Találatok a következő kifejezésre: A 6 lányom (340 db)

1/64; 6/64; 15/64; 20/64; 15/64; 6/64; 1/64
A kérdező hozzászólása: És ez hogy jött ki?
Igy jott ki: Annak a valoszinusege, hogy lany szuletik 1/2. Ha mind a hat lany, akkor (1/2)*(1/2)*(1/2)*(1/2)*(1/2)*(1/2)=(1/2)^6 vagyis 1/64 A tobbi ugyan igy kiszamithato
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 2# vagyok, megpróbálom géprõl elmagyarázni biostatisztika segítségével. 'A' esemény bekövetkezésének az esélye legyen állandó(ez a lányok születésének a valószínûsége). P(A)=p --> P(A)=1/2 vagyis p=1/2 Ellentett esemény bekövetkezésének a valószínûsége mindig P(B)=1-p=q vagyis q=1/2, Anna az esélyét, hogy A esemény (vagyis a lányok születése) k alkalommal következik be a következõ képlettel lehet kiszámolni: P=(n alatt a k)*(p^k)*(q^(n-k)) Tehát pl.: 6 lány születik akkor: p=0, 5 q=0, 5 n=6 (mivel 6 gyerekes család) ->ez a három állandó jelen esetben k=6 (mivel azt akarjuk hogy 'A' esemény 6 alkalommal következzen be) Tehát a képlet így néz ki: (6 alatt a 6)*(0, 5^6)*(0, 2+(6-6))= 0, 015625 vagyis megfelel az elõbb levezetett 1/64-ednek. A többi ugyan így megy, nyugodtan kérdezz ha valami nem világos. -patgonnatell-
**Kis korrekció, mert elírtam** A képlet tehát így néz ki: (6 alatt a 6)*(0, 5^6)*(0, 5^(6-6))

Mit csináljak? A barátom fényképezkedett a lány osztálytársaival és úgy néznek rá. Stb. +kiderűlt hogy van egy másik msn-e amin 6 lány volt akivel beszélgetett, persze ez mind titokban.

Legjobb válasz: Szerintem szakítanod kellene vele gyorsan. Lányokkal beszélgetett msn-en, ráadásul 6-tal is. De most komolyan. Mi a baj azzal hogy más lányokkal is beszélget , meg esetleg fényképezkedett ? Te nem beszélsz más fiúkkal soha csak mert barátod van ? Az meg hogy a lányok úgy néznek rá arról nem tehet. Ha semmi olyan dolog nem történt ami arra engedne következtetni hogy megcsal téged akkor azt hiszem ennek a kérdésnek nincs aktualitása.

Szerintem szakítanod kellene vele gyorsan. Lányokkal beszélgetett msn-en, ráadásul 6-tal is. De most komolyan. Mi a baj azzal hogy más lányokkal is beszélget , meg esetleg fényképezkedett ? Te nem beszélsz más fiúkkal soha csak mert barátod van ? Az meg hogy a lányok úgy néznek rá arról nem tehet. Ha semmi olyan dolog nem történt ami arra engedne következtetni hogy megcsal téged akkor azt hiszem ennek a kérdésnek nincs aktualitása.
na, vagyis azt akartam irni h miért hazudna a masik csaj..
vagyis hazudhat, de sztem akkor is van vaj a füle mögött.. :S
A kérdező hozzászólása: baj van nem hazudott a lány, tényleg vele beszélt, a barátomat felhívtam és pont hallottam hogy kikapcsolja a gépet (mert hangja van hogy kikapcsolja) és ezek szerint tényleg beszélt a lánnyal én beszéltem õ azt mondta hogy õ rá azt mondta hogy szebb mint én meg hogy szíveket küldözget neki meg ilyesmi...
A lánynak tetszik a barátod, ezért kitalál dolgokat amit bemesél neked te pedig kanyar nélkül beveszed. Emiatt féltékenykedni kezdesz, a barátod minden lépését figyelni fogd amivel el fogod üldözni magad mellõl. Pedig neki csak annyi a bûne hogy más lányokkal is beszélget , és van egy lány aki oda van érte , amirõl nem õ tehet. Véleményem szerint amúgy semmi olyat nem csinál ami egyértelmû addig ne féltékenykedj. A másik lány meg persze azt mond amit akar, nem kell hini neki, ennyi az egész
ha titokban van msn je, már az se a legjobb.. miért kell, h titokban legyen??
A kérdező hozzászólása: hát épp ez az hogy miért titokban???? ma tényleg beszélt vele mert amikor hívtam akkor hallottam a gépét ahogy kikapcsolja, az igaz volt a többit nem tudom mégis mit tehetnék hogy tényleg ne vegye el tõlem? vagy ha tényleg megteszi akkor mit csináljak én??
ez most nem rajtad múlik, hanem a pasin.. de nem biztos, h vele beszélt, lehet h csak ugy kikapcsolta, és éppen akkor azt te meghallottad..
A kérdező hozzászólása: de tudom hogy vele beszélt aztán amikor feljött skype-ra akkor már elõre tudott mindent szinte... gondolom elmondta hogy beszéltem vele
ha igy all a dolog, akkor minél elõbb keresd meg a baratodat.. sztem nem hiaba hazudik a masik csaj.. :S
A kérdező hozzászólása: most beszéltem az egyik lánnyal... szerintem nagyon kitalálja a dolgokat de van valami igazság is benne azt mondta hogy a barátom a [email protected]$zát akarta neki megmutatni, meg webkamerázott vele, és az a lány azt mondta hogy el fogja venni tõlem
egy fénykép még nem a világ.. miket irogatott azokkal a lanyokkal?
Én pedig nem értem a kérdést. Ez mit jelent, hogy: "A barátom fényképezkedett a lány osztálytársaival és úgy néznek rá. Stb." Hogy néznek rá? Mitmivan?
A kérdező hozzászólása: mintha vágyna rá úgy nézett rá az egyik... az a bajom hogy ezt mindg eltitkolja , amikor beszélgetünk meg ha kérdezek valamit tõle azt mondja hogy jaj de kö€$ög osztályba jár meg minden közbe meg fényképezkedik... meg olyat mondott nekem hogy ugyse hagyná magát más lányokkal meg ilyesmi.. amugy az msn témát is alig bírta kinyögni, végig tagadta, én jöttem rá arra is...
A kérdező hozzászólása: de most gondoljatok bele... ha a ti barátotokkal már 20 hónapja lennétek együtt és egy ilyen derûlne ki róla ti mit szólnátok? Hogy esne nektek? mert nekem rosszul esik, de fõleg az hogy titokban csinálta..
Én megbíznék a barátnõmben amíg nem csinál semmi olyat. :) De lehet hogy rosszul esne.. beszéld meg vele :)
nem az a baj, h beszélget másokkal, hanem h titkolja, de amikor ezt megmondtad igy neki, akkor mit mondott?
A külön msn, 6 csajjal az tényleg durva, én szakítanék. A fényképrõl nem tehet.
Itt az az egy baj hogy titkolta, ha nincs takargatnivalója akkor miért kell titkolni???
A kérdező hozzászólása: a fényképrõl beszélni hétvégén fogok neki, mert akkor fogunk találkozni... csak az is különös hogy nem csak az õ egyedüli fiú az osztályába és mégis õ került így be...
A kérdező hozzászólása: nem igaz hogy mit csinál.... mindig azzal a kur_ával beszél közbe meg velem is... annyira idegesítõ mit csináljak már???

Kicsit furcsa amit kérdezek, de 5 lányt szültem. Mekkora az esélyem hogy a 6. fiú lenne?

Vágyódom egy kisfiúra, és be is vállalnám ha tudnám hogy az lesz.

Legjobb válasz: Lehet, hogy valami olyan betegséged van, ami miatt nem maradnak meg a fiú magzatok. Olyan nénit ismertem, akinek 5 lánya volt, a 6. terhessége teljesen más volt, mint az elõzõek (az még a 40es évek végén volt, nem volt ultrahang). Biztosak voltak benne, hogy ha ennyire más a terhesség, a baba is más (fiú) lesz. Aztán szüléskor kiderült, hogy iker lányok.

Édesanyámnak 4 bátyja van. Az egyik bátyjának 4 lánya születette, majd az 5. lett fiú. :-) Ha nincs valami eltérés, ami miatt ez van (amiket a többiek leírtak) akkor valóban 50%.
Lehet, hogy valami olyan betegséged van, ami miatt nem maradnak meg a fiú magzatok. Olyan nénit ismertem, akinek 5 lánya volt, a 6. terhessége teljesen más volt, mint az elõzõek (az még a 40es évek végén volt, nem volt ultrahang). Biztosak voltak benne, hogy ha ennyire más a terhesség, a baba is más (fiú) lesz. Aztán szüléskor kiderült, hogy iker lányok.
nem sok..:(.
Hát..én láttam olyat, hogy 4 lány, majd egy fiú....szal nem tom... õ megelõzött, lehet csak az 5. lehet még fiú...XD jó ez csak vicc..:)
esély? 50% :) de egy kicsit több, mert statisztikailag picivel több fiú születik. (viszont nagyobb a halandóságuk, ezért több a felnõtt nõ végül)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sajnos én is hallottam hogy lehet hogy a párom nem tud fiút nemzeni, meg olyat is hogy én nem vagyok képes megtartani a fiúkat, és a következõ mensivel el is megy:(. Egyébként imádom a gyerekeket, és ha esetleg terhes lennék akkor is válalnám ha lány lenne, de annyira jó lenne meg tudni milyen eg kisfiú......
Hát akkor Boldog Születésnapot Kívánok Neked és kívánom, hogy sikerüljön a szíved vágya, egy kisfiú. 15.23-as Egyébként mire jutottál?Megpróbáljátok a 6-at?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Az egyik válszolónak üzenem, 38 éves leszek május 6.án:) , és még 1 évig bele férne egy kisfiú:) . Utána már nem merném bevállalni. Bár ha terhes maradnék, nem lenne szívem elveteni. Mint ahogy eddig sem. És imádom a lányaimat!
Egy ismerõsömnek a 6. babája lett fiú. Aztán a 7. is:) Most 32 éves.
Hát 5 lány után fentáll az esélye, hogy valamilyen nemhez kötött öröklõdési rendellenességed van, ami jelentheti azt hogy az XY krómószómájú embrió nem életképes, csak az XX. ilyen is van, de lehet, hogy csak puszta véletlen és a 6. fiú lesz. Nem igazán lehet ezt megmondani.
Sziasztok! Nálunk ez a dolog öröklõdött a családban! Egy szem fiú tesóm van, és 4 lány tesóm. A bátyámnak eddig 4 kislánya született, ( az elsõk 3-as ikrek ) a hugomnak eddig 2lánya van, a másik hugom, egy lány babával várandós, és én is most egy kislányt hordok a szívem alatt! :) ) Hihetetlen, de igaz! :) Nagyon jó lenne már egy kis kukacos is a családba, de sztem nem lesz, így marad nõuralom. :)
Ovuláció napján kell együtt lenni, mert a fiú spermiumok bizonyítottan kisebbek és gyorsabbak, ezért õk érnek oda elõbb a petesejthez és termékenyítik meg azt.Esetleg kérd a nõgyógyászod segítségét, õ ultrahanggal meg tudja állapítani, mikor lesz peteérésed, így tudjátok idõzíteni az együttlétet. Gratulálok a lányokhoz és sok sikert az öcsihez. Hány éves vagy ha nem titok? 19 hós kisfiú anyukája és 25 hetes kismama(megint fiú lesz)
Ezt találtam!Czeizel prof szerint. Fiú lesz vagy lány? - Tudományos háttér Bevezetõ A férfiak két féle spermiummal rendelkeznek: az egyik X kromoszómát hordoz, a másik Y-t. A nõi petesejt mindig X-t tartalmaz. Ha ezt egy X-es spermium termékenyíti meg, akkor XX - tehát kislány lesz a baba. Ha Y-os , akkor XY -tehát fiú. Dr. Shettles szerint az Y-os spermiumok kisebbek, gyengébbek, de gyorsabbak, az X-esek nagyobbak, erõsebbek , de lassabbak. Tehát ha az ovulációkor szeretkezünk, fiú utódra van nagyobb esély a gyorsan úszó hímspermiumok miatt. Ha viszont 3 vagy több nappal az ovulácó elõtt tesszük ezt, akkor vszínû kislányunk lesz, mert meg kell várni, míg a petesejt megérik, és erre a hosszabb ideig életképes X -spermiumok alkalmasabbak. Elõtte 2 nappal és utána pár napig ismét a fiúk vannak elõnyben. Elõtte 2 nappal az esély lány:fiú = 1:1. Tippek és Trükkök Befolyásoló körülmények, avagy mit tegyünk, hogy fiunk/lányunk szülessen?! Fontos dolog a pH: A savas környezet a kislányoknak kedvez, mert elpusztítja az Y-spermiumokat ( közösülés elõtt ecetes-vizes hüvelyöblítés ) . A lúgos a kisfiúknak ( szódabikarbónás-vizes öblítés ). Például orgazmusnál a hüvely lúgosabb lesz, ez a fiúknak kedvez. Ha viszont lányt szeretnék, le kéne mondani róla- már, aki ezt bevállalja. . . Behatolás mélysége: A hüvely bemenete a legsavasabb. , így mély behatolásnál a fiúnak, felszínesebbnél a lánynak van nagyobb esélye. Misszionárius-pózban lányoké, hátulról történõ behatoláskor fiúké az elõny. Spermium-szám: Az alacsony mennyiség egyiknek sem kedvez, de a spermiumok magas száma a fiúutódokat részesíti elõnyben. Megfelelõ idõzítés, és szünet: Ha fiút szeretnénk, a megfelelõ idõ ugye az ovuláció elõtti 2. napon kezõdik. Ezt megelõzõen 3-4 napig ne szeretkezzünk, aztán persze mindent bele! Kislány utódért pedig szeretkezzünkminden nap amennyit csak lehet, de ovuláció elõtt 3 nappal álljunk meg. (húha. . . ) Hõmérséklet: A herék nem hiába vannak a testen kívül a herezacskóban- nekik a testhõmérsékletnél alacsonyabb hõ a kedvezõ. Ha fiút szeretne egy pár, a férfinak ajánlott közvetlenül a közösülés elõtt forró fürdõt venni, ha lányt, akkor a szobahõ a legjobb. Például elõtte "meztelenkedjen" egy kicsit. Kávé: Fiú nemzése érdekében ajánlott a férfinak közvetlenül az aktus elõõtt egy csésze kávét elfogyasztania. Ennek nem ismert a hatásmódja, de a tapasztalat szerint ez is az Y-os spermiumoknak segít. Érdekességek: Megfigyelés, hogy a házasságban élõk kapcsolatából gyakrabban születik fiú. A fiú:lány arány 106:100. Japán és dán orvosok szerint a közösülés utáni dohányzás csökkenti a fiú utód nemzésének lehetõségét. Brit kutatók szerint pedig a vegetáriánusok között több lány születik. Az étrend befolyásoló hatása Az ásványi anyagok állítólag nagyon fontos szerepet játszanak. Ezt állatkísérletekkel vizsgálták. Ha káliumban és nátriumban gazdag ételt fogyaszt a leendõ állat-anyuka, akkor 70-80% az esélye, hogy kisfia születik. Ha sok magnéziumot és kálciumot eszik, akkor ugyanennyi, hogy lány. Ha lányt szeretnénk: Sok kálcium, kevés só! Ajánlott: · tejtermékek ( kivéve a sajt ) · gabonafélék - rizs · húsfélék - szárnyasok · zöldségek - saláta, zöldbab, spenót · gyümölcsök - ananász, alma, mandarin, dinnye, körte, eper Nem ajánlott: · sajt ( sós ) · elkészített gabonafélék ( cornflakes, tészta ) · zöldségek ( burgonya, bab, lencse ) · füstölt hús, felvágott, sertés · füstölt hal, tenger gyümölcsei · konzerves gyümölcsök, banán, datolya · sárgabarack, cseresznye, õszibarack, aszalt gyümölcs · készételek ( konzerv, sózott vaj, csoki ) Ha fiút szeretnénk: Ajánlott: · sós ételek · bármilyen húsféle, legjobbak a hirtelen sültek · zöldség - bármi, ami nem spenót, saláta · kenyér, tészta Nem ajánlott: · tej ( tejcukor miatt ) · spenót, zölbab, saláta · tojás
ovuláció után legyetek együtt ne elõtte!! Akkor tuti fiú.
Elöször gratulálok a lányokhoz.:) Hát az esély mindig meg van, de 5lány után én már nem merném bevállalni 6-at, csak mert lehet hogy fiu lesz.Meg az is lehet hogy a párod nem "alkalmas"fiu nemzéshez.Én már ilyet is olvastam.
komolyan? van ilyen rendellenesség? hogy hívják? érdekelne, szeretnék utánaolvasni
a szomszédoméknak meg csak fiai vannak és azt mondták addig csinálják míg lány nem lesz!!!a 6 dik lett lány!!!sok sikert!!!
50% Egyik ismerõsöm szerint egy ember csak egy félét tud, úgy látszik a férjed esetében lányokat. Egy másik családban a hetedik lett fiú.
A kérdező hozzászólása: Szia Utolsó válaszoló! Köszönöm a szülinapi kívánságot, és azt hiszem meg kellene próbálnom, hátha fiú lesz. Lehet hogy hülyeség, de megcsináltattam a gyûrû tesztet, és a 6.ra fiút mutat!!!!!! Nem tudom higgyek e benne, de lehet hogy ráveszem a párom.Szép napot!

Tanácstalan vagyok. Mivel "hízlaljam" a 6 hós lányomat? Most lesz 6 hós a pici lányom.3500 g-mal született, az 5 hónapos mérlegelésen 5840 g volt. Eddig sem volt nagyétkű, havi 30-40 dkg-kat hízott, most szinte semmit.

Anyatejes baba, de 2 hós kora óta nem fogadja el a cicit, így fejem neki. A mérlegeléseken mindig megkaptam a véd?n?t?l, hogy ez kevés, adjak neki többet enni. De ha egyszer nem kéri, löki ki a nyelvével a cumisüveget! Ráadásul ebben a borzasztó melegben enni sem nagyon akar, inkább csak inni. A tejet inkább csak az esti órákban fogadja el, amikor már kicsit h?vösebb van. Persze a mennyiség ekkor is csak kb.80 ml.Hogy ne csak vízen éljen a gyerek, ivóleveket is szoktam neki adni (zöldséget, gyümölcsöt felváltva), így legalább van egy kis kalória, a rost- és a tápanyagbevitel is megvan a folyadék mellett. Ez viszont annyira tetszik neki, hogy a tejb?l egyre kevesebb fogy. :( Pépeset, f?zeléket nemrég kezdtünk enni, ezekb?l még viszonylag kevés fogy.

Legjobb válasz: ha izlik neki a zöldség és gyümilé kaphat de csak naponta meghatározott mennyiséget inni vizet kapjon fõzeléket lassan kaphat kétszer is egyszer ebédre és vacsira aztán utánna ihat tejet reggelire kapjon tejet szintén és valamilyen pépet gyümölccsel szóval ha szivesebben fogadja a rendes kajcsit akkor egyen azt. nem eröltetném a tejcit de kell hogy kapjon naponta kétszer a védõnõd meg vaskalapos tankönyvi tipus lehet nekem ilyen volt a dokinõm amikor kicsi voltam egy táblázatból ovasta le mennyit kellene hiznom és állandóan osztotta anyukámnak az észt hogy már x kilóval le vagyok maradva aztán leváltotta és nem görcsölt .... bekkeljétek ki mert egy éves kora után már nem kell sürün mérlegelni a babát.. nyugi!! megeszi õ azt amire szüksége van.

ha izlik neki a zöldség és gyümilé kaphat de csak naponta meghatározott mennyiséget inni vizet kapjon fõzeléket lassan kaphat kétszer is egyszer ebédre és vacsira aztán utánna ihat tejet reggelire kapjon tejet szintén és valamilyen pépet gyümölccsel szóval ha szivesebben fogadja a rendes kajcsit akkor egyen azt. nem eröltetném a tejcit de kell hogy kapjon naponta kétszer a védõnõd meg vaskalapos tankönyvi tipus lehet nekem ilyen volt a dokinõm amikor kicsi voltam egy táblázatból ovasta le mennyit kellene hiznom és állandóan osztotta anyukámnak az észt hogy már x kilóval le vagyok maradva aztán leváltotta és nem görcsölt .... bekkeljétek ki mert egy éves kora után már nem kell sürün mérlegelni a babát.. nyugi!! megeszi õ azt amire szüksége van.
Ha a gyereknek nem kell tobb akkor nem tudsz mit csinalni. Nem szabad csak a sulygyarapodast figyelembe venni a baba fejlodesenel, irtad, hogy szepen fejlodik mozgasaban, jo kedvu, szerintem akkor aggodalomra nincs ok.
Az én lányom pl az elsõ 4 hónapban csak fogyott(meleg miatt). Következõ nyáron szintén csak fogyott. Most már normális a súlya (4éves) Szerintem ne erõltesd, tudja hogy mennyi kell neki!
nyugi , ne idegeskedj!!!!amíg a fejlõdésében nem látsz gondot addig semmi baj.add neki amit meg eszik ne erõltesd a tejet, esetleg tápszert de szerinte már az se feltétlenül muszáj.tejpépet, fõzelékek, gyümik, zöldségek.de innentõl már könnyebb lesz hisz már egyre több mindent megehet majd.az én babám 18 hós 2900gr-mal született és még most se vagyunk teljesen 10 kilók.2 hós koráig szopizott, 4 hós koráig tápszer.utána kénytelen voltam azt adni amit megevett.1 éves korára mindent evett amit mi is(persze megfelelõ formában.)és hozzáteszem nekem se valami nagy étkû.úgyhogy tényleg nyugi.én is sokszor kétségbe voltam esve, féltem hogy valami baj van.de nem ez csak a szülõi túlaggódás.adj neki medve natúr sajtot, tejpépet, banánt(azzal óvatosan).az enyém ennyi idõsen ezekle szerette.ja és lehet sokan nem helyeslik de én rágtam neki egy-két ételt mivel nem tudtam neki mindig olyat adni amit fogak hiányában meg tudott enni.sok sikert és kitartás egy kis idõ és jobb lesz a helyzet.amiatt hogy nem eszik sokat ne aggódj nem minden gyerek nagy evõ!
A védõnõ szövegelését engedd el a füled mellett, ahogy a többiek is írták. Nem egy vaskalapos védõnõrõl-gyermekorvosról hallottam már én is... Csak kétségbe ejtik az anyát. Ne foglalkozz vele. A mi védõnõnk meg azt szajkózza, hogy már ténylegesen mindent ehet a babám (10 hónapos méréskor mondta, hogy már adhatok kivit, stb., pedig amúgy ezt még nem szabadna).
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a bátorítást és a jótanácsot! Ki fogjuk próbálni. :) Abban biztos voltam, hogy éhenhalni nem fog, hiszen mindig olyan édesen közli, hogy éhes/szomjas, csak folyton bestresszelem magam a hó végi "elszámoltatás" miatt.
Egyik ismerosom babaja 70 ml evett lassan gyarapodott a sulya az orvos utasitasara az anyuka elvalasztotta es tapszert kezdett adni neki.Csodak csodajara ebbol is csak 70 ml evett.
Nem sok.Ha jóban vagytok biztosan nem fogja zavarni
Szerintem sem sok. Legalább tapasztaltabb (de nem biztos):-) Ha tetszel neki, akkor nem fogja zavarni a korod.
Nem sok a korkülönbség, és nem hiszem, hogy zavarná a szûzséged. Mikor már ott tartotok, hogy szóba kerül ez a téma, akkor egyszerûen mondd el.
nálunk 30 év a korkülönbség; abszolút nem zavar, csak néha, ha hülyének néz (pedig õ az idõsebb :) )
sztem ne mondd el neki. de csak akkor feküdj le vele, ha nem csak átb***ni akar. én pont az akció elõtt kb 10 perccel mondtam el, de onnan már nincs visszaút. :)

Ha a lányom betöltötte a 6. évét, de még nem iskolás kell neki jegyet venni utazáskor?

Még nincs diákigazolványa!

Legjobb válasz: Igen. Betöltött 6. évtõl kell.

Igen. Betöltött 6. évtõl kell.
Bérlethez pedig az óvoda állít ki egy óvodalátogatási igazolást
mivel akarsz utazni? vonat, bkv, egyéb busz?

Miért mondják a jócskán 20 feletti szûz pasiknak a nõk, hogy úgy tûrjék az elutasítást, mint a szívtelen ólomkatonák, holott ha a legtöbb lány kap egy héten 5-6 kosarat, akkor teljesen összetörik? Tapasztalom.

Legjobb válasz: kezdjük ott, hogy egy nõ egy hónapban nem kap 5-6 kosarat, de gyanítom, hogy egy fél év alatt sem. azon okból kifolyólag, hogy kettõ után már olyannyira padlóra kerülnek, hogy két hétig ki sem mennek az utcára! álszentség és kettõsmérce level 888!

kezdjük ott, hogy egy nõ egy hónapban nem kap 5-6 kosarat, de gyanítom, hogy egy fél év alatt sem. azon okból kifolyólag, hogy kettõ után már olyannyira padlóra kerülnek, hogy két hétig ki sem mennek az utcára! álszentség és kettõsmérce level 888!
A kérdező hozzászólása: Egy pasi meg ne törõdjön napi heti ennyi elutasítással, hanem álljon fel folyton?
A kérdező hozzászólása: Én csak azt tudom, hogy volt itt is nem egy ilyen kérdés, hogy a lány írta, huszonéves volt, hogy kapott egy neki tetszõ díszpasitól egy kosarat és annyira maga alatt volt, hogy másvilágra akart jutni, de egy pasi soha nem lehet maga alatt? Mert nem férfias...
Erre mit lehet mondani, ez van. Kerülhetsz padlóra, csak ne látszódjon, mert akkor síró kisfiú leszel a szemükben...
Hmm, én is nõ vagyok és nemrég kaptam kosarat. Mit ne mondjak, nem esett jól. Nagyon ritkán nyitok a pasik felé és õ kezdeményezett. Most egy ideig szerintem megint nem lesz randi, se semmi. Nem vagyok magambazuhanva, szimplán csak nem érdekel az egész. Ja és nem szoktam 20 feletti szûz pasiknak mondogatni, hogy tûrjék az elutasítást.
Az én szememben már most gyanúsan síró kisfiúnak tûnsz... ne haragudj, de rinyálás helyett inkább állj a sarkadra, és próbáld ki, milyen férfinak lenni. Attól, hogy szûz vagy, ez még ugyanúgy menni fog - skalpok nem tesznek férfivé senkit, maximum macsóvá. Sokkal inkább férfivé tesz, ha nem rendít meg az elutasítások sorozata.
kettõs mérce. Kérdés túl van tárgyalva.

Mennyi almát adhatok egyszerre a 6 hónapos lányomnak?

A héten kezdtük az alma evést,az almalé nem ízlett neki,de a püré igen,így azt kap. Egy citrom nagyságú almát simán bevág. Nem fáj tőle a hasa és a székletét se fogta meg szerencsére. Úgy látom még enne,mert miután elfogyott ,még nyújtom felé az üres kanalat és nyitja a száját,aztán elkezd kicsit "hisztizni" hogy nincs rajta semmi. Kb 50-60 g-ot evett.

Legjobb válasz: Akkor próbálj még egy ugyanilyen nagyságu almát. Tehát 2-t adni neki az étkezésnél. Almalébõl ajánlom a Babylove almaleveket! Az én lányom imádta :)

Akkor próbálj még egy ugyanilyen nagyságu almát. Tehát 2-t adni neki az étkezésnél. Almalébõl ajánlom a Babylove almaleveket! Az én lányom imádta :)
Amennyit kér. Nálunk sosem ment a fokozatos étel bevezetés, a 3. nap már mindenbõl megevett egy adagot.
Szerintem is lehet 2-3 nap után annyit adni neki, amennyit kér. Nekem a lányom házikészítésû almapürébõl 50g-nál többet nem evett (HIPP-bõl bevágott egy 125g-s üveggel, de ki az aki azt megfizeti rendszeresen), sütõtökbõl (krumplival keverve persze) viszont 3. nap benyomott 170g-ot, azt imádja.

Normális az hogy a 6 éves lányomnak még mindig vannak hiszti rohamai?

Nagyon el vagyok keseredve,sokszor rossz anyának érzem magam a viselkedése miatt,egyébként nem fogyatékos,nem beteg,csak van egy 6 hónapos kistestvére és most rá kevesebb idő jut...hogyan kezeljem,már semmi sem válik be?!

Legjobb válasz: Bírd ki, és ne szégyelld magad. Ne érjen el vele semmit, de egyébként szeretgesd minél többet. Az én lányom 12 éves volt az öccse születésekor, és még õ is átment néha kisbabába. El fog múlni, és a kamasz hisztik elõtt biztosan lesz pár nyugodt évetek is.

Bírd ki, és ne szégyelld magad. Ne érjen el vele semmit, de egyébként szeretgesd minél többet. Az én lányom 12 éves volt az öccse születésekor, és még õ is átment néha kisbabába. El fog múlni, és a kamasz hisztik elõtt biztosan lesz pár nyugodt évetek is.
Szerintem normális, fõleg, hogy kistesó miatt nagyobb figyelmet követel magának. Nehogy rossz anyának érezd magad! El fog múlni, kitartást addig is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást, jól esik csak néha nagyon nehéz vele!
Szerintem õ ilyen lesz 20 èvesen is.
Nem lesz ilyen, ez teljesen természetes jelenség, úgy hívják testvérféltékenység. Próbálj meg egy kicsit empatikus lenni felé, egybõl megérted a kis érzékeny lelkét. Biztosan rengeteget foglalkozol vele, még egy picit próbáld fokozni, ÉS!!! ami a legfontosabb, ha a kicsi lesz (nem most majd egy másfél év múlva) hisztis és provokatív, õt is nyugodtan lehet fegyelmezni és rászólni, ezt neves nevelõktõl, íróktól és gyermekpszichológusoktól olvastam, nem feltétlenül mindig a nagyobb gyerek lobbantja ki a vitát! Próbáld meg oldottan, lazán kezelni, a hisztihez közönség kell!!

A 6 éves lányom amíg zuhanyoztatom végig a nuniját tapogatja. Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Beszélgess vele a dologról.Egy 6 éves már megérti a dolgokat.

Beszélgess vele a dologról.Egy 6 éves már megérti a dolgokat.
20.26-ossal értek egyet! Nyugodtan csinálja, ne tiltsd neki, csak magyarázd el, egyrészt hogy piszkos kézzel ne nyúljon oda, és akkor amikor egyedül van, mert ez nem tartozik másra.
Biztos van oka.Lehet hogy csíp, vagy viszket.Talán kérdezd meg tõle, hogy miért.
Annyit érdemes megbeszélni vele, h ez nem rossz dolog, sõt, biztosan jó érzés, más is csinálja, de ez a magánügye, akkor csinálja, ha egyedül van.
Semmit. Ez bizonyos mértékig normális dolog. Ha mások elõtt nem csinálja, nem állandó elfoglaltság ez nála, akkor nincs teendõd. Ha felhívod rá a figyelmét, hogy ez téged zavar vagy a beszélgetésbõl õ azt szûrné le, hogy amit csinál rossz, tilos, komoly következményei is lehetnek. Emellett majd olyankor csinálja, mikor nem látod... Én óvónõként dolgoztam. Altatáskor a gyerekek nagy része csinálta. Pszichológiából tanultam, hogy ez az óvodás korban normális... majd késõbb megtanulják, hogy ne nyilvánosan csinálják :)
Én is csináltam mikor kicsi voltam, és engem elcsesztek érte. A kulcsmondat amivel le akartak szoktatni az a "Ne punizz!" volt. Amúgy nem emlékszem, hogy bármikor magyarázat is társult volna hozzá, csak azt tudom hogy tiltották ezerrel, hogy ezt nem szabad. Sokáig bûntudatom is volt, de persze csináltam csak titokban, de mindig rettegtem, hogy lebukok. Szóval nálam egyfajta szégyenérzet társult hozzá, mert a tiltás miatt azt éreztem, hogy ez valami tilos dolog, de nem tudtam miért. Így felnõtt fejjel már értem, hogy anyáék nem tudták hogyan kezeljék a dolgot, és hogy õszinte legyek nem csak akkor de késõbb se. Nem kaptam szexuális felvilágosítást, soha nem beszéltünk szexrõl, 17 évesen annyit mondtak, hogy arra nekem még gondolnom se szabad, mert túl fiatal vagyok még, én csak tanuljak. Szóval vigyázz mit mondasz neki, ne tiltsd, csak arra tanítsd meg, hogy egyedül csinálja, mert ez az õ saját magánügye. 20/L
Ha elõtted csinálja, az nem olyan nagy baj, de beszéld meg vele, akkor ne zuhanyzás közbe fogdossa a punciját, hanem pl. ha este lefekszik.
A kérdező hozzászólása: nem egyedül zuhanyzik, hanem én zuhanyoztatom. majd megbeszélem vele.
Ha mások elõtt nem csinálja, nincs semmi baj. Ha viszont más rokonok, vagy idegenek elõtt csinálná, akkor se szidd le, hanem mond el neki, hogy mások elõtt nem illik a punciját fogdosni, mert nem tartozik senkire. De egyedül csinálhatja, mert ez teljesen természetes dolog.
Amíg csak zuhanyozás közben látod ezt, addig nincs semmi baj.
A kérdező hozzászólása: nem csíp, és nem fáj neki. az arcán lehet látni, hogy élvezi a dolgot.
*lecsesztek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!