Találatok a következő kifejezésre: A 4D hányadik héten (15 db)

A terhesség hanyadik hetében tudják megmondani hogy kislány vagy kisfiú lesz a baba? Mondjuk 4D-re gondolok.

Legjobb válasz: Nekem 12 hetesen azt mondták, 100%-ra hogy fiú lesz és az is lett! :D

Nekem 12 hetesen azt mondták, 100%-ra hogy fiú lesz és az is lett! :D
Amikor már nagyon ritkán tévednek az a 20-ik hét felett van. Szerintem a 12-ik hét környéki még olyan 50%-s vagy bele talál az orvos vagy nem. a 15-16-ik hét körül is már legtöbbször nem változik, de a 20-ik hét fölött már nem hallottam csak nagyon ritkán tévedést.
Nekem a 18 hetesen tudták biztosra megmondani.
Nekem a 12. héten már megmutatta, hogy kisfiú lesz!:)
16 hetesen mondták hogy lány, és az is lett.
14. héten 4D-n kislánynak mondták, az lett.
A 12. héten 4D-vel már egyértelmûen látható volt a kuki.
Egyik ismerõsömnek 34 hetesen azt mondták kislány, rá két hétre közölték, hogy kisfiú, kisfiú lett.(Sima uh-on.) Egyik barátnõmnek meg annyira szégyenlõs volt a baba, hogy a sima uh-on soha nem mutatta magát, a 30. hét körül mondták a 4d-n, hogy kisfiú.
18hetesen 2D-n mondták, hogy kislány lesz, majd a 24ik héten 4D-n is lányt mondott a doki!
Én a fiút korán tudtam. A lány május 19-re volt várható és március 8.-án mutatta meg , hogy csaj stílusos volt :-)

A terhesség hányadik hetében lehet jelentkezni 4d ultrahangra? Ez videófelvétel?

Legjobb válasz: Szia. 26-32 között érdemes, mert akkor a leglátványosabb. Addigra a baba már felszed némi zsírréteget és nem olyan kis csontváz szerû, mint elõtte. Általában dvd és pár darab kép van benne az árban. De kérdezd meg ott ahova mennél, hogy csinálnak-e videót is.

Szia. 26-32 között érdemes, mert akkor a leglátványosabb. Addigra a baba már felszed némi zsírréteget és nem olyan kis csontváz szerû, mint elõtte. Általában dvd és pár darab kép van benne az árban. De kérdezd meg ott ahova mennél, hogy csinálnak-e videót is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, aranyos vagy!
érdeklõdd meg, hogy a közeletekben hol és mennyiért végeznek ilyen vizsgálatot! ált.-ban 10 és 15 ezer közötti árak vannak.
szia! nem tudom, hány hetes vagy, de mindenképp telefonálj most, hogy mikor tudnak idõpontot adni, mert amikor én voltam terhes, korai terhes, már csak akkor tudtak idõpontot adni, amikor a baba már megszületett volna, így nem tudtunk részvenni ilyen UH-on.
Szia! Nem tudom, mennyire laktok Bp.-tõl, de ott van egy tök rendi doktor bácsi, Kodaj Imre, egy magán rendelõben néz meg 4d-n péntekenként 13-17 óráig. Elõtte két héttel elég jelentkezni. Mindig azzal kezdi, hogy alaposan megnézi a bébit, aztán mehet a mozizás. 12 000 Ft, DVD és kép jár mellé. Én a két genetikai Uh-t nála csináltam 13 és 19 hetesen. Azt mondta, hogy a mozizásra a legjobb 24-28 hét között menni, mert még van helye mocorogni, de már jól látszanak a vonásai. Én akkor is megyek hozzá, olyan nagy élmény:-))) Ha érdekel a telefonszám, írj privit, és megadom. Boldog babavárást, 21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen a segítségedet! B.Pesttõl nem lakunk messze, úgyhogy oda szeretnék menni, amúgy árba se sok. Ha megírnád a számát, megköszönném.

Akik voltak már 4D uh-n! Hányadik héten mentetek? Tennétek fel képet a pocaklakótokról?

24 hetes vagyok, a 26. hét után terveztük, hogy megyünk, de már annyira szeretném látni (17 hetesen voltam genetikain, ott láttam utoljára), hogy nem bírok elülni a fenekemen. tudom, nézzem a goggleban, de ott már néztem és annyira eltér?ek és annyira kevés van. érdekelnének a Ti fotóitok, ha szívesen megosztjátok velem, annak nagyon örülök.

Legjobb válasz: Szia! Teljesen érthetõ, hogy már látni szeretnéd. A 4D amúgy is hatalmas élmény! :) Mi vártunk vele a 28. hétig. Akkor már kellõen fejlett és még szépen lehetett látni. Szerintem a 25-28. hét a leglátványosabb. :) Ezek a 28. héten készültek a kisfiamról: http://kepfeltoltes.hu/view/120531/print_www.kepfeltoltes.hu..

Szia! Teljesen érthetõ, hogy már látni szeretnéd. A 4D amúgy is hatalmas élmény! :) Mi vártunk vele a 28. hétig. Akkor már kellõen fejlett és még szépen lehetett látni. Szerintem a 25-28. hét a leglátványosabb. :) Ezek a 28. héten készültek a kisfiamról: http://kepfeltoltes.hu/view/120531/print_www.kepfeltoltes.hu..
Szia! Mi 24+2 hetesen voltunk, és itt van néhány kép a Mi gyönyörû Marcikánkról! http://www.kepfeltoltes.hu/view/120504/BABA_12_www.kepfeltol.. http://www.kepfeltoltes.hu/view/120504/BABA_29_www.kepfeltol.. És íme az Õ büszkesége (a férfiassága) :D http://www.kepfeltoltes.hu/view/120521/F_tyi_berajzolva_www...
A kérdező hozzászólása: Isteneeem :) nagyon cuki. Remélem a kisfiam nem lesz elbujva, bár eddig mindig örömmel mutogatta magát és a lába közét is már hamar, 18 hetesen megmutatta. :) köszi a képeket!
Mi 25 hét 5 naposan voltunk 4D-n, persze pont nyugis volt a lányka, és be is fúrta a pofiját a méhlepénybe, de azért ehhez képest egész jó képek lettek: Pofi: http://kephost.hu/share-2374_4F86ECB3.html Kezecskés-lábacskás: http://kephost.hu/share-60FF_4F86ECB3.html
nekem mar 12 hetesen 2d és 4d is volt és asszem a következõnél is így lesz majd 21.
A kérdező hozzászólása: elájulok, annyira édesek a babák :) hihetetlen számomra, hogy már ilyen lehetõségek vannak, hogy láthassuk õket odabent.mi is gondoltuk, hogy visszük a nagyikat és a dédit is, mert bár a nagyik elég fiatalnak számítanak (47 és 48 évesek), a dédnagymama még sima uh-t sem látott, szóval tuti el lenne ájulva.de ahogy nézem a képeket, 2 héten belül biztosan megyünk :) és talán késõbb is beiktatunk majd egyet.köszönöm mindenkinek a fotókat!sok boldogságot a babykkel :)
27 hetesen voltam:) Szuper volt, végig mozgolódott, piszkálta a nóziját, szopizta az ujját, és félóra után mikor megunta elfordult:) :) :) Egyébként kislány lesz, többször is megmutatta a doki, hogy megnyugodjak, de a végén kisasszony összezárta a lábait, és keresztbe tette:) :) http://kepfeltoltes.hu/view/120531/Zs_ka_001_m_solata_www.ke..
Sziasztok! Akik voltak 4d-s ultrahangon pl.:25 hetesen a 40 percesre érdemesebb menni?? Cukik a képek!!Köszi!!
http://picibaba.hu.static.sdx.hu/images/naplo/baby/generated.. 24 hetes voltam, de nem olyan jók lettek a képek, mert mindig takarta az arcát, itt is a kisarcára tette a köldökzsinórt....) a videó sokkal jobb lett.
Köszönöm! aranyos vagy! Nálunk jött apuka és a két nagymama is, mindenki el volt ájulva. :D Mi még nem tudtuk biztosra, hogy mi lesz, csak annyit mondtak elõtte, hogy lehet kisfiú. Aztán elsõ percekben meg sem akarta mutatni az arcát, ezerrel takarta, néha ki-ki kukucskált, hát haláli volt. :) Aztán meglestük, mi van a lába között, de mondania se kellett a dokinak, egyértelmû volt a kép! :) Aztán visszatértünk az arcocskájára, akkor megadta magát és így sikerült remek fotókat csinálni. Abszolút nem bánom, hogy a 28. héten került erre sor.
Szia! Én többször is voltam már legutóbb 25 hetesen voltam. Nagyon szégyellõs kisfiam van nehezen sikerül róla jó képet elcsípni :) Talán ez a kettõ lett a legjobb. http://kepfeltoltes.hu/view/120531/12-05-18-112321_BERECZKIN.. http://kepfeltoltes.hu/view/120531/12-05-18-112321_BERECZKIN.. 27 hkm
A kérdező hozzászólása: gratulálok a gyönyörû kisfiadhoz!! köszönöm, hogy megosztottad velem a fotókat :) nekünk is kukacmatyink lesz egyébként. irtó kíváncsi vagyok az arcocskájára, de Apukáéra is, hogy mit fog reagálni, ha meglátja a legkisebb közös többszörösünk :)
A kérdező hozzászólása: Hehe :) ) ez aranyos. A kis kukacos :) úgy döntöttem 2 hét múlva megyünk :)


Hányadik héten a legcélszerübb 4d-s UH-ra menni? Mikor látszik jól még a baba? Befolyásolhatja a 4d minőségét a kövérség, azaz a vastag hasfal?

Legjobb válasz: Szia! Mi a 28 héten voltunk,nagyon jó képek sikerültek.Állítólag 32 hét után már nem olyan jól látszik a baba mert már akkor nagy!

Szia! Mi a 28 héten voltunk, nagyon jó képek sikerültek.Állítólag 32 hét után már nem olyan jól látszik a baba mert már akkor nagy!
Mi voltunk a 12. és a 27. héten is. Mindkettõ más okból volt jó. A 12. héten sokkal jobban látszott a felvételen, mennyit mocorog, ugrándozik, a 27. héten pedig az arca volt gyönyörû látvány. :) 32. héttõl állítólag már nem tudnak olyan jó képeket készíteni.
Szia! Mi 26 hetesen voltunk. Nagyon jól látszott minden. Most, hogy már megszületett a babánk látszik, hogy teljesen hiteles a 4d-s kép. Szinte teljesen olyan a pofikája:-D
Nekem anno a dokim azt mondta, hogy a 28-30.hét között érdemes menni, mert akkor már nagyon hasonlít a baba születéskori önmagára, illetve akkor termelõdik a legtöbb magzatvíz, ami a jó 4D feltével alapja. A kövérség valószínûleg befolyásolja, de ebben nem vagyok biztos (az egyik barátnõm molett típus, õ mondta, hogy neki emiatt nem lett olyan jó a 4D uh).
mi 30 hetesen voltunk, nagy élmény volt. A súly nagyban befolyásolja a minõséget. Ismerõsöm annyira kövér volt hogy nem tudták megnézni.
Én a 29. héten voltam, igaz, hogy a baba már nem fért bele egy képbe, de az arcocskája betöltötte a képernyõt. Gyönyörû volt! Nem mindenhol vannak jó szakemberek, érdemes olyan helyre menni, ahol mindent megtesznek a sikerért. Ajánlom a 4dGenezist, ha budapesti vagy.
mi a pólusban voltuk.
viszont a nagy súly akadály!!

Hányadik héten a "legjobb" elmenni 4D ultrahangra? Ti mikor voltatok? Üdv: 24 hkm

Legjobb válasz: Elsõnél nem bírtam magammal, már a 22. héten mentünk, de kicsike volt...A 2-nál "okosabb" voltam és a 28. héten, akkor már rendesen , jól látszódott. Amúgy azt hiszem 24. héttõl úgy a 36. hétig ideális (mert akkor meg már túl nagy)

Elsõnél nem bírtam magammal, már a 22. héten mentünk, de kicsike volt...A 2-nál "okosabb" voltam és a 28. héten, akkor már rendesen , jól látszódott. Amúgy azt hiszem 24. héttõl úgy a 36. hétig ideális (mert akkor meg már túl nagy)
Mi a 27. héten voltunk. Nyitogatta a szemét, iszogatott, fintorgott és balettozott is:-)
Mi 2x voltunk, a 28. és a 32. héten.
Szerintem a terhesség vége felé, mondjuk a 32.héttõl nem érdemes menni, mert akkor ott már lassan megszületik a baba. 24 hetesen még korai szerintem.Mi a 27.héten voltunk mindháromszor, és szuper volt.Akkor már nagyon intenzívek voltak, szerintem ilyen tájt érdemes menni. 2 gyerekes anyuka és 37 hetes kismama
A doki 28-32 hetes várandóságot javasolta! Én 28 hetesen voltam! 36 hkm
Mi 26 hetesen voltunk. Nagyon nagy élmény volt, megérte :)
Mindkétszer 27 hetesen voltunk. Klassz volt.
Én pont holnap megyek , 28 hetes vagyok! :)
A dokim 24-32.hétig ajánlotta.Múlt héten voltunk, 26 hetesen, nagyon édi volt a kis pofija.Annyi, hogy a szemüket ilyenkor még nem nyitogatják.De nekem így is egy élmény volt. 27hkm
Én terveim szerint a 28.héten megyek, de attól függ anyuék hogy kapnak szabit lejönni vidékre a 4d miatt és a cuccokat lehozni.Szerinte is 24-32hétig jó menni rá, mert a vége felé már nem is ajánlott az uh annyira.

Hányadik héten a legérdemesebb 4D-re menni?

Jöv?héten leszek 20 hetes. Mikor menjünk 4D-re?

Legjobb válasz: 27-32. Hét között javasolják,ilyenkor már igazán babásak!

27-32. Hét között javasolják, ilyenkor már igazán babásak!
sziasztok! Én 24 hetesen fogok tudni menni mert s párom akkor lesz itthon, késõbb már csak hétvégente jön haza, de szerintem 24 hetesen is élvezhetõ lesz vagy is remélem!!
Igazából mehet az ember akár 24 akár 28 hetesen, ha [email protected] a gép amivel vizsgálnak, akkor élvezhetetlen az egész.Érdemes nagyon utánanézni, hol milyen képeket csinálnak a gépek, mert barátnõm hiába ment 27 hetesen, annyira homályos volt a kép, hogy nem látszott a baba arcából semmi.Igazából ha azt akarjátok, hogy baba formája legyen, én azt mondom 26 hétnél elõbb ne menjetek.Érdemes kivárni.Sõt, ha megvárjátok a 28 hetet akkor már nagy valószínûséggel a szemét is nyitogatni fogja.Én azt mondom inkább bírjatok még ki pár hetet, minthogy csalódjatok, és nem azt kapjátok amire vártatok.Sok csalódott kismama van emiatt sajnos. Uh-s asszisztens és 29 hkm :D
Mi a 28.héten voltunk és nagyon jó élmény volt. Gyönyörû szépen látni a pofiját, nem olyan kis csúnyácska mint korábban.Érdekes lesz majd a képet összehasonlítani ha megszületik. Szerintem 24. hétnél hamarabb nem érdemes, nincs rajta husi, még kicsit "torz" is. Persze aki megteheti felõlem járhat minden hónapban is, mi 1x engedhettük meg magunknak és akkor inkább legyen rendes, szép babaképem, mint egy kis "izé valami", amibõl nem is látod, hogy mi lenne! :)
Mi 26.héten voltunk, nagyon babás volt már így is, de ha várunk még 2 hetet(amit nem bírtam ki)akkor még pufibb lett volna.24.hét elõtt szerintem semmi értelme, csak pénzkidobás.Nehéz kivárni, de megéri nagyon. 29hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. ÉN 24-15. héten gondoltam
26 vagy 28! mi 26 hetesen voltunk! és csodálatos képek készültek! elõbb azért nem jó, mert még nem az eredeti pofiját látod, késõbb pedig már nem fér bele a képbe a baba!
24hét és 5 napos leszek pontosan mikor én megyek szerintem méfg bele fér vagy nem?!
Kedves kérdezõ! Annyit olvasok hogy mikor érdemes menni, ahogy írtam én a 24 héten megyek, van aki azt írja hogy szép fotok vannak van aki nem, hát szerintem sok minden befolyásolja ezt, de én már elbizonytalanodtam!!:/

Hányadik terhességi héten biztos az, hogy a 4D UH meg tudja mutatni a baba nemét? Ti mikor voltatok?

Legjobb válasz: 16. héten voltunk, az egyikre már tuti megmondták, a másiknál belógott a köldökzsinór stb., de az bármikor útban lehet, szóval a 16. héten, ha õ is úgy akarja, már szépen látszik. van, akinek már a 12-13.-on jól megtippelik:)

16. héten voltunk, az egyikre már tuti megmondták, a másiknál belógott a köldökzsinór stb., de az bármikor útban lehet, szóval a 16. héten, ha õ is úgy akarja, már szépen látszik. van, akinek már a 12-13.-on jól megtippelik:)
21 hetesen voltam, azt mondta, hogy 100%!!! Ma 2D-n is azt mondta a doki! 26h km. (Az elsõ babánál is 20 hetesen voltam, és bejött!)
A lanyomnal 90%-ra mondtak a 16. Heten, h lany, az is maradt:-) . Most a 15. Heten voltunk 4d-n, meg le is mertek a kukacat, sot, en is rögtön lattam, hogy bizony most fiucska lesz:-) ha gondolod mutatok képet:-)
12. héten 2D fiút mutatott, 17.-en ismét fiút!Véglegesen, én is láttam...
Nekem a sima 12.heti ultrahangon egyértelmûen mondták már, hogy kisfiú, sõt a kukacról is van képem.
15. héten, hogy kislány:) Azóta is megerõsítették még egy 4Dn a 20. Héten:) 3D az orvosom, és másik 3D egy másik orvos:) 23hkm
13. heten megmondta egy nagy hiru szonografus, hogy fiu, a leletre is leirta, h fiu magzat. 2D-vel nezte epp, de sajat vadi uj gepe van (4D-t is tud...). A klinikan tegnap voltam 18. heti uh-n, ott is fiut allapitottak meg, kepet is kaptam a kukacrol, lehetetlen masnak nezni.
Nekem a 12. héten 95%-ra mondták a genetikai uh-on, hogy kislányom lesz.:) A nõgyógyászom szerint, aki az uh-ot csinálta nekem, az nem igen szokott tévedni.
12. héten mondta a doki 80%-ra hogy fiú. A 16-18. hét között megyünk újra, meglátjuk, változott-e :)
16. héten voltam én is, 100%-ra mondták, hogy fiú, és ez azóta is így van. Üdv, 33 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) ! Ment a zöl kéz mindenkinek:) ! A 12. hetesen én is most voltam Hajdú Krisztánál! Vártam is, h mivel õ nagyon ügyes ki is fog derülni a neme! De, mivel aludta a Babóm ülõ helyzetben és mikor végre sikerült fölébreszteni egy határozott mozdulattal hasra is fordult, hát a nem rejtély maradt:) ! A végén, csak annyit mondott a dr. Nõ, h a nemét nem tudta megnézni(amin nem csodálkozok), de egy egészséges kis emberke:) ! És ez a legfontosabb! A 16. héten pedig elmegyek majd 4 D-re:) !

Hányadik hét a legjobb szerintetek 4D UH-ra?

22 hetes vagyok, már nagyon mennék :) Milyen árban vannak? Esetleg tudtok valikit ajánlani Budapesten?

Legjobb válasz: Istenhegyi Géndiagnosztikát ajánlom, ott ha jól tudom 12.000Ft általában 8000-15.000Ft között szoktak lenni, és szinte már minden kórházban csinálják. Baba mozi néven. 20 és 24 hetet mondják, mert akkor még egészben látszik az egész baba, szóval már mehetnél simán. Késõbb már nem látod egészben a gyermeket mert már túl nagy.

Istenhegyi Géndiagnosztikát ajánlom, ott ha jól tudom 12.000Ft általában 8000-15.000Ft között szoktak lenni, és szinte már minden kórházban csinálják. Baba mozi néven. 20 és 24 hetet mondják, mert akkor még egészben látszik az egész baba, szóval már mehetnél simán. Késõbb már nem látod egészben a gyermeket mert már túl nagy.
az orvosom szerint a 22-25 hét közötti idõpont.
Szia. En a 25 het vegen voltam, csodalatos elmeny volt. Ilyenkor mar kicsit husis...asit, nyitogatja a szajat, csucsorit:) nagyon cukik:) En a 4D Genesisben voltam es maximalisan elegedett voltam veluk. A szonografus nagyon kedves volt, mindent elmagyarazott, megvizsgalt alaposan, meg a babahoz is beszelt. Mindent turelmesen vegigmert, meg a fogagyban levo fogakat is megnezte, meg azt hogy van e haja a picinek:) Szval maximslisan elegedettek voltunk. Tervezzuk is hogy megyunk meg hozzajuk:) 28hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
Mi 26 hetesen voltunk, szép volt, nagyon aranyos :) de még várni kellett volna 2 hetet szerintem. 30 hetesen is el akartam menni, de máshogy alakult, már bánom.
A legideálisabb a 28.hét, akkor már szép fejlettek és husik a babák, ideális mennyiségü magzatvíz veszi körül és még nem olyan nagyok!!Akkor érdemes menni, elõbb nem és a 31.héttõl sem érdemes már![URL]http://kep.psharing.com/747310[/URL]
[URL=http://kep.psharing.com/747311.jpg][IMG]http://kep.psharing... Ez az én Lili babám 28 hetesen!

Hányadik héten érdemes elmenni 3 vagy 4D uh-ra? Jobban látszik rajta minden csontocskája a babának?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem a 20. héttõl kezdve kb. a 32. hétig érdemes, mert utána már nem nagyon fér el a baba, és ha a buksija lenn van akkor már nem biztos, hogy sok a magzatvíz elõtte és nem lehet látni a kis pofiját. üdv. Csilla

Szia! Szerintem a 20. héttõl kezdve kb. a 32. hétig érdemes, mert utána már nem nagyon fér el a baba, és ha a buksija lenn van akkor már nem biztos, hogy sok a magzatvíz elõtte és nem lehet látni a kis pofiját. üdv. Csilla
Szia. Én voltam 16 hetesen, akkor még olyan kis ufo volt, de belefért a képbe egyben, és arra jó volt, hogy mindent átnézzenek rajta, mert a genetikai uh kb. 3 perc volt. Majd a 28-ik héten mentem legközelebb, akkor már nagyon szép babás pofija volt, meg már igazi babforma volt. Minden jót! 36 hetes kismama.
Szia! 16 hetesen voltunk.30 hetesen megyünk.:D
18 hetes voltam genetikai uhn, mert a korhazban csak 21. heten csinaltak volna meg a 18 hetest, nem sok minden latszott, ha a reklamhoz hasonlitjuk, de nem bantuk meg! amugy 30. heten tervezzuk ismet!
26.-hetesen voltam 4d-n és már nagyon szép volt.
Mi voltunk a 14. és a 19.héten, mert nekem nem volt elég a kötelezõ kórházi ultrahang, abban nem bíztam eléggé. Aztán az igazi babamozi a 27.héten volt, akkor már nagyon cuki babaformája volt! Üdv, 35 heteske.
Mi kereken 29 hetesen voltunk és már pufók babaformája volt, nem bántuk meg, hogy addig vártunk vele. A karocskáján már fodor is volt, az arcvonásaiból pedig egyértelmûen meg lehetett állapítani, hogy a férjemre hasonlít az orra, pofacsontja, homloka, szemöldökvonala. Ezenkívül nagyon szépen át tudták még nézni genetikai szempontból is, hogy a szervei mennyire fejlettek, hogyan mûködnek. Az biztos, hogy a következõ babával is csak ilyen idõsen fogunk menni.

Hányadik hétben érdemes 4D képet csináltatni? Most a 22. hétben vagyok, Karácsonyra szeretnénk a nagyszülőknek ajándékba, csak nem tudom, mikor érdemes elmenni megcsináltatni, hogy mikor a legjobb.

Legjobb válasz: Kedden voltunk, 27 hetesen. Nagyon szépen látszott a kis pofija, meg mindene. Csak sajnos takargatta magát, így az utolsó 5 percben láttuk csak az arcát. Bezzeg azt megmutatta, hogy kislány. :)

Kedden voltunk, 27 hetesen. Nagyon szépen látszott a kis pofija, meg mindene. Csak sajnos takargatta magát, így az utolsó 5 percben láttuk csak az arcát. Bezzeg azt megmutatta, hogy kislány. :)
SZia! Mi is elõtte állunk, 23-28.hét között javasolják, szerintem várjatok minél tovább, mi 26, vagy 27. héten szeretnénk. Minél nagyobb, annál babásabb. :) 25 h km
Szia! a 30. hét elõtt, mert akkor még belefér a képernyõbe egészben is akár :-) Én most voltam, 20 hetes vagyok, jól látszott már most mindene és igazi babás volt a pofikája is :-) Jó mozizást!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!:) )
Szerintem 24-25 hetesen menj az a legjobb idõpont.Még karácsonyra bõven meglesz.De mindenképpen kérj idõpontot minél elõbb.
Mi 26 hetesen voltunk és már nagyon szép, babás volt!
Mi a 26.-k héten voltunk, és nagyon szép formás volt.A neme is tisztán kivehetö volt.
Pont 25 hetesen voltunk és már nagyon formás volt. S hasonlított is önmagára mikor megszületett, csak husisabb volt. :) http://kepfeltoltes.hu/view/100709/Zizi_baba_www.kepfeltolte..
Mi most voltunk 1 hete, 28 hetesen.Nagyon szépen látszott mindene, a kis pofija meg föleg:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!