Találatok a következő kifejezésre: A 6 kontrollra mindenképp el (1 db)

A 6 hetes kontrollra mindenképp el kell menni, vagy kihagyható?

Legjobb válasz: A saját jól felfogott érdeked,hogy elmenj a kontrollra.De ez nem csak szülésre igaz,hanem mindenre.Nagyjából 5 perc volt az egész.(Attól függ milyen gyorsan öltözöl.)A vizsgálat meg fél perc. Vidd magaddal a gyereket!Azt vettem észre,akkor gyorsaban halad az ember az orvosnál,fõleg,ha a gyerek ordít is:) Nagyapámat annó az vitte el,hogy nem ment vissza egy mûtét utáni kontrollra.Igaz kellett hozzá néhány év,de végül annak a szövõdménye lett viszonylag korai halála.Semmibe sem kerül elmenni.

A saját jól felfogott érdeked, hogy elmenj a kontrollra.De ez nem csak szülésre igaz, hanem mindenre.Nagyjából 5 perc volt az egész.(Attól függ milyen gyorsan öltözöl.)A vizsgálat meg fél perc. Vidd magaddal a gyereket!Azt vettem észre, akkor gyorsaban halad az ember az orvosnál, fõleg, ha a gyerek ordít is:) Nagyapámat annó az vitte el, hogy nem ment vissza egy mûtét utáni kontrollra.Igaz kellett hozzá néhány év, de végül annak a szövõdménye lett viszonylag korai halála.Semmibe sem kerül elmenni.
Mej a saját érdekedben.gyorsan megvagy, nem fáj, és a doki legalább megmondja, hogy minden ok....
Én nagy halogatómûvész vagyok, de még én is elmentem. Igaz, nem hat hét után, hanem három hónap után, de a doki is mondta, hogy sokan csak három hónap után mennek, és az is jó. Szóval menj csak el, nem tart sokáig, nem csinálnak semmi szörnyût.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szülés után, furcsa szagot érzek az orromba, meg keserü ízt ahogy csorog le a torkomon. Mitől van ez?

4

Szülés előtt hetekkel mindig elmegy a nyákdugó? Észre lehet venni?

36+1 hetes vagyok, de még sehol a nyákdugó, nem folyt el. Ez kötelezően elfolyik korábban, vagy van olyan is, hogy csak a szülés előtt közvetlen?
Köszi előre is!

12

Hidegfront indított be valakinél szülést?

Péntekre mondják, akkor töltöm be a 37. hetet. Korai lenne még szülni akkor? Meg van az esély arra, hogy beindítja a szülést a hidegfront? Tapasztalatok?
Köszi előre is!

6

Péterfyben szül/t valaki mostanság vagy esetleg velem november elején?

nincs dokim, bızok a szerencsémben. hogy lehetne bejutni egy szülôszobalàtogatàsra illetve szobalàtogatàsra? aki velem egyidôs és ott szül annak lenne kedve ismerkedni? 26hkm

3

Van köztetek olyan, akinek csak éjszaka jöttek fájások?

Második baba, tudom, milyen a fájás, és egyértelműen az, nem veszett erős, de erős, hosszú és gyakori. Reggelre pedig elmúlik, és egész nap semmi. 39 hetes vagyok, simán jöhetne a baba.

4

Lehet választani, hogy természetes úton vagy császármetszéssel szeretnénk szülni? Attól, hogy valaki az utóbbit választja, "megvethető"?

A "megvethetőt" úgy értettem, hogy önként nem vállalja azt a fájdalmat és a vele járó egyéb dolgokat (gondolok itt a gátmetszésre). Szóval amiatt, hogy esetleg fél a természetes úton való szüléstől, kevésbé lesz az illető "méltó"?

Nem vagyok terhes, még felnőtt sem, csak felmerült bennem a kérdés, hogy ilyen okok miatt lenézhető-e valaki.

Normális válaszokat, kérlek!
17/L

13

Akinek terhessegi diabetesze volt, mennyivel szuletett a babad? Kellett neki a cukros lotty? Dietaval tudtad tartani mindig? Vagy inzulint is kaptal?

2

Akik Kecskeméten szültek az Izsáki úti kórházban! Mondanátok tapasztalatokat?

7

Szülés utáni haskötő helyes használata? Nektek bevált, ajánljátok?

7

Amikor székelési ingert éreztetek szülés alatt, akkor éppen mi történik "odabent"?

a baba feje akkor ér le a szülőcsatornába?
mitől érez az anyuka ilyen ingert?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!