Találatok a következő kifejezésre: A 4D szép (19 db)

26 hetesen voltunk 4d-s uh-on, és nagyon szép a kislányunk, mindent megmutatott, sőtt vigyorgott és integetett is. Azt mondta az orvos, hogy minden rendben. Ha nem lenne egészséges kimutatta volna a 4d?

Legjobb válasz: Ha olyan volt a 4D, hogy nem csak babamozi, hanem megnézett a doki mindent, akkor igen, minden rendben. Azt hiszem legtöbb helyen ilyen 4D-t csinálnak. 4 hós kislány anyukája.

Ha olyan volt a 4D, hogy nem csak babamozi, hanem megnézett a doki mindent, akkor igen, minden rendben. Azt hiszem legtöbb helyen ilyen 4D-t csinálnak. 4 hós kislány anyukája.
Szerintem nyugodj meg, ha nem mondott semmi problémát a doki, akkor a babád egészséges! Én a 27.héten voltam 4D-n, és ugyanez mint neked: kislány, mosolygott, integetett :D :D Üdv 29 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: A 4d-n ezeket írták: ritmusos szívmûködés, szív négyüregû, arteriáskiáramlási pályák a magozat fekvése miatt pontosan ábrázolódnak, köldökzsinórban 3 ér azonosítható, köldökgyûrû ép, hasüreg, hasfal mellkas ép, végtagokon durva, kórós eltérés nem látható, hosszú csöves contok 50% percentilbe esnek, agyi finom structura visulisalható, oldalkamra tágulat nem látható, agyköpeny normális, belelkben híperechogenitas nincs, subcután réteg normális, gyomortelõdés, hólyagtelõdés normális, szabályos gerincvonal, ép vese és rekeszkontúr, vesékben pyelectasia nincs. Elvileg ez minden jó, nem?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolótól kérdeznék, neked mennyi volt a súlya? Nekem 886gr.
Nekem 26 hetesen 780 gramm volt a kislanyom.Es igen az ultrahang kimutatja, a doki jol atvizsgalt mindent.Elvezd tovabra is a babavarast!
Minden rendben van vele, ne aggódj!
Elsõ válaszoló vagyok. 27+2 hetesen volt a babám 1, 15 kg. Üdv

A 4D ultrahang szép képet ad arról is akinek vastag a hasfala? Okozhat e ez bármilyen problémát a terhesség és a szülés alatt?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is vastag a hasfalam (28 hetesen, már 15 kg-ot híztam és alap is magasabb volt), de a 4D-s uh képek és videofelvétel nagyon jó lett. Szépen látszott mindene!Amúgy, ha minden más rendben van, akkor nem hinném, hogy a szülésnél ez gondot okoz. Tudom, ez csekély vigasz, de azt látom, hogy nincs teljesen tökéletes terhesség. Aki nem hízott sokat az lehet, hogy épp vérszegény, vagy ha nem akkor magas a cukra...stb. Hát nekünk meg vastag a hasfalunk:) Kellemes babavárást! 30. hetes kismami

Szia! Nekem is vastag a hasfalam (28 hetesen, már 15 kg-ot híztam és alap is magasabb volt), de a 4D-s uh képek és videofelvétel nagyon jó lett. Szépen látszott mindene!Amúgy, ha minden más rendben van, akkor nem hinném, hogy a szülésnél ez gondot okoz. Tudom, ez csekély vigasz, de azt látom, hogy nincs teljesen tökéletes terhesség. Aki nem hízott sokat az lehet, hogy épp vérszegény, vagy ha nem akkor magas a cukra...stb. Hát nekünk meg vastag a hasfalunk:) Kellemes babavárást! 30. hetes kismami
Az elsõ gyerekemmel 115 kilósan estem teherbe. A nõgyógyim megkérdcezte: Maga szüli akar??? Erre én: Hát most már muszáj lesz, doktor úr! A második babával 140 kilóval mentem be szülni. Azt hiszem, nekem is vastag a hasfalam ;) Sem a terhességek alatt, sem egyik szülésemnél sem okozott ez gondot. Pedig a második babóm 4 kilóval született.

24. héten milyen lehet a 4d-s uh? Szépen látszódik mindene a babának?

Legjobb válasz: Szia! Mi a 23.héten voltunk. Gyönyörû szépen látszik minden,csak még vékonyka a bébi. Egyébként egy felejthetetlen élmény.

Szia! Mi a 23.héten voltunk. Gyönyörû szépen látszik minden, csak még vékonyka a bébi. Egyébként egy felejthetetlen élmény.
Szerintem szépen látszik már! Nekem azt javasolta a dokim, h a 24-27.hét közt menjek, mert akkor a legjobb!

Milyen lesz a 4D-m 30. hetesen? Jól fogjuk látni, vagy már nagyon nagy? Melyik a legjobb időpont, amikor már szép babát látunk?

Legjobb válasz: 30 hetesen már szépen látszik nagyon, de már nagy annyira hogy ne férjen bele teljes egészében a képre. Én 32 hetesen voltam és nagyon klasszul látszott a kis pofija, úgyhogy a 30. héttõl már hétrõl hétre jobban látszik milyen is lesz ha kibújik.

30 hetesen már szépen látszik nagyon, de már nagy annyira hogy ne férjen bele teljes egészében a képre. Én 32 hetesen voltam és nagyon klasszul látszott a kis pofija, úgyhogy a 30. héttõl már hétrõl hétre jobban látszik milyen is lesz ha kibújik.
Az elsõ válaszoló vagyok. Én 18, 26 és 32 hetesen voltam 4D-n. A 26 hetesen még úgy ahogy benne volt, de még nem kezdett el kikerekedni nem látszott igazán a kis pofiján hogy milyen lesz, úgyhogy szerintem a 32 hetes volt a legjobb még akkor is ha nem láttuk a képen egybe az egész babát. Olyan kis szép pofijuk van már akkor és ennek ellenére az egész babát végignézitek csak "részleteiben".
Szia. A 27-32 hét között a leglátványosabb, és ekkor még belefér a képbe.
szia, én kaptam egy lelettartó dossziét, azon ez szerepel: Mikor érdemes 4D-s uh vizsgálatra menni?: 13. hét - Nagyon látványos idõszak. A baba rendkívül aktív, sokat mozog. Már megállapítható a neme. Ekkor látszik utoljára teljes egészébe a baba teste. 18-20. hét - A baba gyakran ásít, mozgatja a kéz- és lábujjait. Jól kiegészíti az ekkor esedékes genetikai ultrahangot. 28-32. hét - A 28. héttõl a baba lefelé fordul, így az ultrahang vizsgálattal jól látható azarca, tisztán kivehetõ a mimikája. A bõr alatt lerakódó zsírréteg miatt már igazán bbás a külseje. Van egy link, ahol minden héten meg tudod nézni, hogy épp hogy néz ki a baba. Az alapján el tudod szerintem dönteni, hogy mikor menj. Ott nagyon jó fotók vannak. A 30 hetes uh-n így fog látszódni a baba : http://www.szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=30 Ha érdekel több 4D-s uh fotó, akkor itt találsz még szuper jókat. Nemcsak arcokat, de kukacot, nunit, ikreket, stb., stb. Nagyon jó, érdemes bejelentkezni!!! http://www.szuloklapja.hu/baba/body/fotogaleria.php?VALASZTA.. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor csak részletekben látni majd? Akkor mikor lenne érdemes, hogy hasonlítson is de még azért ha nem is egészében, de nagyrésze benne legyen?
A kérdező hozzászólása: koszönöm :) ) megnéztem nagyon édesek már

Voltunk 4D-n és ott (főleg a 2D részén) egyértelműen látszott a baba neme 18 hetesen. Tutira vehetem? A babám szépen széttette a lábacskáit.

Már 12 hetesen is ezt mondták, és most is egyértelm?en látszott. Így vehetem biztosra?

Legjobb válasz: ha az orvos azt mondta,hogy biztos!? :) azért érték már meglepetések az ember lányát :)))

ha az orvos azt mondta, hogy biztos!? :) azért érték már meglepetések az ember lányát :) ))
Szia! Nekem 17 hetesen már biztosra mondták, hogy kislány:)
A kérdező hozzászólása: Igen, biztosra mondta, mert gyönyörûen szétterpesztette a lábát. Persze tudom hogy voltak már meglepetések... 4Dgenesisnél voltunk.
Mi is a genesisben voltunk 13 hetesen és megmutatta a kukiját:) Utána héten mentem a dokimhoz, ott is kuki volt, és azóta már mégegyszer fiúnak mondták, így nálunk már tuti hogy fiunk lesz:) Holnap megint megyünk a genesisbe, én is 18 hetesen. Milyen ilyenkor a pici? Mit láttatok? Szépen kivehetõ már mindene?
18 hetes sima ultrahangon mondta a doki hogy 95 % fiú rá két hétre a 4D is kimutatta hogy fú. és az is lett!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A 4D nagyon jó volt, szépen látszik mindene, bár amikor 12 hetesen voltunk ott volt hüvelyi is és az kicsit jobb lett, de nagyon nagyon élveztük! Szupi lesz!
Szerintem ott már elég kicsi a valószínûsége annak, h.elnézik a nemét.Mi tegnap voltunk 4D.-n.Ha nem mondják h.az ott egy kis kuki magamtól is rájövök, annyira tutin lehetett látni :) 17 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Szeretnék lassan elkezdeni venni 1-2 dolgot.

26. hetesen 4D UH-on szépen látszik a baba? Szeretnék csináltatni. Nem olyan kis vékonyka még a baba ilyenkor?

Olyan szép képeket látok sokszor, igazi kis pofisak rajta a babák. Debrecenbe a Weszprémy u. 22. (Dr. Sápy Tamás rendel?je) csináltatott már ott valaki? Tényleg annyira nagy élmény ez a 4D uh, nagyon kíváncsi vagyok rá. köszi

Legjobb válasz: Szia.Szentendrén voltam most pénteken, 21 hetesen, csináltak egy szép képet az arcáról, s megnézték minden rendben van-e, egészséges-e. 12 000.- Ft volt, de én többet vártam volna, mert csak 6 perces dvd felvételt kaptam, s a fele 2d-s,amit olyan gyorsan csináltak, hogy alig lehet rajta eligazodni mi micsoda, a másik fele, 3 perc pedig 4d-s, amin rajta sincs az a kép, amit kinyomtatott nekem. Barátnõm vidéken csináltatott 4d-t, s fél órás mûsort kapott zenével dvd-re. Élmény tényleg, annyira jó látni a kis arcát, kezét, ill. amit megmutat, de mikor bejelentkezel, kérdezd meg hogy mi van az árban, mennyi idõs felvétel, lelet, stb.

Szia.Szentendrén voltam most pénteken, 21 hetesen, csináltak egy szép képet az arcáról, s megnézték minden rendben van-e, egészséges-e. 12 000.- Ft volt, de én többet vártam volna, mert csak 6 perces dvd felvételt kaptam, s a fele 2d-s, amit olyan gyorsan csináltak, hogy alig lehet rajta eligazodni mi micsoda, a másik fele, 3 perc pedig 4d-s, amin rajta sincs az a kép, amit kinyomtatott nekem. Barátnõm vidéken csináltatott 4d-t, s fél órás mûsort kapott zenével dvd-re. Élmény tényleg, annyira jó látni a kis arcát, kezét, ill. amit megmutat, de mikor bejelentkezel, kérdezd meg hogy mi van az árban, mennyi idõs felvétel, lelet, stb.
Szia.Én most, 28 hetesen voltunk 4d-n.És eggyátalán nem volt vékonyka.sõt, olyan édes kis pufók.fél órás dvd felvételt kaptunk.és 2 képet, na meg szakszerû uh leletet is.egy nagy plazma tv-n néztem babócám.vittük a nagymamákat is, mert gondoltuk ilyet még nem láttak.mondhatom életre szóló élmény volt nekik.és nekünk is.Hála nagyon aktív babám, most se hagyott cserben.Folyamatosan produkálta magát.Evett, pislogott, mosolygott, kiöltötte a nyelvét, és jokat rugdusott.szval megéri a pénzt.nekünk ez 10 ezerbe került.a leletet amit kaptunk, arra rá volt írva, hogy mikor érdemes 4d-re menni.13.hét, 18-20, és 28-32.de egy hét szerintem nem számít.sok sikert nektek hozzá.
Hét, még nem olyan kis pufóka, hisz olyan 800 gramm környékén vannak ilyenkor, de már nem is olyan, mintha a 15. héten néztétek volna meg. :) Mi legalábbis a 15. héten kuksiztuk meg, akkor nagyon vékonyka volt. A 19. héten szintén vékonyka volt még. Most várom a 28. heti Uh-t, akkor újra megkuksizzuk 3D-ben. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! A második hozzá szólótól kérdezném hogy a Weszprémy úti rendelõben csináltatta mert ott is plazma tv mutatják UH közben??
nem én nem debrencembe csináltattam, Érden.De pontosan megtudod mit vársz, ha rá keresel a neten a rendelõre, és utána a telefonba ezekre rá is kérdezel, hogy tuti ugy van-e.én igy csináltam.és azt kaptam amit irtak, és mondtak is.jó mozizást.
Én 27 hetesen voltam, akkor volt a baba 1, 15 kg. Nagyon cuki volt :) 33 heteske
Én 19 hetesen voltam 4D-s genetikai UH-n. Nagyon csinos kisfiút láttam én is. Számunkra óriási élmény volt. Kijövet a rendelõbõl, ott sikítoztunk a párommal a kertben, hogy "Fiúúúnk lesz!". :) )
A kérdező hozzászólása: Kérek idõpontot és remélem nekünk is ekkora élmény lesz! Nagy várom! Boldog babavárást!

A gyöngyösi 4D rendelőben szép képeket és felvételt csinálnak? Megéri e odamenni?

Legjobb válasz: Szia az korház weblapján találsz képeket amik ott készültek és a védõnõm is azt mondta hogy akik hozzá jártak és csináltak 4d felvételt megvoltak elégedve én is oda fogok meni szerintem minden 4d felvétel egyforma minõség szépp élményeket nektek :)

Szia az korház weblapján találsz képeket amik ott készültek és a védõnõm is azt mondta hogy akik hozzá jártak és csináltak 4d felvételt megvoltak elégedve én is oda fogok meni szerintem minden 4d felvétel egyforma minõség szépp élményeket nektek :)

Győri kismamák! Volt valaki a kórházban 4D UH-on? Milyen volt a vizsgálat? Mennyi ideig tartott? DVD-t adnak vagy vinni kell? Megérte szerintetek az árát? Szép képe van a gépnek?

Legjobb válasz: 2010-ben csináltattam a kórházban 4D-s ultrahangot. 45 percig voltunk bent, nagyon alaposan végignéztek mindent a kislányomnál. Nem kellett dvd-t vinnem, és szerintem szép képe volt a gépnek. :)

2010-ben csináltattam a kórházban 4D-s ultrahangot. 45 percig voltunk bent, nagyon alaposan végignéztek mindent a kislányomnál. Nem kellett dvd-t vinnem, és szerintem szép képe volt a gépnek. :)
Én 5.-én megyek, tegnap néztük meg egy ismerõsünk tavalyi felvételét a kórházas 4Drõl. 10perc volt az egész, azt mondták a nõ kedves volt. A felvétel jó lett, megtudták a nemét is, nekik megérte. Most 10ezer forint, én már 2 hete kértem idõpontot, csak 1 hónapra elõre tudtak adni. Már befizettem a csekket (rendelõben adtak) de úgy hallottam sokkal jobb a Kyncsben, tovább nézik, jobb a minõség, visszahívnak, ha nem tudnak jó felvételt csinálni. Viszont drágább is. Ha elõbb tudom ezeket, inkább oda megyek, de remélem jó lesz a kórházban is.
Mi 2 hét múlva a Kyncsbe megyünk.(26ik hét) Drágább mint a kórház, de mi már 12hetesen voltunk ott, és igaz, nem feküdt úgy a drágám, mondták h nem kínoznak tovább, jöjjek vissza 2 nap múlva. Rendesek voltak nagyon. Már izgulok, alig várom h lássuk megint :) 24+3hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha képet is szeretnénk kérni, ahhoz külön csekk kell, vagy a 4d-s csekken fizessek be annyival több pénzt?
A korházi nõk kritikán aluliak! A jégcsap az forró hozzájuk képest!

Mennyit változik a baba arca? Most voltunk 26 hetesen 4D-n, már szép pufi-pofija van, ilyen lesz az arca majd ha megszületik is?

Mi nem igazán fedeztük fel, hogy valamelyikünkre hasonlítana. Kicsit nagynak t?nik a nózija, vagy valamennyit torzíthat az UH?

Legjobb válasz: Szia! Mi 28hetesen voltunk 4D, és akkor már kivehetõ volt hogy inkább rám hasonlít.

Szia! Mi 28hetesen voltunk 4D, és akkor már kivehetõ volt hogy inkább rám hasonlít.
Mi 15 és 29 hetesen voltunk 4D-n. A 15 hetesen még " csak " annyit láttunk, hogy kisfiú lakik a pocakomban, de a 29 hetesen már nagyon jól kivehetõk voltak a vonásai, a kis pufók arca, a szép vastag szája. Az orrát az Uh-n mi is nagynak láttuk, de csak a kép torzított, a valóságban pici kis pisze orral született a kisfiam. Érdekes, mert az UH kép alapján, tiszta apukája volt, születése után viszont nem nagyon hasonlított apára, inkább rám, most 5 hónapos és most már tényleg tiszta apja.
Szia! Mi 27 hetesen voltunk 4D-n, és mikor megszületett, és most is, nagyon nagyon hasonlít az uh-s képre! Persze valamennyit fog változni, hiszen még hízik. Az orrocskája miatt ne aggódj, nálunk is egy picit nagyobbnak tûnt, de szép formás kis pisze orra van! Sok boldogságot! 5 hetes kislány anyukája
Szia!Mi 25 hetesen voltunk.Már akkor látszott, hogy tiszta apja.Egyedül a punija az enyém:-) Én is ugy tudom, hogy már nem fog változni csak kicsit husibb lesz a pofija.33 km

24 hetesen voltunk 4D-n, akkor azt mondták hogy kislány szépen megmutatta a punciját. Ez már ugye akkor nem fog változni?

A doki azt mondta látta a nagyajkakat,ezt vehetem tutira?

Legjobb válasz: igen ez tuti!A 4D-s ultrahang nagyon megbízható és 24 hetesen már jól kivehetõ,hogy ott punci van vagy kuki.:)Gratulálok a kislányhoz!Jó babavárást!

igen ez tuti!A 4D-s ultrahang nagyon megbízható és 24 hetesen már jól kivehetõ, hogy ott punci van vagy kuki.:) Gratulálok a kislányhoz!Jó babavárást!
Ez már nem nagyon változhat :) Nekünk is így volt. Gratulálok! Mi a saját megnyugtatásom érdekében vettünk 1-2 fehér és citromsárga rucit is.
A doki 2-D-n állapítja meg h milye van de nekünk csak a 3-d-n egyértelmû. Nekem 24 hetsen mondták elöszõr h lány és azóta is az.Rem ha megszületik is az marad.:)
Ha a nagyajkak látszanak az tuti, nem igazán összetéveszthetõ, én is pontosan láttam. Gratula a pici lányhoz!
Szia!En is 24 hetes vagyok, en 22 hetesen voltam 4d-n es latszottak a nagyajkak es a huvelybemenet is, ugyhogy 100%-ra mondta a doki.Mikorra vagy kiirva?En augusztus 3-ra.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Amugy julius 26-ra vagyok kiirva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!