Találatok a következő kifejezésre: A 4d- kapott (7 db)

Ha már csináltatok 4D-s ultrahangot, és meg is született a baba mennyire hasonlított a 4d-n kapott képhez, látottakhoz a kis arca?

Én 28.héten voltam és nagyon tetszik a kislányom arca,iszonyatosan,egész nap csak ?t nézném,és a kép alapján kapna nevet is,ami illik rá,csak nem tudom mennyire fog hasonlítani a képre ha majd megszületik.

Legjobb válasz: Nem hasonlított.

Nem hasonlított.
Nekünk hasonlított a kis pofija, különösen a kis orra profilból. Természetesen élõben sokkal szebb volt, de valami kis támpontot szerintem ad a 4d, persze csak ha jó minõségû a felvétel.
Hát... 25 hetesen voltunk, gyönyörû volt már akkor is, de hogy ráismernék az uh.kép alapján, az ki van zárva... Olyan volt a szája, mint Angelina Jolie-é, nevettünk is, hogy néger baba lesz... Aztán megszületett, mindene tökéletes, pici gyönyörû szájjal. Szóval biztosan meseszép babád lesz, de az uh kép szerintem nem megbízható ilyen szempontból.
Nálunk nagyon hasonlított.
Mi a 28. és 32. héten voltunk. A 28. heti abszolut nem hasonlított, viszont a 32. heti nagyon is! A kis szája, orra ugyanolyan volt, mint a 4d-s uh felvételeken :)
30 hetesen voltunk 4D-n, nagyon hasonlít :-)
nekem sem hasonlított, az egész 4d egy felesleges pénzkidobás
14Hetesen mentem eloszor, ott kiderult, hogy fiu. 26hetesen mentem meg, kifejezetten az arca miatt.Mintha edesapamat lattam volna, nagyon fura erzes volt. Mikor megszuletett mar nem volt annyira durva a hasonlosag, de az orra az ove. Nekem nem volt penzkidobas, imadtam nezni a fiam mar akkor is, nekem meg tobb penzt is megert volna(: Konnyu szulest kivanok!
A kérdező hozzászólása: Hát nem biztos hogy mindenki meseszépnek látná, de nekem az.:) Olyan kis krumpliorra van rajta, nagyon cuki.:) Meg jó minõségû a felvétel szerintem.Na akkor majd meglátjuk milyen lesz:)
Mi a 26-28. hét környékén voltunk, nagyon jó képek készültek, és hasonlít is nagyon a kislányunk a fényképen látott arcra. :)

4d-s UH Békéscsabán mennyibe kerül mostanában, és mit foglal magában az ár? Meg volt elégedve a vizsgálatról kapott dvd minőségével?

Legjobb válasz: Én Gyulán voltam dimenzioson.Ott 12000 volt amibe beletartozott egy 15 perces dvd felvétel, egy színes foto és 3 fekete-fehér.

Én Gyulán voltam dimenzioson.Ott 12000 volt amibe beletartozott egy 15 perces dvd felvétel, egy színes foto és 3 fekete-fehér.
10000Ft kapsz egy képet meg dvdt is, és még részletesen megvizsgálja a doktorúr a babát
Én a 34.hétbe voltam. elõre szólt h valószínû már nem nagyon fogjuk látni az arcát a babámnak. sajna így is lett. De fél óra helyett több mint háromnegyed órát voltunk bent, annyira próbálkozott Róna doktor úr :D Nagyon aranyos! Én kaptam egy dvd-t. Meg egy színes képet tõle. Én csak 6000Ft-ot fizettem. Azért mert értékelhetõ képet sajna nem kaptam :( A kép a kisfiam kukacáról készült :D

A 4d-n kapott dvd lemezt nem játsza le a számítógép. Hogyan játsszam le?

Legjobb válasz: En is igy jartam, aztan rajottem, h nincs DVD lejatszo az asztali gepbe :D Csak CD. Betettem a laptopba, abban van DVD lejatsz, es az asztali DVD lejatszo is viszi.

En is igy jartam, aztan rajottem, h nincs DVD lejatszo az asztali gepbe :D Csak CD. Betettem a laptopba, abban van DVD lejatsz, es az asztali DVD lejatszo is viszi.
Esetleg dvd lejátszón próbáld ki, ha az sem viszi fel kell hívni a helyet ahol csináltattátok és csináljanak újat-én nem hagynám annyiban tuti, nem olcsó dolog és ezek a lemezet lehetnek rosszak is.
Ahhoz, a számítógép lejátsza, szükség van arra, hogy legyen benne DVD lejátszó. Ha nincs akkor csak asztali DVD lejátszóval tudod megnézni.


Mit tartalmaz a 4D-s ultrahangon kapott cd?

A 30. héten megyek 4D-re és azt mondták, hogy a 12 ezer Ft-ban benne vagy egy kép és egy cd. Csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy a cd több képet vagy videót (vagy mind a kett?t) tartalmaz a kis babánkról?

Legjobb válasz: A felvételt a dvd re az összes képet amit csinálnak róla azt pedig a cd re szokták kiirni.

A felvételt a dvd re az összes képet amit csinálnak róla azt pedig a cd re szokták kiirni.
Mi egy cd-t és egy dvd-t kaptunk, a cd-n a babáról készült 4D-s képek voltak, a dvd-n pedig a videó. Mi a Kárpát utcai 4D-ben voltunk, de gondolom máshol is így mûködik (bár nem tudom).
Mi egy dvd-t egy cd-t és két képet kaptunk ajándékba. Össz vissz 9500 ft kellett fizetni. A dvd-n a videó, a cd-n a fotók vannak.

A 4d- ultrahangon kapott videókazettán mi van? Az egészet felvették? Vagy ugyanaz, mint a cd-n?

Sajnos nincs videónk, és a digitalizálás kicsit kés?bb oldható csak meg.

Legjobb válasz: A cd-re a képeket teszik, a videókazettán pedig látod az egész mûsort, amit ott is végignéztél, nekünk dvd-re írták az egészet, 23 perces volt+cd-n voltak a képek, amiket a mozi alatt kimerevített.

A cd-re a képeket teszik, a videókazettán pedig látod az egész mûsort, amit ott is végignéztél, nekünk dvd-re írták az egészet, 23 perces volt+cd-n voltak a képek, amiket a mozi alatt kimerevített.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Ha kapott valaki a terhesség legvégén a 38. hét körül 4D-s képet, mennyire hasonlított a pofija a babájára, miután megszületett?

Legjobb válasz: SZia! Én a 39. héten voltam 4D-s uh-n, rá két napra megszültem (császár). Nagyon hasonlított! Nagyon érdekes, jó érzés! Te most vagy a 38-ban, és csináltattál képet?? 6hós fiúcska anyukája

SZia! Én a 39. héten voltam 4D-s uh-n, rá két napra megszültem (császár). Nagyon hasonlított! Nagyon érdekes, jó érzés! Te most vagy a 38-ban, és csináltattál képet?? 6hós fiúcska anyukája
én 21hetesen voltam és ugyan olyan!!nagyon jó.
nekem a 31 hetes uh kép van meg és igencsak hasonlít, nagyon ari, igaz, hogy a haj és az ödéma lehúzósáa után egy kicsit változik, de alapvetõen nagyon hasonlít ;-)
szia. 28 héten csináltattunk. ezelõtt is örültem a babámnak, de ez után mégjobban felerõsödtek bennem az anyai érzések, és apa is jobban kötõdött a pocakomban növekvõ kis jövevényhez. ez mindkettõtöknek szuper élmény. a fiacskám vonásai teljesen megegyeznek a 4d-vel
Szia nekem minden UH-n volt 4d. Én már a 19 hetin mondtam a férjemnek, hogy nagyon hasonlít a kislány az egyik nõvérére. És tényleg nagyon hasonlít :) Aztán a következõn csak az orrát-száját-állát mutatta, hát ez a része azóta is pont olyan, mint a 4D-n. Jó dolgok ezek :)
A kérdező hozzászólása: Nálunk a 32 és 38 hetes között egész nagy különbség van, meglepõdtem! Kivácsi vagyok a végkifejletre, még kb. 1 hét és megtudjuk :-)
A kérdező hozzászólása: Igen kaptam egy fotót, kicsit bár profilból van, de édi a pofija így is!

Aki járt 4D-uh kapott pairt a baba méretei illetve adatai alapján? Vagy egyáltalán a vizsgálatrol?

kissé felvagyok háborodva,30 hetes kismama voltam elmentünk a párommal egy ilyen vizsgálatra ,és semmit nem kaptunk ,mármint valami papirt hogy megvizsgált egyáltalán !16 hetesen egy másik dokinál jártunk aki nagyon nagy precizitással vizsgált mindent leirt ,amikor a kisfiunkat nézte a dvd-re is nyilazta hogy mikor mit mutat,de sajna nem volt nálla idö pont csak nagyon sokára ezért mentünk egy másik dokihoz ,de inkább...!

Legjobb válasz: Én kaptam papírt, 4x voltunk, mind a 4x kaptunk. Minden méret fel volt tüntetve, a szülés várható idõpontja, baba súlya szóval minden. Mellé egy cd a képekkel, és egy dvd.

Én kaptam papírt, 4x voltunk, mind a 4x kaptunk. Minden méret fel volt tüntetve, a szülés várható idõpontja, baba súlya szóval minden. Mellé egy cd a képekkel, és egy dvd.
Igen kaptam. 26.héten voltam. A kiskönyvembe írta a baba adatait. Mindent lemért á-tól ... Súlyát is. 40 perces dvd, két kép. 9000eFt 32km
Mi a méreteirõl kaptunk, de nem a kiskönyvbe. Meg a szülés várható idõpontjáról. + cd fotókkal, dvd filmmel.
a válaszok kicsit megleptek, bár nem tudom ti hol voltatok ultrahangon, én egy dvd-t kaptam és leletet, de mindent megmért megnézett hogy rendbe van-e.Bármit kérdeztem rendes volt és rendesen is válaszolt, de én képeket nem kaptam, ja és én székesfehérváron voltam.sajnos vannak ilyen léha orvosok, nekem is tanácsolták hogy van ilyen, akihez nem kell menni.Amúgy nekünk 10.000ft volt, de nem panaszkodom
Igen, kaptunk papírt minden adattal, egy cd-vel, egy dvd-vel, egy kinyomtatott fotóval. A papír másolata rajta volt a cd-n is. Dunakeszin voltunk az Auchan mellett a Kenguruba. Ott van egy babamozi. És szombaton is vannak. Belinkelem az oldalukat: http://www.hepinet.hu/
szia.én is kaptam mindent a képektõl egészen a leletig stb.Én kecskeméti vagyok és itt csinálnak olyanok is 4 D t akik nem szülész nõgyógyászok hanem sima ultrahangos orvosok...én is onnan tudom h a sógornõm is babát vár és õ is ilyennél volt, õ sem kapott csak annyit h a rendellenességek negatívok.meg kép meg dvd.ennyi.õ 12 hetes.én most 14 de én is a 12 hetesen voltam de az enyém rendes szülész nõgyógyász.nem lehet h ez az oka h nem kaptál te sem???vagy elfelejthette volna?én felhívnám és megkérdezném a helyedben.boldog babavárást
Én Pécsett voltam a Klinikán. Itt nem adtak papírt, hanem a DVD végén van egy adatlap a méretekrõl. Fényképet nem kaptunk.
igen, 4 kepet kaptam, egy cd-t es egy dvd-t, 40 percig tartott, szuperizgalmas volt es a leleten minden adat fel volt tuntetve, eddig 2x voltam, 2 het mulva megyek megint
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm mindenki válaszát elöször is .én szegeden voltam.lehet igaza van egyik kismama társunknak , nem tudom h szülész nögyógyász volt e?!nem ismerem csak ajánlották, nem ö az orvosom !már most nem tudom ha nézegetem a dvd-t hogy mikor mit mutat nemhogy majd pl 10 év mulva.de köszi nektek mégegyszer, és boldog babavárást, sok egészséget kivánunk :-) 32 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!