Találatok a következő kifejezésre: A 4D-s csak (10 db)

Veszprémben a Csongrády doktornál a 4D-s uh végig 4D? Csak mert sok olyat olvasok hogy a névlegesen 4D uh alatt szinte végig 2D-t néznek, és csak néha kapcsol át a doki 4D-re.

Legjobb válasz: A 4D ultrahang csak babamozi, a diagnosztikai jelentõsége gyakorlatilag nulla. A fejlõdési rendellenességek kiszûrése a 4D nem igazán alkalmas, még akkor sem ha laikusként az ember másképp gondolja. Nem véletlenül nézik tehát 2D-ben.

A 4D ultrahang csak babamozi, a diagnosztikai jelentõsége gyakorlatilag nulla. A fejlõdési rendellenességek kiszûrése a 4D nem igazán alkalmas, még akkor sem ha laikusként az ember másképp gondolja. Nem véletlenül nézik tehát 2D-ben.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, de azért tettem fel ezt a kérdést, mert én babamozit szeretnék, hisz a genetikai uh-ok már megvoltak.Nem ez volt a kérdésem, de köszönöm.

A 4D-s UH-on csak hasi ultrahangon néznek mindent, ugye?

A 4Dgenesisbe megyek majd, csak érdekelne, hogy készüljek..

Legjobb válasz: Igen csak hasi uh van, úgyhogy mehet veled a párod.:) A hasadat kell csak szabaddá tenni, nekem hol az egyik felemre hol a másikra kellett feküdnöm mert a babám össze-vissza "mászkált".:D Jó mozizást!:)

Igen csak hasi uh van, úgyhogy mehet veled a párod.:) A hasadat kell csak szabaddá tenni, nekem hol az egyik felemre hol a másikra kellett feküdnöm mert a babám össze-vissza "mászkált".:D Jó mozizást!:)
Szia! Attól függ, hogy mennyi idõs terhes vagy. Én voltam ott a 11. héten és csinált hüvelyit is, hogy jobban lássuk a babát, hiszen ilyenkor még nagyon picikék. De a párod ugyanúgy bent lehet veled!!!! Egyébként nem fogsz csalódni!!! Hihetetlen élmény!!!
Sok jót hallottam errõl a helyrõl ! Én is oda fogok menni, pedig vidéken lakom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Te is ott voltál?

4D-s uh-on te is felismered ha fiú a kisbaba, vagy csak ha a doki mondja?

én nem szeretném megtudni el?re a nemét, de a képek és a dvd miatt elmennék majd 4D-re..

Legjobb válasz: Ha telibe megmutatja mije van neki, akkor biztos felismered. Nekünk nagyon megmutatta, szerintem azt nem lehetett volna nem észrevenni. Viszont valamelyik baba meg nagyon takargatja magát. Viszont a 4D nagy élmény, én nagyon örültem, hogy elmenetünk. Beszélj majd az ultrahangossal, ha jó szakember, csak el tudja kerülni a fütyköst. :)

Ha telibe megmutatja mije van neki, akkor biztos felismered. Nekünk nagyon megmutatta, szerintem azt nem lehetett volna nem észrevenni. Viszont valamelyik baba meg nagyon takargatja magát. Viszont a 4D nagy élmény, én nagyon örültem, hogy elmenetünk. Beszélj majd az ultrahangossal, ha jó szakember, csak el tudja kerülni a fütyköst. :)
Szólj elõre a dokinak, hogy ne menjen arra a környékre. De aztán az is lehet, hogy bekapcsolja a monitort, és nem látsz mást, csak telibe egy kukit vagy puncit (már bocsánat, de ilyen is van). Ha úgy fekszik a baba, akkor a vak is látja, hogy milyen a neme. Az én lányaim mindketten úgy feküdtek, hogy ki kellett keresni a punit, vagyis az elsõnél nem is sikerült, de a másodiknál meglett. Drukkolok neked, hogy minden úgy legyen, ahogy te szeretnéd :)
A kérdező hozzászólása: megnéztem a videot!!ez vmi hihetetlen..még a könnyme is kifolyt!!gratula a babóhoz! :-))
Én 21 hetesen mentem és egyértelmûen láttam, többször is.
A kérdező hozzászólása: köszike..akkor ez szerencse dolga! :-))
27 hetesen voltam és egyértelmûen láttam a fütyköst. Nem lehetett összetéveszteni semmivel. Kérd meg a dokit, hogy kerülje el, ha tudja. :-) De ha olyan kis mutogatós mint az enyém, akkor esélytelen. akárhogy néztük, a lábát mindig szétrakta, ha kellet, ha nem. :-)
A kérdező hozzászólása: :-) háát még messze vagyok ettõl..csak totál úgy vagyunk vele, hogy nem fogjuk megkérdezni..legyen meglepetés.. de a 4d-re meg az élmény miatt mindenképp elmegyünk majd..aztán ki tudja..ha mutogatós lesz, akkor í.j. :-)
én a 2D-n is egyértelmûen láttam, és kérdeztem a dokit h ez az amire gondolok? és mondta h igen az egy kuki :)

Másnak sem látszódott tökéletesen a babája 4D-s UH-on? Vagy csak én vagyok így?

A 16 hetesen még gyönyör?en látszódott,mert b?ven volt körülötte víz,de most már fejfekvés? és a gerincem felé néz.Ráadásul a placenta a mells? falon tapad.Úgy bújik a kis aranyos,hogy nem marad elég víz az arca el?tt.

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy hanyadik hétben voltál a másodikon. Mi a 24. héten voltunk, mindene nagyon jól látszódott, de mindig az arca elé rakta a kezét ezért az arcából csak részleteket tudott elcsípni a doki. De nekünk ez is elég volt, láttuk, hogy mindene megvan, belsõ szerveket, agyat...is nézett.

Nem írtad, hogy hanyadik hétben voltál a másodikon. Mi a 24. héten voltunk, mindene nagyon jól látszódott, de mindig az arca elé rakta a kezét ezért az arcából csak részleteket tudott elcsípni a doki. De nekünk ez is elég volt, láttuk, hogy mindene megvan, belsõ szerveket, agyat...is nézett.
A kérdező hozzászólása: Voltam 16, 24 és most 29 hetesen.Még a 24 hetesen is elcsíptünk egy-két jó képet oldalról, de most sehogy sem akart sikerülni. Azt már én is láttam rég, hogy mindene megvan!
Nekem szerencsém van, mert a dokim minden vizsgálat alkalmával csinál 4D UH-t, 15 hetesen nagy élmény volt, mert minden látszódott belõle, azóta viszont egyre nehezebben. Most 31 hetesen sikerült a pofijáról valamelyest jó képet készíteni.
Mi elõször a 25. héten mentünk, akkor teljesen a lepénybe fordulva volt, szinte semmi nem látszódott, próbálkozott az orvos, de mondta, h nem tud mit tenni:( vissza kellett mennünk a 27. hétben, de sajnos ekkor sem a legszebb képek lettek. Valamivel jobb, mint az elõzõ, de sajnos a teljes arcocska itt sem látszik:( Persze, nem baj, a lényeg, hogy egészséges legyen, és már csak kb. 2, 5 hónap, s úgyis megcsodálhatjuk:) Boldog babavárást, és kellemes ünnepeket mindenkinek:)
Én sem ájultam el a képektõl. 26 hetesen voltunk. Szinte az összes egy szögbõl van, egyszer emelte fel a kis kezét, de semmi mást nem láttunk. Az arcát is elég nehezen hozta be a doki. Pedig profinak mondott orvos. 32 hetes
Nálunk is anno pont az arca nem látszott. :-D De nem csalódtam, most már egy éves elmúlt és a legmerészebb álmaimat is felülmúlja a pofikája. Szóval szerintem megéri várni. :-)
Nekünk is minden vizsgalat alkalmaval csinal a doki, nememlekszem pontosan, de valamikor a tizenvalahanyadik hetben levön volt utoljara egeszalakos. A keze vagy a köldökzsinor pedig nalunk is mindig belelog az arcocskaba, de ez ellen egy profi sem tud sokat tenni. 2 het mulva kb meglatom "elöben", kivancsi vagyok hasonlit e majd.
Tökéletesen? Egyáltalán nem látszódótt, még azt sem tudta megmondani fiú e vagy lány, mert be volt fordulva aplacentába csak a gerince látszódótt. 24 hetesen voltunk. De aztán nagy élmény volt mert kifordult amikor löködte az orvos egyetlen egy pillanatra és fordult is vissza. Jó képeink nem lettek, de ez felejthetetlen élmény volt ott a monitoron.
Ma megyek délután, 28 hetes vígyok és már nagyon kíváncsi. A hasfal vastag, elöl tapadó lepénnyel, és eddig mindig farfekvéses volt, ezért nem tudták a nemét megmondani. Remélem ma meglátom az arcocskáját is, és a nemét is.

Másnak is rossz tapasztalatai vannak a Baross utcai 4D-s ultrahangról, vagy csak nekem?

Többször voltunk, de egyik alkalommal sem láttunk semmit a felvételeken.

Legjobb válasz: Nekünk se lett valami jó a felvétel, a nõ azt mondta, hogy rosszul van a gép beállítva. Csak azt tudnám, hogy akkor miért nem csinálják meg, mielõtt bárkit is megvizsgálnak?

Nekünk se lett valami jó a felvétel, a nõ azt mondta, hogy rosszul van a gép beállítva. Csak azt tudnám, hogy akkor miért nem csinálják meg, mielõtt bárkit is megvizsgálnak?
Tisztelettel a kérdezõnek! "A kérdés kiírásának idõpontja: 2008-12-06 15:47" Jelenleg 2010. márciust írunk. Mit foglalkozol a Dr. Szöszi rendelõvel? Miért nem a babáddal törõdsz, hisz már megszültél nem igaz? Ha valaki megírja a JÓ TAPASZTALATÁT a rendelõrõl, (a tavaly elõtti kérdésedre), akkor nem tudsz aludni??? Én a szomszéd gyógyszertárba dolgozom 4 hónapja oda járunk, nagyon aranyosak és ha hiszed, ha nem, profik. Keressél meg, majd elmesélem neked személyesen. Szakadjál le róluk, mert már a szavaidból kitûnik hogy nem vagy magadnál.
Én csak ajánlani tudom õket, minden kismamának. Olvasom a véleményeteket és csodálkozom, mert nekem szuper a véleményem róluk. Most voltam elõször vérteszten, genetikai ultrahang szûrésen (ez 2D)és 4D babamozin, csak ámultam (30-percig tartott). Láttam színesben a nemét, és az ici-pici végtagjait egy nagy plazma TV-n. Nem kellett magyarázni hogy "mit kéne lássak". Jó babavárást nektek is.
Milyen érdekes, hogy a rendelõ tulajdonosa és minden olyan válaszoló, akinek jók a tapasztalatai, 17%-ban adnak hasznos válaszokat. Persze ez biztosan véletlen és nem ugyanaz a személy írogat.
A kérdező hozzászólása: azért vicces ez a mentegetõzés és ez az önreklám, inkább a kérdésre kellene válaszolni, vajon a picinek a 3/4dimenziós ultrahang is jobban melegíti a magzatvizet, azért megy végig két dimenzióban és hiába mentegetik a dolgot (ezek szerint szükség van rá) akkor is pocsék egy hely, testvéremet más városban 3-szor kísértem és hát csak ámultam, hogy ilyen is a 4d-s ultrahang. szóval csak egy pénzrablás és még biztatják a népet, hogy hát ki lehet próbálni, persze jó pénzért mindent! Remélem sokan keresnek rá itt is hogy miket írnak, mert én senkinek sem ajánlom ezt a helyet az biztos.
Kedves Kérdezõ! Én ma voltam a Baross 4d ultrahang rendelõbe. 13-hetes kismama vagyok és nagyon megvoltam elégedve és ami a legfontosabb, hogy rendelkeznek FMF diplomával. Ennek birtokában vizsgálhatnak 12-14 hetes kismamákat. Felhívtam a Genesis 4d uh. és õk nem rendelkeznek ezzel, mert csak alapfokú vizsgájuk van, amivel csak baba mozizni lehet.
Mi egyszer voltunk ott, amikor 14.hetes volt a baba. Nem volt szimpatikus a doktornõ, mogorva volt, egyáltalán nem kedves. Kb 10 percig vizsgált, aztán már mehettünk is dolgunkra. Ezután már nem ide mentünk, hanem a 4D-Genesis-be (www.4Dgenesis.hu). Ott kétszer voltam, mindkétszer másik dokinéni volt, de mindkettõ nagyon aranyos, nagyon kedves, és mindkettõ vizsgált vagy egy órán keresztül.
Én is voltam ott egyszer 20 hetesen és iszonyúan rossz minõségû, gagyi filmet kaptunk, ahol úgy átvilágították a babánkat, hogy csak egy csontváz látszott...Elõtte 12 hetesen voltunk máshol és ott nagyon szuper dvd-t kaptunk. Szóval volt összehasonlítási alapunk. Ráadásul mi 12 ezret fizettünk mert genetikait kértünk (gondoltuk egy helyen elintézzük), megkérdeztem a Baross utcában, hogy hivatalos papírt tud-e adni, mire azt mondták igen. Késõbb kiderült, hogy sehol nem fogadják el, mert nem hivatalos....Így mehettem még egyszer a kórházba... 31.hetes
Én is a 4Dgenesis-t tudom ajánlani, engem is 1 órán keresztül vizsgált, mindent megnézett, szuper élmény volt! Menjetek el oda legközelebb, tényleg megéri! Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, én máshol csalódtam, majd azután mentünk a 4Dgenesis-be, ami igazán remek volt!
A kérdező hozzászólása: persze, véletlen.... :-) Az a szomorú az egészben, hogy már ide kell járniuk rendszeresen hogy reklámozzák magukat, vagy védjék magukat és az is szomorú, hogy olyan emberek dolgoznak ott akiknek még az sem esik le, hogy az értékelésük látszik a hozzászólásnál vagyis totál tudjuk, hogy ugyanaz irogat. na mindegy, remélem sokan nem járnak arra!!!
Miért furcsa az neked, hogy ha valaki mint "tulajdonos" ír nektek. Természetes, hogy érdekli a véleményetek, hisz ebbõl lehet tanulni. Nem ugyan ezt tennéd, ha lehetne neked egy rendelõd?
A kérdező hozzászólása: egyátalán nem fura, nagyon megcsappant a látogatóik száma és most minden fórumon igyekszik reklámot csinálni maguknak, és ahogy már írta is valaki hogy aznapra mindig kap idõpntot, hát persze hogy kap, mert olyan kevesen mennek oda
Fura, hogy itt ír egy 4Duh tulajdonos. Nekem nem volt szimpatikus a Baross utcai, viszont a 4DGenesis IGEN. És nem fizettek nekem, hogy ezt mondjam. Nem értem, miért indítana hadjáratot, ez hülyeség.
A kérdező hozzászólása: akkor biztos szerencséd volt
Kedves Kismamák! Rátaláltam a rendelõmrõl szóló hozzászólásokra "Dr. Szöszi" "Baross 4D ultrahang" "Baross utca 44. ultrahang" néven és teljes lejárató hadjáratot indított ellenünk a GENESIS ultrahang. Két rövid gondolat, nézzétek meg a hozzászólások dátumát. Egyébként mint orvos, fontos hogy tudjátok, hogy 20-percnél tovább nem szabad ultrahangozni a babát, mert felmelegedhet a magzatvíz és árthat!!! Két rendelõnk van és ezen kívül a Kleopátra-ház (Kárpát u.), mely Magyarország elsõ rendelõje. Ebbõl adódóan rengeteg tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezünk. Minden kismamát várunk szeretettel és gyõzõdjön meg róla milyen színvonalon dolgozunk és mennyiért. Köszönöm elõre is a bizalmat. "Dr. Szöszi" 4D uh. tulajdonosa.
Én az elõzõ babámmal a Kárpát utcai ultrahang rendelõben voltam, itt csiga lassuságban volt részünk. Háromszor voltam 4d ultrahangon itt a Baross u. 44.sz fitotékában lévõ rendelõbe genetikai ultrahangon. A vizsgálat és a dvd 20-percig tartott és a tapasztalatom nagyon jó volt a férjemmel együtt. Láttuk 16-hetesen a nemét és nagy plazma TV-n nézhettük végig a vizsgálatot. Nagyon zsebbarát az áraik. Legközelebbi babámmal is hozzájuk megyünk.
Nekem nagyon jók a tapasztalataim, hihetetlen a bejelentkezõ telefonon kapott információ, együtt van egy gyógyszertárral, kellemes a rendelõ környezete, szuper a személyzet és kaptunk olyan DVD-t ami zenei aláfestõ került felvételre. Nem lehet hogy a rossz tapasztalataitok a Baross utcai Klinikán történt?
A válasz írója 17%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:24 Legalább a fáradságot vegyétek már, hogy más felhasználónévvel jelentkeztek be, mert látszik, hogy egy ember védi itt folyton a mundér becsületét. Tudjátok, abban az ablakban, ahol a válaszotok megjelenik, a jobb alsó sarokban olvashatjátok, hogy a válaszoló hány százalékban ad hasznos válaszokat. Láss csodát: a tulajdonos, a kettõ vagy három pozitív tapasztalattal rendelkezõ kismama és most a gyógyszertári dolgozó is pont 17%-ban ad hasznos válaszokat. Már bocs, de ha ehhez sincs elég eszetek, akkor nem csodálom, hogy az uh-t sem tudjátok tisztességesen megcsinálni.

A 13. , 18+3 napos, 19. hetesen és 21. héten voltam uh-on. Az utolsó 4D-s volt a 18 hetes pedig "önszorgalomból":) . Az jó ha legközelebb csak a 25-26. héten megyek. Nincs késő?

A 25. héten megyek terheléses cukorvizsgálatra és ha megvan az eredménye gondoltam azzal majd elmegyek a dokihoz is. Ugyanis nem mondta mikor menjek legközelebb hozzá. Nála a 19.héten voltam utoljára a genetikai uh-on, nem baj ha 6 hét telik el az uh-ok között?

Legjobb válasz: Szia! Nem baj, egy átlagos terhességben összesen 4 db ultrahangot csinálnak. Én a 22. héten vagyok, és már volt 8 db ultrahangom, de csak mert problémák voltak. Különben, vagy a 12, 18, 28, 36-ik héten egy és kész.

Szia! Nem baj, egy átlagos terhességben összesen 4 db ultrahangot csinálnak. Én a 22. héten vagyok, és már volt 8 db ultrahangom, de csak mert problémák voltak. Különben, vagy a 12, 18, 28, 36-ik héten egy és kész.
Most nézem, félreérthetõ amit írtam, nincs vagy, hanem csak simán 12, 18, 28, 36-ik héten 1-1. De persze nehezen bírjuk ki, én nem is bírom ki, hogy ne lássam ilyen sokáig.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Eddig minden rendben volt velünk, csak gondoltam nehogy gond legyen, hogy nem megyek. Boldog babavárást Nektek!

18 hetes 4d-s uh-ra mindenképpen afp eredménnyel menjek? Vagy csak a rendes dokimnál lényeges?

Legjobb válasz: Én a sima 2D-sre is AFP eredmény nélkül mentem, mert még nem kaptam meg addigra.

Én a sima 2D-sre is AFP eredmény nélkül mentem, mert még nem kaptam meg addigra.
szerintem vidd magaddal. "csak" egy papír, elfér a táskában :) boldog babavárást
Elvileg fontos, mert, hogyha az afp-d alacsony vagy magas ugye mindig más bajokra utalhat, direkt úgy nézik a genetikain.Szerintem nagyon fontos, hogy ott legyen a papír. Nekem szerdán lessz meg az afp-m és csütörtökön megyek genetikaira. Üdv 19 hetes kismami
Én elvittem, biztosra mentem, de amikor idõpontot kértem, õk mondták, h vigyem.18 hetesen voltam én is.23 hetes kismama

Milyen a Marcali 4D-s uh? Foglalkoznak a rendellenességekkel is, mérnek is? Vagy csak azt nézik hogy néz ki a baba?

Mert azért nem szeretnék kiadni 10ezret!

Legjobb válasz: Mindenhol elõbb "átnézik" a babát. Agyát, belsõ szerveit, cytát, vérzést stb utánna lesz a mozizás.

Mindenhol elõbb "átnézik" a babát. Agyát, belsõ szerveit, cytát, vérzést stb utánna lesz a mozizás.
Ismerõsömék voltak Marcaliban 4D-n, nagyon meg voltak elégedve mindennel, igen vizsgálat is volt nem csak mozizás és állítólag nagyon kedvesek is voltak velük , ami persze nem utolsó szempont . Ja , és kb 45 perces felvételt kaptak. Láttam képet amit készítettek, elég jók.( Mi Sz.fehérváron voltunk , az a közelébe sem ér minõségre semmilyen téren) Keszthelyen dícsérik nagyon a Vizermed-et, ott valóban mindent elmondanak , igaz potom 16.000Ft-ért , ami persze nem kevés.:o))))
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Igy már nyugodtabban merünk menni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!