Találatok a következő kifejezésre: A 4D hányadik (18 db)

Hányadik héten a legcélszerübb 4d-s UH-ra menni? Mikor látszik jól még a baba? Befolyásolhatja a 4d minőségét a kövérség, azaz a vastag hasfal?

Legjobb válasz: Szia! Mi a 28 héten voltunk,nagyon jó képek sikerültek.Állítólag 32 hét után már nem olyan jól látszik a baba mert már akkor nagy!

Szia! Mi a 28 héten voltunk, nagyon jó képek sikerültek.Állítólag 32 hét után már nem olyan jól látszik a baba mert már akkor nagy!
Mi voltunk a 12. és a 27. héten is. Mindkettõ más okból volt jó. A 12. héten sokkal jobban látszott a felvételen, mennyit mocorog, ugrándozik, a 27. héten pedig az arca volt gyönyörû látvány. :) 32. héttõl állítólag már nem tudnak olyan jó képeket készíteni.
Szia! Mi 26 hetesen voltunk. Nagyon jól látszott minden. Most, hogy már megszületett a babánk látszik, hogy teljesen hiteles a 4d-s kép. Szinte teljesen olyan a pofikája:-D
Nekem anno a dokim azt mondta, hogy a 28-30.hét között érdemes menni, mert akkor már nagyon hasonlít a baba születéskori önmagára, illetve akkor termelõdik a legtöbb magzatvíz, ami a jó 4D feltével alapja. A kövérség valószínûleg befolyásolja, de ebben nem vagyok biztos (az egyik barátnõm molett típus, õ mondta, hogy neki emiatt nem lett olyan jó a 4D uh).
mi 30 hetesen voltunk, nagy élmény volt. A súly nagyban befolyásolja a minõséget. Ismerõsöm annyira kövér volt hogy nem tudták megnézni.
Én a 29. héten voltam, igaz, hogy a baba már nem fért bele egy képbe, de az arcocskája betöltötte a képernyõt. Gyönyörû volt! Nem mindenhol vannak jó szakemberek, érdemes olyan helyre menni, ahol mindent megtesznek a sikerért. Ajánlom a 4dGenezist, ha budapesti vagy.
mi a pólusban voltuk.
viszont a nagy súly akadály!!

A terhesség hányadik hetétől lehet látni valamit ultrahang felvételen ( 3-4d )?

Legjobb válasz: gondolom jó figyelmességtõl és feljõdéstõl függ :) (egy 12 éves gyerek)

gondolom jó figyelmességtõl és feljõdéstõl függ :) (egy 12 éves gyerek)

Hányadik héttől érdemes elmenni a 4D-s ultrahangra?

Legjobb válasz: Én 28 hetesen voltam és nagyon jó élmény volt! Egész babás már akkor, van rajta husi és zsírpárnácskák, nem egy kis csontváz! :)

Én 28 hetesen voltam és nagyon jó élmény volt! Egész babás már akkor, van rajta husi és zsírpárnácskák, nem egy kis csontváz! :)
Én a 24. héten voltam és már baba arcocskája volt akkor is, de akkor már részletekben lehetett csak látni õt, mert már nagy volt ahhoz, hogy egészben lehessen látni. Nagyon nagy élmény volt a 4D. Hány hetes vagy? 35hkm
Szia! Én mind a két gyerekemmel 3x is voltam:-). Ezeket az idõpontokat ajánlják: 13, 20, 30, 36 hét körül. Én az utolsó kettõnél a 32-33héten mentem, így összevonva a két idõpontot.
Mi a 25 héten voltunk, nagyon jól sikerültek a felvételek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, én 6 hetes vagyok! :)


A terhesség hanyadik hetében tudják megmondani hogy kislány vagy kisfiú lesz a baba? Mondjuk 4D-re gondolok.

Legjobb válasz: Nekem 12 hetesen azt mondták, 100%-ra hogy fiú lesz és az is lett! :D

Nekem 12 hetesen azt mondták, 100%-ra hogy fiú lesz és az is lett! :D
Amikor már nagyon ritkán tévednek az a 20-ik hét felett van. Szerintem a 12-ik hét környéki még olyan 50%-s vagy bele talál az orvos vagy nem. a 15-16-ik hét körül is már legtöbbször nem változik, de a 20-ik hét fölött már nem hallottam csak nagyon ritkán tévedést.
Nekem a 18 hetesen tudták biztosra megmondani.
Nekem a 12. héten már megmutatta, hogy kisfiú lesz!:)
16 hetesen mondták hogy lány, és az is lett.
14. héten 4D-n kislánynak mondták, az lett.
A 12. héten 4D-vel már egyértelmûen látható volt a kuki.
Egyik ismerõsömnek 34 hetesen azt mondták kislány, rá két hétre közölték, hogy kisfiú, kisfiú lett.(Sima uh-on.) Egyik barátnõmnek meg annyira szégyenlõs volt a baba, hogy a sima uh-on soha nem mutatta magát, a 30. hét körül mondták a 4d-n, hogy kisfiú.
18hetesen 2D-n mondták, hogy kislány lesz, majd a 24ik héten 4D-n is lányt mondott a doki!
Én a fiút korán tudtam. A lány május 19-re volt várható és március 8.-án mutatta meg , hogy csaj stílusos volt :-)
Csak az árat tudom megmondani azt sem biztosra....10 ezer.Én így tudom...

Hányadik hétig lehet az egész babát látni a 4D UH-on és nem csak részleteiben?

Ha megírnátok, hogy hány hetesen voltatok, hol és mit láttatok, azt megköszönném!

Legjobb válasz: Mi a 14. héten voltunk, akkor még egész képben láttuk a Pindúrit. Attól is függ, hogy mennyire moccorog, és mit muttat magából, de mindent megnéznek rajta. Jó tanács, elõtte fél-1 órával érdemes kis colát innód, vagy csokit enned, nehogy éppen alukáljon. -34 hetes km-

Mi a 14. héten voltunk, akkor még egész képben láttuk a Pindúrit. Attól is függ, hogy mennyire moccorog, és mit muttat magából, de mindent megnéznek rajta. Jó tanács, elõtte fél-1 órával érdemes kis colát innód, vagy csokit enned, nehogy éppen alukáljon. -34 hetes km-
Szia! Mi a 18.héten voltunk és éppen hogy, de belefért még egészben a képbe. :) Mi Tatabányán voltunk, láttunk szinte mindent, csak az arcát nem akarta megmutatni, mindig felemelte valamelyik kezét. De azt azért megmutatta, hogy kisfiú!
10, 02 Viszont addigra már nem egészben láttuk...
Az én dokim is a 24. hetet javasolta, mert akkor már látszódnak az arcvonásai is. 14 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Csak kíváncsi voltam, kinek mi a tapasztalata. Mi most voltunk a 24. héten, és szinte csak az arcocskáját meg a kezeit láttuk. Semmi esély nem lett volna, hogy egészben beférjen a képbe. Bár a nemét már tudtuk, úgyhogy így is jó volt. Csak valahogy hiányérzetem támadt, hogy a testébõl semmit nem láttunk! Boldog babavárást mindenkinek!
20. hétig láttod még a eljes monitoron. Aztán csak részletekben :-)
Az én dokim a 24. hétre ajánlotta, mert, hogy akkor már szép baba formája van. 39 h

A terhesség hányadik hetében lehet jelentkezni 4d ultrahangra? Ez videófelvétel?

Legjobb válasz: Szia. 26-32 között érdemes, mert akkor a leglátványosabb. Addigra a baba már felszed némi zsírréteget és nem olyan kis csontváz szerû, mint elõtte. Általában dvd és pár darab kép van benne az árban. De kérdezd meg ott ahova mennél, hogy csinálnak-e videót is.

Szia. 26-32 között érdemes, mert akkor a leglátványosabb. Addigra a baba már felszed némi zsírréteget és nem olyan kis csontváz szerû, mint elõtte. Általában dvd és pár darab kép van benne az árban. De kérdezd meg ott ahova mennél, hogy csinálnak-e videót is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, aranyos vagy!
érdeklõdd meg, hogy a közeletekben hol és mennyiért végeznek ilyen vizsgálatot! ált.-ban 10 és 15 ezer közötti árak vannak.
szia! nem tudom, hány hetes vagy, de mindenképp telefonálj most, hogy mikor tudnak idõpontot adni, mert amikor én voltam terhes, korai terhes, már csak akkor tudtak idõpontot adni, amikor a baba már megszületett volna, így nem tudtunk részvenni ilyen UH-on.
Szia! Nem tudom, mennyire laktok Bp.-tõl, de ott van egy tök rendi doktor bácsi, Kodaj Imre, egy magán rendelõben néz meg 4d-n péntekenként 13-17 óráig. Elõtte két héttel elég jelentkezni. Mindig azzal kezdi, hogy alaposan megnézi a bébit, aztán mehet a mozizás. 12 000 Ft, DVD és kép jár mellé. Én a két genetikai Uh-t nála csináltam 13 és 19 hetesen. Azt mondta, hogy a mozizásra a legjobb 24-28 hét között menni, mert még van helye mocorogni, de már jól látszanak a vonásai. Én akkor is megyek hozzá, olyan nagy élmény:-))) Ha érdekel a telefonszám, írj privit, és megadom. Boldog babavárást, 21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen a segítségedet! B.Pesttõl nem lakunk messze, úgyhogy oda szeretnék menni, amúgy árba se sok. Ha megírnád a számát, megköszönném.

Hányadik terhességi héten biztos az, hogy a 4D UH meg tudja mutatni a baba nemét? Ti mikor voltatok?

Legjobb válasz: 16. héten voltunk, az egyikre már tuti megmondták, a másiknál belógott a köldökzsinór stb., de az bármikor útban lehet, szóval a 16. héten, ha õ is úgy akarja, már szépen látszik. van, akinek már a 12-13.-on jól megtippelik:)

16. héten voltunk, az egyikre már tuti megmondták, a másiknál belógott a köldökzsinór stb., de az bármikor útban lehet, szóval a 16. héten, ha õ is úgy akarja, már szépen látszik. van, akinek már a 12-13.-on jól megtippelik:)
21 hetesen voltam, azt mondta, hogy 100%!!! Ma 2D-n is azt mondta a doki! 26h km. (Az elsõ babánál is 20 hetesen voltam, és bejött!)
A lanyomnal 90%-ra mondtak a 16. Heten, h lany, az is maradt:-) . Most a 15. Heten voltunk 4d-n, meg le is mertek a kukacat, sot, en is rögtön lattam, hogy bizony most fiucska lesz:-) ha gondolod mutatok képet:-)
12. héten 2D fiút mutatott, 17.-en ismét fiút!Véglegesen, én is láttam...
Nekem a sima 12.heti ultrahangon egyértelmûen mondták már, hogy kisfiú, sõt a kukacról is van képem.
15. héten, hogy kislány:) Azóta is megerõsítették még egy 4Dn a 20. Héten:) 3D az orvosom, és másik 3D egy másik orvos:) 23hkm
13. heten megmondta egy nagy hiru szonografus, hogy fiu, a leletre is leirta, h fiu magzat. 2D-vel nezte epp, de sajat vadi uj gepe van (4D-t is tud...). A klinikan tegnap voltam 18. heti uh-n, ott is fiut allapitottak meg, kepet is kaptam a kukacrol, lehetetlen masnak nezni.
Nekem a 12. héten 95%-ra mondták a genetikai uh-on, hogy kislányom lesz.:) A nõgyógyászom szerint, aki az uh-ot csinálta nekem, az nem igen szokott tévedni.
12. héten mondta a doki 80%-ra hogy fiú. A 16-18. hét között megyünk újra, meglátjuk, változott-e :)
16. héten voltam én is, 100%-ra mondták, hogy fiú, és ez azóta is így van. Üdv, 33 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) ! Ment a zöl kéz mindenkinek:) ! A 12. hetesen én is most voltam Hajdú Krisztánál! Vártam is, h mivel õ nagyon ügyes ki is fog derülni a neme! De, mivel aludta a Babóm ülõ helyzetben és mikor végre sikerült fölébreszteni egy határozott mozdulattal hasra is fordult, hát a nem rejtély maradt:) ! A végén, csak annyit mondott a dr. Nõ, h a nemét nem tudta megnézni(amin nem csodálkozok), de egy egészséges kis emberke:) ! És ez a legfontosabb! A 16. héten pedig elmegyek majd 4 D-re:) !

Hányadik hétig ajánlott a 4D? Már 17 hetesen kifizettem, most vagyok 31 hetes és a doki nem tudta sosem megcsinálni, mert a pici mindig takarta az arcát. Ma megyek megint UH-ra és attól félek, ha ma sem sikerül, 2 hét múlva már késő lesz.

Legjobb válasz: Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)

Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)
Az én dokimnak csak 2D-je van, pár napja voltam nála, de annyira édes volt a babánk arca, hogy nekem is megfordult a fejemben, hogy jó lenne látni 3D-ben is. Most 32+6 hetesek vagyunk. Csak ugye 15.000, - egy babamozi. Másik dokinál egy vizsgálat 10.000, -, ahol van olyan UH gép. Így lehet, hogy majd csak februárban látjuk, de akkor már szemtõl-szemben. :)
Egyél elõtte, vagy igyál, amitõl be szokott indulni a baba. Pl. csoki, az édes ízektõl kicsit fel szoktak élénkülni. Vagy ha szoktál inni kv-t, kólát.
Nekem sem sikerült korábban, így 33-34. hét között megyünk ismét, remélem sikerülni fog. Láttam már egyébként 37-38. hetes képet is, de szerintem ahhoz már nagy mázli kell. Remélem ma szerencsések voltatok! Minden jót! (32 hetes mami)
Írd meg légyszi, hogy sikerült-e meglesni a babát.
A kérdező hozzászólása: sziasztok csajok Szomorúúúúúú vagyok !!!!!! Nem lett videónk, csak 3 képünk, azok is elég mosottak :S Lehet nem is a kislányom ficánkol nagyon, hanem a doki a béna, mert UH közben annyira aranyosan láttam mindent ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!