Találatok a következő kifejezésre: A 4d-n dvd (4 db)

A 4d-n kapott dvd lemezt nem játsza le a számítógép. Hogyan játsszam le?

Legjobb válasz: En is igy jartam, aztan rajottem, h nincs DVD lejatszo az asztali gepbe :D Csak CD. Betettem a laptopba, abban van DVD lejatsz, es az asztali DVD lejatszo is viszi.

En is igy jartam, aztan rajottem, h nincs DVD lejatszo az asztali gepbe :D Csak CD. Betettem a laptopba, abban van DVD lejatsz, es az asztali DVD lejatszo is viszi.
Esetleg dvd lejátszón próbáld ki, ha az sem viszi fel kell hívni a helyet ahol csináltattátok és csináljanak újat-én nem hagynám annyiban tuti, nem olcsó dolog és ezek a lemezet lehetnek rosszak is.
Ahhoz, a számítógép lejátsza, szükség van arra, hogy legyen benne DVD lejátszó. Ha nincs akkor csak asztali DVD lejátszóval tudod megnézni.

Hány perces dvd felvételt kaptatok a 4d-s uh-n és mennyit fizettetek érte? A vizsgálat mennyi ideig tartott?

Legjobb válasz: Elvileg 15 perc lett volna az uh, de a szonográfus szerint "ne bántsuk a babát, mert nagyon kicsi hozzá" , 22 hetesen voltam. Persze teljes árat fizettünk, ami 12 ezer forint volt. 10 perc volt az uh, ezt kaptuk meg DVD-n, plusz 10 képet.

Elvileg 15 perc lett volna az uh, de a szonográfus szerint "ne bántsuk a babát, mert nagyon kicsi hozzá" , 22 hetesen voltam. Persze teljes árat fizettünk, ami 12 ezer forint volt. 10 perc volt az uh, ezt kaptuk meg DVD-n, plusz 10 képet.
40perces vizsgálat, az egész DVD-n, kb20 kép CD-n és egy kinyomtatva 10x15ös.Díszmappában, CD, DVD tokban.Ezért 2012ben 11500Ft-ot fizettünk Budán.
30perces vizsgálat, a vizsgálat teljes hang és képanyaga egy dvd-d, és 20db fotó egy másik dvd-n, ezek kemény fedeles dupla dvd tokban (egy tokban van mindkét dvd). Plusz egy kinyomtatott fotó. 2009-ben, Debrecenben 12000 ft-ért.
16 perc dvd, 88 kép cd-én, 1db A4-es 4d kép
4-es vagyok 12.000ft-ot fizettünk tavaly márciusban, ez nõnapi akció volt a Cleopatra medicalban
Több, mint fél óra volt, ez teljes egészében dvd-n, hozzá 2 kinyomtatott kép és rengeteg kép külön cd-re kiírva. 12500 ft, 4d genesis.
Ja és még vizsgált volna a nõ, de mondtam ne erõltessük - a végére a manó annyira hátat fordított már. 6-os votlam.
A kérdező hozzászólása: Én is hamarosan megyek 4d-re, ami 15.000ft lesz. Elvileg fél órás film +a képek dvd-n. Nyomtatott kép +500ft-ért! Megyeszékhelyen. Szerintetek nem sok érte?
Szerintem sok. Nekünk 45 perces mozizás volt, ezt kiírták DVD-re, 40 képet CD-re, 1 képet nyomtattak. Ezért fizettünk 11 ezer párszáz Ft-ot.
Én is köszönöm a választ!:) 9hkm
A kérdező hozzászólása: És mikor érdemes megcsináltatni ezt, mert igaz én még csak 13 hetes kismama vagyok.Csak érdeklõdöm
http://www.4diagnosztika.hu/ a 20 perces babamozi csomagunk 6.300 Ft, a 40 perces 9.500 Ft-ba kerül. Mindkét vizsgálati csomag tartalmazza a vizsgálatról készített DVD-t, 1 db színes fotót a babáról és a vizsgálati leletet. Ha csupán képeket szeretne a babáról, rendelõnkben arra is van lehetõség. Szülészeti UH vizsgálat - extra csomagunk a vizsgálaton és leleten túl 2 db színes fotót tartalmaz. A csomag ára 5.000 Ft. Mindhárom vizsgálati csomag mellé kérhetõ plusz szolgáltatásként az állóképek CD-re rögzítése (2.000 Ft/CD), illetve további színes fotók nyomtatása (1.500 Ft/db).
Nagyon szívesen. Az orvosom szerint 25-30 hét között. Boldog babavárást Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)


A 4D-s videóból hogy lehet kimenteni a babáról fotót JPG-be? Az orvos mentett le fotókat de az benne van a videóban szóval a DVD-n nincsenek külön tárolva a képek JPG formátumba.

Segítsetek légyszi! Nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Biztos, több féleképpen lehet, megpróbálom leírni a számomra legegyszerûbb módját. Nem tudom mennyire értesz a géphez, ha túl szájba rágós lesz akkor bocs érte. A videóból annál a résznél amibõl képet akarsz nyomsz print scrn billentyût. (felsõ sorban, jobbról visszafele a harmadik) Utána Start menü, minden program, Kellékek onnan kell a Paint nevû programot megnyitni. Ide a crtl+v billentyû kombinációval beilleszted azt amit elõször "lefényképeztél" (ctrl gomb bal oldalt lenn, nyomva kell tartani és úgy nyomod a v betût) Ha ez megvan akkor fájl menü és mentés másként. Adsz neki nevet és alól a legördülõ menübõl kiválasztod a jpg formátumot.

Szia! Biztos, több féleképpen lehet, megpróbálom leírni a számomra legegyszerûbb módját. Nem tudom mennyire értesz a géphez, ha túl szájba rágós lesz akkor bocs érte. A videóból annál a résznél amibõl képet akarsz nyomsz print scrn billentyût. (felsõ sorban, jobbról visszafele a harmadik) Utána Start menü, minden program, Kellékek onnan kell a Paint nevû programot megnyitni. Ide a crtl+v billentyû kombinációval beilleszted azt amit elõször "lefényképeztél" (ctrl gomb bal oldalt lenn, nyomva kell tartani és úgy nyomod a v betût) Ha ez megvan akkor fájl menü és mentés másként. Adsz neki nevet és alól a legördülõ menübõl kiválasztod a jpg formátumot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Megpróbáltam így is de valami nem jó mert ahogy lementem jpg-ként és utána megnyitom akkor csak egy fekete nagy kocka lesz nincs ott maga a kép a babáról. Pedig amikor a PrtSc-t nyomom akkor az egész full képernyõn van. Ráadásul azt nem értem a doki minek mentegetett le képeket ami nincs is külön lementve, illetve ennyi erõvel én is a videót ott állítom meg ahol akarom és arról csinálok képet. Már ha sikerül. Azért még próbálkozom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!