Találatok a következő kifejezésre: A 4d-s és a (62 db)

Mi a különbség a 3d-s és a 4d-s ultrahang között?

Legjobb válasz: a 3d-s fenykepet csinal es ugy latsz rajta mindent majdnem mint egy rendes kepen,a 4d-s az videohoz hasonloan a mozgast is rogziti,es tobbe kerul mint a 3d-s.jo kepek vannak neten ird be a keresobe es nezd meg szerintem naggyon szepek nekem is van a babamrol.

a 3d-s fenykepet csinal es ugy latsz rajta mindent majdnem mint egy rendes kepen, a 4d-s az videohoz hasonloan a mozgast is rogziti, es tobbe kerul mint a 3d-s.jo kepek vannak neten ird be a keresobe es nezd meg szerintem naggyon szepek nekem is van a babamrol.
Nekem 3D röl mozgo képeim is vannak csak a minösége gyengébb mint a 4D -é:)

Mi a különbség a 3D-s és a 4D-s Uh között?

( Azon az 1D-n kívül:) )

Legjobb válasz: Az az 1 dimenzió az idõ. Tehát nem egy álló képet látsz hanem mozgót. Láthatod ásítani, rúgni, fintorogni mozgásban.

Az az 1 dimenzió az idõ. Tehát nem egy álló képet látsz hanem mozgót. Láthatod ásítani, rúgni, fintorogni mozgásban.
3d- 3 dimenziós, állókép 4d- 3 dimenziós, de mozgó. És igen, láthatod hogy mozog....de nem mindig hajlandó kunsztokra, nekem pl. mindkét baba befúrta az arcát a méhlepénybe, és pár másodpercre voltak hajlandók max. kinézegetni onnan .....
egyébként nincs 1d-s, csak 2d-s..az a fekete-fehér "szokásos". Az is van 3/4d-n.
A 4D azaz a 4-ik dimenzió az IDÕ, azaz mozgásban látod a babát, nem pedig egy kimerevített képen, 33hkm

Veszprémben a Csongrády doktornál a 4D-s uh végig 4D? Csak mert sok olyat olvasok hogy a névlegesen 4D uh alatt szinte végig 2D-t néznek, és csak néha kapcsol át a doki 4D-re.

Legjobb válasz: A 4D ultrahang csak babamozi, a diagnosztikai jelentõsége gyakorlatilag nulla. A fejlõdési rendellenességek kiszûrése a 4D nem igazán alkalmas, még akkor sem ha laikusként az ember másképp gondolja. Nem véletlenül nézik tehát 2D-ben.

A 4D ultrahang csak babamozi, a diagnosztikai jelentõsége gyakorlatilag nulla. A fejlõdési rendellenességek kiszûrése a 4D nem igazán alkalmas, még akkor sem ha laikusként az ember másképp gondolja. Nem véletlenül nézik tehát 2D-ben.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, de azért tettem fel ezt a kérdést, mert én babamozit szeretnék, hisz a genetikai uh-ok már megvoltak.Nem ez volt a kérdésem, de köszönöm.


Szerintem igen kevés az esély, hogy nem az. A 2D-nél biztosabbat mond a 4D.
Nekem a 2D-n végig nem látta a dokim, a 4D-n megmondták volna, de nem akartam(és jól látták, mert anyukám megnézte:)
A 21. héten voltam genetikai ultrahangon Pesten, a 26-on pedig 4d-n, mindkét helyen azt mondták, hogy kislány.

Milyen a 4D-s ultrahang? Az első perctől 4D-ben veszik a mozgást, vagy elkezdik 3D-ben és néha átváltanak 4D-re, ha jobb pillanatokat lehet elkapni pl. az arcáról?

Azért kérdem, mert most voltunk 4D-n és úgy csinálták, hogy elkezdték 3D-be, megméregette a babát megmutogatta a szivét, f?bb szerveit stb. és néha az arcáról próbált 4d-s felvételt csinálni, de nem mutatta az egész arcát, ezért azt mondta, hogy feladja és csak 3d-s felvételt csinált, ami már van egy! Máshol is így van ez?

Legjobb válasz: Nálam is kb. így zajlott le ez az egész,de hát mint tudunk tenni,ha nem akarja mutogatni a pofiját?

Nálam is kb. így zajlott le ez az egész, de hát mint tudunk tenni, ha nem akarja mutogatni a pofiját?
A kérdező hozzászólása: Dehát csak az arcát veszik 4d-be, a rugdosását pl. nem veszik fel?
szia
Szia! Mi még nem voltunk, csak bejelentkeztünk 4D-re. Aug 5-re kaptunk idõpontot(akkor leszünk 25 hetes), de utánaérdeklõdtem mit kapunk a pénzünkért. Azt mondták, hogy fél óra dvd van benne, 20 p 2D, amikor megvizsgálják mindenét, hogy rendben van, aztán 10p 4D babamozi. Azt mondták, hogy 24-28 hét között érdemes menni, mert akkor már elég formás, de még talán belefér a képbe. Majd kiderül! Ja, és adnak hivatalos orvosi leletet is. Én is kíváncsi vagyok, hogyan lesz. 23 hetes kismama

22 hetes kismama vagyok! Nyíregyházán Dr. Medve Lászlónál mennyibe kerül a 4D-s ultrahang és, hány hetes korban ajánlott, hogy a baba jól látszódjon?

Legjobb válasz: Igaz én nem Debreceni vagyok hanem Pest mellett lakom, de én is 22 hetes vagyok és én 3 hét múlva megyek 4D-re mert azt mondták, hogy 28. hétig jó lenne menni mert már utána nem lehet jól látni. Vagyis nem fog ráférni 1 képre mert már nagy lesz.

Igaz én nem Debreceni vagyok hanem Pest mellett lakom, de én is 22 hetes vagyok és én 3 hét múlva megyek 4D-re mert azt mondták, hogy 28. hétig jó lenne menni mert már utána nem lehet jól látni. Vagyis nem fog ráférni 1 képre mert már nagy lesz.

Megtudná valaki mondani, hogy Szegeden mennyibe kerül a 4D-s ultrahang és, hogy jobb-e mint Kecskeméten?

Legjobb válasz: Ja bocs,az utolsó vagyok. A kiskunfélegyházi 4D-t a korházban csinálják,a szonográfus Kurai István.Tel:06-70/314-3014 Ha érdekelne! :)

Ja bocs, az utolsó vagyok. A kiskunfélegyházi 4D-t a korházban csinálják, a szonográfus Kurai István.Tel:06-70/314-3014 Ha érdekelne! :)
Én is Kiskunfélegyházát javaslom, nálunk is nagyon alapos volt, mi is kb. 40 percig nézegethettük a bébitojásunkat és nagyon jó élmény volt. Biztonságban éreztük magunkat a tudása kapcsán és keveset beszélt fölöslegesen, át tudtuk magunkat adni az élménynek. készüljetek a kérdéseitekkel elõre, ha van, mert mi teljesen leblokkoltunk az élmény hatására!
Szia! Mi a Medicenterben voltunk 14500 Ft, de én oda nem mennék vissza soha többet 4D-re. Úgy hallottam, hogy a Bérkert soron nagyon jó gép van, jó felvételt készítenek, szakértelem is meg van hozzá és közel hasonló az ára. Én a Kecskemétire esküdtem, de sajna nem vitt el a párom oda (mostmár õ is bánja)
Nekem nincs összehasonlítási alapom, mert csak az egyik helyen voltunk (Kecskemét, Bérczi Ildikó magánrendelésén) De Õt tudom ajánlani! Nagyon kedves, és nagyon elismert szonográfus! Az Õ méréseiben megbízom! 13 ezer ft volt, ebben van 1 db színes kép és a dvd-re rögzíti az egész vizsgálatot, ami 8 perc volt. Kápolna utcán rendel! Üdv: 34 hetes kismama
Szia! Én szegedi vagyok, de 4D-re Kiskunfélegyházára megyek(ma). Nagyon jókat hallottam róla.6500 Ft és legalább 45 percig vizsgál, nagyon alapos.A telefonban nagyon kedves és alkalmazkodó volt az idõbeosztásunkhoz.Az ismerõsünk volt és neki éppen aludt a babája, ezért a elküldte õket sétálni, hogy felébredjen a picúr és minél jobb képeket csináljon. A 6500 Ft-ben benne van a dvd(ezt Õ adja)és a képek is. Már én is nagyon izgulok milyen lesz! 30 hetes kismama
Elsõ vagyok. Nálunk a vizsgálat kb 25 percig tartott, felvette a doki az egészet szintén, meg képes cd-t is adott, amin csak a képek vannak, meg nyomtatott ki képeket is, de hiába, mert nem sikerült szép 4d-s képeket csinálni. Ezért nem is fizetették ki a teljes összeget. Szerintem én Kecskeméten nem arról hallottam, mint a másik válaszoló, hanem egy flegma pasiról, de már évek óta csinálja, és vitathatatlan a szakmai tapasztalata. Szegeden a Bérkerten a Sári és a Sikovanyecz csinálja.
Szia! 12:48-as vagyok! Írtam, hogy tegnap voltunk a kiskunfélegyházi 4D-n. Hatalmas élmény volt!!!!!! Gyönyörû a csajszink! A szonográfus meg iszonyatosan jó fej volt, nagyon megnyugtatott a stílusa, kedves volt és látszik, hogy nagyon érti a dolgát.A tetõtõl talpig megvizsgált, megszámolt a kis ujjait, a veséjét a szívét a pocakját, megnézte a köldökzsinor mindhárom erét.45 percig voltunk nála, ha tudom, hogy ennyire megnyugtató akkor már hamarabb elmentem volna hozzá. Bár a babánk aludt lelkiismeretesen ébresztgette, nem volt ideges tõle vagy türelmetlen.Igazán szép képeket csinált és az egész vizsgálat rajta van a dvd. Én csak ajánlani tudom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a választ!

Békéscsabai kismamák! Békéscsabán, hol csinálják a 4D-s ultrahangot, meddig tart, és mennyibe kerül? Köszönöm aki segít.17hkm

Legjobb válasz: Én szeptemberben voltam nála (Dr. Róna) 12 000 Ft volt a vizsgálat, amiben volt 2 db kép és egy dvd. Nagyon készséges a doktor úr, kb. 30 perc volt összesen.

Én szeptemberben voltam nála (Dr. Róna) 12 000 Ft volt a vizsgálat, amiben volt 2 db kép és egy dvd. Nagyon készséges a doktor úr, kb. 30 perc volt összesen.
A legmegbízhatóbb szerintem dr. Róna. Itt találsz róla kicsivel többet. http://www.4dultrahang.info/4dultrahang_rendelok/ginorona_be.. Az árát nem tudom, én 4 éve voltam nála. Nagyon korrekt volt, tapasztalt szakértõje ennek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Pontosan úgy van, ahogy a második válaszadó leírja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!