Találatok a következő kifejezésre: A 6 kontrollra mindenképp (2 db)

A 6 hetes kontrollra mindenképp el kell menni, vagy kihagyható?

Legjobb válasz: A saját jól felfogott érdeked,hogy elmenj a kontrollra.De ez nem csak szülésre igaz,hanem mindenre.Nagyjából 5 perc volt az egész.(Attól függ milyen gyorsan öltözöl.)A vizsgálat meg fél perc. Vidd magaddal a gyereket!Azt vettem észre,akkor gyorsaban halad az ember az orvosnál,fõleg,ha a gyerek ordít is:) Nagyapámat annó az vitte el,hogy nem ment vissza egy mûtét utáni kontrollra.Igaz kellett hozzá néhány év,de végül annak a szövõdménye lett viszonylag korai halála.Semmibe sem kerül elmenni.

A saját jól felfogott érdeked, hogy elmenj a kontrollra.De ez nem csak szülésre igaz, hanem mindenre.Nagyjából 5 perc volt az egész.(Attól függ milyen gyorsan öltözöl.)A vizsgálat meg fél perc. Vidd magaddal a gyereket!Azt vettem észre, akkor gyorsaban halad az ember az orvosnál, fõleg, ha a gyerek ordít is:) Nagyapámat annó az vitte el, hogy nem ment vissza egy mûtét utáni kontrollra.Igaz kellett hozzá néhány év, de végül annak a szövõdménye lett viszonylag korai halála.Semmibe sem kerül elmenni.
Mej a saját érdekedben.gyorsan megvagy, nem fáj, és a doki legalább megmondja, hogy minden ok....
Én nagy halogatómûvész vagyok, de még én is elmentem. Igaz, nem hat hét után, hanem három hónap után, de a doki is mondta, hogy sokan csak három hónap után mennek, és az is jó. Szóval menj csak el, nem tart sokáig, nem csinálnak semmi szörnyût.
Igen! Hidd el nem unalomûzésbõl találták ezt ki!
Mindenképp szükséges, én sem szívesen mentem, mert úgy éreztem minden ok. Meg kell néznie a dokinak az esetleges gátmetszés helyét, illetve, hogy a méhed kellõképpen visszahúzódott-e, mert ezt nem tudhatjuk vizsgálat nélkül. Továbbá felajánlják a fogamzásgátlót, olyat, amit szoptatás alatt is lehet szedni. Plusz egy vérnyomásmérés.
Igen mindneképp menj vissza.
A kérdező hozzászólása: Èrtem..hát, akkor bejelentkezem.Még egy kérdés.... bizonyos oknál fogva(valószínüleg lelkiismeret!!) mikor kiengedtek, nem fogadta el a borítékot, mondván " Most biztosan nem" Ùjra fel kellene ajánlanom??? A babám még mindíg kórházban, mütötték már és még fogják is.. :(
Szerintem Te tedd meg, max.újra visszautasítja. De így Te megtetted, amit "kellett" és nem maradhat esetleg rossz érzés kettõtök között.
A kérdező hozzászólása: Hmmm... Èrtem én, csak én meg pont azon vagyok, elég költséges így is amár másfél hónapos kórházi létünk és még ki tudja mikor megyünk haza??!! :( Nem nagyon tehetjük meg most , h csak úgy "dobálózzunk" tízezrekkel!!! Akkor volt, adtuk is, nem kellett...most meg már nagyon nincs erre.. :( Csak ha nagyon muszáj...
Végre egy lelkiismeretes orvos! Nem ok nélkül utasította vissza. Költsd azt a pénzt a gyerekedre! És jobbulást a picinek! 6 hetes kontrollra pedig vissza kell menned valamelyik dokihoz. Õ lát belülrõl, azt is, amit te nem.
Ha gondot okoz, akkor természetesen nem kell! Nem igazán szokott a nõgyógyászoknak gondot okozni a pénz elfogadása, ha ez az orvos azt tette komolyan gondolta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!