Találatok a következő kifejezésre: A 4d-s és (62 db)

Veszprémben a Csongrády doktornál a 4D-s uh végig 4D? Csak mert sok olyat olvasok hogy a névlegesen 4D uh alatt szinte végig 2D-t néznek, és csak néha kapcsol át a doki 4D-re.

Legjobb válasz: A 4D ultrahang csak babamozi, a diagnosztikai jelentõsége gyakorlatilag nulla. A fejlõdési rendellenességek kiszûrése a 4D nem igazán alkalmas, még akkor sem ha laikusként az ember másképp gondolja. Nem véletlenül nézik tehát 2D-ben.

A 4D ultrahang csak babamozi, a diagnosztikai jelentõsége gyakorlatilag nulla. A fejlõdési rendellenességek kiszûrése a 4D nem igazán alkalmas, még akkor sem ha laikusként az ember másképp gondolja. Nem véletlenül nézik tehát 2D-ben.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, de azért tettem fel ezt a kérdést, mert én babamozit szeretnék, hisz a genetikai uh-ok már megvoltak.Nem ez volt a kérdésem, de köszönöm.

Mi a különbség a 3d-s és a 4d-s ultrahang között?

Legjobb válasz: a 3d-s fenykepet csinal es ugy latsz rajta mindent majdnem mint egy rendes kepen,a 4d-s az videohoz hasonloan a mozgast is rogziti,es tobbe kerul mint a 3d-s.jo kepek vannak neten ird be a keresobe es nezd meg szerintem naggyon szepek nekem is van a babamrol.

a 3d-s fenykepet csinal es ugy latsz rajta mindent majdnem mint egy rendes kepen, a 4d-s az videohoz hasonloan a mozgast is rogziti, es tobbe kerul mint a 3d-s.jo kepek vannak neten ird be a keresobe es nezd meg szerintem naggyon szepek nekem is van a babamrol.
Nekem 3D röl mozgo képeim is vannak csak a minösége gyengébb mint a 4D -é:)

Milyen a 4D-s ultrahang? Az első perctől 4D-ben veszik a mozgást, vagy elkezdik 3D-ben és néha átváltanak 4D-re, ha jobb pillanatokat lehet elkapni pl. az arcáról?

Azért kérdem, mert most voltunk 4D-n és úgy csinálták, hogy elkezdték 3D-be, megméregette a babát megmutogatta a szivét, f?bb szerveit stb. és néha az arcáról próbált 4d-s felvételt csinálni, de nem mutatta az egész arcát, ezért azt mondta, hogy feladja és csak 3d-s felvételt csinált, ami már van egy! Máshol is így van ez?

Legjobb válasz: Nálam is kb. így zajlott le ez az egész,de hát mint tudunk tenni,ha nem akarja mutogatni a pofiját?

Nálam is kb. így zajlott le ez az egész, de hát mint tudunk tenni, ha nem akarja mutogatni a pofiját?
A kérdező hozzászólása: Dehát csak az arcát veszik 4d-be, a rugdosását pl. nem veszik fel?
szia
Szia! Mi még nem voltunk, csak bejelentkeztünk 4D-re. Aug 5-re kaptunk idõpontot(akkor leszünk 25 hetes), de utánaérdeklõdtem mit kapunk a pénzünkért. Azt mondták, hogy fél óra dvd van benne, 20 p 2D, amikor megvizsgálják mindenét, hogy rendben van, aztán 10p 4D babamozi. Azt mondták, hogy 24-28 hét között érdemes menni, mert akkor már elég formás, de még talán belefér a képbe. Majd kiderül! Ja, és adnak hivatalos orvosi leletet is. Én is kíváncsi vagyok, hogyan lesz. 23 hetes kismama


22 hetes kismama vagyok! Nyíregyházán Dr. Medve Lászlónál mennyibe kerül a 4D-s ultrahang és, hány hetes korban ajánlott, hogy a baba jól látszódjon?

Legjobb válasz: Igaz én nem Debreceni vagyok hanem Pest mellett lakom, de én is 22 hetes vagyok és én 3 hét múlva megyek 4D-re mert azt mondták, hogy 28. hétig jó lenne menni mert már utána nem lehet jól látni. Vagyis nem fog ráférni 1 képre mert már nagy lesz.

Igaz én nem Debreceni vagyok hanem Pest mellett lakom, de én is 22 hetes vagyok és én 3 hét múlva megyek 4D-re mert azt mondták, hogy 28. hétig jó lenne menni mert már utána nem lehet jól látni. Vagyis nem fog ráférni 1 képre mert már nagy lesz.

A feleségem a 20. hétben jár. Miért van az, h a klinikán, a magánorvosnál és a 4d-s ultrahangon azt mondják a feleségemnek, h lánya lesz, majd mikor elmegy a védőnőhöz az az AFP: 20ug/l és a 0, 7MOM rávágta fiú? ! Most mi az igazság, tudni szeretnénk!

Legjobb válasz: Honnan vette a védõnõ az AFP-bõl, hogy fiú??? Az a vizsgálat a velõcsõzáródási rendellenességet szûri... Én inkább az uh-nak és a 4D-nek hinnék :)))

Honnan vette a védõnõ az AFP-bõl, hogy fiú??? Az a vizsgálat a velõcsõzáródási rendellenességet szûri... Én inkább az uh-nak és a 4D-nek hinnék :) ))
Az AFP eredménybõl a baba nemét nem lehet meghatározni... A védõnõ hülye. Ilyet még nem is hallottam. LOL
Ha a doki lányt mond akkor az lesz. Az AFP értékébõl állítólag lehet következtetni a nemére ..ezt beszélik.De ez nem éppen a valóságot tükrözi. Nekem az értékekbõl fiúra lehetett saccolni és kislányom született.
Az utolsó vagyok Ezt találtam röviden a történetrõl: Az állítás szerint ha a normál tartomány alsó értékéhez áll közelebb a mért érték, akkor kislány, ha a felsõhöz akkor kisfiú lesz.
Az Uh a mérvadó (annyira bírom az ilyen "mindentudó" védõnõket)! Amúgy nekem is elkezdte magyarázni, hogy ennyi-meg-annyi MOM-nál egyik nemû, míg az érték alatt másik nemû SZOKOTT lenni.. de ez egyáltalán nem BIZTOS, csak egy általánosítás, hogy aha, nekem is annyi volt és nekem is fiú lett... :S Amúgy nekem a lányommal is 0, 8, meg a fiammal is 0, 8 volt a MOM - na ebbõl vonjon le a védõnõtök bármit is...
Azért azt leírnám, hogy az egyik kolléganõmnek végig lányt láttak és fiú lett!!!!!
Szerintem is az ultrahang a biztosabb. Azért én még pár hét múlva elmennék egy másikra is, mert egy ismerõsöm úgy járt, hogy a 18-20.heti genetikai ultrahangon kislányt mondtak neki, pár héttel késõbb a saját dokija talált valamit a baba lába között:-)))) Valóban akkor lesz biztos, hogy milyen nemû, ha megszületik, illetve genetikai vizsgálat is megállapítja 100%-osan. Mi voltunk 4D-n 33. hetesen, ott már tisztán látszódott, hogy nunisunk van:-))) Minden jót! (35. hetes mami)
állítólag tényleg lehet a baba nemére következtetni az afp-bõl, de ált. nem jön be... babona úgy mint a többi:) én az UH-nak hinnék, de biztos csak akkor lesz, ha kibújik:)
lányotok lesz, az az igazság:)
:D okosak a védõnõk, de nagyon! Az uh-nak kell hinni, az afp egy érték, ami sokszor téved, más országokban már nem is csinálják. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, hogy leírták véleményüket! :D

Megtudná valaki mondani, hogy Szegeden mennyibe kerül a 4D-s ultrahang és, hogy jobb-e mint Kecskeméten?

Legjobb válasz: Ja bocs,az utolsó vagyok. A kiskunfélegyházi 4D-t a korházban csinálják,a szonográfus Kurai István.Tel:06-70/314-3014 Ha érdekelne! :)

Ja bocs, az utolsó vagyok. A kiskunfélegyházi 4D-t a korházban csinálják, a szonográfus Kurai István.Tel:06-70/314-3014 Ha érdekelne! :)
Én is Kiskunfélegyházát javaslom, nálunk is nagyon alapos volt, mi is kb. 40 percig nézegethettük a bébitojásunkat és nagyon jó élmény volt. Biztonságban éreztük magunkat a tudása kapcsán és keveset beszélt fölöslegesen, át tudtuk magunkat adni az élménynek. készüljetek a kérdéseitekkel elõre, ha van, mert mi teljesen leblokkoltunk az élmény hatására!
Szia! Mi a Medicenterben voltunk 14500 Ft, de én oda nem mennék vissza soha többet 4D-re. Úgy hallottam, hogy a Bérkert soron nagyon jó gép van, jó felvételt készítenek, szakértelem is meg van hozzá és közel hasonló az ára. Én a Kecskemétire esküdtem, de sajna nem vitt el a párom oda (mostmár õ is bánja)
Nekem nincs összehasonlítási alapom, mert csak az egyik helyen voltunk (Kecskemét, Bérczi Ildikó magánrendelésén) De Õt tudom ajánlani! Nagyon kedves, és nagyon elismert szonográfus! Az Õ méréseiben megbízom! 13 ezer ft volt, ebben van 1 db színes kép és a dvd-re rögzíti az egész vizsgálatot, ami 8 perc volt. Kápolna utcán rendel! Üdv: 34 hetes kismama
Szia! Én szegedi vagyok, de 4D-re Kiskunfélegyházára megyek(ma). Nagyon jókat hallottam róla.6500 Ft és legalább 45 percig vizsgál, nagyon alapos.A telefonban nagyon kedves és alkalmazkodó volt az idõbeosztásunkhoz.Az ismerõsünk volt és neki éppen aludt a babája, ezért a elküldte õket sétálni, hogy felébredjen a picúr és minél jobb képeket csináljon. A 6500 Ft-ben benne van a dvd(ezt Õ adja)és a képek is. Már én is nagyon izgulok milyen lesz! 30 hetes kismama
Elsõ vagyok. Nálunk a vizsgálat kb 25 percig tartott, felvette a doki az egészet szintén, meg képes cd-t is adott, amin csak a képek vannak, meg nyomtatott ki képeket is, de hiába, mert nem sikerült szép 4d-s képeket csinálni. Ezért nem is fizetették ki a teljes összeget. Szerintem én Kecskeméten nem arról hallottam, mint a másik válaszoló, hanem egy flegma pasiról, de már évek óta csinálja, és vitathatatlan a szakmai tapasztalata. Szegeden a Bérkerten a Sári és a Sikovanyecz csinálja.
Szia! 12:48-as vagyok! Írtam, hogy tegnap voltunk a kiskunfélegyházi 4D-n. Hatalmas élmény volt!!!!!! Gyönyörû a csajszink! A szonográfus meg iszonyatosan jó fej volt, nagyon megnyugtatott a stílusa, kedves volt és látszik, hogy nagyon érti a dolgát.A tetõtõl talpig megvizsgált, megszámolt a kis ujjait, a veséjét a szívét a pocakját, megnézte a köldökzsinor mindhárom erét.45 percig voltunk nála, ha tudom, hogy ennyire megnyugtató akkor már hamarabb elmentem volna hozzá. Bár a babánk aludt lelkiismeretesen ébresztgette, nem volt ideges tõle vagy türelmetlen.Igazán szép képeket csinált és az egész vizsgálat rajta van a dvd. Én csak ajánlani tudom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a választ!

Mi a különbség a 3D-s és a 4D-s Uh között?

( Azon az 1D-n kívül:) )

Legjobb válasz: Az az 1 dimenzió az idõ. Tehát nem egy álló képet látsz hanem mozgót. Láthatod ásítani, rúgni, fintorogni mozgásban.

Az az 1 dimenzió az idõ. Tehát nem egy álló képet látsz hanem mozgót. Láthatod ásítani, rúgni, fintorogni mozgásban.
3d- 3 dimenziós, állókép 4d- 3 dimenziós, de mozgó. És igen, láthatod hogy mozog....de nem mindig hajlandó kunsztokra, nekem pl. mindkét baba befúrta az arcát a méhlepénybe, és pár másodpercre voltak hajlandók max. kinézegetni onnan .....
egyébként nincs 1d-s, csak 2d-s..az a fekete-fehér "szokásos". Az is van 3/4d-n.
A 4D azaz a 4-ik dimenzió az IDÕ, azaz mozgásban látod a babát, nem pedig egy kimerevített képen, 33hkm

És a 4d-s uh-on mikortól lehet látni a baba nemét?

Legjobb válasz: hamar,de 100%ra biztosan szerintem csak 18-20 hetesen!

hamar, de 100%ra biztosan szerintem csak 18-20 hetesen!
13-16 hetesen is! De sokkal pontosabb képet mutat a 18. héten!
Nekünk mindig azt mondta az orvos, hogy 2D-n jobb. Azon már 12 hetesen mondták, hogy lány lesz, 4D miatt hittük mégis fiúnak (a szoftver miatt máshogy látszik, sok az olyan képlet, amit pusztán a képalkotás módja miatt lehet "odalátni"), azon csak a 24. héten mutatta meg, hogy valóban lány. 36 hetes km
A 16. héten már látszott!
14 hetesen mondták meg 4D UH-on, de azon belül is 2D-s képbõl. Mikor elõre megkérdeztem, azt a választ kaptam, hogy biztonsággal 14-15. héten tudják megmondani.
Nekem is ugyanugy mint az utolsónak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Akkor még megvárom a 12 és 18 heti sima uh-ot hátha megmutatja magát.
18 hetesen biztosabbat tudsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!