapcsolatnál is - megszakítani. Fõként, hogy elsõ szakítás lenne. De ha rossz a kapcsolatuk és semmiképp nem tudják helyrehozni a helyzetet, hogy mindkettõjüknek jó legyen, akkor szerintem nem érdemes kerülgetni a forró kását. Fõleg, ha tetszetek EGYMÁSNAK. Ha kedvel téged, esetleg kicsivel többet is érez, akkor értelmetlennek tartom a 6 éve tartó kapcsolatát. Szerintem érdemes lehet várni, bár nem ismerem a lányt, sem a kapcsolatát a barátjával. Próbálkozz nála, légy türelmes, beszélgess sokat vele a kapcsolatáról és próbáld megérteni õt. Dióhéjban ennyit tudok csak mondani. :)
Nem sok.Ha jóban vagytok biztosan nem fogja zavarni
Szerintem sem sok. Legalább tapasztaltabb (de nem biztos):-) Ha tetszel neki, akkor nem fogja zavarni a korod.
Nem sok a korkülönbség, és nem hiszem, hogy zavarná a szûzséged. Mikor már ott tartotok, hogy szóba kerül ez a téma, akkor egyszerûen mondd el.
nálunk 30 év a korkülönbség; abszolút nem zavar, csak néha, ha hülyének néz (pedig õ az idõsebb :) )
sztem ne mondd el neki. de csak akkor feküdj le vele, ha nem csak átb***ni akar. én pont az akció elõtt kb 10 perccel mondtam el, de onnan már nincs visszaút. :)

Ha a lányom betöltötte a 6. évét, de még nem iskolás kell neki jegyet venni utazáskor?

Még nincs diákigazolványa!

Legjobb válasz: Igen. Betöltött 6. évtõl kell.

Igen. Betöltött 6. évtõl kell.
Bérlethez pedig az óvoda állít ki egy óvodalátogatási igazolást
mivel akarsz utazni? vonat, bkv, egyéb busz?

A 6 éves lányom nem tud wc-be kakilni, csak bilibe. Hogy lehetne segíteni rajta?

próbálta a wc-n is többször, de ott nem jön ki neki, bárhogy nyomja, utánna a bilin hamar kitudja nyomni.

Legjobb válasz: szerintem ha akarná,oda is tudna,csak valamiért fél bele kakilni és ezért nem sikerül neki. nálunk ugyan ez volt csak 3évesen.én akkor eldugtam a bilit és olyasmit mondtam,hogy eltünt a bilije mert õ már nagy lány és nem kell neki. nem volt könnyû menet 10 perceként ült rá és szállt le róla azzal,hogy:nem tud bele kakilni.de amikor már nem tudta tovább tartogatni,akkor végre sikerült.

szerintem ha akarná, oda is tudna, csak valamiért fél bele kakilni és ezért nem sikerül neki. nálunk ugyan ez volt csak 3évesen.én akkor eldugtam a bilit és olyasmit mondtam, hogy eltünt a bilije mert õ már nagy lány és nem kell neki. nem volt könnyû menet 10 perceként ült rá és szállt le róla azzal, hogy:nem tud bele kakilni.de amikor már nem tudta tovább tartogatni, akkor végre sikerült.
Lehet, hogy rossz a technika. A bilin majdhogynem gugoló pózban van, tehát a lába nyomja a hasát, így könnyebben távozik a széklet, míg a wc-n ülve a törzse és a lába 90fokban van, tehát semmi sincs ami kipréselné a kakit. Próbáljátok úgy, hogy kicsit lehajol, esetleg tegyetek lábtartót neki.
Sámlit a lába alá támasztéknak, hogy nyomni tudjon!
Pedig jó lenne ha wc-be kakilna, mert iskolában nem lesz bili.

8.5 hós lányom csak az 5, 6 hónaposoknak való bébiételt eszi meg, a saját korosztályáét nem. Ez baj?

Minden nap f?zök neki f?zeléket, de ha nem eszi meg, akkor jön a bébikaja.Próbáltam 8 hós/neki valót,darabosabbat/, de nem kérte,hiába pépesítettem.a vd?n? azt mondta, hogy inkább a komolyabbakat egye pl:vadasmarha-rizzsel stb.A lányom viszont csak az eddig jól beváltakat eszi:alma-csirke, süt?tök-csirke,körte-?szi-pulyka.

Legjobb válasz: Nem baj, az én lányom is szokott olyat enni, pedig õ már 10 hónapos. 8 hónaposan még õ sem ette meg a korának megfelelõt, pedig én is összepépesitettem, de mostmár megeszi, úgy látszik már jobban izlenek neki az izesebb dolgok. De még mindig a kedvence a 4 hónaposnak való répafõzelék, de szoktam bele husit rakni hogy laktatóbb legyen.

Nem baj, az én lányom is szokott olyat enni, pedig õ már 10 hónapos. 8 hónaposan még õ sem ette meg a korának megfelelõt, pedig én is összepépesitettem, de mostmár megeszi, úgy látszik már jobban izlenek neki az izesebb dolgok. De még mindig a kedvence a 4 hónaposnak való répafõzelék, de szoktam bele husit rakni hogy laktatóbb legyen.
Enyém még 11-12 hónaposan is az 5-6 hósokat ette, a 8-10 hós bébiételeket nem szerette. Ezután egybõl ugrottunk az 1 év feletti bébiételekre. Aztán szerencsére elfogadta végre a rendes felnõtt ételt is. Nem baj, ha nem eszi a 8 hósat, csak valamit egyen. Ha elég neki, és az ízlik neki, nem erõltetheted, mert rosszabbul jársz.
Egy darabig nekünk is ez volt, aztán hihetetlen, de szinte egyik napról a másikra egyszercsak elfogadta a nagyobbaknak valót is. Én is pont így voltam vele, hogy össze is turmixoltam, hátha a darabok miatt nemm kell. Rendszeresen próbálkoztam, így végül megváltozott az ízlése, de tényleg szinte egyik napról a másikra. Addig viszont sajnos kárbament néhány üveg bébiétel.
Szia szerintem nem baj, legfeljebb újra probálkozzál vele megint, ha ismét nem kell akkor kicsit késöbb megint hátha izleni fog mégis.
Van, kérdés hogy te is megérdemled e õt :D
Biztos, hogy van, de lehet, hogy elvárja, hogy tudj helyesen írni!!!!
Csak akad a pár milliárd nõ között olyan, aki erkölcsi szinten felér hozzád...anyám borogass.
A 2. és 3. pont ugyan az, sõt talán a 4. és 5. is, a helyesírásodról nem is beszélve...szerintem keress inkább egy buta fruskát több esélyed lesz :D
Ezt írta priiben a drága: "mit heylesírás te sz*r, okor g*ci"
v*

Nem lép, pedig ma is jól megnézett magának. Lehet egy ember ennyire büszke, hogy 6 hónapig nem lép semmit, pedig tetszik neki a lány? L/18

Legjobb válasz: sztori? ezek fényében max annyit tudnék rá mondani,hogy mégsem tetszel neki eléggé

sztori? ezek fényében max annyit tudnék rá mondani, hogy mégsem tetszel neki eléggé
azért van a szeme hogy nézzen vele ezek egyáltalán nem a ráutaló magatartás jegyei de hogy egyik ember nem mer szólni a másiknak ráadásul úgy hogy ellenkezõ nemüek az erõsen vicc....
A kérdező hozzászólása: 5 éve? Milyen türelmesek vagytok :D Itt már tényleg ideje lépni valamit :D
A kérdező hozzászólása: Rettenetesen gyáva vagyok, ti azt el se tudjátok képzelni - hát ezért nem lépek. És én is mindig a közelébe állok, meg nézem. Bár általában ha bámulom, mosolyogni elfelejtek. Remélem a szám azért nem tátom... :D
A kérdező hozzászólása: Barátnõje nem hiszem hogy lenne, mert nagyon közel lakik hozzám, már láttam volna vele, egy busszal megyünk, jövünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok gyors választ! Igazából ez elég bonyolult, nagyon sok idõbe telne, mire leírnám, de megpróbálom röviden összefoglalni. Mindig a közelemben van, távolról figyel halvány mosollyal, követ a tekintetével, ha a közelébe érek, nem néz rám. Pl. buszon, ha állunk egymás mellett , elõször van köztünk 1 méter, de a végén már ugyanott kapaszkodunk, vagy összeér a karunk, vállunk, könyökünk és nem én megyek arrébb feléje. (max. egy picit) Néha jön a testvérével és akkor bámulnak. (a tesója lány) Sokszor van, hogy leülök, és õ mellém áll. A szeme sarkából is szokott nézni, igazgatja a közelemben a ruháját, táskáját, kipróbáltam, hogy az arcomhoz nyúlok, és 10 másodperccel késõbb õ is. Hát nem ezek a tetszés jelei? Esküszöm nem értem. Mire vár? Tapsra?
én 5 éve (!) flörtölök egy közeli szendvicses bódéban dolgozó fiatal barna hajú lánnyal, de még egyikönknek sem jutott eszébe randira hívni a másikat. :D Pont ezt besézltük tegnap mikor arra jártam :D már a megismerkedés is megért egy misét. :D
Van csaja? O tudja, hogy neki is tetszel? Ha o nem lep, miert nem lepsz te?
büszkeség? én egyszerûen csak töketlenségbõl nem szoktam lépni semmit :D
lehet hogy fél a visszautasítástól... én is félek
ma 18:37 hát minek lépni és elrontani a jó dolgomat? Amig neki udvarlok olcsobban veszek ott kaját :D na de viccen kivül szoktunk errõl poénkodni, és egyszer összefutottunk egy közös kerti partin ott votl egy gyors csók és ennyi... De mindig besélzgetünk meg hülyéskedünk legutobb is egy csinos sárga topp volt rajta és modntam hogy a "szokásos" at kérem erre megkrédezte h miylen hússal, én meg a mellei felé botkam hogy "Azokkal ott" :D Erre nevetett és õ is cukkolni kezdett... mi jól elvagyunk igy is persze bizonyos határokon belül...
õ már szakított veled tehát nem kell csinálnod semmit.
A kérdező hozzászólása: Csak hogy pont 6 napja volt nálam és minden tökéletes volt !!!!!
akkor várjál.de semmiképpen se fussál utána.valami majd csak történni fog.ha nem fog keresni akkor ennyi volt.
nem történt vele valami, ami miatt nem tud írni?
A kérdező hozzászólása: Hát az is lehetséges...mert mostanában minden összejött neki, éshát volt egy kis vitánk, utána kibékültünk meg minden....és azóta semmi :S

Lányok mit szólnátok ha a sors egy olyan pasival hozna össze aki 1 éve nem volt nővel és fogadásból 6 hónapja nem maszturbált? :D

Legjobb válasz: Fúú, ha tetszene, akkor nagyon örülnék, mert akkor biztos nagyon ki van már éhezve, és akkor tuti nem kímélne az ágyban. :'DDD

Fúú, ha tetszene, akkor nagyon örülnék, mert akkor biztos nagyon ki van már éhezve, és akkor tuti nem kímélne az ágyban. :'DDD
hogy nem volt nõvel az egy dolog, de ha tényleg betart egy ilyen fogadást, amit ellenõrizni sem lehet...hát levonnám a magam következtetéseit :)
"lehet 6 hónapig bírni" hozzátenném hogy általában a nemi érettség 14-16 éves kor környékére tehetõ azaz tizen évig már biztos kibírta. És eleinte a legtöbb fiút a reggeli magömlés veszi rá hogy kiverje...
Engem nem zavarna.Volt már rá példa.A szerencsétlenkedés az ágyban, nincs egyenes arányban azzal, hogy mióta nem szexelt az ember, ha számít a körülmény és hogy épp kivel fekszik le. De speciel nem tartanám helyesnek, hogy a szexelni készülõ pasi azzal álljon elõ, hogy 6 hónapja nem verte ki fogadásból.Szóval ettõl a hozzászólástól azért kíméljen meg. Azt nyugodtan elmondhatja szex közben, hogy nagyon izgul, és ne haragudjak, de már rég volt nõvel.
A kérdező hozzászólása: ma 17:58 Mennyi idõs vagy?
Messze, nagy ivben elkerülném, elhajtanám.
Én úgy érzem elképzelted az a formás fát ;) De ebbõl a 6 hónapos kiéhezettségbõl tényleg csak egy gyors, durva szex lenne/lesz. Egyáltalán nem élvezhetõ... úgyhogy inkább verd ki mielõtt összefekszel egy lánnyal. Bár ha olyan spéci vagy hogy akár 3 órán keresztül akkor hajrá :D majd írd meg hogy sikerûlt
A kérdező hozzászólása: ma 18:12 Nagy durranás lesz tuti...természetesen most csak azoknak vagyok ajánlott akik szeretik ha heves valaki és jól helyben hagyják..:D Nem fogom kiverni elötte az már nem ugyanaz:D Azt tudom hogy hatalmas nagy élvezés lesz beõle...már várom:DD Amúgy ha akítív vagyok akkor bírom akár 2 óráig is hogy vissza tartom..
nem tudom h h bírtad ki hat hónapig de grat :p én biztos h messzire elkerülnélek de egy csomóan nem ... kül mi volt a fogadás??
A kérdező hozzászólása: ma 17:58 Azt hiszem nagyon szexelnénk véleményem szerint:D
én már egy éve és 4 hónapja nem közösültem, valamint fél éve nem pettingeltem. te mit szólnál egy ilyen csajhoz?
A kérdező hozzászólása: Amúgy valószínûleg egy formás fára is begerjedsz. Szóval nem szívesen lennek meztelen elõtted. Haha ez hatalmas:DD Formás fára:DD Hát figyelj tény hogy a bugyi nem sokáig lenne rajtad és nagy élménybe lesz része aki megtöri a csendet az tuti:DD
azért 3mp alatt biztos nem fog, de jót nevettem. Vizuális típus vagyok elképzeltem hogy megfogja a nõ vállát 1, 2, 3 és elélvez XD
Nem lehet 6hónapig bírni..szerintem.:D
Durva!!!!! 3mp alatt el fogsz durranni, mihelyt nõhöz érsz :)
Élvezhetted a reggeli magömléseket XD De figyelemre méltó hogy van ennyi kitartásod. Amúgy valószínûleg egy formás fára is begerjedsz. Szóval nem szívesen lennek meztelen elõtted.
A kérdező hozzászólása: ma 17:52 Te meg egy szerncsétlen lúzer mert nõnek érzed magad.:D Na akkor ki a szánalmas gyökér?:D
Azt nem tudom mit, csak azt, hogy mit nem!: Nem festetném ki a szobám! (plafon)
A kérdező hozzászólása: ma 18:33 Azt inkább hagyjuk:DD Majd reggel talán elmondom:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!