Találatok a következő kifejezésre: A 6 kislányomnak már (76 db)

Két ennyire eltérő terhesség? A kislányommal már a 6. héten folyamatosan hánytam, émelyegtem, fájtak a melleim. Most 7 hetes vagyok, és semmi tünetem sincs.

Reménykedhetem -e még kislányban? Mik a tapasztalataitok? Mennyire népi hiedelem a kislány = rosszullét?

Legjobb válasz: Szia!Elsõ terhességemnél semmi tünet!/Kislány/ Most a 2.terhességem elején rosszul voltam,fájtak a melleim,semmi nem volt jó és mégis kislány a pocaklakóm!:)Szerintem ez csak népi hiedelem!:) 29 hetes kismama

Szia!Elsõ terhességemnél semmi tünet!/Kislány/ Most a 2.terhességem elején rosszul voltam, fájtak a melleim, semmi nem volt jó és mégis kislány a pocaklakóm!:) Szerintem ez csak népi hiedelem!:) 29 hetes kismama
Szia en is kb 9 hetes terhes vagyok de nagyon fajnak a mellbimboim es csak hanyingerem van ugyertem enyhebben vagyok rosszul mint az elso babammal.A lanyommal mar 8 hetesen allandoan hanytam ossze magam amig meg nem mozdult ki nem tudtam menni meg a konyha fele sem nemhogy fozni, a melleim nem fajtak egyaltalan, jo nem mondom mert most is elegge hanyingerem szokott lenni az eros kaja szagoktol de enyhebben.Sajna en is ugy erzem hogy ez a picur fiu akar lenni es azert masok a tuneteim. En lanyt szeretnek megint...de? egy 18 hos kislany anyuja. Kivancsi vagyok miket fogunk megtudni.Kivanok egy nagyon szep baba varast es konnyu szulest!!!!majd meg irok.
Persze, hogy babona :) ) Nekem 4 terhességbõl 3 alatt nem is volt semmi tünetem, csupán aluszékonyabb voltam, a 4. alatt volt néhány napig enyhe émelygés, de csak miután kiderült, hogy babát várok (nem terveztük, gyógyszer+ mensi mellett is ott volt). 2 fiam és 2 lányom van :) ) Unokahúgom mindhárommal iszonyatosan hányt, kórházba is került, 2 lánya és 1 fia van...
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok! 2. válaszoló: nekem is pont (ápr. 20-án lesz) 18 hós a kislányom! :-)
Szia! Én a kislányommal (6 éves) egy két-három napig tartó alhasi görcsön kívül szinte semmit nem éreztem egész terhesség alatt. Nem volt hangulat ingadozásom, nem voltam kívánós, kicsit álmosabb voltam a szokottnál, nagyon vidáman és kiegyensúlyozottan éreztem magam. Terhességem vége felé voltak hátfájdalmaim, de ez mindenkinél normális. Azt hiszem:) Most pedig még nem tudom az eredményt, de ha a megérzéseim nem csalnak akkor lassan 4. hétnél tartok... már most mondhatom, hogy iszonyú rosszul érzem magam. És ha baba van a dologban, akkor ez a terhesség egészen más lesz mint az elõzõ volt :) Pár napon belül kiderül!
A kérdező hozzászólása: Utolsó: drukkolok Neked!

Szombaton volt 3 hós a kislányom. Már olyan szépen be volt állva, hogy napközben 5, 8, 12, 3, 6 és fürcsi után 8-kor evett, és átaludta az éjszakát. És most?

Vasárnaptól éjszaka 2 körül felkel és éhes, ezután felkel 5 körül és óránként kéri a cicit 9-ig, utánna meg alszik 5- 5,5 órát. Miért van ez, nincs elég tejem?

Legjobb válasz: Lehet,megnõtt az igénye,és most állítja át a tejtermelésed a saját igényéhez.Az enyémek ezt 2* is megcsinálták.kb.6-8 hetesen aztán 5-6 hósan.Néhány nap alatt túl voltunk rajta. Ha egy hét alatt nem rendezõdik,beszélj a gyerekorvossal.

Lehet, megnõtt az igénye, és most állítja át a tejtermelésed a saját igényéhez.Az enyémek ezt 2* is megcsinálták.kb.6-8 hetesen aztán 5-6 hósan.Néhány nap alatt túl voltunk rajta. Ha egy hét alatt nem rendezõdik, beszélj a gyerekorvossal.
Lehet, hogy nem elég neki a tejed. Nem biztos, hogy be fog állni. Ezzel csak áltatják magukat az anyukák.
kedves utolsó, jobb lett volna ha nem válaszolsz inkább... de igen, fejlõdési ugrás, és nem arról van szó, hogy nem elég a tejed. az enyémnél is volt iylen, és nem adtam neki mást, csak anyatejet, 6 hós koráig, meg utána is sokáig, és nem csak áltattam magam. meg még sokan meg tudnak ebben sztem erõsíteni....
Nyugi, valószínûleg csak a fejlõdési ugrásról van szó. Ezzel éri el, hogy több tej termelõdjön. Pár nap és újra beáll a dolog:)

Mit tegyek ha 6 hónapos kislányom nem akarja elfogadni a tápszert? Eddig szopizott + kapja a bébikajákat, mert már csak reggel, este és éjjel akar szopizni.

Napközben néha 1-2 percig cicizik és kész nem kéri tovább.A véd?n? azt mondta hogy naponta legalább egyszer próbáljak meg adni neki tápszert,de hogyan fogadtassam el vele?

Legjobb válasz: hát nehéz de mértnem cicizeted többször?az én babóm is 6 hós cicizik és reggel alma reszelve háztartási kekszel utána 1 kis cici nem sok de megnyukszik tõle!nem értem napközbe mért nem akar szopizni?!délután még próbálkozunk tejpépel de nem sok sikerrel!inkább a cici!

hát nehéz de mértnem cicizeted többször?az én babóm is 6 hós cicizik és reggel alma reszelve háztartási kekszel utána 1 kis cici nem sok de megnyukszik tõle!nem értem napközbe mért nem akar szopizni?!délután még próbálkozunk tejpépel de nem sok sikerrel!inkább a cici!
Az én lányom csak kanállal hajlandó egy kis tápszert meginni. Nagyon macerás, de a cumisüveget nem fogadja el. Pohárból még nem próbáltam én sem, 6 hós a babám.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam napközben többször cicire tenni, de nem hajlandó elfogadni.Hiába próbálkozom és néha már annyira bepöccen az eröltetéstõl hogy nekiáll kiabálni és teljesen elfordítja a fejét.
Szia! Próbáld meg pohárból, a babák már akkor tudnak pohárból inni, amikor megszületnek.Ez nekem is hihetetlen volt, de én is megitattam pohárból egy naposan, mert olyan gyenge volt, hogy nem tudta cicibõl szívni a tejet, így lefejtem, és nagyon ügyes volt.Azóta se fogadja el a cumisüveget, csak pohárból iszik.


Mi a 6 hónapos babátok étrendje? Nem eszik már a Kislányom tápszert, anyatej nem is volt!

Legjobb válasz: pedig erõsen kellene neki még a tápszer. reggel és este, min. de. gyümölcs, délben fõzelék, uzsi pl. tejpép. de ez is elég erõs 1 6 hónaposnak.

pedig erõsen kellene neki még a tápszer. reggel és este, min. de. gyümölcs, délben fõzelék, uzsi pl. tejpép. de ez is elég erõs 1 6 hónaposnak.
6, 5 hós és 9, 12 kg? Ha igen, szép nagy súlyú baba, kislány léttére, nincs miért aggódnod.
Szia! Azt tanácsolta a védõnõnk is, h adjak neki uzsira tejpépet! Kérdeztem, h mennyit, azt mondta h mehet egy egész adag. Most fejeztük be, a kisfiam nyelte mint kacsa a nokedlit. Hát kíváncsi vagyok, h milyen éjszakánk lesz..... Annyit mondott még, h ha este nem akarja elfogadni a tápszert, akkor vegyek ízesítettet! Meg hogy az lehet a baj, h jobban szeret már kanállal enni és a tápszer íze már nem tetszik neki. Most a banános pép nagyon bejött neki. Hát kíváncsi leszek, h vacsira el fogja e fogadni a tápszert. Tegnap este is úgy etettem meg, h 80 ml-t belekönyörögtem, szinte már én is sírtam, letettem aludni, és 2 óra múlva álmában megetettem. Nem kelt fel. Hasra fordítottam (amúgy is úgy alszik) és a büfi is kijött neki. Ezt csak mentõövként írom neked, remélem ma nem kell bevetnem. Sok szerencsét! *Sz*
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az összes választ, és várom a védõnõ válaszát is!A múgy eddig elfogadta, csak egy hete nem nagyon akarja!Ha igen, akkor is éjszaka csak, fél álomban, és humana baby fitt 1-est!Tejpépet eszi, kipróbálom a tápszeres-tejpépes ötletet is, köszönöm szépen!Amúgy 6, 5 hónapos, és 9, 12 kg:) !
Most beszéltem a barátnõmmel, õ azt javasolta, h ízesített tápszert adjak a kisfiamnak. Mivel a gyümit imádja, valószínû azután nem kell neki a keserû tápszer. Vagy tejpépet javasolt, abban is van ízesített. Mindjárt megyünk a védõnénihez, megírom azt is, h õ mit mondott, ha gondolod ?! *Sz*
Utolsó vagyok. Még annyit, hogy én a Mildibé natúr és szép álmokat tápszert adom a fiamnak mert annak egész finom ize van a HA-hoz képest.
Szia! Lehet hogy most butaságot fogok irni, ez csak egy ötlet de hátha beválik. Mi lenne ha megpróbálnál a tápszerbe annyi izesitett tejpépet keverni hogy legyen valami elfogadható ize? Az én fiam is 6 hónapos de õ megeszik mindent mindenbõl és még szopizik is. Naponta 2 szer tápszer, este tejpép, napközben gyümi, fõzelékek, és evések után még általában szopi is. Ez az ötlet csak onnan jött, hogy nekünk volt olyan tejpép ami nem igazán jött be neki és kicsit beizesitettem gyümölccsel, ebbõl kiindulva miért ne keverhetnél pár kanál mondjuk vaniliás tejpépet a tápszerhez? Hátha....hisz vagy tápszerre vagy anyatejre még szüksége lenne.
Szia! Nálunk is ugyanez a baj, már megõrülök. Õ még 3-szor enne tápszert, de minden ilyen evés kész cirkusz. Tisztában vagyok vele, h nekik még egy nap meg kellene inni a fél litert, de ez nálunk lehetetlen. Nagyon el vagyok keseredve. Szívja egy kicsit és ordít, én meg már szinte sírok. Pedig már ki is várok, h éhes legyen, ma reggel is úgy adtam neki oda, hogy már nyöszörgött. MI Ha-s tápit eszünk, itt javasolták, h váltsak sima 2-esre, annak talán jobb az íze. Tízóraira gyümit, ebédre fõzit eszik, azzal semmi gond. Kisfiam most aludt el, ha felébred lesétálunk a védõnõhöz, kíváncsi vagyok, h mit fog mondani, ha gondolod megírom, h nekünk mit tanácsolt. *Sz*
6 és fél hós babám ebédre eszik fõzelékeket, húst, gyümit, zöldséget, de a többi 4 kaja még tápszer. Naponta 2-3-szor tápszer kell az ilyen korú babáknak. Eddig mit evett? Várd meg, míg éhes lesz nagyon, és akkor meg fogja enni.
Ha végképp semmilyet nem akar elfogadni, adj neki tejpépet, ami tápszer alapú, mivel neki még nagy szüksége van a tejalapú dolgokra egy éves koráig. Egyébként 5 hós kisfiam napi 3x kap tápszert (ezt akkor tejpéppel kellene megoldanod), egyszer gyümit (két étkezés között) és kétszer fõzeléket (ebbõl egy húsos). Lehet, hogy egy páran megköveznek érte, de doki tanácsára tettem ezt, kezdettõl tápszeres volt kisfiam. Ha gondolod, írj privit, és leírom, mit hogyan vezettem be. (B)
Egy 6 hónapos babának kell ennie még tápszert ha nem kap anyatejet! nagyon fontos, minimum 1 éves koráig. A reggelinek és a vacsorának még annak kell lennie!
A kérdező hozzászólása: Mindenféle tápszert kipróbáltam már, nem kell neki!Cumisüvegbõl, csõrös pohárból, pohárból, úgy sem kéri!
A kérdező hozzászólása: Én is úgy csináltam tegnap, este elalvás elõtt milupa vaniliás tejpépet adtam neki, és még félálomban kétszer evett tápszert!Nyugodt éjszakánk volt:) !Banánt reggelizett, az megy neki ezerrel!

Kislányom már 5-6 mászólépést megtesz, de utána folytatja a kúszásban haladást. Mikor fog már csak mászni?

Legjobb válasz: Az is lehet, hogy soha. Lehet, hogy a következõ az lesz, hogy feláll és elindul és nem fog már mászni.

Az is lehet, hogy soha. Lehet, hogy a következõ az lesz, hogy feláll és elindul és nem fog már mászni.
Az én lányom is így kezdte! Aztán kb 1-1, 5 hónap telt el, és a kúszást már teljesen elfelejtette... Hamarosan!:)

Nem eszik sokat a 6, 5 hós kislányom? Nem erőltetem a szilárd kaját, de nagyon szereti, sőt követeli, etetőszékben ahogy beül, már türelmetlen és nyitja a száját.8, 4 kg, nem dagadt.

Hajnal 5-6 körül tejcsi, reggelire szintén tejcsi. 10-11 körül tízóraira gyünölcspép (10dkg), ebédre egy teljes üveg f?zelék utána folyadéknak tejcsi, alvás, utána 150 ml tejpép keksszel, majd vacsora 8-9 körül tejcsi.

Legjobb válasz: Nekem nincs még babám, de látom a sógornõm kislányát kb 1 éves kora óta, hogy mit mûvel...neki egész nap szabad enni, mármint kis nasikat, emiatt a "rendes" kaját nem eszi meg, nyafog, visszatolja, kiköpködi...tartsd meg ezt a jó szokásodat, hogy napirendre szoktatod a picit!Késõbb ha esetleg finnyás lesz, majd visszagondolsz ezekre a szép idõkre...

Nekem nincs még babám, de látom a sógornõm kislányát kb 1 éves kora óta, hogy mit mûvel...neki egész nap szabad enni, mármint kis nasikat, emiatt a "rendes" kaját nem eszi meg, nyafog, visszatolja, kiköpködi...tartsd meg ezt a jó szokásodat, hogy napirendre szoktatod a picit!Késõbb ha esetleg finnyás lesz, majd visszagondolsz ezekre a szép idõkre...
szió! nekem nem tûnik soknak, de biztos, ami tuti kerdezd meg a védõnõd is. nagyon jó szerintem is, hogy ilyen rendszeres, szepen, arányosan eteted szerintem.

Miért nem pisil a 4 hós kislányom már két napja este 8 és reggel 6 között?

Eddig minden reggel tele volt a pelus, két napja meg semmi.

Legjobb válasz: Nálam is volt ilyen, de azért mert keveset volt hajlandó inni sima vízbõl. Amióta hippes teát adok neki azóta abból isszik 4 dl körül este is és így éjjel is van pisi. Szerintem is ha nappal van elég pisi akkor nem gond.

Nálam is volt ilyen, de azért mert keveset volt hajlandó inni sima vízbõl. Amióta hippes teát adok neki azóta abból isszik 4 dl körül este is és így éjjel is van pisi. Szerintem is ha nappal van elég pisi akkor nem gond.
Mi szinte soha nem pisilünk éjszaka. Valószínûleg olyan mélyen alszik, vagy nem tudom. Aztán felkelés után kb 20 perccel telenyomja a pelust. Szerintem amíg napközben van elég pisis pelus, nem kell aggódni.
Nálunk is volt ilyen. Én is megijedtem, de napközben pisilt, egész nap. úgy látszik nem kell aggódnunk. :)

6 hónapos kislányomat szeretném leválasztani a cicizésről, mert már elég kevés a tejem is és nagy kínlódás az egész szopizás! Hogyan csináljam? Hogy mondjam meg a védőnőnek? Tovább lent!

Már a kezdetekt?l is csak úgy tudtam összehozni a szoptatást,hogy bimbóvéd?t használtam és azóta is csak ezzel tudok szoptatni.Mindent megtettem,hogy legalább 6 hónapos koráig szopizzon a lányom,de már nagyon nagy ny?gl?dés az egész,mert a lányom nem hajlandó rendesen szopizni csak sétálva,állva ülve.Ebben a sorrendben és állandóan!Már nagyon nehéz kézben tartani a lányomat és ugy etetni.

Legjobb válasz: nyugodtan elválaszthatod lelkiismeretfurdalás nélkül :) a védõnõ sem fog elítélni (ha normális, ha meg nem, akkor kit érdekel mit mond??) amúgy nekem a gyerekorvos írt fel tápszert pótlásként már 3 hós korában, aztán 5 hósan elkezdtük a szilárd étel bevezetését is, és végül 8 hósan hagytam abba teljesen a szoptatást. Nekem is elegem volt már...

nyugodtan elválaszthatod lelkiismeretfurdalás nélkül :) a védõnõ sem fog elítélni (ha normális, ha meg nem, akkor kit érdekel mit mond??) amúgy nekem a gyerekorvos írt fel tápszert pótlásként már 3 hós korában, aztán 5 hósan elkezdtük a szilárd étel bevezetését is, és végül 8 hósan hagytam abba teljesen a szoptatást. Nekem is elegem volt már...
az enyém 5hós és szintén most választom el. ill csinálja õ maga is. elkezdtem gyümölcsöket zöldségeket adni neki és egyre inkább nem kell neki a tej! én szintén végig kinlódtam az egészet (mindkét gyerekemmel), csak bimbóvédõvel, 5l folyadékkal, pihivel, szopis teákkal, bogyókkal, de végig kellett a tápszer is. itéljenek el érte, de mostanra meguntam az éjjeli két óránkéénti kelést a fejés miatt. ezért is kezdtem gyümölcsözni. szóval szoptass ritkábban, kezdj el hozzátáplálni és magától menni fog! nekem már annyira kevés a tejem, hogy egy éjszaka altt, két cicibõl is csak 60-80ml jön össze.
szia de igen, feltétlenül szükséges a tápszer, még sokáig! egyszerûen elmész az orvoshoz és megmondod, hogy elapadt a tejed, és felíratsz tápszert. aztán leállsz a szoptatással, ha ilyen kevés tejed van, nem is fog feszülni, meg ilyenek. én úgy voltam, hogy kevés volt a tejem nagyon, kb. 40, max. 50 ml-t szopott a baba. aztán kórházba került, én meg itthon, ezért nem tudtam szoptatni és fejtem, de így még kevesebb lett. mikor hazajött a kórházból, még egyzser utoljára megszoptattam, akkor 30 ml-t szopott, és utána már többet nem. semmit nem csináltam, nem borogattam, és nem volt semmi gond, nem is fájt. annyira kevés volt már a tejem, hogy nem is termelõdött tovább.
Ne legyen lelkiismeret furdalásod!!! Nem éri meg! És tényleg jó hogy fél évig tudtad szoptatni!!! Én csak 4-4.5 hónapig. Hogy serkentsem a tejet, óránként-2 óránként fejtem, 1 órán át minimum és a végén már 2 cicibõl jött összesen 20-30ml!!!!!! Igaz én akkor összeszedtem egy hányós-hasmenéses vírust és nem tudtam semmit inni ami ugye kell a tejtermeléshez, de már amúgy is csökkent a tejem. A doki, mikor jött, kértem hogy írjon fel tápszert. Szó nélkül felírta, nem hurrogott le. Aztán jött a védõnõ, nagyon kedves volt, mondta hogy már 4 hónapig kapott anyatejet az nagyon jó! Nekem is írtó lelkiismeret furdalásom volt, sokat sírtam, de úgy voltam vele, nem éri meg egész nap fejni (meg ugye a bogyók, teák...) inkább a babámmal foglalkozom. Az sem jó a babának ha az anyukája idegbeteg és szomorú. Ha nincs tej, nincs. És a tápszertõl is szépen fejlõdik, egyáltalán nem lett felfújt baba, sõõõt! 7, 5 kiló 7, 5 hónaposan és 75 cm kb (6 hónaposan volt 74cm). Kezd el a hozzátáplálást és minden rendben lesz! Légy kiegyensúlyozott és boldog, akkor a babád is az lesz!!!
beszéld ezt meg a gyerekorvossal és akkor nem lesz lelkiismeretfurdalásod. teljesen normális dolog, hogy 6 hósan kezdi szépen lassan elhagyni a szopit a gyümölcsök és fõzelékek javára.
A kérdező hozzászólása: Kezdek belegondolni, hogy elveszem a lányomtól a cicit és tiszta lelkiismeret furdalásom van!Amúgy már eszik gyümölcsöd pépeket és rizspépet is.A zöldségeket is próbáltam, de azt még nem igazán akarja elfogadni.3-4 kanállal megeszik belõle és kész.A gyümölcsös pépekbõl meg ha hagynám akkor egy üveggel is megenne.De ha ezt megengedném, akkor még ennyit sem szopizna!
Le a kalappal, amiért kitartottál, minden elismerésem! Kezdjétek el a hozzátáplálást, de nagyobbrészt kapjon tápszert, amíg ki nem váltotok egy étkezést.
ugyan, normális ember nem hurrog le azért mert abba akarod hagyni a szoptatást, fõleg 6 hónap után! :) Aki meg igen, azzal ne foglalkozz, az én orvosom szerint pl 8 hónapig van igazán értelme a szoptatásnak... de sok anya az elejétõl kénytelen tápszert adni, és az õ babájuk is teljesen egészséges lesz!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!Örülök, hogy nem hurrogtatok le amiért abba akarom hagyni a szopizást, de már tényleg nem bírom így tovább!
Az én lányom 6 és fél hós, már csak reggel és este szopizik. Én nem szokattam le, magától állt be a rend a hozzátáplálástól.Egy jó tanács, hogy elõször szokasd inkább meg vele a tápizást, aztán kezd el elhagyni a cicit. Én még mindig szeretnék szoptatni, de sajna már nem nagyon kell a csajszinak, csak szenvedünk, de muszáj, mert nem fogdja el a tápit, sem tejpépet, sem társait.... A védõnõdnek sztem se mond, mert úgysem ért meg. inkább mond azt, hogy már elapadt a tejed. Én nem nézlek le ezért, nagyon is megértelek, mert tudom mi az a kínlódás. én 3 hós kora óta küzdök. (1 Hónapja eszik gyümit, meg fõzit)
A kérdező hozzászólása: Én is így vagyok vele, hogy nem érdekel hogy elítélnek e vagy sem, de már nem bírom tovább ezt a kínlódást!Csak nem tudom hogy kezdjek hozzá?Már 4 hónapos korától õ is kap gyümölcsöt.Tápszert eddig nem kapott de én már szeretném, mert ez így nem mehet tovább!Vagy ilyen idõsen nem feltétlen szükséges a tápszer?
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm az írottakat.Talán igazatok van, hogy nem éri meg idegeskedni.Csak biztos furi lesz szoptatás nélkül!

Elektromos mellszívóval szaporítom a tejem, viszont estére már alig marad a 6 hetes kislányomnak. Mit javasoltok mikor fejjek, csak délelőtt, vagy délután is lehet?

Legjobb válasz: estére mindenkinek kevesebb a teje, és nyûgösebbek is a gyerekek. gyakrabban ciciztess este, cici után néhány perc mellszívás.

estére mindenkinek kevesebb a teje, és nyûgösebbek is a gyerekek. gyakrabban ciciztess este, cici után néhány perc mellszívás.
Én minden fejés után még fejetem, volt, hogy jött, volt, hogy nem, de ez kellett. Amikor átaludta az éjszakát, utolsó szopi után kb. 3 órával is fejetem, reggelre újra feltellett. Azt kapta pótlásnak ha nem elég.
Szia! Estére mindenkinek kevesebb teje, de viszont sokkal táplálóbb. Én sok mindennel próbálkoztam, de a zabtej vált be. Reggelire és vacsira szoktam inni (kakaó, tejeskávé stb.), azóta nagyon sok tejem van és a babó is szépen fejlõdik. Nekem a mellszívóval kevés többlet lett és nagyon sokat kínlódtam vele. Sok idõm ráment. Most csak akkor használom, ha kell pluszban egy kis tej.
mi az a zabtej? hogyan készül?
Bocs, a zabtejes kérdést nem ide akartam:)
Kedves 3.! Mi az a zabtej, és hol lehet kapni, milyen kiszerelésben, és mennyi az ára?
Szia! A zabtejet bioboltban, vagy nagyobb áruházakban is lehet kapni, zabital néven. A legolcsóbb a DM-ben, bár ott is 627 Ft 1 liter. Nekem 2-3 napra elég. De nem szoktam folyamatosan inni. A homeotól a teákig a mentes sörig sok mindent kipróbáltam, de ez vált be a legjobban.
köszi!
Szia! Én azt javaslom hogy az esti utolsó szopi után fejjél egy horrorfejéssel, 7-7-5-5-3-3-1-1, igy estére is több lesz a mennyiség! Nekem ezután lett sok este is, kb egy hét után! sok sikert!

6 hós kislányomnak már elkezdtük a hozzátáplálást!Eddig alma, őszi meg sárgabarackot kapott, ill. krumpli főzit ebédre plussz tápszer! Nem lehet baja tőle? Rosszul csináltam?

Ma adtam neki el?ször körtét (hippest) tízóraira kb 3-4 kanállal-végre ízlett neki vmi,de nem mertem többet adni!Ebédre meg adtam neki krumplit répával ésabból is 60 gr evett mert nem csináltam többet utána meg 150 ml tápot!Nem sok?Ill h 1 nap végülis 2 félét próbáltam ki neki?Nem lehet baja t?le?De úgy ette h hihetetlen-mint eddig soha:)

Legjobb válasz: Én nem hinném, hogy lesz baja tõle. Volt már nálunk is, hogy 1 nap 2 félét kóstoltattam kisfiammal és nem volt baj belõle. Ha pedig ízlett neki az egyenesen szuper szerintem! Most sztem azért figyelgesd, fõleg a kakit (tudod ha valami egybe jön ki akkor azt nem tudta megemészteni a pocakja). De úgy hiszem jól esett neki és nem lesz baja :) További jó étvágyat!

Én nem hinném, hogy lesz baja tõle. Volt már nálunk is, hogy 1 nap 2 félét kóstoltattam kisfiammal és nem volt baj belõle. Ha pedig ízlett neki az egyenesen szuper szerintem! Most sztem azért figyelgesd, fõleg a kakit (tudod ha valami egybe jön ki akkor azt nem tudta megemészteni a pocakja). De úgy hiszem jól esett neki és nem lesz baja :) További jó étvágyat!
elsõ válaszoló vagyok: úgy értem az egybent - bocsánat h félre érthetõ voltam - hogy amennyit megevett az kb mind ki is jön neki. Legalábbis nekem így mondták anno...
A kérdező hozzászólása: Köszi:-) Megnyugtattál picit!És örülök h így ette mert eddig mindg kudarcba fulladt az egész fõzis gyümis dolog és úgy örültem h ma megette h adtam neki:-) Figyelem akkor a kakit!:-)
Hogy jöhet ki egyben amit megevett? Hiszen azt már egyszer leemészti! Ráadásul a pépes ételt hogy veszed észre hogy egyven jött ki? Abban nincsenek darabok.
A kérdező hozzászólása: gondolom kakait illetõen azt kell figyelni h van e hasmas v esetleg rekedés:-)))ill h fáj e a pocak!Nem???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!