Találatok a következő kifejezésre: A 4D szép képet (7 db)

A gyöngyösi 4D rendelőben szép képeket és felvételt csinálnak? Megéri e odamenni?

Legjobb válasz: Szia az korház weblapján találsz képeket amik ott készültek és a védõnõm is azt mondta hogy akik hozzá jártak és csináltak 4d felvételt megvoltak elégedve én is oda fogok meni szerintem minden 4d felvétel egyforma minõség szépp élményeket nektek :)

Szia az korház weblapján találsz képeket amik ott készültek és a védõnõm is azt mondta hogy akik hozzá jártak és csináltak 4d felvételt megvoltak elégedve én is oda fogok meni szerintem minden 4d felvétel egyforma minõség szépp élményeket nektek :)

Győri kismamák! Volt valaki a kórházban 4D UH-on? Milyen volt a vizsgálat? Mennyi ideig tartott? DVD-t adnak vagy vinni kell? Megérte szerintetek az árát? Szép képe van a gépnek?

Legjobb válasz: 2010-ben csináltattam a kórházban 4D-s ultrahangot. 45 percig voltunk bent, nagyon alaposan végignéztek mindent a kislányomnál. Nem kellett dvd-t vinnem, és szerintem szép képe volt a gépnek. :)

2010-ben csináltattam a kórházban 4D-s ultrahangot. 45 percig voltunk bent, nagyon alaposan végignéztek mindent a kislányomnál. Nem kellett dvd-t vinnem, és szerintem szép képe volt a gépnek. :)
Én 5.-én megyek, tegnap néztük meg egy ismerõsünk tavalyi felvételét a kórházas 4Drõl. 10perc volt az egész, azt mondták a nõ kedves volt. A felvétel jó lett, megtudták a nemét is, nekik megérte. Most 10ezer forint, én már 2 hete kértem idõpontot, csak 1 hónapra elõre tudtak adni. Már befizettem a csekket (rendelõben adtak) de úgy hallottam sokkal jobb a Kyncsben, tovább nézik, jobb a minõség, visszahívnak, ha nem tudnak jó felvételt csinálni. Viszont drágább is. Ha elõbb tudom ezeket, inkább oda megyek, de remélem jó lesz a kórházban is.
Mi 2 hét múlva a Kyncsbe megyünk.(26ik hét) Drágább mint a kórház, de mi már 12hetesen voltunk ott, és igaz, nem feküdt úgy a drágám, mondták h nem kínoznak tovább, jöjjek vissza 2 nap múlva. Rendesek voltak nagyon. Már izgulok, alig várom h lássuk megint :) 24+3hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha képet is szeretnénk kérni, ahhoz külön csekk kell, vagy a 4d-s csekken fizessek be annyival több pénzt?
A korházi nõk kritikán aluliak! A jégcsap az forró hozzájuk képest!

A 4D ultrahang szép képet ad arról is akinek vastag a hasfala? Okozhat e ez bármilyen problémát a terhesség és a szülés alatt?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is vastag a hasfalam (28 hetesen, már 15 kg-ot híztam és alap is magasabb volt), de a 4D-s uh képek és videofelvétel nagyon jó lett. Szépen látszott mindene!Amúgy, ha minden más rendben van, akkor nem hinném, hogy a szülésnél ez gondot okoz. Tudom, ez csekély vigasz, de azt látom, hogy nincs teljesen tökéletes terhesség. Aki nem hízott sokat az lehet, hogy épp vérszegény, vagy ha nem akkor magas a cukra...stb. Hát nekünk meg vastag a hasfalunk:) Kellemes babavárást! 30. hetes kismami

Szia! Nekem is vastag a hasfalam (28 hetesen, már 15 kg-ot híztam és alap is magasabb volt), de a 4D-s uh képek és videofelvétel nagyon jó lett. Szépen látszott mindene!Amúgy, ha minden más rendben van, akkor nem hinném, hogy a szülésnél ez gondot okoz. Tudom, ez csekély vigasz, de azt látom, hogy nincs teljesen tökéletes terhesség. Aki nem hízott sokat az lehet, hogy épp vérszegény, vagy ha nem akkor magas a cukra...stb. Hát nekünk meg vastag a hasfalunk:) Kellemes babavárást! 30. hetes kismami
Az elsõ gyerekemmel 115 kilósan estem teherbe. A nõgyógyim megkérdcezte: Maga szüli akar??? Erre én: Hát most már muszáj lesz, doktor úr! A második babával 140 kilóval mentem be szülni. Azt hiszem, nekem is vastag a hasfalam ;) Sem a terhességek alatt, sem egyik szülésemnél sem okozott ez gondot. Pedig a második babóm 4 kilóval született.


26ik hét elött nem mennék. 30hkm
én 21 hetesen voltam pont. nagyon aranyos volt, babás nem ufós :) látszott a neme is, bár nekem már 18 hetesen megmondták. sztem nyugodtan menjetek, élmény lesz :)
Mi 23 hetesen voltunk. Szuper képek lettek. Látszik mindene, minden vonása, csak még kicsit vékonykák. Még mosolygott is a kisfiam, és látszott a gödör a kis szája sarkában, meg mutogatott a mutató újjával:-)
Szerintem még korai.Ha csak egyszer tudtok elmenni, akkor várj legalább a 26.hétig.Én is akkor voltam, nagyon jó képek lettek. Persze ha mentek még egyszer, akkor mindegy, mehettek most is, de ilyenkor még soványkák és az arcuk sincs rendben, ha szabad így fogalmazni, még alakul a szemük, orruk helye. 33hkm
Én sem mennék még. Mi a 28. és 32. héten voltunk.
Szia!Mi a 20.héten voltunk.Hát nem volt a legszebb, és a nemét sem mondták tutira.Sztem felesleges pénzkidobás volt.Most a 28-29.héten megyünk megint. 25hkm

A Bolgárkerék utcában (Magzati Diagnosztikai Központ) tényleg olyan szép éles képet kapni 3D/4D UH vizsgálaton, mint azt a honlapjukon reklámozzák? Mennyi idõt szánnak rá? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia! Mi kétszer voltunk és mindkétszer megvoltam elégedve velük. Idõpontra mentünk és be is hívtak. Nagyon kedvesek és tényleg nem kapkodja el a dolgokat az orvos,ha nem látnak valamit rendesen akkor újra megnézi kicsit késõbb. Nálam elõször lemérte a babát és megnézte,hogy minden rendben van-e és csak utána mutatta a 4d.. A lelet mellé adtak egy A4-es lapon képeket 4 fért rá egy képre és a kis arcáról egy nagyobb képet,de nem emlékszem,hogy pontosan mekkora. Nem akarta mutatni a kis arcát ott forogtam az ágyon,hogy jó legyen,de a végén megtudtuk nézzni. Kb. fél órát voltunk bent a párom nagyon boldog volt,mert Õ ezt várta mióta várjuk Õt. Szerintem jó szakemberek,de Én csak itt voltam így viszonyítási alapom nincs. Boldog babavárást :-)

Szia! Mi kétszer voltunk és mindkétszer megvoltam elégedve velük. Idõpontra mentünk és be is hívtak. Nagyon kedvesek és tényleg nem kapkodja el a dolgokat az orvos, ha nem látnak valamit rendesen akkor újra megnézi kicsit késõbb. Nálam elõször lemérte a babát és megnézte, hogy minden rendben van-e és csak utána mutatta a 4d.. A lelet mellé adtak egy A4-es lapon képeket 4 fért rá egy képre és a kis arcáról egy nagyobb képet, de nem emlékszem, hogy pontosan mekkora. Nem akarta mutatni a kis arcát ott forogtam az ágyon, hogy jó legyen, de a végén megtudtuk nézzni. Kb. fél órát voltunk bent a párom nagyon boldog volt, mert Õ ezt várta mióta várjuk Õt. Szerintem jó szakemberek, de Én csak itt voltam így viszonyítási alapom nincs. Boldog babavárást :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :-)
A kérdező hozzászólása: Jövõ hét pénteken megyünk hozzájuk, írok majd tapasztalatokat. :) Idõpont 20 percenként van. Nagyon remélem, hogy azért a doki nem azzal fogja tölteni az idõ nagy részét, hogy a babát vizsgálgatja, mert jó, persze, erõsítse meg, hogy minden rendben, de aznap délelõtt amúgy is megyek a kötelezõre a Bajcsyba, ide kimondottan a 4D élmény miatt mennénk, meg azért, hogy karácsonyra legyen egy szuper kis videónk a babáról, amit megmutathatunk a nagyszülõknek + eltehetünk emlékbe. :) Remélhetõleg azt is megtudjuk, hogy fiúcska-e vagy lányka a pocaklakónk. :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A doki rendes volt, bár kb 17 percet foglalkoztak velem (videó hosszából). Ez idõ alatt 99%-ban 3D-ben vizsgálták a babát (ff mozgóképen). Igaz, hogy megnéztek rajta mindent, de nem ezért mentünk. Felesleges pénzkidobás volt, pedig elõre megmondtuk, hogy a karácsonyi meglepinek szánt 4D miatt megyünk. Vittem is magammal a délelõtti Bajcsy-s leletet is. Van egy pillanatnyi képünk a kicsi hátáról, meg egy fél perces próbálkozás az arcáról. Betöltött 19. hetesen mentünk, de azon kívül, h újra elmondták, h egészséges fiú, azon kívül semmi értelme nem volt, a karácsonyi meglepinkbõl meg semmi nem lett, csak kib.sztuk rá a pénzt. Többet nem megyünk hozzájuk!

4D kérdés! 25 hét 5 naposan megyek 4D-re. Szép lesz már a baba? Tehát olyan babás? Nézegettem több képet, de van ahol olyan sovány még, de van ahol pufibb. Volt valaki ilyenkor?

Köszi szépen!:)

Legjobb válasz: Én 28. héten voltam.Nekem ilyen "babás" volt.Szerintem gyönyörûek már ilyenkor/is,tökéletesen formás a pofijuk! :) http://kepfeltoltes.hu/view/121114/BABA_21_www.kepfeltoltes... http://kepfeltoltes.hu/view/121206/BABA_12_www.kepfeltoltes... Boldog babavárást! :)

Én 28. héten voltam.Nekem ilyen "babás" volt.Szerintem gyönyörûek már ilyenkor/is, tökéletesen formás a pofijuk! :) http://kepfeltoltes.hu/view/121114/BABA_21_www.kepfeltoltes... http://kepfeltoltes.hu/view/121206/BABA_12_www.kepfeltoltes... Boldog babavárást! :)
Ma voltam 25 hét 6 naposan:-) Gyönyörû lett egy óráig tartott mert takarta magát, nem tudom még hogy tegyem ide fel....megpróbálom majd hátha sikerül....Nagy élmény lesz, csak jó gép legyen.
http://kepfeltoltes.hu/view/100709/Zizi_baba_www.kepfeltolte.. 25 hét 1 naposan voltam 4D-n, szuper élmény volt, és szerintem már babás arca volt, hasonlított is magára mikor megszületett. :) Szerintem 24-28 hét között a legjobb a babamozi (bár a 4D mindenkor nagy élmény).
A kérdező hozzászólása: jaj de szép ez a kép is!!! gratulálok!!!!!:) akkor most már nagyon várom a jövõ keddet!!!!! köszi Nektek még1szer!!!!!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a képeket! gyönyörû a kisbabád..a második képen meg fõleg!:) gratulálok!!!
Sziasztok!Én 23hetesen megyek.Szerintetek korai?Vagy szépen fog már látszani minden??Köszi:)
A kérdező hozzászólása: juj de jók a videók!! de jó lenne ha nem lenne szégyenlõs nálunk kedden!:) majd én is rakok utána fel képeket!!!!:) nagyon köszi h felraktad!nagyon szép baba és gratulálok!!!:)
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! nekem azt mondta a doki h a 26-28 héten érdemes menni, de biztos vagyok benne h a 23 hét sem korai a képeket elnézve!!! majd raksz fel te is képeket miután elmentetek?:) annyira kíváncsi vagyok!:) itt most mindenkinek annyira szép a babája!!!:)
Köszi szépen a válaszokat:) !!Igen én is néztem ilyen 23hetes képeket szépen látszik már minden.Igazából azért megyünk mert sima uh-n nem látják hogy mi lesz és nagyon kiváncsiak vagyunk:) )!Köszi
A kérdező hozzászólása: itt van a 25 hetes képünk!:) http://kepfeltoltes.hu/121211/k_pes_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

4D előtt mit tanácsoltok? Szeretnék ficánkolos, szép videót és képeket. Miket egyek vagy csináljak, hogy az UH-ra aktív legyen a baba és végre a nemét is meglássuk? 26hkm

Legjobb válasz: Csoki,kávé.Nekem bejön :D De biztos van olyan étel,amitõl már most is észrevetted,hogy élénkebben mocorog.Valakinek az eper jön be.Kísérletezz :D 23hkm

Csoki, kávé.Nekem bejön :D De biztos van olyan étel, amitõl már most is észrevetted, hogy élénkebben mocorog.Valakinek az eper jön be.Kísérletezz :D 23hkm
Én 2 órával elõtte ittam egy kávét, majd elõtte 1 órával ettem csokikat, és ilyenkor mindig mozgolódott. Késõbb mikor már NST-re jártam, akkor csak simán elõtte 10 perccel elkezdtem szõlõcukrot enni, és ez is hatott :) Boldog babavárást, könnyû szülést!
Nekem azt mondta az UH-s, hogy éhesen menjek, mert akkor mocorognak inkább. De szerintem ez NEM IGAZ!!! (Aranyosan aludt végig) Azt vettem észre, hogy egy kellemes nem eltelítõ étkezés után fél órával aktívkodik. Óramû pontossággal. Ledolgozza a vércukromat :)
Szia! Az én babám borzasztó lusta, nekem is voltak aggályaim hogy mi lesz ha nem mozog, stb. Ittam kávét mielõtt elindultunk és ugyan bekészítettem a táskámba egy csokit amit elfelejtettem megenni, de így is nagyon pörgött. Ha fekszel az asztalon és nem mozog, köhögj egy nagyobbat, nekem ezt javasolta a szonográfus, meg egyszer a dokim is amikor megnézte a nemét. Ez a tuti módszer ami mindig beválik! :-)
én hiába ettem csokit, hiába ittam capuccinót, sõt az UH-s még a felvétel közben is megtornáztatott, az én drágám aludt jóízûen, mind a két alkalommal...babája válogatja :)
Szerintem ne akard, hogy ficánkoljon. Az én babám elég hiperaktív volt a hasamban (most itt "kint" is az), és pont emiatt nem lehetett róla normális videót csinálni. Egy pillanatra se állt le, mire a doki befogott volna egy képet róla, már odébb mászott, vagy elfordult. Szegény egy órát szerencsétlenkedett, hogy legalább egy normális képet csináljon az arcáról, de nem sikerült :)
Én is ittam kávét amúgy nem, de semmi nem segített. Köhögtem, tornáztam, beszéltem hozzá, de semmire nem reagált. Szerencsére azért pár képet mégis sikerült nagy nehezen csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Talán nem is a mozgás a lényeg, hanem belássuk a lába közé. :) 27 hetes leszek és még nem tudjuk a nemét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!